Castiga o garderoba de vis cu B.U!



Astazi am dat peste un citat minunat, un citat pe care toate ar trebui sa-l punem in aplicare zilnic pentru ca toate suntem frumoase in felul nostru unic!

“One day I decided that I was beautiful, and so I carried out my life as if I was a beautiful girl. I wear colors that I really like, I wear makeup that makes me feel pretty, and it really helps. It doesn’t have anything to do with how the world perceives you. What matters is what you see. Your body is your temple, it’s your home, and you must decorate it.” — Gabourey Sidibe


Si pentru ca toate iubim shopping-ul, fie doar pentru scopul sau practic sau pentru ca ne ajuta sa uitam de grijile de zi cu zi, cei de la B.U. Romania lanseaza aplicatia "My dream closet" , incepand cu 14 aprilie 2014 si toate sunteti invitate la distractie!

B.U., brandul individualitatii, emotiei si exprimarii de sine, se adreseaza fetelor cool, pline de viata si optimiste, care isi urmeaza visele. Motto-ul B.U. este "Be yourself", iar pornind de la aceasta premiza, pregateste-te pentru crearea outfit-ului visurilor tale si poti castiga:

♥ 100 de seturi B.U. Candy Love, 
♥ 9 vouchere în valoare de 1000 lei 
...sau...
MARELE PREMIU: 1 voucher in valoare de 1000 EURO. 
Voucherele pot fi folosite in toate magazinele H&M din tara.


Puteti afla mai multe detalii despre tot ce trebuie sa faceti, urmarind video-ul de mai jos:


Asadar, din 14.04.2014, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in aplicatia "My Dream Closet" de pe pagina B.U. Romania si creati 3 tinute pentru a intra in competite! Eu, alaturi de Dorina si Cristina de la www.anotherside-of-me.com si Aleka de la www.sunshine-sarah.com, vom face parte din juriu si va vom urmari cu drag toate outfit-urile! Let's get creative! ♥



L.E.:
Eu mi-am creat deja 3 tinute! Abia astept sa vad si combinatiile voastre!


Hugs,

Share:

0 comentarii