"Me time" moments...


Dumnezeule, de cand nu am mai facut un tag pe blog! Chiar imi era dor, asa ca l-am furat pe acesta cu nerusinare de la Andreea, mi-am facut un ceai de menta si ma pun pe scris! Sper sa va faca placere sa-l cititi, si de ce nu, sa imi spuneti si voi ce va place sa faceti pentru a va relaxa si pentru a va bucura cat mai mult de timpul peterecut cu voi insiva!


1. What do you watch or read during me time?
Cu siguranta nu televizorul! :) Cand am norocul de a avea putin "me time". de obicei ma pun la curent cu serialele mele preferate, ca American Horror Story, The Big Bang Theory, Modern Family si Grey's Anatomy. Iar daca citesc, probabil ca sunt si in cada in acelasi timp (pentru ca acolo imi place sa fac asta cel mai mult, in pat nu prea reusesc ca nu adorm mai nou). De obicei imi place sa citesc o singura carte si sa nu incep alta pana nu o termin, dar nu stiu cum s-a intamplat anul acesta ca am inceput vreo 5...si n-am terminat inca niciuna din lipsa timpului. Nicium nu-i bine! :))

2. What do you wear during "me time"?
Cred ca tuturor ne place sa fim comozi cand suntem acasa! Nici eu nu reprezint o exceptie, dar nu imi place nici sa arat oribil, recunosc! :)) De obicei pe acasa, port colanti sau pantaloni de trening, impreuna cu un tricou lung (daca e vara) sau un pulover daca e iarna. Trebuie sa recunosc ca iarna stau cu destule straturi de haine pe mine, pentru ca sunt friguroasa! :)) Nu stau cu pijamale prin casa ziua pentru ca nu imi place, daca le folosesc, le pastrez pentru dormit (uneori nici pentru asta nu folosesc, recunosc ha ha!).

3. What are your "me time" beauty products?
Stiu ca-s mai barbata cand zic asta, dar nu ma omor sa folosesc produse cosmetice pentru perioadele de "me time". Nu sunt foarte pasionata de masti, de aplicarea cremelor si alte chestii de genul, pur si simplu nu am rabdare. Daca nu mi-as face unghiile cu gel poate me time ar insemna sa imi fac unghiile sau ceva de genul, insa mai mult nu. Sau "me time" ar mai putea sa insemne momentele in care pregatesc un machiaj mai artistic pentru blog, pentru ca tot procesul ma relaxeaza si imi da o stare de bine. Uit de mine si de tot ce nu merge bine in viata de zi cu zi. Ar trebui sa fac asta mai des, acum ca ma gandesc...:)

4. Current favorite nail polish?
Dupa cum spuneam mai sus, nu prea mai aplic oje pentru ca mai mereu am unghiile facute cu gel, imi este mult mai comod asa. Dar pot sa zic de cea pe care o port acum pe unghii (pentru ca sunt crescute) Ggal Australia in nuanta Wisteria. Este o oja holografica extraordinara si o ador! 

5. What do you eat/drink during "me time"?
Cand sunt singura, imi place sa ma pun sa gatesc. De obicei nu am porniri de genul numai daca sunt nevoita, insa atunci cand nu e nimeni acasa, ador sa fac asta! De obicei fac paste, ca la asta ma pricep cel mai bine! :)) De baut, mai ales iarna, imi plac ceaiurile. Imi place sa am acasa o mare varietate si sa am de unde alege. De exemplu, iubesc ceaiul negru si rosu cu lapte. Sau ceaiul de menta. E my all time favorite! <3

6. Current favorite candle?
Sincera sa fiu, anul acesta nu mi-am cumparat nicio lumanare. Imi placeau cele de la Glade, asa ca ar trebui sa mai imi cumpar! Bineinteles, le ador si pe cele de la Yankee, dar le gasesc putin overpriced. :)

7. Do you have outdoor "me time"?
O daaa, cum sa nu! Mai ales vara, primavara si toamna, cand plec de nebuna singura cu bicicleta prin oras! Nimic nu ma relaxeaza mai tare, e chiar terapeutic pentru mine! "Me time" mai inseamna pentru mine si plimbarile aproape zilnice de seara, impreuna cu prietena mea cea mai buna. Purtam discutii filozofice despre viata, radem si ne intelegem din priviri, ca doar suntem prietene de mai bine de 20 de ani! Daca ea nu ma intelege cel mai bine, atunci chiar nu stiu cine! Si am bagat aceste plimbari impreuna cu ea in "me time" pentru ca ea este parte din sufletul meu si ma poate face sa ma simt mai bine, oricat de suparata sau deprimata as fi!

8. Would you ever go to see a movie alone?
Trebuie sa recunosc ca nu am fost inca, insa as face-o cu siguranta! Si poate ar trebui sa incerc asta cat mai curand. Sau o excursie undeva singura, mereu mi-am dorit asta. Doar eu si aparatul foto. 

9. Favorite online shop?
Ebay! Se pune? :)) Bineinteles, pe locul 2 e Asos.

10. Anything else to add? What else do you do during "me time"?
Yes, of course! Ador baile lungi! Ador sa stau acolo la murat si sa citesc sau sa imi butonez telefonul (mereu mi-e frica ca la un moment dat o sa-l scap ha ha!). Daca sunt nervoasa sau suparata sau trista, o baie dinasta lunga e terapeutica pentru mine si cand ies de acolo, parca am o alta perceptie asupra lucrurilor! Ma linisteste si ma relaxeaza pur si simplu. Si mai nou, "me time" inseamna si sa nu fac nimic pur si simplu. Momentele in care vin de la lucru si nu am nimic de facut (nu tu programari la unghii, nimic!) sunt atat de rare, incat de cate ori le am, ma bucur de ele la maxim! Dorm, zac, pur si simplu nu fac nimic...si e atat de bine! :))



Si daca tot l-am furat, pasez tag-ul si catre: Koko, Aurorei si Dorinei&Cristinei.




Hugs,

Share:

0 comentarii