Prima mea intalnire cu...Bucuresti!

Mi-am dorit de foarte mult timp sa ajung la Bucuresti...dar mereu s-a ivit ceva ce m-a facut sa nu reusesc sa o fac pana anul acesta, in 2014, la 4 ani dupa ce am conceput blogul pe care inca va scriu cu mare drag! A fost prima oara in viata mea cand am vizitat Bucurestiul si am facut-o cu mare entuziasm, pentru ca aveam sa cunosc fetele cu care vorbesc si impart aceeasi pasiune de ani de zile...urma sa particip la December Beauty Bloggers Meeting #3

In concluzie, am luat masuri, mi-am luat doua zile de concediu de la lucru, un bagaj micut si am urcat in tren! Aveam sa petrec un weekend minunat, eram sigura de asta (si asa a si fost!). Drumul cu trenul a fost obositor, nu o sa mint. Mi-am facut veacul in el vreo 10 ore si cel mai crunt a fost ca nici nu am putut sa dorm, desi am calatorit pe timp de noapte. Cand am ajuns inapoi la Timisoara am fost un fel de zombie, dar a meritat toata aceasta escapada, nu incape indoiala!

In gara ma astepta Camelia, cu care m-am imprietenit deja pentru ca ea vine foarte des la Timisoara si de obicei ne vedem, mergem la Starbucks, mancam ceva bun, mai povestim, stiti si voi, chestii de genul! :) A fost o draguta ca m-a primit la ea cu noaptea in cap cand am ajuns eu. Ne-am baut cafeaua impreuna, am mai stat putin si am inceput sa ne pregatim pentru eveniment. Apoi am sarit rapid intr-un taxi si am pornit spre Caffe Tabiet, locatia unde avea sa se desfasoare mult asteptatul eveniment, pentru ca deja eram oarecum in intarziere! Locatia a fost foarte misto, cu un aer cald, pe gustul meu. Si cu mancare foaaarte buna! M-am intors acolo si a doua zi sa mananc paste si sa particip la un targ foarte misto, de unde mi-am cumparat o camasa rosie foarte draguta, perfecta pentru Craciun.


Momentul in care am ajuns, s-a desfasurat oarecum in slow motion pentru mine! Ioana Dumitrache m-a intampinat cu caldura si tin minte ca a anuntat ca a ajuns Anda Zelenca! :)) Am fost inconjurata de imbratisari si pupici din toate partile si sper ca am reusit sa acord atentie fiecarei persoane in parte, iar daca nu am facut-o imi cer scuze, am fost total coplesita de moment! Ati fost cele mai dragute, mai ca mi-a venit sa plang! ♥



Frumosul eveniment a ajuns la a treia editie si a fost organizat de Ioana, Cristina si Larisa, iar cu ocazia asta vreau sa le felicit, au facut o treaba minunata! Fetelor, ma faceti sa imi doresc sa organizez si eu ceva in Timisoara si cine stie, poate chiar o sa imi iasa! :)



Inainte sa inceapa evenimentul a ajuns si Koko a mea! Prietena mea virtuala de mai bine de 4 ani, cu care am petrecut nopti intregi vorbind despre de toate, care ma stie foarte bine si pe care abia asteptam sa o cunosc! Momentul intalnirii a fost unul firesc, ne-am imbratisat cu mare drag si vorba ei, am simtit ca ne cunoastem de o viata! Mi-am petrecut si ziua urmatoare cu ea, Iguanitza si cu Ioana, am facut shopping si ne-am simtit bine si bineinteles, timpul a zburat prea repede iar eu trebuia sa plec in curand inapoi spre Timisoara!



Evenimentul a inceput cu noi, prezentandu-ne blogurile in cateva cuvinte. Normal ca am fost printre primele si ca am avut emotii de parca as fi dat vreun examen! Dar nu-i nimic, data viitoare va fi mai bine! In poza de mai jos vad ca v-am facut sa radeti, desi nu tin minte de ce, deci cred ca n-a fost chiar asa de rau totusi! :)) De asemenea, mi-a placut sa aud prezentarea fiecarei bloggerite in parte si sa descopar bloguri noi! 




Evenimentul in sine a fost super, iar timpul a zburat mult mai repede decat mi-as fi dorit. Am fost foarte fericita sa o vad in carne si oase pe Mirela Vescan, unul dintre cei mai renumiti make-up artisti de la noi din tara, care ne-a prezentat noul mascara Rimmel London ScandalEyes X-Treme in exclusivitate, acesta urmand sa fie lansat abia la inceputul lunii februarie 2015. O sa vi-l arat si eu ori pe blog ori pe Youtube, chiar imi place foarte mult! Dar aceasta nu a fost singura lansare in exclusivitate de la DBBM#3, ci am mai avut parte de una din partea brand-ului La Roche Posay, unul dintre preferatele mele pentru skincare. Este vorba despre crema Cicaplast Mains, care se adreseaza pielii deteriorate ale mainilor. O supun la teste si revin cu impresii! :)



Le-am cunoscut si pe Laura Musuroaea si Ana Sipciu de la Google, care ne-au dat sfaturi pretioase despre strategiile pe care sa le abordam atat pe blog, cat si pe Youtube. M-am regasit in unele povestiri ale Laurei, pentru ca filmez si eu de ceva timp si cunosc cum e atat sa oferi continut pe Youtube, cat si pe aici, pe blog. Vreau sa le imbin cat mai frumos pe amandoua si sper ca imi si iese! :) M-am bucurat tare mult sa o cunosc si pe Laura, este o persoana calda si draguta si sper ca vor mai fi ocazii sa ne vedem si pe viitor!


Apoi, Corina Coman de la FCB ne-a vorbit despre relatia dintre blogger si PR. Ne-a absorbit pe toate pentru ca nu s-a auzit nici "musca" in sala. Bineinteles ca a fost bombardata cu intrebari si curiozitati de-ale noastre. Ulterior, Marian Tanase a facut o demonstratie Numeric Proof la care regret din suflet ca nu am asistat, insa am fugit sa o intalnesc pe Denisa. Mi-a placut tare mult si de ea, se face placuta imediat si are o personalitate jucausa si vesela, asa, pe gustul meu! Denisa, sa stii ca nu ma dau la tine, doar esti faina! :))




Alaturi de: Alina Anisia, Iguanitza, Ioana si Koko. 

Pe final, nu pot sa spun decat ca intalnirea noastra a fost o reusita totala, ca m-am simtit extraordinar alaturi de voi si ca abia astept sa mai vin la Bucuresti! 

Vreau sa le multumesc si sponsorilor acestei intalniri si anumeTopline (cu brandurile Moroccanoil, Alessandro, CND, Babor, Academie, Guinot ÅŸi Joico), Beauty One (cu brandurile CHI ÅŸi label.m), Numeric ProofMelkiorYves RocherBUStr8, Elmiplant, GlissLa Roche PosayVichyGarnierCoty (cu brandurile Rimmel London ÅŸi Sally Hansen), BourjoisCollistarWyconSephoraBiodermaNiveaBenefit CosmeticsHair Wellness …and MoreElizabeth Bags si Fit & GoBio Sculpture

Nu in ultimul rand, vreau sa ii multumesc si Iguanitzei, stie ea pentru ce! Esti o fata super si ma bucur ca am avut ocazia sa ne petrecem cateva zile impreuna! :)

*frumoasele fotografii au fost realizate de catre Iulian Sima.



Hugs,

Share:

0 comentarii