Hot off the Runway… NOUA colectie Lipfinity Max Factor




Lasa-ti buzele sa te reprezinte in acest sezon primavara/vara 2014 cu NOUA colectie Lipfinity – cel mai bun produs de buze ultrarezistent de la Max Factor, acum cu 16 nuante noi si un nou aplicator.
Un erou din culise
Noua colectie si-a facut debutul la Victoria Beckham SS14 show, unde Pat McGrath, Global Creative Design Director pentru Max Factor, a folosit nuanta Always Delicate pentru a crea un look ultrarafinat. Cea mai naturala si cremoasa nuanta nude a adaugat o adiere de natural sofisticat si perfectiune tinereasca. Pat spune: “Foarte des aud femeile spunand ca nu au gasit nuanta nude potrivita astfel incat sa aiba totusi destula culoare fara sa para artificiala si care sa reziste pe buze; este o nuanta asa de soft, cremoasa si de actualitate si cu mare rezistenta la transfer.“



Moderna si proaspata, nuanta Always Delicate face parte din noua colectie de primavara/vara a gamei Lipfinity, aleasa personal de Pat McGrath.
Pat recomanda: “In acest sezon primavara/vara 2014 am vazut si tesaturi opulente, extravagante si bogate, chiar si pene si coliere sofisticate. Ca sa te joci cu aceste look-uri fara sa atingi nivelul de catewalk poti folosi o nuanta brun roscata sau maronie. Sunt representative pentru un trend care este expresiv si teatral, deci super-stilat.”



Cum functioneaza?
Spre deosebire de celelalte rujuri ultra rezistente, care devin uscate si terne pe buze,  Lipfinity ofera o culoare rezistenta cu aspect catifelat si usor si care isi pastreaza stralucirea si intensitatea.  Aceasta se datoreaza in parte noului aplicator care asigura aplicarea unui strat mai subtire si mai uniform. Dr Sarah Vickery, Principal Scientist pentru Max Factor, spune, “un strat de culoare mai subtire si uniform maximizeaza rezistenta rujului. Pentru ca aplicatorul inmagazineaza cantitatea potrivita de culoare pentru un strat mai uniform si consistent, rezultatul este o acoperire uniforma ce rezista mai mult in timp.

Si asta nu este tot. Formula Lipfinity combina culoarea aderenta cu o baza de silicon pentru a asigura non-transferul – ceea ce inseamna ca veti avea pe buze o culoare ce rezista intreaga zi fara a fi nevoie sa o reaplicati dupa ce ati mancat sau baut.

1. BAZA: baza foarte pigmentata contine o combinatie de polimeri aderenti ce fixeaza culoarea pe buze si o componenta flexibila ce asigura ca elementul aderent este suficient de moale pentru a nu crapa pe buze.

2. TOP COAT: top coat-ul hidratant confera stralucire pentru intreaga zi. 

REZULTATUL : o culoare rezistenta neteda si catifelata la atingere ce arata ca proaspat aplicata pana la 24 de ore. 

Puteti gasi mai jos intreaga colectie Lipfinity disponibila in Romania:







P.S.1.: Am testat si eu nuanta Stay Delicate si cu siguranta am sa o folosesc in viitoarele mele tutoriale de machiaj:

P.S.2.: In lunile aprilie si mai, produsele Lifinity vor fi in oferta cu 20% discount:



Kisses,

Share:

0 comentarii