Blog Sale - Noua gama Anew Aqua Youth (RO only)

 Hello!

Cum nu am mai facut de mult timp un blog sale, revin cu o noua gama Anew de la Avon, lansata in campania 11, destinata segmentului de varsta 20+. Este vorba despre gama Anew Aqua Youth si ma bucur sa vi-l pot oferi la un pret mai mic fata de cel din catalog.

 "Oamenii de stiinta Avon au descoperit tehnologia H2O Power, care ajuta celulele pielii sa retina apa si protejeaza tenul de actiunea nociva a factorilor de mediu." 


 "Celulele pielii sunt expuse indiferent de varsta factorilor de mediu care le inhiba activitatea de retinere a apei, impiedicandu-le astfel sa isi indeplineasca functiile in mod corect. Astfel pielea isi pierde aspectul frumos, fermitatea, elasticitatea, iar ridurile incep sa isi faca aparitia prematur. De aceea hidratarea zilnica este foarte importanta, pentru ca ea mentine retentia de apa la nivelul celulelor pielii, ajutandu-le sa functioneze corespunzator."

Setul Aqua Youth contine:
- Gel de curatare 125 ml;
- Crema hidratanta pentru ochi 15 ml;
- Gel-crema zi/noapte 50 ml.

Pret catalog:

Pretul meu: 45 lei.
VANDUTE



- regula de baza: primul venit, primul servit;
as prefera sa primesc banii in cont daca este posibil, este mai simplu si pentru mine si pentru voi, plus ca asa este si transportul mai ieftin, doar 3 lei. Daca trimit cu ramburs, transportul este 7 lei;
- daca sunteti interesate de vreun produs puteti sa ma contactati pe adresa de e-mail (andazelenca_blog@yahoo.com) sau la sectiunea comentarii.


- datorita unor persoane "extrem de serioase" de acum inainte nu mai trimit colete cu ramburs! Accept sa trimit coletul doar cu banii in avans prin transfer bancar. 


Daca sunteti interesate de vreun produs puteti sa ma contactati pe adresa de e-mail (andazelenca_blog@yahoo.com) sau la sectiunea comentarii.


Kisses,

Share:

0 comentarii