Noutati de la Elancyl: lupta anti-celulita NOAPTEA


Noaptea, silueta prinde elan

Ziua ta se termină si încă nu ai apucat să faci tot ce-ţi doreai pentru a te îngriji, dar te gândeşti că cele câteva ore de odihnă bună te vor reface interior şi exterior. Adevărat, dar trebuie să ne gândim că în timp ce corpul se odihneşte, rata metabolică scade, consumul de energie este diminuat, iar stocarea grăsimilor este favorizată. Există însă o inovaţie care lucrează în timpul somnului tău la prevenirea celulitei şi la remodelarea corpului: ELANCYL CELLU SLIM NOAPTE.
În cei 250 ml ai săi, CELLU SLIM PENTRU NOAPTE de la Elancyl conţine ingrediente combinate în mod inovativ, care lucrează sinergic şi oferă o acţiune intensivă de remodelare pe parcursul nopţii, dar şi un răsfăţ al simțurilor. Extractul de Cecropia, alături de cafeină şi de acceleratorul GP4P duc la rezultate demonstrate clinic după 14 zile*!

Să trecem în revistă ingredientele care asigură remodelării cu elan pe timp de noapte:

  • GP4P - este un furnizor de energie celulară, care stimulează metabolismul celular** pe parcursul nopţii, pentru a optimiza efectul de destocare al combinației unice Cecropia + Cafeină, și pentru a reduce aspectul celulitei.
  • Extractul de ramură de măr verde limitează stocarea celulitei*, iar piperul Sichuan reduce instalarea celulitei ** pentru o eficacitate de durată.
  • Extractul natural de iederă creşte elasticitatea şi fermitatea pielii**. În timpul masajului, susţine drenajul fiziologic, pentru a elibera ţesuturile de fluidul în exces.
  • Uleiul de şofrănel şi de luminiţa nopţii asigură hrănirea pe parcursul nopții pentru o piele fină la trezire.
Crema CELLU SLIM PENTRU NOAPTE de la Elancyl are o textură luxuriantă şi este perfectă pentru masaj. De aceea, Elancyl a dezvoltat o metodă de masaj specifică pentru a optimiza rezultatele produsului, pe care o găseşti în ambalaj!
Iar pentru cele mai bune rezultate optime, te poţi bucura de crema CELLU SLIM PENTRU NOAPTE în fiecare seară conform sfaturilor de masaj, și poţi alege un mod de viaţă sănătos.

Testat sub control dermatologic.
*Studii clinice: teste biometrologice realizate de o organizație independentă pe 54 de femei după 14 nopți
**Testat in-vitro

Elancyl Cellu Slim este acum o gama completa de produse ce include crema anticelulitica Cellu Slim Zi, Cellu Slim Noapte si Cellu Slim Abdomen Plat. 
PRETURI: Elancyl Cellu Slim Zi 200ml - 128 lei 
NOU Elancyl Cellu Slim Noapte 250ml - 150 Lei


P.S.: Testez si eu crema Elancyl Cellu Slim Nuit! Revin cu impresii! 



Hugs,




*comunicat de presa

Share:

0 comentarii