Happy skin, happy you! | Campanie Vichy 100 de zile, 100 de femei!


Intr-adevar, o piele fericita face toata diferenta din lume! Tenul meu este mai fericit ca niciodata, iar asta se vede pe fata mea! Aplic produse cu acoperire tot mai mica, iar totul arata mai natural si mai sanatos! Bineinteles, nu renunt la rujul rosu, este trademark-ul meu si il aplic de cel putin cateva ori pe saptamana! ♥ ☺

In rutina mea de ingrijire a tenului fac parte de mult timp si produsele Vichy, iar acestia au lansat recent campania "100 de zile, 100 de femei". In cadrul acesteia, 100 de femei de varste diferite, cu tenuri diferite si provenind din medii de viata diferite, au fost intrebate ce inseamna pentru ele pielea ideala. Astfel, au descoperit ca pentru fiecare femeiepielea ideala inseamna ceva diferit!

 T-shirt: Laura Lazar

Acest diagnostic este disponibil online, nu doar pentru cele 100 de femei, dar si pentru tine sau oricine doreste sa isi descopere nevoile tenului! Descopera si tu care este pielea ta ideala, facand diagnosticul online AICI!


De asemenea, pentru a oferi posibilitatea tuturor consumatoarelor sa testeze produsele Vichy pentru a gasi produsul adaptat tipului de ten, brand-ul a pus la dispozitia farmaciilor din intreaga tara 60.000 brosuri gratuite cu esantioane.
Lista farmaciilor partenere este de asemenea disponibila pe pagina campaniei, www.100zile100femei.ro.


Pentru mine, un ten ideal este unul uniform, fara cosuri, luciu sau pete. 
Tu te-ai intrebat vreodata ce inseamna pielea ideala?
Pielea ideala...exista?



Hugs,

Share:

0 comentarii