Make-up Inspired: Katy Perry - Wide Awake


Hello!


I haven't done a make-up inspired look in a while and I thought I could do one of the make-up looks Katy Perry wears in her last music video, Wide Awake (love, love that song!). I liked them all but I chose the darker one from the beginning of the video, because I was in the mood for something like that. :) And because Katy has blue eyes I had another reason to use my blue contact lenses again, because I don't really wear them on a daily basis, I'm not really used to them. Hope you will like it!

Deoarece n-am mai facut de mult timp un make-up inspired, m-am gandit sa fac unul dintre cele purtate de Katy Perry in melodia mea preferata din ultima perioada, Wide Awake. Mi-au placut toate, insa am decis sa-l fac pe acesta, deoarece este mai dark si aveam "pofta" de asa ceva. :) Si deoarece Katy are ochii albastri, am avut un motiv in plus sa-mi folosesc lentilele albastre, pe care le ador, dar nu le port foarte des, deoarece nu sunt obisnuita sa port asa ceva. Sper sa va placa ce a iesit!:)



And here is my version / Si iata versiunea mea: 



Products used / Produse folosite:


Eyes / Ochi:
- Urban Decay Primer Potion;
- Urban Decay Glide-On Eyeliner - Zero;
- Sigma Dare Eyeshadow Palette;
- ELF Beauty Encyclopedia - Basic Eye;
- Miss Sporty Lash Millionare False Lashes Effect Mascara.
- False eyelashes/Gene false - Ardell Fashion 138 Black


Face / Fata:
- Rimmel London Wake Me Up Foundation - 103 True Ivory;
- Garnier Roll-on Anti Dark Circles - Fair;
- Garnier Roll-on Pure Active Concealer - Fair;
- Avon Ideal Shade Face Powder - Fair;
- Elf Studio Cool Bronzer;
- Deborah Milano Blush - 02 Rose.


Lips / Buze:
- Farmasi Lip Pencil - 207
- Ga-De Lipstick - 174



Hope you liked it!


P.S.: Imi cer scuze pentru ca am facut atata caz in legatura cu mica schimbare de pe blog. Mai am porniri ca cea de ieri cand imi doresc sa schimb ceva pe blog. :)) Deoarece voturile nu au fost prea concludente (aprox. 48% vs. 52% ) am decis sa pun coloana inapoi pe mijloc, cum era inainte.  Pana la urma nu m-am putut obisnui cu coloana nici pe stanga, nici pe dreapta, parca nu era blogul meu si nu ma regaseam. Sper sa nu considerati ca nu va respect parerea, nu aceasta este intentia mea. :) Multumesc pentru intelegere!:X



Kisses,

Share:

0 comentarii