Fa-ti kit-ul de vacanta impreuna cu Nivea!


Este vara, iar evadarile de weekend sau vacantele sunt principala noastra preocupare in aceasta perioada! E bine ca bagajul sa fie cat mai compact, si de aceea ideal este sa luam cu noi produse multifunctionale, care ne vor servi in mai multe scopuri!

NIVEA vine in ajutorul nostru cu kit-ul de ingrijire a tenului pe timp de vara, alcatuit din Apa Micelara 3 in 1 si BB Cream 5 in 1. Apele micelare si BB cream-urile sunt produse pe care eu le folosesc zilnic de mult timp si vi le recomand, sunt extrem de practice si ne salveaza minute intregi, atat din rutina de seara, cat si din cea de dimineata. 


NIVEA Apa Micelara inovatoare 3 in 1
Cu dexpantenol ÅŸi ulei de seminÅ£e de struguri curăţă tenul eficient, îndepărtând orice urmă de machiaj ÅŸi hidratează într-un singur pas, fiind potrivită chiar ÅŸi pentru zona sensibilă a ochilor. Datorită tehnologiei cu micele, nu necesită clătire ÅŸi nu se afectează bariera naturală a pielii. Micelele,  Dexpantenolul ÅŸi Uleiul din seminÅ£e de struguri menÅ£in tenul curăţat în profunzime, hidratat ÅŸi protejat împotriva oxidării.
Apele micelare au devenit rapid preferatele mele pentru demachierea tenului! Sunt usor de folosit, nu lasa pelicula grasa si nu irita tenul, dar isi fac treaba foarte bine! De asemenea, nu au nevoie de clatire si au un efect foarte racoritor!


NIVEA BB Cream 5 in 1

Este o cremă de înfrumuseÅ£are ce hidratează tenul ÅŸi îi conferă un aspect uniform, fără imperfecÅ£iuni. Tenul rămâne luminos, revitalizat ÅŸi protejat de radiaÅ£iile UV, cu o singură aplicare. Având la bază tehnologia Hydra IQ, NIVEA BB Cream 5în1 oferă tenului hidratarea necesară, fără a-l încărca în exces.  Provitamina B5 îmbunătăţeÅŸte capacitatea pielii de a se hidrata ÅŸi stimulează regenerarea celulelor, în timp ce Untul de Shea răsfaţă tenul cu un complex de glucide si vitamine ideal pentru o îngrijire completă. CombinaÅ£ia de micro-minerale ÅŸi pigmenÅ£i de culoare permit produsului să împrumute proprietăţile unui fond de ten, acesta reuÅŸind să acopere cu succes micile imperfecÅ£iuni, petele sau zonele roÅŸii. Produsul este disponibil în două variante: light ÅŸi medium to dark.
Cred ca in curand se fac 2 ani de cand va tot povestesc cat de mult imi plac BB Cream-urile, iar de atunci nu s-a schimbat nimic! Inca le folosesc cu drag aproape in fiecare zi, mai ales acum vara, cand imi doresc ceva usor si cu un grad mai mic de acoperire. Iar faptul ca acest tip de produs este multifunctional si hidrateaza & ma protejeaza de soare in acelasi timp nu poate fi decat un plus. 

BB Cream-ul de la NIVEA este un produs cu acoperire usoara, care lasa un efect foarte natural si fresh pe ten. De asemenea, are mirosul clasic de crema NIVEA, iar daca sunteti si voi fane, sunt sigura ca va fi pe placul vostru!


In concluzie, kit-ul meu de vacanta sigur va contine si apa micelara & BB Cream-ul de la NIVEA!
 Kit-ul vostru de vacanta ce contine?



 Aveti si voi ocazia sa castigati 5 kit-uri de vacanta NIVEA, care contin:

- geanta make-up pentru voiaj;
- NIVEA BB Cream 5 in 1;
-  NIVEA Apa micelara 3 in 1.

*poza cu titlu de prezentare


Reguli:
1. Sa dati like paginilor de Facebook: NIVEA si Anda Zelenca Makeup & Beauty
2. Sa imi raspundeti la intrebarea: "Ce produse pentru ingrijirea fetei NIVEA ati mai folosit pana acum?" si sa imi lasati un link catre acel produs de aici: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului (in sectiunea de comentarii);



 Perioada desfasurare concurs: 8-22 august 2014;
*Castigatoarele vor fi alese cu ajutorul random.org




Hugs,

Share:

0 comentarii