Review & Demo: Oriflame The One Collection (+video)


Au trecut mai bine de 10 zile in care va spuneam despre noua colectie Oriflame THE ONE (click aici)! Am avut si eu sansa sa o testez si trebuie sa recunosc, sunt foarte, foarte surprinsa pentru ca mi-au placut foarte tare toate produsle si va spun asta cu mana pe inima! Am vrut neaparat ca pe langa acest review sa postez si un video in care sa vi le arat pe toate in actiune si chiar asta am facut. Il veti putea vedea la sfarsitul acestei postari, pe care sper din tot sufletul sa aveti rabdare sa o cititi, pentru ca merita! :) 





THE ONE Illuskin Foundation (Natural Beige)

♥ Sunt vesnic in cautarea fondului de ten ideal si am mai incercat de-a lungul timpului multe variante, de la foarte multe brand-uri. Tin minte si ca mi-am cumparat mostre de la toate fondurile de ten Oriflame, insa, si trebuie sa recunosc, nu m-a incantat niciunul. Nu am pornit cu mari sperante cu THE ONE Illuskin Foundation si poate suna dur, dar acesta este adevarul. Parerea mea a fost schimbata rapid, insa...

♥ In primul rand, m-am bucurat ca nuanta "Natural Beige" mi se potriveste ca o manusa, este ideala pentru tenul meu, neexistand aproape nicio diferenta in momentul in care il aplic. De asemenea, imi place ca fondul de ten nu oxideaza deloc, ceea ce inseamna ca nuanta ramane aceeasi pe tot parcursul zilei.
Este un fond de ten cu o consistenta extrem de usoara si care lasa un efect foarte natural. Nu va speriati insa, are o putere de acoperire medie si acopera binisor imperfectiunile tenului. Finish-ul nu este unul mat, insa nici unul dewy, l-as clasifica undeva intre si i-as spune "finish natural". Eu il fixez cu pudra din aceeasi gama pentru ca am tenul gras, iar efectul final imi place foarte tare! 

♥ In ceea ce priveste mirosul, acesta este cel clasic al fondurilor de ten Oriflame, o aroma florala foarte foarte discreta, pe care aproape nici nu o simti in momentul in care il aplici.

♥ Imi place foarte mult si design-ul produsului, mai ales pentru ca vine intr-un ambalaj de sticla (nu ma omor dupa fondurile de ten in tub,  prefer ambalajele in sticlute, mi se par mult mai cochete). De asemenea, vin cu o pompita care se poate desuruba si cu putin noroc, puteti sa o punteti la alt fond de ten in momentul in care il terminati pe aceasta (bineinteles, daca se potriveste!).



THE ONE Illuskin Concealer (Nude Beige)


♥ Am fost foarte curioasa in privinta corectorului The One Illuskin si asta deoarece am citit foarte pareri bune despre el, chiar inainte sa ajunga si in manutele mele. Are intr-adevar ceva diferit fata de toate corectoarele pe care le-am incercat si anume consistenta! Este foarte interesanta textura sa si faptul ca intra in piele intr-un mod foarte, dar foarte natural. Parca se topeste! 

♥ De asemenea, nuanta pe care o detin, "Nude Beige" este foarte neutra si aspectul acesta imi place la nebunie, deoarece si tenul meu este neutru, ceea ce inseamna ca nu am nici subton galbui si nici subton rozaliu, sunt exact undeva intre cele doua! Am acoperit cu succes cu ajutorul lui atat cearcanele (daca le aveti foarte accentuate s-ar putea sa nu faca fata), cat si imperfectiunile de pe fata. 

♥ Cand l-am folosit pentru imperfectiuni, mi-a placut sa il las cateva secunde sa se usuce pe ten si abia apoi l-am estompat si l-am fixat cu pudra. Functioneaza de minune si nu incarca tenul deloc!

♥ De asemenea, corectorul acesta mai are un mare, dar mare plus! Pretul! Costa 9.99 lei (la oferta) si mi se pare un adevarat chilipir! Eu cu siguranta il voi recumpara dupa ce il voi termina. Si sunt sigura ca il voi termina! :)



THE ONE Illuskin Powder (Medium)



Sincera sa fiu...imi place totul la pudra The One Illuskin! De la ambalaj, care mi se pare perfect pentru a fi carat in geanta, pana la consistenta si finish-ul pe care il lasa! Eu detin nuanta "Medium", insa nu va speriati, nu este inchisa deloc si chiar cred ca daca ma bronzez putin va fi chiar prea deschisa! Dar pana atunci o termin, nu se pune problema, hi hi! Acest produs costa 32.99 lei si pretul este putin mai piperat decat cel al fondului de ten si al corectorului, insa isi merita toti banii si cochetez serios cu ideea de a-i ramane fidela mult timp de acum incolo! Este foarte usoara pe ten si nu il incarca absolut deloc. Stiti ca multe pudre pot lasa un efect fainos, insa nu este cazul acesteia!

Demo: Fondul de ten, corectorul si pudra The One Illuskin aplicate pe ten.



THE ONE Colour Impact Cream Eyeshadows


Golden Brown

Beige Pearl

Olive Green

Nu am prea folosit farduri crema pana acum si asta in special deoarece mi-a fost frica ca nu vor sta pe pleoape si se vor strange in pliuri. Am pus la test fardurile crema The One Colour Impact, avand grija sa aplic pudra si primer in prealabil pe pleoape, pentru a le ajuta sa aiba mai multa aderenta. Va spun cu surprindere ca nu am avut probleme si nu s-au strans in pliuri. Mi se par perfecte pentru un machiaj de zi cu zi, iar in video-ul de mai jos veti putea observa cat de usor se poate realiza un machiaj cu ele. Nuanta mea favorita este, bineinteles, Golden Brown



THE ONE Volume Blast Mascara

Nici rimelul The One Volume Blast nu se lasa mai prejos si imi place atat periuta sa, cat si faptul ca ofera un efect destul de dramatic genelor, chiar de la primele folosiri! Perii de plastic ajuta sa acoperi cu succes chiar si genele greu accesibile si ofera efect de volum, dar si de alungire. Singurul minus pe care l-am gasit in ceea ce priveste acest rimel este ca dupa cateva ore de purtare tinde sa se estompeze si sa dispara oarecum de pe varfurile genelor.


Machiaj realizat cu cele 3 farduri crema si cu rimelul Volume Blast:




The One Power Shine Lip Glosses
Rose Glacier


Trendy Berry

Recunosc, as fi preferat sa testez rujurile din gama The One si nu gloss-urile, pentru ca nu ma omor dupa acest tip de produs, insa nu am nicio plangere in ceea ce le priveste! Nu sunt lipicioase, insa din acest motiv nu rezista foarte bine pe buze si este necesar sa fie reaplicate cam o data la doua ore (daca nu si mai des). Culorile sunt tare dragute si foarte shiny, reflecta absolut minunat lumina! Preferatul meu este Rose Glacier, insa nu imi displace nici Trendy Berry. Le puteti vedea pe ambele in actiune in video-ul de mai jos. 


THE ONE Long Wear Nail Polishes 
Orchid & Cappuccino
Din cauza faptului ca am gel pe unghii mai tot timpul, am testat destul de tarziu aceste oje. De asemenea, le-am testat peste gel, cum fac eu de obicei (v-am mai povestit ca am unghiile foarte moi si ca nici nu ma mai deranjez sa le las asa cum sunt ele, pentru ca nu am timp sa imi fac zilnic manichiura hi hi). Sunt foarte impresionata de pigmentatia lor, chiar si dintr-un strat acopera complet unghia. Culorile sunt si ele extraordinare si exact pe placul meu. Periuta este lata si faciliteaza aplicarea, iar timpul de uscare este destul de redus, nu am avut probleme nici cu asta. Chiar le recomand, mi-au placut foarte tare!

Mai jos, puteti vedea toate produsele despre care v-am vorbit astazi in actiune, in afara de oje, pe care am sa vi le arat in NOTD-uri separate in zilele urmatoare.


DEMO ORIFLAME THE ONE COLLECTION:


Voi ati incercat produsele Oriflame The One? Ce parere aveti despre ele?



Kisses,



*produsele au fost primite spre testare. Daca aveti nelamuriri, va rog sa vizitati sectiunea "disclaimer" / the products were received for testing purposes. If you have any concerns, please visit the "disclaimer" page.

Share:

0 comentarii