Review: Academie Regenerating Treatment Foundation


Hello,


Poate stiti deja ca am o slabiciune pentru fondurile de ten, iar asta se intampla deoarece este unul dintre cele mai importante produse pentru mine in realizarea unui machiaj. Totul arata mai bine pe un ten curat si frumos, nu-i asa? 

Astfel, cand am primit propunerea de a testa un produs Academie, un brand cu care eu nu am mai avut tangenta, bineinteles ca am ales fondul de ten, care din cate am inteles este si primul produs de machiaj de la aceasta firma. Spre surprinderea mea, a fost destul de diferit fata de tot ce am incercat pana acum. Sunteti curioase de ce? Atunci cititi in continuare! :)


 Descriere oficiala:

HIDRATARE
3% Hidratare de de origine vegetalã - Extract de palmier ÅŸi nucÅŸ de cocos cunoscute datoritÅŸ  proprietãţilor hidratante.
3% Extract de Imperata cylindrica – Aceastã plantã  subtropicalã, bogatã în potasiu are proprietãţi hidratante ÅŸi protectoare (conferã hidratare de lungã duratã)
0,5% Provitamina B5 – Proprietãţi de regenerare, catifelare ÅŸi hrãnire.
ANTI-AGING
3 % Extract de orez japonez  - Luptã împotriva deteriorãrii  dermei; influenÅ£eazã  actorul principal  din matricea extracelularã: fibronectinul.
3 %  Peptide Biomimetice  3% – Activeazã sinteza colagenului, a fibronectinului ÅŸi a acidului hialuronic. Conferã fermitate pielii ÅŸi reduce liniile.
STRÄ‚LUCIRE
0,5% Iluminator pentru ten – Mica powder are proprietãţi unice de reflexie care conferã tenului luminozitate. Pielea aratã satinatã ÅŸi îşi recapatã strãlucirea instantaneu!

♥ Fiind un fond de ten cu proprietati hidratante, am gandit in avans si am ales cea mai deschisa culoare, pentru a-l putea purta linistita si la iarna. Initial cand l-am vazut am fost putin dezamagita, deoarece mi s-a parut muuuult prea deschis pentru mine, insa in momentul in care l-am aplicat surprizele au inceput. 
♥ Este cel mai hidratant si "skin like" fond de ten pe care l-am incercat vreodata! Se contopeste perfect cu pielea si efectul este extrem de natural. Spre surpinderea mea si culoarea s-a adaptat cu tenul meu, asta probabil din cauza felului in care intra in piele si se contopeste, de parca zici ca nici nu e acolo! 
♥Putere de acoperire bunicica (as zice medie), insa nu este un fond de ten full cover. Dar adevarul e ca nici nu ma asteptam si nici nu imi doream asa ceva de la un fond de ten de acest gen. 
♥ Finish-ul este natural si putin pudrat, iar din cate am observat, nu este nevoie de mai mult de doua pompite pentru a acoperi intreaga fata folosind o pensula flat top.
♥ Mi-a placut foarte mult si design-ul sticlutei, cred ca am o slabiciune pentru sticlutele mate de fond de ten, in ochii mei sunt mult mai elegante si imi dau impresia de un aspect mai profesional!:) 
♥De asemenea, produsul miroase extraordinar, ca o crema hidratanta si se pastreaza pe ten cateva minute dupa aplicare. Pentru mine personal este o adevarata placere sa il aplic!

In concluzie, sunt incantata ca am avut ocazia sa il incerc si chiar mi se pare "altceva" fata de tot ce am incercat pana acum. Il puteti gasi in magazinele Topline, la pretul de aproximativ 200 lei.


Iar pe final, am pregatit o surpriza pentru voi. Daca va doriti sa incercati acest fond de ten, aveti doua variante:


1. Oferta Academie care se desfasoara in saloanele partenere (lista aici). Ideea este urmatoarea: 
- daca achizitionati unul dintre pachetele de mai jos, produsele au reduceri de pana la 50%. Oferta este valabila pana pe data de 4 septembrie.
  • varianta 1 - cost 436 lei. Contine 4 tratamente faciale si 2 produse de ingrijire acasa; pe langa aceste 2 produse clienta mai poate achizitiona 3 produse optionale cu pret promotional pe toata durata campaniei.
  • varianta 2 - cost 953 lei. Contine 6 tratamente faciale, 1 tratament corporal si 5 produse de ingrijire acasa; pe langa aceste 5 produse clienta mai poate achizitiona 3 produse optionale cu pret promotional pe toata durata campaniei.
De asemenea, daca va veti abona la grupul de pe Facebook, creat special pentru aceasta campanie, veti intra automat in extragerea la sorti, efectuata la fiecare doua saptamani, cu premii Academie.


2. Giveaway surpriza Academie in parteneriat cu Topline! Puteti castiga si la mine pe blog un fond de ten Academie. Toate comentariile de la aceasta postare vor intra in concurs, cu conditia sa imi lasati un mod de a va contacta (cont de Facebook, mail, twitter, orice.) 
Perioada de desfasurare: 14.08.2013-23.08.2013




Bafta!

Share:

0 comentarii