Escapada la Hotel Aqua, Baile 1 Mai


Am pornit inspre Oradea pe 23 mai. Nu am mai fost pe acolo de cand aveam cativa anisori, deci nu tineam minte nimic! Am fost extrem de entuziasmata si fericita pentru aceasta mica escapada de weekend! Ador sa calatoresc, iar numai ideea de a iesi din oras un weekend ma face extrem de bucuroasa! Hotel Aqua*** se situeaza in Baile 1 Mai, statiune care se afla la doar cativa kilometri distanta fata de Oradea. Mi-am planuit sa explorez la maxim facilitatile hotelului, dar sa si vizitez imprejurimile. Nu am ratat Aqua Park President (cel mai mare Aqua Park & Spa din Vestul Romaniei), care era aproape de hotel Aqua, dar nici centrul orasului Oradea. 

Desi drumul Timisoara-Oradea este cunoscut ca fiind foarte aglomerat, am fost surprinsa de cat de repede am ajuns! In 2 ore eram in Baile 1 Mai, pregatiti sa facem o baie in piscina interioara de la Hotel Aqua. Din pacate am ajuns seara, pentru ca am plecat dupa lucru, dar si asa, am petrecut o seara de vineri foarte frumoasa si relaxanta.





Am ramas foarte impresionata de hotel, totul este amenajat cu gust, iar camerele (pe care bineinteles, am uitat sa le pozez) sunt foarte dragute, primitoare si incapatoare. Cel mai mult mi-a placut receptia si terasa hotelului, pe care veti vedea, le-am pozat din plin! :)










Sambata dimineata ne-am trezit entuziasmati de ziua ce ne astepta! Am luat micul dejun si apoi am decis sa mergem la Aqua Park President si sa profitam putin de soare, urmand ca apoi sa ne intoarcem la hotel si sa ne bucuram de SPA-ul pe care acesta il are in dotare. Seara am mers in Oradea la cinema si am ramas surprinsi de preturile extrem de mici de acolo, avand in vedere ca am avut acelasi conditii ca in Timisoara. 

Am avut noroc de vreme extrem de frumoasa tot weekend-ul, deci si micul dejun l-am luat pe terasa. Am avut ce alege si mi-a placut acest aspect, intotdeauna mi-a placut sa am optiunea de bufet suedez, deoarece asa nu exista sanse sa primesti ceva ce nu iti place. Sunt destul de mofturoasa cand vine vorba de mancare, recunosc. :)











 *cei de la hotel au amenajat si un mic loc de joaca pentru copii.

Poze la Aqua Park-ul de langa Felix am uitat sa facem, insa am recuperat in SPA-ul de la hotel, unde ne-am prostit ca doi copii, dar ne-am si relaxat in acelasi timp. :) 

Pentru ca imi place foarte tare apa, am inceput cu piscina cu jacuzzi (desi numai ce venisem de la Aqua Park ha ha). Apa e foarte calda (aprox. 30 grade), iar atmosfera foarte relaxanta. Apoi ne-am delectat cu dusurile emotionale si cu o sesiune lunga de stat in sauna. Daca nu stiti ce sunt dusurile emotionale (a fost ceva nou si pentru mine), acestea sunt niste dusuri speciale, care imprastie un jet foarte fin de apa, cu diferite arome. Foarte deosebit, nu contest! SPA-ul din hotel mai dispune de aparate de fitness si o zona de cromoterapie, unde stai tolanit pe sezlong si poti privi spectacolul de culori care se desfasoara pe tavan. Oh Doamne, imi doresc sa merg inapoi acum! :)






( sa ne si amuzam putin, nu? Hi hi!)





Toata experienta de la hotel Aqua a fost foarte extraordinara si m-as mai intoarce acolo in orice moment! Personalul s-a purtat ireprosabil si ne-a facut sa ne simtim ca acasa, iar facilitatile au fost si ele exact pe gustul meu! Am avut parte de relaxare din plin si ne-am intors in Timisoara cu bateriile pline!

Daca sunteti tentati si voi sa vizitati Baile 1 Mai si, implicit, Hotel Aqua, gasiti oferte atragatoare pe tot parcursul anului. Pentru un pachet de 6 nopti cu mic dejun inclus (in camera dubla) platiti doar 125 euro in extrasezon si respectiv 138 euro in sezon. 

Duminica, dupa ce am plecat de la hotel, am decis sa vizitam putin si Oradea. Ne-am plimbat prin centru, iar eu am ramas absolut impresionata de frumusetea acestui oras. Stiam ca se aseamana cu Timisoara oarecum in ceea ce priveste arhitectura, dar nu credeam ca e chiar atat de frumos! Pot sa spun ca imi place la fel de mult ca orasul meu natal, iar eu nu spun asta asa...cu una cu doua! Am facut cele mai multe poze pe podurile ce trec peste Crisul Repede, peisajul iti fura respiratia!
Ce m-a mai impresionat in Oradea sunt preturile extrem de mici! Peste tot! Fie ca mergi la cinema la film sau ca mergi la o pizza in oras, preturile difera de la cer la pamant fata de Timisoara! De asemenea, mi-a placut ca am gasit orasul foarte linistit duminica, fata de Timisoara, care este plina-ochi in weekend! Am avut parte de o atmosfera extrem de relaxanta si m-as mai intoarce oricand sa vizitez acest oras mai in amanunt!










Hugs,

Share:

0 comentarii