Cinema City deschide la Timişoara cel mai mare multiplex din afara Capitalei, încorporând şi impresionantele tehnologii IMAX & 4DX

Pe 15 aprilie, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a deschis a doua locaţie din oraş şi cel de-al 23-lea multiplex al companiei în Shopping City Timişoara.


Iubitorii de film sunt invitaţi să experimenteze în premieră în Timişoara tehnologiile IMAX şi 4DX şi să se bucure de cele mai noi şi mai variate producţii cinematografice, la cele mai înalte standarde existente în materie de tehnologie, servicii şi nu numai, în cele 13 săli de proiecţie.

Prima săptămână la Cinema City din Shopping City Timişoara îţi aduce adrenalina şi emoţia a 17 filme, dintre care 4 avanpremiere şi 3 premiere, care rulează simultan în cinematograf:

Avanpremiere
“The Huntsman Winter's War – Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii”
“Mr. Right – Mr. Right. Un iubit...mortal”
“Risen – Misterul înălţării”
“Sheep & Wolves – Un lup printre oi”

Premiere
“The Jungle Book – Cartea Junglei”
“The Boss – Şefa
“Criminal” 

Filme de acţiune/aventură
“Batman v Superman: Dawn of Justice –  Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii”
„The Divergent Series: Allegiant – Seria Divergent: Allegiant”
“Gods of Egypt – Zeii Egiptului”
“London Has Fallen – Cod roşu la Londra”

Comedie
“Eddie the Eagle – Eddie Vulturul”
“My Big Fat Greek Wedding 2 – Nuntă a la grec 2”

Dramă/Thriller
“10 Cloverfield Lane – Strada Cloverfield 10”

Filme pentru copii
“Zootropolis”

“Kung Fu Panda 3”
“Barbie: Spy Squad – Barbie în echipa spioanelor”

Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro

Despre Cinema City
Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 16 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. 
În total, Cinema City operează 23 de multiplexuri, cu 211 săli şi 38.820 de locuri. Cineworld Group este prezent în 9 ţări, deţinând 217 multiplexuri cu 2.024 de săli, dintre care 29 IMAX şi 15 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, şi intrând în România în 2007.


*comunicat de presa


Hugs,
ANDA ZELENCA

Share:

0 comentarii