What's New: Gliss Hyaluron + Hair Filler


Cu trecerea timpului, nu numai pielea noastră are nevoie de produse mai bogate, ci și părul trebuie îngrijit cu formule special create pentru a satisface nevoile exigente ale unei fibre capilare mature. De aceea, Gliss lansează în premieră noua gamă Gliss Hyaluron + Hair Filler, primul tratament reparator care are la bază un complex de acizi hialuronici - cunoscut pentru proprietățile sale hidratante - care regenerează intens părul, îi conferă suplețe și mai mult volum, făcându-l incredibil de puternic.

De-a lungul anilor, părul își pierde volumul, suplețea și se deteriorează. Noua gamă Gliss Hyaluron + Hair Filler, cu o tehnologie inspirată din tratamentele dermale de reîntinerire de tip filler, are la bază micro-cheratină și derivaţi din acizii hialuronici și acționează în trei etape pentru a oferi părului regenerare intensă, suplețe și volum. Formula pătrunde în celulele părului, reumple din interior structura fibrei capilare îmbătrânite și o fortifică. Părul îşi recapătă astfel forța interioară naturală şi radiază de sănătate.

Asemenea tratamentelor specializate de îngrijire a pielii, o rutină de îngrijire a părului care este atent adaptată la nevoile acestuia va da rezultate optime.

Noua gamă Gliss Hyaluronic + Hair Filler este formată din șampon, balsam și balsam-spray fără clătire.


Șampon Gliss Hyaluron + Hair Filler - 250 ml – preț 12,49 lei
Balsam Gliss Hyaluron + Hair Filler  - 200 ml – preț 12,49 lei
Balsam Express-Repair Gliss Hyaluron + Hair Filler - 200 ml - preț 14,29 lei
Noua gamă Gliss Hyaluron + Hair Filler este disponibilă în magazine începând cu luna iulie 2014. 


P.S.: Personal, folosesc produse Gliss de ani de zile. Balsamurile leave-in sunt preferatele mele si cred ca le-am avut in toate variantele pana acum! :)


Kisses,



*comunicat de presa

Share:

0 comentarii