Make-up: Intense Smokey Eyes







Products used / Produse folosite:


Face / Fata:
Lioele Triple The Solution BB Cream
Ebay 15 Colors Concealer Palette
MUA Face Powder - 01
Farmasi Sun Kiss Bronzer - 01

Eyes / Ochi:
Urban Decay Primer Potion
BeautyUK Eyeliner - Black
Sleek Eyeshadow Palette - Au Naturel (Noir, Nubuck and Nougat)
Yves Rocher Plumping Mascara
Essence Brow Designer - Blonde

Lips:
MUA Lipstick - Shade 15


Desi aparent acest machiaj este relativ simplu de realizat (am aplicat un eyeliner ca baza, am aplicat fardul negru pe toata pleoapa si l-am blenduit spre arcada cu o culoare intermediara si una deschisa pentru luminozitate), trebuie sa fiti atente la multe aspecte in momentul in care decideti sa il realizati si purtati.

In ceea ce priveste realizarea lui, va sfatuiesc sa exersati putin in ceea ce priveste blenduirea culorilor, deoarece cu fardul negru este cel mai greu de lucrat. De asemenea, va sfatuiesc sa nu il aplicati in cantitati mari, ci mai degraba cate putin. Dupa ce ati aplicat fardul negru pe toata pleoapa, incepeti sa blenduiti cu o pensula curata si abia apoi adaugati fard negru incet, pentru a nu aplica prea mult deodata. O culoare intermediara, ca "Nubuck" din paleta Au Naturel de la Sleek este perfecta pentru a face trecerea dintre culori si pentru a estompa liniile dure.

Un alt aspect la care trebuie sa fiti atente atunci cand purtati un machiaj de tip smokey eyes atat de intens este machiajul fetei - acesta trebuie sa fie impecabil! Aveti grija sa acoperiti bine cearcanele si imperfectiunile, pentru a nu crea efectul de fata obosita si ochi de raton! :)

In ceea ce priveste buzele, sfatul meu este sa le pastrati cat se poate de neutre, desi este alegerea fiecaruia, gusturile difera! Insa deoarece ochii sunt atat de intensi, cel mai echilibrat din punctul meu de vedere este sa folositi un ruj nude. 


Sper sa va placa acest machiaj si sa il puneti in aplicare cu proxima ocazie! :)
P.S.: V-ar placea un tutorial video pentru el?




Hugs,

Share:

0 comentarii