NYX Nude on Nude Palette dupe for Urban Decay Naked Palette?

Hello!


Stiti ca iubesc fardurile in culori neutre, nu-i asa? Deci va dati seama cat m-am entuziasmat cand am vazut paleta Nude on Nude de la NYX.  M-am gandit de indata ca ar fi un dupe foarte bun pentru Urban Decay Naked Palette si ca as putea sa fac un review comparativ, deoarece aceasta este mai accesibila si are mai multe culori (20 vs. 12). Dar inainte de toate, vreau sa va vorbesc putin despre ea:


Paleta contine 20 de culori pamantii, dintre care 9 sunt mate, iar 11 satinate. In schimb, nu contine niciun fard metalic, lucru care m-a dezamagit putin, pentru ca acelea sunt preferatele mele. In partea de jos, contine inca un sertar cu 10 lip gloss-uri. Fardurile sunt pigmentate si se aplica si blenduiesc foarte frumos. Personal, mereu mi-au placut fardurile Nyx si desi unele tind sa aiba o consistenta oarecum prafoasa, acest lucru nu afecteaza modul in care se aplica si puterea de pigmentare.

In ceea ce priveste ambalajul si design-ul paletei Nude on Nude de la Nyx, consider ca ar fi putut fi putin mai  interesant. Totusi, imi place ca are culoarea maro, si ma duce cu gandul la o tabla de ciocolata, la fel ca paleta Naked de la UD. Este confectionata din plastic dur si pare destul de rezistenta. De asemenea, mi-ar fi placut ca fardurile sa aiba o denumire, deoarece tind sa-mi placa mai mult acest gen de palete.


Nyx Nude On Nude costa 119 lei si o puteti gasi AICI.


Swatches / Swatch-uri:



Este intr-adevar un dupe pentru Urban Decay Naked Palette?

Nu neaparat! Dupa cum veti vedea mai jos, am gasit culori asemanatoare, insa niciuna nu a fost identica cu cealalta. Acesta nu este insa un lucru rau, ci mai degraba unul bun. Pentru cele care nu aveti inca paleta Naked de la Urban Decay, puteti sa o cumparati pe cea de la NYX pentru ca este mai accesibila si contine mai multe culori, asemanatoare cu cele din paleta Naked. Iar daca detineti deja aceasta paleta, la fel ca mine, nu veti avea culori care sa se repete si veti putea chiar sa le combinati intre ele.

Desi se aseamana ca idee, aceste doua palete difera si din punct de vedere al consistentei fardurilor. Paleta Naked contine multe nuante metalice, unele chiar glittery (ex. Sidecar), iar paleta Nude on Nude de la Nyx contine nuante mate si satinate/sidefate. Contine si trei culori care au particule de glitter in ele, insa nu sunt foarte evidente la aplicarea fardului pe pleoape.



Comparison / Comparatie:

UD Virgin vs. NYX NoN 2nd color, 1st row.


UD Sin vs. NYX NoN 7th color, 2nd row.


UD Naked vs. NYX NoN 6th color, 1st row.


UD Sidecar vs. NYX NoN 7th color, 1st row.


UD Buck vs. NYX NoN 5th color, 2nd row.


UD Half Backed vs. NYX NoN 3rd color, 2nd row.


UD Smog vs. NYX NoN 8th color, 1st row.


UD Darkhorse vs. NYX NoN 9th color, 2nd row.


UD Toasted vs. NYX NoN 8th color, 2nd row.


UD Hustle vs. NYX NoN 6th color, 2nd row.


UD Creep vs. NYX NoN 10th color, 1st row.


UD Gunmetal vs. NYX NoN 9th color, 1st row.



That's about it!




Do you like the Nyx Nude on Nude palette?
Voua va place paleta NYX Nude on Nude?




Kisses,




*produsul a fost primit spre testare. Daca aveti nelamuriri, va rog sa vizitati sectiunea "disclaimer".

Share:

0 comentarii