B.U. te vrea agent secret!

 
Parfumul My Secret, cea mai noua lansare a brand-ului B.U., vine cu o noua provocare pentru cele pline de energie si care cuceresc orasul cu entuziasm si curaj. Provocarea cese numeste My Secret Mission este o aplicatie pe pagina de Facebook B.U. Romania, ce transforma utilizatorii in agenti secreti a caror misiune este sa o ajute pe fata B.U. sa-l cucereasca pe baiatul visurilor sale. Interactiva si multi-level, aceasta ofera utilizatorului experienta pregatirii fetei B.U. pas cu pas pentru prima intalnire.
 
 
Cinci etape, peste 70 de premii şi marele premiu

Aplicaţia este formată din cinci etape, fiecare cu câte o probă obligatorie şi una opţională ce poate ajuta agentul secret să câştige un număr cât mai mare de puncte. Acestea se pot transforma în cele peste 70 de premii săptămânale compuse din produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora şi tricouri My Secret. Dacă cele cinci etape sunt finalizate, concurenţii sunt automat înscrişi pentru marele premiu. În urma jurizării, aceştia pot câştiga un total makeover şi o şedinţă foto profesionistă.

My Secret este parfumul celor îndrăzneţe. Dulce şi condimentat, acesta descrie prin notele sale fructate, de iasomie şi vanilie fragmente din jocul pe care-l dansează fata B.U.
My Secret Mission este un capitol din povestea acesteia. Cu o grafică girlie şi atrăgătoare, fiecare etapă este o parte din ritualul pre-întâlnire, iar agentul secret este cel hotărăşte scenariul şi este invitat să-şi demonstreze creativitatea până la data de 3 mai 2015.



*m-am pregatit si eu pentru misiunea secreta! :)
 



Hugs,


Share:

0 comentarii