Pedichiura perfecta, la tine acasa! | Scholl Velvet Smooth (+concurs)



Ai intampinat vreodata greutati in a iti face pedichiura singura, acasa? Eu cu siguranta da! Nu imi plac picioarele, nici macar ale mele, dar sunt femeie si trebuie sa am grija de ele, nu-i asa? Si cu produsele potrivite, pot chiar sa transform acesta activitate in ceva placut! Scholl a venit in ajutorul meu cu o noua gama profesionala, Scholl Velvet Smooth, care curpinde 5 produse minunate pe care mi le-a pus in brte, pentru a va spune si voua daca aceasta corvoada care se numeste pedichiura a devenit un ritual mai interesant pentru mine! 


Astfel, m-am pus frumos pe treaba, ca un blogger ascultator ce sunt si am inceput sa testez aceste noi produse! M-am indragostit de la prima utilizare si sincera sa fiu, tot procesul asta nesuferit a devenit chiar dragut! Dar despre asta va povestesc putin mai jos. Am asteptat duminica, pentru a putea fi linistita si cu rabdare si bineinteles, sa nu lesin la contact cu patul, cum fac de obicei in timpul saptamanii! :))



♥ Primul pas, si poate cel mai interesant din toata treaba asta este folosirea noii pile electronice pentru picioare cu cristale de diamant, de la Scholl. Aparatul arata chiar dragut si desi in momentul in care l-am pornit si am vazut viteza cu care se invarte m-am speriat putin, m-am calmat imediat cand am aflat de sistemul de protectie pe care il are. Acesta se opreste in momentul in care aplicati prea multa presiune si practic, este imposibil sa va raniti!

♥ Dupa ce mi-am curatat pielea moarta de pe talpi cu ajutorul pilei, pregatesc un moment de rasfat, cu ajutorul gelului emolient Scholl Velvet Smooth. Aplic o cantitate nu foarte mare (este destul de concentrat) intr-un vas cu apa calduta si imi tin picioarele acolo pret de 15 minute.

Pasul urmator, pentru a avea un ritual complet de ingrijire, consta in hidratare cu un ser intens:

Serul intens hidratant Scholl Velvet Smooth - il puteti aplica pentru o sper-hidratare, imediat dupa ce folositi gelul emolient. Intra foarte repede, nu lasa o pelicula grasa si veti avea picioare frumoase si catifelate. 
Crema hidratanta de zi Scholl Velvet Smooth - cu siguranta cea mai light dintre aceste produse, este perfecta pentru folosirea de zi cu zi! Intra intr-un minut in piele, iar voi va puteti incalta imediat dupa aplicarea ei, fara sa va fie teama ca piciorul va aluneca in pantofi.
Masca Hidratanta de noapte Scholl Velvet Smooth - este perfecta pentru un efect intens hidratant, in cazul in care sunteti obisnuite sa faceti aceasta rutina seara. Produsul nu necesita clatire si ajuta la regenerarea celulelor pielii.

*toate produsele contin ingrediente speciale precum caviar verde, ser marin, acid hialuronic si Vitaminele A si E, ingrediente foarte benefice pentru ingrijirea pielii picioarelor! Iar mirosul este extraordinar, fresh, perfect pentru vara!


Mai multe informatii regasiti in clipul de mai jos, dar si pe site-ul Scholl si pe pagina de Facebook School Romania:


Pe final, vreau sa va ofer si voua sansa de a castiga noua pila cu cristale de diamant Scholl. Tot ce trebuie sa faceti este sa imi raspundeti la intrebarea "Tu cum iti rasfeti picioarele de obicei?", in seciuntea de comentarii de mai jos.

Deadline: 01.07.2015, ora 23:59
Va exista un singur castigator, iar acesta va fi ales cu ajutorul random.org.


L.E.:

Castigatoarea esteeee:



Te voi contacta pe mail-ul pe care l-ai lasat in formular, pentru a-mi lasa adresa ta completa.
Felicitari!


Big hugs,

Share:

0 comentarii