In trend right now: POP ART COLORS!

Hellooo!

 De astazi va prezint inca o rubrica noua, pe nume "in trend right now". ☺
Va voi prezenta look-uri inspirate din moda, care mi-au atras atentia la un moment dat. Vor fi look-uri mai artistice, mai neconventionale, ca cele pe care le regasim pe podiumuri. Imi place sa ma joc cu texturile si culorile, deci voi avea un motiv in plus sa o fac mai des.☺
Cumpar destul de multe reviste lunar, este o pasiune de a mea de cand eram mai mica, nu imi place sa le citesc online. Trebuie sa simt mirosul, "sa le mangai coperta"☺♥ si imi place sa le citesc din scoarta in scoarta, ca pe o carte. Cu siguranta voi avea material si voi fi la curent cu tendintele actuale.☺ Cea mai mare inspiratie pentru mine este revista Elle, de departe cea mai calitativa din Romania. Din ea provine si look-ul de astazi. Sper sa va placa!☺

Iata ideea de la care am pornit:



Ce spun cei de la Elle despre trendul POP ART?

"Cu o singura culoare nu se face primavara" pare sa fie motto-ul dupa care s-au ghidat make-up artistii in acest sezon, iar sursa de inspiratie a fost explozia cromatica din creatiile Pop Art, marca Andy Warhol.
"Culorile neon au fost in voga vara trecuta, dar anul acesta s-au intors intr-o diversitate mai mare si imbogatite cu texturi saturate, mate sau usor pudrate.
Culorile vedeta: verdele, portocaliul, albastrul, movul, fuchsia si galbenul - imi amintesc de bomboanele fondate, de macarons, de jeleuri si de serbetul de fructe (in toate aromele, de la fistic, pana la zmeura). Deci sand absolut delicioase, dar se consuma cu grija si nu pentru ca ar ingrasa ci pentru ca sunt foarte pretentioase. Iar folosite in exces pot transforma cu usurinta un look trendy intr-unul inspirat parca de Anna Piaggi. 
Regula de buna purtare a fardurilor de pleoape in tonalitati puternice este sa le folosesti in varianta mono si sa nu le combini decat cel mult cu un highlighter.
In schimb pot fi asortate cu un ruj strident si sexy, ca in show-urile celor de la Christian Dior sau Loewe."
Sursa: www.elle.ro


Da, sunt total de acord cu ei si chiar imi place acest trend. Nu stiu daca as iesi pe strada cu un fard portocaliu la ochi, dar la un party cu siguranta l-as adopta. :)

Iata varianta mea:









Tin sa precizez ca intentionat nu am blenduit bine culoarea, ca sa fiu cat mai aproape de look-ul original.


Produse folosite:

Ochi:


- Nyx Jumbo Pencil - Milk (am uitat sa il pozez);
- 120 eyeshadow palette;
- Avon Color Trend white eyeliner;
- Maybelline Lash Stiletto Mascara;
- Farmasi eyebrow pencil - 01.

Fata:
- fond de ten cu minerale Avon - Ivory (pe care l-am combinat eu cu fond de ten mineral de la TANF);
- Elf Studio Cool Bronzer;
- Avon Jilian Dempsey - Celestial.


Buze:
- Nyx Round Lipstick - Spell Bound.



Hope u liked it!



Kisses,

Share:

0 comentarii