10 lucruri pe care as fi vrut sa le stiu acum 5 ani!


1. Vei invata sa te iubesti asa cum esti. Brusc, parerea celor din jur nu va mai conta atat de mult. Nu te vei mai uita mereu in autobuz, pe strada, la piscina sau in club la celalalte femei, sperand sa fii si tu ca ele. Si increderea asta se va vedea pe tine si te va face o persoana mai carismatica! Faptul ca suntem diferiti ne face speciali, iar in timp o sa realizezi asta.

2. Cercul tau de prieteni se va micsora. Unele relatii se vor termina in mod firesc, treptat, iar altele prin certuri absurde de copii! Uneori, este ok sa-i lasi sa plece! Persoanele potrivite vor ramane alaturi de tine la bine si la rau.

3. Esti o persoana sensibila si asta este ok! Vei descoperi oameni la fel ca tine, cu care vei vorbi despre univers, despre carti, despre muzica si legea atractiei. Despre "string theory" si toate lucrurile in care crezi. Fie ca vor fi persoane de sex masculin sau feminin, fie ca vor fi relatii de iubire sau nu, ele iti vor face inima sa vibreze!

4. Nu toata lumea gandeste ca tine! Nu toata lumea simte ca tine si din nou, si asta este ok! O sa iti fie mult mai usor sa nu te pui in locul lor, pentru ca pur si simplu ei nu sunt ca tine si trairile lor interioare sunt diferite fata de ale tale. Este mult mai simplu sa nu pui la suflet chiar tot. 

5. Viata nu se termina odata cu o relatie de lunga durata. Uneori...abia atunci incepe!

6. Va exista acea persoana pe care o vei iubi cu tot sufletul tau si care iti va rupe inima into tiny little pieces. Este ok sa suferi! Vei invata multe despre tine in acest proces, dar si despre ce iti doresti de la o relatie.

7. Este ok ca nu iti poti arata sentimentele intotdeauna si ca nu ai un zambet larg intiparit pe fata toata ziua. Esti o persoana vesela si tu stii asta, dar este ok sa ai si o zi proasta din cand in cand! Sau mai multe!

8. Vor exista multe momente in care nu vei sti ce vrei sa faci cu viata ta. Sa fii blogger, sa fii make-up artist, sa fii agent de turism, sa fii economist sau sa te apuci de a doua facultate? O sa le incerci pe toate o perioada, iar asta te va forma si te va ajuta sa iti dai seama ce iti face cu adevarat placere sa faci si unde merita de fapt sa faci planuri pentru viitor. 

9. Vei invata sa spui NU si sa prioritizezi timpul pe care il ai pentru lucrurile care conteaza!

10. Vei invata sa iti asculti instinctul. Daca ceva in interiorul tau iti spune ca o relatie nu merge sau ca un om nu iti inspira incredere, asculta!

Aceasta este o postare personala, deloc fictiva si cuprinde intr-adevar lucruri pe care le-am invatat in ultimii 5 ani, din experiente bune sau mai putin bune. Cu unele poate ma mai lupt uneori sau ma voi mai lovi de ele de-a lungul vietii, dar acum ca stiu la ce sa ma astept, parca viata e mai usoara! :)) Si trebuie sa recunosc, mi-ar fi placut sa fie cineva acolo sa mi le spuna pe cand aveam 20 de ani...iar eu sa si ascult! :)

Consider ca aceste experiente trebuie sa le traiesti prin propria prisma, dar totusi, parca nu strica sa fii macar un pic pregatit...:)


Big hugs,
ANDA ZELENCA

Share:

0 comentarii