Experienta mea cu fondurile de ten Vichy + concurs (CLOSED)

   De-a lungul timpului au existat numeroase tehnici pentru ca noi sa fim mai frumoase si sa ne ascundem defectele. Inca din antichitate femeile isi aplicau pe fata o crema verde, din minereu de cupru, pentru a-si defini trasaturile. Pentru uniformizarea tenului si obtinerea albului nobil foloseau creta si calcar alb, pe post de pudra compacta sau fond de ten mineral.

   In ziua de azi totul este mai avansat si avem parte de diferite fonduri de ten, adaptate nevoilor nostre. Astfel, pe langa cele pe care le gasim la marile companii de cosmetice, au aparut si cele din categoria dermato-cosmeticelor, pe care le gasim doar in farmacii si care ne promit sa ne rezolve problemele tenului.
Saptamana aceasta am avut ocazia sa incerc toate fondurile de ten aparute in Romania din gama Vichy pentru a imi forma o parere si pentru a va povesti si voua putin despre ele.

Le voi prezenta pe fiecare in ordinea in care mi-au placut si s-au potrivit tenului meu. Mi-a fost foarte greu sa aleg pentru ca sincer va spun, mi-au placut toate.

*Toate fondurile de ten Vichy au SPF 20, sunt non-comedogene, contin apa termala Vichy, nu contin parabeni si sunt hipoalergenice.*

4. Liftactiv Flexilift Teint - fond de teint anti-rides

   Acest fond de ten este destinat femeilor cu tenul matur, dar acest lucru nu m-a impiedicat sa il incerc.
Descrierea oficiala promite sa netezeasca ridurile intr-o luna, sa uniformizeze si sa lumineze tenul si sa ii dea un aspect mai odihnit si mai radiant pe tot parcursul zilei.
Dupa cum spuneam, desi nu ma incadrez in categoria de varsta pentru acest fond de ten, mi-a placut destul de mult. Mi se pare perfect pentru tenul normal/uscat, eu avand tenul gras a trebuit sa aplic o pudra matifianta dupa, dar acest lucru nu m-a deranjat, pentru ca fac acest lucru oricum, aproape de fiecare data. Are o acoperire medie si un finish foarte natural, glowy. L-am pus pe locul 4 deoarece nu este pentru tipul meu de ten, pentru ca nu are aspect mat si pentru ca nu ma incadrez in categoria vizata. Dar asta nu il face mai putin bun, pur si simplu nu e cel mai bun pentru mine.

3. Aera Teint Pure - Fond de teint CREME
   Desi nici acest fond de ten nu este potrivit tenului meu, fiind pentru ten uscat, nu am avut nici un fel de problema cu el. Are consitenta foarte cremoasa, lasa pielea foarte catifelata si nu este gras deloc. Acoperire este medie si aspectul final unul foarte natural. Descrierea oficiala promite rezistenta 12 ore. Nu am stat sa calculez exact daca este adevarat sau nu, dar cert este ca seara tenul meu inca arata impecabil.

2. Normaderm Teint - fond de teint anti-imprefections
   Tin minte ca am incercat acest fond de ten pentru prima oara dintr-o mostra, primita acum cativa ani (cand a aparut) intr-o revista. Pe atunci nu prea foloseam fond de ten, dar am fost incantata de el, si mi-am spus ca mi-l voi cumpara intr-o zi.
Ce promite? Ten curatat si purificat. Rezistenta 8 ore. Acopera fara a incarca porii.
Imi place mult acest fond de ten, se potriveste perfect tenului meu cu tendinte acneice. Are acoperire medie (acesta ar putea fi un minus), dar aplicat in straturi face fata mult mai bine urmelor de la cosuri. Consistenta este fluida si cand il aplici pe fata iti da o senzatie de prospetime care imi place. De asemenea ce am observat la toate fondurile de ten Vichy e ca miros foarte frumos, deci un alt lucru care imi place.
Eu am nuanta 25 NUDE si deocamdata mi se potriveste perfect, pentru ca mi-a ramas putin bronz din aceasta vara. La iarna probabil voi folosi nuanta 15 - OPAL.
Per total chiar mi-a placut si mi-ar placea sa imi rezolve si probleme tenului, asa cum promite. Dar asta nu imi pot da seama inca.

1. Aera Teint Pure - fond de teint FLUIDE
   Aceeasi poveste o am si cu acest fond de ten. L-am incercat tot datorita unei mostre dintr-o revista si m-a fascinat din prima. A fost love at first sight! :)
Ce pot sa mai cer? Este potrivit tenului meu, are acoperire medie spre mare, aspectul este unul extrem de natural si nici nu imi agreseaza tenul cu ceva. E perfect pentru mine!
Dar sa povestim putin si despre el.
La fel ca fratele lui in varianta cremoasa si el promite rezistenta 12 ore. Ca rezistenta mi se par la fel. Acesta este mult mai fluid, dar pe mine lucrul asta nu ma deranjeaza. Este special creat asa pentru tenul cu probleme, mixt sau gras, care are nevoie de o forumula cat mai usoara.
Il voi mai achizitiona? Cu siguranta!


**************
Si cum probabil va asteptati deja, urmeaza partea interesanta. CONCURSUL!
Ce trebuie sa faceti mai exact?
Foarte simplu! Imi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi povestiti despre experienta voastra cu fondurile de ten Vichy.
Daca nu ati avut inca ocazia sa incercati un fond de ten Vichy, mergeti in farmacii si cereti o brosurica pe care o puteti gasi in aceasta perioada, care contine 3 feluri de fond de ten Vichy: Aera Teint Pure Fluid, Nomaderm Teint si Liftactiv Flexilift.
Daca nu gasiti nici aceasta brosurica in farmacii (pentru ca traim in Romania), aproape in toate revistele ce se comercializeaza pe piata luna asta puteti gasi mostre Vichy. In functie de revista: Normaderm Teint sau Liftactiv Flexilift.
Apoi va astept pe blogul meu cu o parere despre fondul de ten incercat.

  • Cele mai bune comentarii vor primi de la Vichy Romania fondul de ten preferat in varianta full-size si in nuanta dorita.
  • Numarul de premii depinde de voi, in functie de ce imi scrieti.
  • Perioada de desfasurare: 27 septembrie - 11 octombrie.
* pe 12 octombrie voi face o postare in care voi anunta castigatoarele.

Reguli:
- sa imi lasati o adresa de e-mail valida la sfarsitul comentariului;
- sa imi spuneti nuanta pe care o doriti.

***
Reviste in care gasiti mostre Vichy:
- Elle, Unica - Liftactiv Flexiflift;
- Unica, Bolero, Joy, Avantaje - Normaderm Teint;
- Psychologies - Aera Teint Pure Fluid; 
- Marie Claire, Cosmopolitan ,Beau Monde - Aera Teint Pure Creme.

Va asteptam si pe pagina de Facebook Vichy Romania.

Mult succes fetelor!
Si acum...sa curga povestioarele...:D

Va pup,
Anda.

Share:

83 comentarii

  1. Doamneee, brosuricile astea imi scot peri albi. O sa ajung sa umblu ca nebuna prin farmacii ca sa fac rost de niste mostre amarate :( Vreau sa-l incerc, sunt extrem de curioasa, nu ma las si sper sa merite efortul! Cei de la Vichy ar trebui sa ne puna brosurile astea in cutia postala! :((
    In orice caz, revin cu experienta mea indata de intru in posesia mostrelor. Te pup!

    ReplyDelete
  2. Eu am incercat Normaderm Teint 15 si mi-a placut enorm. Se "aseaza" foarte bine pe tenul meu mixt si tine foarte mult timp. Ce imi palce foarte mult la el e ramane fix, nu murdareste hainele.
    Puterea de acoperire este potrivita. Nu am nevoie de acoperire puternica.
    Un plus care il face unul dintre fondurile de ten preferate e ca nu imi da iritatii/cosuri.
    Am avute destule experiente cu Avon si Revlon.

    Acum citind postare ta, m-ai facut sa-mi doresc Aera Teint Pure. Mi se pare un fond de ten superb desi nu l-am incercat INCA.

    adresa de mail enescusinziana@yahoo.com
    nuanta dorita opal

    Succes celorlati participanti

    ReplyDelete
  3. Si la tine concurs? :O Wow suntem niste norocoase ca avem sansa la concursuri Vichy!!

    Mie personal imi place tot Aerateint Fluide. L-am incercat din mostre de la o revista, am fost norocoasa sa gasesc 2 mostre care mi-au ajuns cam 2 saptamani maxim si mi-am putut da seama daca imi este bun sau nu. Mi-a mers foarte bine cu el, acoperea foaarte bine, pentru ca eu d la un fond de ten asta astept: putere de acoperire buna, am mare nevoie de asta la tenul meu problematic. Sunt in eterna cautare de fond de ten care sa fiu 100% sigura ca mi se potriveste iar Vichy e unul dintre candidati. Mie mi se potriveste nuanta nr 23, Ivory. :D

    Te pup si spor cu concursul!

    ah si mailul uitasem :)) xo.lala@yahoo.com te pup!

    ReplyDelete
  4. Trebuie sa recunosc ca in ultimul timp nu am mai folosit fond de ten Vichy, in farmacii nu se gasesc acele mostre dar eu am folosit Vichy acum aproximativ un an cand aveam mari probleme ale tenului. Am fost foarte incantata de faptul ca se adapta perfect tenului meu, imi acopera in mare parte problemele si chiar le si vindeca putin. Mi-as dori sa folosesc fondul de ten Normateint pentru ca stiu ca dermato cosmeticele sunt cele mai bune si pentru ca nu am nici un fond de ten care sa se potriveasca nuantei naturale a pielii mele.

    Nuanta: 25 nude

    Mail: adyna_shopping@yahoo.com

    Kiss Anda! Am respectat 3 fraze :D

    ReplyDelete
  5. Imi place cum ai structurat postul! ;)

    ReplyDelete
  6. Nu prea obisnuiam sa folosesc fond de ten, din cauza tenului acneic, dar si din cauza unor fonduri de ten care nu au facut decat sa-mi agraveze problema, printre care cele de la Avon sau Affinitone de la Maybelline, dar au fost niste greseli! Si datorita si bugetului redus, nu prea imi permiteam alte fonduri de ten mai pretentioase si scumpe, deci m-am lasat pagubasa cu fdt si incercam sa-mi acopar "monstrii" numai cu corector.
    Dar intr-o zi speranta a aparut cand am vazut la tv o reclama cu noua gama Vichy Normaderm :D Inca o sansa pentru mine, yey!
    Desi stiam ca produsele vichy sunt destul de scumpe am facut tot posibilul sa-mi pot cumpara asa ceva, care era la urma urmei "salvarea" mea.
    Am inceput cu mostre de crema Normaderm, apoi chiar mi-am achizitionat crema si, dupa alte "abtineri", am strans bani si mi-am luat cu fondul de ten Normaderm Teint nr. 25 Nude :x sunt pana in prezent foarte multumita, pentru ca, se pare ca e singurul fdt care imi "intelege" tenul :x nu-mi astupa porii,deci nu nu-mi mai apar asa multi "monstrii",e rezistent si matifiaza tenul.
    Iar acum, odata cu reviewul tau, am devenit interesata si de Aera Teint Pure FLUIDE (probabil 23 Ivory), pentru ca pare indicat si pentru tenul meu problematic, de fapt am devenit chiar curioasa :))
    Dar deocamdata, pana incerc Aera Teint Pure, Normateint e ză best :)

    ReplyDelete
  7. p.s. mailul meu este : c.adellina@yahoo.com :) te pup

    ReplyDelete
  8. Dia - tocmai de aia am scris si despre reviste, pentru ca stiu ca nu se prea gasesc in farmacii. Nu cred ca e vina celor de la Vichy, eu cred ca cei din farmacii nu le scot la suprafata...:|
    Sper sa gasesti totusi brosurica. :*

    ReplyDelete
  9. Lauren - si la mine!:))
    E o sansa mare pentru toata lumea si asta e un lucru bun. :D
    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Adina - nu era "musai" 3 fraze. Nu sunt asa stricta, puteti scrie cat doriti voi. Am scos chestia aia din text ca poate incurc lumea. :)
    Te pup!:* Daca vrei sa mai adaugi feel free. :):*

    ReplyDelete
  11. multe fonduri de ten am incercat si s-au dovedit a fi inutile pt tenul meu dificil si gras (sa nu mai spun de "prietenii" mei cei mai buni cu care ma vedeam in fiecare zi in oglinda - porii larg deschisi si cosuletii) deh, fiind mai mica si avand buget restrans am inceput cu fonduri de ten de la maybelline (big sh*t),avon si alte produse de drugstore. dar intr-o zi am pus mana pe o mica minune numita Normaderm Teint, dintr-o revista. Si cum se spune ca o minune tine maxim o saptamana asa a fost si in cazul asta. Mica minune mi-a ajuns cam o saptamana si ghiciti ce? de la un ten absolut gras si oribil, s-a vazut o diferenta imediat, porii nu mai erau astupati, tenul era mult mai mat, si pt cateva zile "prietenii mei dragi, au refuzat sa se prezinte la intalnirile de dimineata din oglinda" (yuppy!) din pacate n-am mai avut ocazia de ceva timp sa mai folosesc acel fdt, (iar pe celelalte nu le-am incercat de fel). ce pot sa mai spun, e ca dintre atatea fonduri de ten doar 2 mi s-au potrivit, vichy normateint si revlon colorstay (din ce-mi amintesc, vichy are o textura muuult mai light decat revlon). e adevarat ca amandoua au preturi aproximativ egale si ca nu sunt deloc accesibile oricui, doar ca decat sa platesc un pret la jumatate pe un fond de ten care nu-mi face nimic mai mult decat sa-mi stimuleze amicii, si sa-l arunc undeva intr-un sertar, mai bine fac un efort si-mi aleg ceva care sa aibe actiuni benefice asupra tenului mei. si daca nu voi castiga (desi spun sincer ca-mi doresc lucrul asta) sunt sigura ca voi face un efort sa-mi iau minunea care tine mai mult de o saptamana, pt ca acest fdt (in comparatie cu revlon) actioneaza si la interior nu doar la exterior. te pup si multumesc ca ne dai si tu ocazia sa castigam astfel de premii. (superficialdoll@yahoo.com)

    ReplyDelete
  12. ps: am uitat sa precizez nuanta din pacate nu-mi mai aduc aminte daca era opal sau ivory :( (poate ma ajutati voi fetelor, avand in vedere ca la revlon am nuanta 180 sand beige) pup

    ReplyDelete
  13. Superficial Doll - la Normaderm Teint e 15- Opal si 25- Nude. Intre astea ai de ales. ;)
    M-am uitat putin la tenul tau, cred ca Nude ti ti s-ar potrivi mai bine.
    Kiss.

    ReplyDelete
  14. Nu folosesc de multi ani fond de ten. Pe la 19 ani am aplicat pentru prima data fond de ten. Imi amintesc ca era de la Avon – color trend. Bineinteles ca nu am nimerit o culoare potrivita pentru mine, dar nu stiam acest lucru atunci. Dupa el au mai urmat altele tot de la avon. Pe urma, timp de mai bine de 1 an am folosit doar de cateva ori fond de ten pentru ca in ultima perioada de sarcina si dupa ce am nascut nu mai aveam starea necesata pentru machiaj. La inceputul anului m-am hotarat ca e timpul sa incep sa am grija din nou de mine. Mi-am luat un fond de ten mai ieftin (miss sporty) mai ales ca am considerat atunci ca nu am nevoie de cine stie ce acoperire. Nu mi-a placut deloc, dar am avut bucuria de a primi un affinitone de la maybelline, cel pe care il folosesc si in prezent, dar care din pacate e pe terminate. Incepusem ca ma interesez ce alt fond de ten as putea sa-mi iau, dar care sa se incadreze in anumite limite bugetare. Am tot citit despre vichy si chiar am folosit o crema de corp care mi-a placut foarte mult (essentielles) si am zis ca trebuie neaparat sa-l incerc, macar cu ajutorul mostrelor. Am tot amanat, dar mi-am facut curaj si am intrat intr-o farmacie sa vad daca gasesc o mostra mai ales ca citisem ca e mai greu la acest capitol. Am ramas surprinsa ca am avut noroc. Pe jumate… am gasit un flyer cu cele 3 tipuri de fond de ten vichy, dar din pacate nu a fost si nuanta potrivta pentru mine. Am nimerit nuanta 35 care s-a dovedit a fi prea inchisa.
    Am trecut peste acest obstacol si am incercat prima oara Aerateint Pure. Mostra era cu cel fluid. Mi-a placut textura fina, faptul ca este lichid si se aplica mult mai usor (eu am aplicat cu buretelul umed). Senzatia imediat in momentul aplicarii a fost ca si cum as fi aplicat un fluid hidratant. S-a uniformizat rapid, nu au aparut “scamute”. Are o acoperire medie spre mare ceea ce pentru mine e important mai ales ca nu pot sa aloc prea mult timp machiajului (sa aplic si baza, corrector etc). Se vede foarte natural si imi place finish-ul mat dar in acelasi timp luminos. Dar cel mai important mi se pare faptul ca tenul este hidratat si ca nu simt ca am aplicat fond de ten. Chiar uitasem si m-am jucat cu cel mic si surprinzator a fost faptul ca nu s-a luat pe hainutele lui ceea ce e minunat. Mereu cand ma machiez am grija sa nu ma ating de fata lui sau de hainute ca sa nu-l murdaresc. Imi pare rau ca nu stiu cate ore rezista pentru ca nu aveam cum sa ies din casa bronzata numai pe fata. S-a demachiat foarte usor si nu a fost nevoie sa insist.
    A doua mostra a fost cu Normaderm Teint . Are o textura putin mai densa decat aerteint-ul – ai crede la prima impresie ca ar avea o acoperire mai mare, dar din pacate nu e chiar asa. Acoperirea e mica spre medie. Eu avand tenul relativ curat(fara cosuri, doar pori dilatati si o cantitate destul de mica de sebum) nu am fost foarte multumita de acesta. Am simtit o senzatie de strangere in special pe obraji (zonele mai uscate ale tenului). Dar cred cu siguranta ca pentru un ten cu probleme este ideal.
    A treia mostra este Liftactiv Flexilift Teint. Daca era nuanta potrivita cu siguranta l-as fi incercat si pe acesta.
    In concluzie, aerteint pure este un fond de ten foarte bun si pe care sper sa am ocazia sa mi-l cumpar mai ales ca am problema in unele zone cu roseata, nuanta tenului nu este uniforma in special in zona barbiei unde e mai inchisa si plus de asta e un produs dermatocosmetic, iar acest fond de ten ar fi ideal pt mine.(aeratein pure nuanta 12)

    ReplyDelete
  15. Fiecare dintre noi dorim sa fim frumoase atat pentru ceilalti cat si in special pentru noi;si primul pas pentru a avea un ten uniformizat la inceputul machiajului este fondul de ten. El este vital pentru mine poate transforma un ten cu mici sau mari imperfectiuni intr-unul minunat. Asa cum un pictor are nevoie de o panza curata pentru a picta, asa avem noi nevoie de un ten unuformizat....iar cel mai bun pentru mine este fondul de ten Vichi Normaderm,nuanta 35-sand ce pot sa spun despre el???? Decat ca este PERFECT! Are si indeplineste toate conditiile pe care le-am cautat de la un fond de ten: rezistenta(aproape toata ziua fara retusuri),nu arata ca o masca(atunci cand ma privesc in oglinda nu imi vine sa cred cat de bine imi arata tenul),nu mai am parte de luciul acela pe fata(pentru mine asta este cel mai mare plus), ce mai il recomand tuturor fetelor cu ten predispus la acnee sau gras! (petre_alina_89@yahoo.com)

    ReplyDelete
  16. Buna Anda!

    Recunosc ca m-am lasat si eu tentata de concurs:)

    Am folosit pana acum doar Normateint ( asa se numea anul trecut cand l-am luat eu), avand un ten mixt am folosit o crema matifianta si pudra pe zona T si m-a tinut cam 6 ore fara sa luceasca, puterea de acoperire mi s-a parut a fi medie, daca aveam “chestiute” de acoperit imi mai trebuia si un corector.

    De curand am folosit o mostra de la revista cu noul Normaderm Teint( o nuanta mai inchisa decat cea pe care o folosesc eu) si mi s-a parut putin diferit, nu mai era asa de pudrat, sper sa nu ma insel si sa fie diferenta doar din cauza diferentei intre nuante.

    Am folosit si mostre de Aerateint si mi-a placut ft mult, acopera destul de bine si uniformizeaza ft frumos tenul, nu luceste.Este un must-have in curand :)

    Am avut tot de la revista mai demult si Liftactiv Flexilift si nu mi s-a potrivit deloc, era destul de uleios pe ten, probabil ptr ca este un fond de ten destinat tenului uscat, cu riduri fine care are nevoie de ceva mai cremos.

    Am observat ca acelasi fond de ten este diferit ca textura intre nuante, am folosit acelasi fond de ten in nuante diferite si era putin diferit .

    Ma feresc in ultima vreme sa spun ca un produs cosmetic nu este bun deoarece poate altei persoane i se potriveste mai bine, cel mai bine este sa folosim mostre daca le gasim :))

    Am mai scris un comment mai devreme dar mi-a aparut eroare, scrisesem cam mult, sper ca nu o sa apara de 2 ori, daca se intampla te rog sa-l stergi.

    O zi frumoasa tuturor,

    Madalina (madalina.turcitu@gmail.com)

    ReplyDelete
  17. vad ca majoritatea blogurilor au acest concurs.e interesant si asa sunt mai multe sanse de castig dar totusi parca ce e prea mult strica:-s:D

    ReplyDelete
  18. Am cautat flyerele Vichy cu mostrele in cauza pentru a testa fdt insa nici urma de ele la Sensiblu, de ex. Nici mostre individuale nu erau, chiar in prezenta mea una din farmaciste s-a uitat prin sertarasele dulapioarelor ...nici macar mostre individuale nu aveau, nu mai zic de brosurici. Dar insist, o sa merg si la Donna. Poate acolo am mai mult noroc. Pe mana nu poti testa folosind testerele din farmacii decat textura si nuanta, insa doar pe ten iti dai seama daca ti se potriveste or nu dupa cel putin 24-48 de ore de purtat (nu, nu in continuu:)...cumulate orele):)..Iar pentru a testa pe ten, mie una imi plac mostrele individual ambalate. Revin pe aici cu impresia mea despre aceste fdt.

    ReplyDelete
  19. deci eu de sambata tot caut brosurica aia si la toata farmaciile imi spun ba " le-am terminat" ba " nu au ajuns inca la noi". ce te rog eu este sa imi spui si mie revistele care au mostre in ele. te pup:*

    ReplyDelete
  20. In trecut am incercat si eu o data normateint..l-am luat la recomandarea unei prietene pentru ca mi-a spus ca este foarte bun pentru persoanele cu tenul gras...si cam asa si a fost:)..rezolva problemele zonei T, si aproape toata ziua nu-mi faceam proleme ca am tenul lucios si gras. Puterea de acoperire era destul de maricica insa avand in vedere k eram la perioada pubertatii nu acoperea chiar toate imperfectiunile.

    Ce mi-a placut la Normateint:
    -matefiaza tenul si rezolva problema luciului dat de sebum in zona T,
    -acoperirea destul de mare in cazul tenului cu probleme(accneic),
    -nu da aspectul de masca,
    -se intinde usor.

    In perioada in care l-am folosit(15-16 ani), consumam foarte mult fond de ten si undeva la 2 luni trebuia sa-mi achizitionez unul nou. Din cauza pretului care mi se parea putin piperat pe atunci (in jur de vreo 350 mii sau ceva de gen), am incetat sa cumpar acest fond de ten reprofilandu-ma pe cele de la Avon(care erau 150 mii) :D. Ce-i drept nici nu se compara calitatea, dar uneori suntem constranse sa alegem produse in functie de necesitati si buget:).

    ReplyDelete
  21. P.S: AM UITAT SA MENTIONEZ ID-UL SI FONDUL DE TEN PE CARE AS VREA SA-L AM

    blaiedutz@yahoo.com

    AERATEINT: NUANTA OPAL

    ReplyDelete
  22. A.M - te rog sa-mi lasi si o adresa de e-mail valida. Am vazut ca o ai si pe blog, dar ar fi mai ok sa o pui si aici.

    ReplyDelete
  23. Anonim - eu cred ca faptul ca acest concurs se gaseste pe atatea bloguri este o super sansa pentru toata lumea. Vor fi foarte multe castigatoare si asta nu poate decat sa ma bucure. :)
    De ce sa ne plangem ca sunt mai multe premii puse in joc?

    ReplyDelete
  24. Ade - am editat textul si am adaugat revistele in care poti gasi mostre Vichy. Sper sa ajute. Kiss u!

    ReplyDelete
  25. Am incercat Normateint nuanta 25 Nude si mi-a placut foarte mult. S-a adaptata foarte bn nuantei tenului meu si nevoilor lui (am nevoie de acoperire mare si acesta e perfect).

    Nu luceste in nicio zona => perfect pt mn :x.

    Se intinde bine si nu imi da mari batai de cap:D. I've found my perfect foundation :D


    Mi-as dori sa casting Normateint-ul nuanta 25 Nude ;D

    Sii mail: pnkoyster@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. Buna Anda :)
    Citesc blogul tau de mult timp dar nu am lasat pana acum nici un comentariu :)
    Am incercat prima oara un fdt Vichy dintr-o mostra si am ramas placut impresionata de cat de bine s-a comportat pe fata mea plina de probleme. A fost prima oara cand am incercat un fdt dermatocosmetic si am inteles pe loc ca este o mare diferenta intre produsele de supermarket si cele de farmacie, special create pt. a nu agrava probleme deja existente.
    L-am folosit atunci pt. un eveniment (nunta) si a tinut pana dimineata in sensul ca fata nu a lucit, arata natural fara efect de masca si cel mai important lucru a fost ca nu mi-au aparut "monstrii" noi pe fata.
    Din pacate nu am mai avut sansa sa incerc si alte fonduri de ten de la ei dar mi-as dori mult un Aera Teint Pure si cred ca nuanta Sand (35) ar fi buna pt. tenul meu.
    Mailul meu: bbymara@yahoo.com
    O zi placuta !

    ReplyDelete
  27. ooh ma duc si eu sa caut o mostra, tare m-ati facut curioasa! Daca tot sunt la "cura" cu produse de ingrijire vichy macar sa-mi fac o parere si in ceea ce priveste fdt.
    In farmacii nu prea imi place sa ma machiez , prefer mostra pt acasa... e vreo revista care sa contina mostra de fdt vichy?

    ReplyDelete
  28. Ella - am pus la sfarsitul textului lista cu revistele in care gasesti mostre Vichy.
    Pup.

    ReplyDelete
  29. Povestea mea incepe candva la granita ce separa 2009 de 2010. Secundele inghetau in forme bizare, toate picurand in uriasa clepsidra a timpului…Mai trecea un an…Mai trecea un an, iar eu tipam frenetic in fata oglinzii ca imi pierdusem fondul de ten…”Oglinda oglinjoara, cine-i cea mai trista fata din tara?”. Pentru a scapa de turbulente acustice si melodramatice, o prietena mi-a inmanat fondul de ten ce avea sa devina pentru mine revelatia anului 2010. AeraTeint Pure Vichy , nuanta 23, fluid, mi s-a potrivit ca o…nu ca o manusa..ci ca o “second skin”. Tenul meu era mai catifelat ca niciodata, avea un aspect satinat, sanatos, si , cel mai important, mi-a facut noaptea mai frumoasa si zambetul mai larg. Rezistenta lui a durat nu 6 ore, nici 24, ci…9 luni, pentru ca astazi nu mai imprumut fonduri de ten. Astazi, AeraTeint Pure Vichy este mereu la mine in geanta…Asa ca Noul An mi-a adus nu numai un curcubeu de artificii, ci un ten fericit !

    Alexandra Nuta- ale_skumpik@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. Imi poti recomanda o crema matifianta te rog?Eu am tenul mixt sa spun...uscat pe obraji iar in zona T e usor gras nu foarte tare si pe barbie isi mai face de cap:(si de asta as incerca o crema matifianta.Dar nu prea scumpa gen Mac.Stiu ca sunt foarte bune am vaz review la cele scumpe dar acum nu-mi permite bugetul:(Sau vreo cititoare daca imi poate recomanda.Va multumesc!Andreea

    ReplyDelete
  31. Andreea - Iti recomand crema matifianta de la Elmiplant, gama Skin Control. Nu e scumpa - aproximativ 16 lei.
    Eu o folosesc pe cea anti-imprefectiuni si sunt multumita de ea. Sunt foarte bune produsle Elmiplant.
    pupici.

    ReplyDelete
  32. Am cumparat Normateint Opal (15) in primavara si l-am folosit cateva luni (acum nu imi mai permite tenul, fiind cam deschis). Nu am o parere buna, dar nici foarte proasta pentru ca e mai bun decat altele folosite, insa nu suficient de bun ca sa justifice pretul. Mi se pare ca intra in micile riduri de expresie pe care le am, se ia pe telefon (ceea ce inseamna ca nu e foarte rezistent), tenul nu ramanea mat mai mult de 2-3 ore si nici nu am remarcat o imbunatatire semnificativa a tenului. Totusi, acoperirea este bunisoara fata de alte fonduri de ten si aspectul e mai natural, mai putin incarcat. All in all, nu l-as mai cumpara.
    La putin timp dupa ce am cumparat Normateint, a aparut pe piata Aerateint si imi venea sa-mi dau doi pumni ca nu am mai avut "putintica rabdare" sa il iau pe acesta. Am testat nu cu mult timp in urma o mostra din varianta pentru ten mixt si intr-adevar, era o alegere mult mai buna. S-a comportat mult mai bine fata de Normateint pe tenul meu, acoperirea e mai buna, nu se strange in ridurile de expresie, chiar accentueaza frumusetea naturala. Eu am incercat 25-Nude, care mi s-a potrivit mai bine pe timp de vara si toamna, cat inca am tenul mai colorat.
    As cumpara Aerateint, nu as mai cumpara Normateint.

    ReplyDelete
  33. Dupa parerea mea Toleriane de la Roche Posay e mult mai bun...puterea de acoperire e foarte mare dar in acelasi timp si natural.Nu are aspect de masca.E supeeeer:X:X I love it! pop

    ReplyDelete
  34. Sadie - 23- Clear Ivory ar corespunde cu 25- Nude de la Normaderm Teint. Nu exista Nude la Aera Teint. :)
    Pupici.

    ReplyDelete
  35. Buna,Anda! e prima data cand las un comentariu pe blogul tau dar crede-ma ca il urmaresc in fiecare zi!Am fost si eu ieri intr-o farmacie,am luat brosurica,am testat toate fondurile de ten dar cel mai mult mi-a placut ultimul:Aera Teint Pure - fond de teint FLUIDE..e fenomenal..dupa aplicare tenul meu pare invaluit in matase,textura este perfecta,nu incarca,nu se ia pe haine sau pe display-ul telefonului mobil...saptamana asta mi-a iesit un monstrulet destul de mare si destul de vizibil dar cu acest fond de ten aproape ca l-am facut invizibil..mi-a placut si faptul ca se blenduieste usor nu lasa scamute orice crema de fata as folosi si nici nu se aduna in eventualele cojite.
    Cu siguranta as cumpara Aera teint,nuanta potrivita tenului meu find 15 Opal.

    ReplyDelete
  36. Oh, da! Am gresit, nude e la Normateint...

    ReplyDelete
  37. Buna Anda :* Ti-am descoperit blogul in revista Joy. Ieri am citit postul acesta, intamplarea a fost ca in momentul acela chiar aveam o monstra de fond de ten de la Vichy Normaderm Teint - fond de teint anti-imprefections. Cred ca o aveam de la Joy sau B.G, nu mai tin bine minte, si nu mi-a atras atentia deloc. Am spus ca o monstra nu-mi ajunge. Iar azi dimineata, inainte sa plec la scoala l-am folosit. Nuanta e 25 Nude, se potriveste perfect tenului meu inchis. Acesta fiind un +, deoarece imi gasesc foarte greu o nunta potrivita. Tenul meu este mix fara imperfectiuni, doar cateva pete in perioada de menstruatie si un cos, doua pe frunte sau barbie. Nu am necesar nevoie de fond de ten, dar am nevoie de protectie impotriva prafului etc. Mi se pare ca are o textura foarte placuta si usoara, nu creaza efectul acela de masca. Folosind o cantitate mica mi-am acoperit toata fata, inclusiv gat, foarte usor.Se intinde bine si intra in piele destul de rapid. Fondul ramas in monstra sigur il mai pot folosii de 2 ori. Un alt + este mirosul, ceea ce n-am mai intalnit la alt fond de ten pana acum. Deobicei, inainte eram nevoita sa-mi refac machiajul la scola deoarece fiind foarte stresata am prostul obicei sa-mi ating fruntea sau obrajii cu mana, considerand ca ma ajuta mai mult la concentrare :)) Dar nu si azi, nu am avut pete, fondul fiind rezistent. Imi place ca nu este extrem de cremos si totusi catifeleaza. Totusi un mic - la demachiare. Mi se pare ca-l indepartez destul de greu. Cu alte fonduri de ten foloseam doar o crema demachianta, acum am folosit si crema si servetele.
    In concluzie pot spune ca am ramas foarte placut impresionata de minunile facute de Vichy. Desi nu este pt mine, deoarece am un ten fara imperfectiuni, mi se pare potrivit si cu siguranta imi voi achizitiona unul daca nu voi castiga!
    Bafta tuturor!

    Tintea Alina- addict_alynutzah@yahoo.com
    Normateint nuanta 25 Nude

    ReplyDelete
  38. Eu am avut o experienta destul de placuta cu Normaderm Teint. Nu am acnee ci doar cateva iritatii si zone mai rosiatice pe care le-a acoperit foarte bine. Avea si o textura destul de fluida, lucru care m-a incantat. Totusi, am incercat o mostra de Aera Teint Pure care mi s-a parut genial. Un fond de ten super cu acoperire destul de mare, ce sa mai... a minunat.


    Iulia Bochis - iulia.bochis@yahoo.com
    Aera teint pure nuanta Opal

    ReplyDelete
  39. Nu mai are rost sa mai adaug nimic din moment ce am scris deja. Oricum n-am eu norocul sa castig :D

    ReplyDelete
  40. In trecut am avut ocazia sa port Normateint-ul.. Acesta mi-a atras atentia in special datorita diverselor probleme cu care se confrunta tenul meu - un ten mixt, cu tendinta acneica.

    Credeam ca am gasit solutia, insa nu, nu m-a convins acest fond de ten ... probabil si din cauza faptului ca nu am un ten 100% acneic.

    De ce am ravnit indelung sa-l testez?

    1. Pentru ca, spre deosebire de celelalte fonduri de ten de pe piata, acest fond de ten este dermatocosmetic, conceput pentru tipurile de ten cu tendinta de ingrasare (si nu numai), precum il am eu, din pacate.

    2. In plus, sustin producatorii, ingredientele continute lasa pielea sa “respire”, ceea ce ajuta la evitarea "astuarii" porilor si , ca urmare, la aparitia acneei - problema cea mai mare a tenului meu, mai ales in zona T. :(

    Nuanta pentru care am optat a fost opal, nr.15. Mi s-a parut cea mai aproape de nuanta naturala a tenului. Nuanta aceasta s-a dovedit ulterior a fi usor prea deschisa pentru mine.

    Totusi, ce mi-a placut la acest fond de ten a fost textura cremoasa, lejera, se intinde extrem de usor si este nevoie de o cantitate foarte mica pentru a acoperi si uniformiza nuanta naturala a tenului.

    In ceea ce priveste acoperirea, avand in vedere ca nu este un fond de ten consistent, mi s-a parut a fi mica spre medie, rezultatul final nefiind un ten incarcat.

    Imperfectiunile sunt acoperite relativ bine > de ce spun relativ? pentru ca a fost nevoie de putin corector pentru a le “masca” oarecum prezenta....dar nu pot spune ca le-a "tratat"... din contra... :(

    ~

    De cateva zile tot caut brosurica Vichy - de care amintesti, Anda, mai sus - pentru a putea testa cateva zile produsele direct pe ten si pentru a ma convinge care mi s-ar potrivi cel mai bine dintre fdt. nou-aparute: ma refer la LIFT ACTIV si AERA TEINT in special.

    N-am avut noroc sa gasesc flyer-ele (Le-am cautat in farmaciile Sensiblu, Catena si Donna.

    La Donna mi s-a explicat ca, de pilda, la o comanda de 30 de milioane lei vechi, ei primesc doar (ca exemplu) 20-30 de brosurici de acest fel.

    In plus, unele cliente nu se multumesc cu doar o brosurica si iau (de cele mai multe ori 2-3buc.) >> Iata de ce nu sunt de gasit!!

    Am mers apoi la testerele de fdt. disponibile in farmacie.

    M-au convins:
    - textura lichida,lejera, usor cremoasa a fdt. (imi place f. mult cum se intend aceste fdt.) si
    - gradul de acoperire, care mi s-a parut mic spre mediu.

    Avand in vedere textura, rezistenta pe parcursul zilei este medie, cu siguranta.

    Problema invocate de majoritatea cititoarelor in comment-uri (nr. de culori limitat) o sustin si eu.

    Nuantele disponibile (per total) sunt fie prea deschise (ex. opal-ul), fie prea inchise, ex. (35 Sand) pentru mine, cu un ten deschis si bronz slab . Pana si 25 nude-ul este o idee prea inchis… hmm…

    Concluzionez ca :

    1.Aceste fdt. merita testate/purtate, caracteristicile tenului difera de la o persoana la alta si chiar daca mie nu mi se potriveste un produs, nu inseamna ca nici altor persoane nu o sa li se potriveasca; in plus, sunt dermatocosmetice, un mare plus;

    2.Eu, ca si tine Anda, as opta pana la urma pentru Aera Teint Pure - fond de teint fluide, insa in nuanta 23 Ivory (varianta fluida pentru ten mixt) . De ce? Datorita texturii fluide, al modului facil de aplicare si a problemelor carora li se adreseaza si de care “promite” sa “aiba grija”.:)

    Multumim pentru concurs!;)
    mail: m3muguet@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. Buna.Pentru mine fondul de ten care a functionat cel mai bine a fost Normaderm Teint. Am tenul gras cu usoare tendinte accneice iar textura lui usoara, fluida m-a ajutat foarte mult. Nu am probleme cu faptul ca nu are putere mare de acoperire deoarece nu imi place aspectul acela de "masca", doresc doar o uniformizare a pielii. In concluzie, mi se pare genial!!! Multumesc pentru concurs!!

    ReplyDelete
  42. Nu ai idee cat m-am bucurat cand am vazut concursul, imi doresc de ceva timp un fond de ten vichy dar pentru a-mi achizitiona unul era necesar sa economisesc o perioada mai lunga de timp asa ca am optat pentru ceva mai ieftin. Initial as fi vrut sa scriu doar despre cel pe care mi-l doresc, dar am zis ca si celelalte doua merita o sansa asa ca am plecat in cautare de mostre prin farmacii.
    Primul incercat a fost Normaderm Teint mi-a placut faptul ca se intinde usor ,rezista destul de mult pe fata iar cand te demachiezi tenul ramane impecabil, doar ca din pacate la scurt timp dupa ce l-am aplicat imi simteam tenul uscat si asta este motivul pentru care stiu ca nu este potrivit pentru mine.
    Al doilea la rand a fost Flexilift teint, la acesta mi-a placut mirosul si de asemenea usurinta cu care se intinde dar, din pacate acesta mi-a incarcat tenul si arata ca o masca dar la fel ca in cazul Normaderm-ului dupa demachiere tenul arata impecabil.
    Ultimul si cel mai bun dupa care sunt absolut innebunita Aerateint Pure crema, imi place cum se intinde, imi place ca nu are parfum , imi place ca are acoperirea potrivita tenului meu, imi mai place ca rezista cam 6-8 ore fara ca fata mea sa inceapa sa luceasca, si imi place ca ramane mai putin fata de celelalte pe ecranul telefonului.

    dddannuttzza@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. Hei!Vreau in primu rand sa spun ca sunt foarte incantata sa particip la acest concurs.Avand in vedere ca sunt inca micuta nu folosesc foarte putin fond de ten deoarece am un ten foarte sensibil iar fondurile de ten Vichy nu sunt foarte accesibile pt banuti mei.Insa am avut ocazia sa incerc Aera Teint Pure care este GENIAL. Dupa cateva ore bune de la aplicare dupa ce transpirasem putin era inca intact.Avea o textura foarte usoara si imi acoperea perfect orice imperfectiune fara sa creeze efectul de "masca".Deci pur si simplu il ador! Este cel mai perfect fond de ten pt tenul meu sensibil.

    (alexutza_diabolika@yahoo.com si Aera Teint Pure nuanta 15 opal)

    ReplyDelete
  44. in farmacii greu de gasit mostre,stii cum e...dar am avut o mostra dintr`o revista de Aera Teint Pure - fond de teint FLUIDE si m`am indragostit de acest fdt!e superb,cel putin pt tenul meu,ii uniformizeaza culoarea,e perfecta puterea de acoperire,il matifiaza si am nimerit si nuanta exacta...in concluzie,sigur il voi cumpara pt ca raportul calitate-pret e foarte bun,nu are pararebni,are spf destul de mare,sunt indragostita de el,am mai scris asta si pe blog`ul unei alte fete care`i facuse un review:)sigur nu am eu noroc sa castig dar o sa incerc totusi...(andra_pn@yahoo.com,Aera Teint Pure nuanta clear ivory)

    ReplyDelete
  45. Buna :)
    Am fost norocoasa sa gasesc si eu o monstra de fdt Vichy - Aera Teint Pure - fond de teint FLUIDE,cu nuanta 35 sand.
    Consider ca a fost pentru mine o oportunitate sa il incerc si pot spune ca este dumnezeiesc. Avand in vedere faptul ca nu dispun de un buget care sa imi permita achizitionarea unu fdt foooarte bun, ma multumesc ( pentru o perioada limitata) cu monstra de la Vichy.
    Tenul meu este usor gras si are pistrui ( pe care ma chinui mereu sa ii acopar cat de mult pot) :D
    Folosind monstra primita, primul lucru pe care l-am observat este puterea de acoperire. 8-> Este pur si simplu perfect, face tot ceea ce promite, si apreciez asta.
    Avand in vedere ca obisnuiesc sa folosesc produse de la vesnicele : Avon si Oriflame...fondul asta de ten este " Mama Fondurilor De Ten "(pe care le-am folosit eu pana in prezent)
    De ce as folosi vichy? Simplu..dupa cum mai spunea o cititoare de a ta,la scoala obisnuies sa imi ating fata..iar dupa ore pot spune ca in zona gurii si a obrajilor nu mai am fond de ten. Deci..oribil :(
    Am facut testul cu vichy si am observat ( atingandu-mi fata, frecand-o cu mainile ) ca fondul de ten nu se ia. Yuppy :X, in sfarsit un fdt care nu ma lasa la greu --> ma completeaza.
    Il recomand cu incredere, deoarece numai incercandu-l va puteti da seama ce lucru minunat si perfect se ascunde in acel ambalaj 8->
    Chiar daca nu o sa castig unul din aceste produse , ma multumesc cu experienta Vichy pe care am avut-o folosind monstra, iar in viitor sper sa imi pot permite sa imi achizitionez un fdt vichy 8->

    ( Aera Teint Pure - fond de teint FLUIDE, nuanta 35 sand bebe_skump25@yahoo.com )

    ReplyDelete
  46. Fondul de ten este esential pentru mine, este unul dintre cele mai dificil de ales produse de make-up si de care tine intreg machiajul pe care vrei sa il realizezi.
    Am un ten foarte pretentios, gras-mixt de aceea am mare grija in alegerea fondului de ten, de aceea am fost foarte fericita cand am aflat cand cei de la Vichy ne-au oferi sansa de a testa cele 3 tipuri de fon de ten.
    Probabil nu sunt singura care de-a lungul timpului a avut experiente mai nefericite cu fodul de ten, fie ca a fost vorba despre un produs total nepotrivit tipului de ten, fie ca a fost vorba de o culoare prost aleasa.
    Am incercat Aerateint si am ramas foarte incantata in primul rand pentru ca nu are efect de masca, arata absolut natural si acopera foarte bine imperfectiunile.
    Cel mai important aspect mi-a placut ca este destinat tenul mixt/gras si are functia de a matifia pielii reducand aspectul de sebum si nu ma mai confrunt cu aceeasi probleme dintotdeauna: "nu-mi mai luceste tenul" dataorita texturii ultrafine si fondante.
    Ideea unui fond de ten dermatocosmetic ar fi sa nu irite, sa nu contina substante agresive si sa si trateze...este cazul Aerateint.
    Recunosc ca de-a lungul timpului a avut experiente mai nefericite cu fodul de ten, fie ca a fost vorba despre un produs total nepotrivit tipului de ten, fie ca a fost vorba de o culoare prost aleasa.
    De remarcat este faptul ca toate aceste produse contin apa termala Vichy, o adevarata desfatare pentru piele si factor de protectie SPF 20.
    Fondul de ten reprezinta acea bariera de protectie fata de toti factorii nocivi care se regasesc in atmosfera: praf, raze ultraviolete, fum, radicali liberi, variatii de temperatura.
    Vichy AeraTein este prietenul meu de nadejde in orice machiaj, zi de zi. Este cel mai important detaliu al frumusetii mele, este un produs pe care il folosesc zi de zi, un produs indispensabil ce confera stralucire, luminozitate, acopera imperfectiunile, imi protejeaza tenul de factorii nocivi si ma face sa arat impecabil indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Fondul de ten Aeratein este secretul din spatele frumusetii mele de invidiat!!!

    ReplyDelete
  47. Monica - Pisica albastra5 October 2010 at 19:20

    Am vrut sa incerc fondul de ten Normaderm de la Vichy inca de cand a aparut pe piata. Din pacate farmaciile sunt slab aprovizionate cu mostre (sau fac altceva cu ele...nu stiu) iar pe interenet parerile in legatura cu acest fond de ten sunt una calda, una rece.
    Acum insa, de cand cu aceasta campanie in blogosfera, am reusit si eu cu greu sa gasesc pliantul cu mostre.
    Ceea ce mi se pare un minus inca de la inceput este numarul limitat de nuante. Consider ca Vichy ca firma ar trebui sa ofere mai multa atentie diversitatii etnice: fiecare femeie e unica nu numai din punctul de vedere al nevoii de ingrijire a pielii (unde Vichy se descurca excelent) ci si din punctul de vedere al culorii pielii. In Romania diversitatea etnica e foarte redusa si cu toate astea 4-5 nuante cu siguranta nu multumesc toate fetele in toate perioadele anului.
    Trecand peste asta, am fost foarte incantata sa incerc mostra oferita, chiar daca nuanta nu mi se potrivea. Prima senzatie a fost cea a parfumului foarte placut (acelasi cu cel al cremei din gama Normaderm). Pentru mine mirosul este unul dintre simturile cele mai importante si prefer mereu cosmeticele frumos parfumate - imi dau o stare de bine.
    Ca si aplicare, Normaderm mi s-a parut foarte fondant: adera la piele imediat, iar efectul final e foarte natural. M-a surprinsa placut prin asta: eram sigura ca va fi un fond de ten cu un finish mat, pudrat. Insa dupa aplicare tenul meu arata natural si frumos iluminat. Puterea de acoperire mie mi s-a parut medie: aveam vreo 3 monstruleti proaspat zgarmanati pe care nu mi i-a acoperit de tot, insa am aplicat pe deasupra corectorul meu de nadejde si "problemele" au disparut :) Acesta este un alt lucru pe care vreau sa-l mentionez din experienta mea cu acest fond de ten: a maximizat si optimizat efectul celorlalte produse de beauty pe care le-am folosit, fara ca tenul sa para cumva incarcat.
    Mi-ar placea sa am posibilitatea sa testez si promisiunea acestuia de a imbunatati sanatatea pielii in timp, insa cu siguranta nu pot face asta din mostre :))
    Ca si nuanta, cred ca mi s-ar potrivi cea mai deschisa - 15.
    Cu multumiri: Pisica Albastra - rheea_taiki[at]yahoo[dot]com

    ReplyDelete
  48. Am citit mereu review-uri bune despre produsele Vichy si am auzit de la prietene numai de bine despre ele dar conform proverbului "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul" atunci cand a venit vorba sa imi cumpar un fond de ten potrivit pentru tenul meu pretentios si plin de imperfectiuni am fost putin sceptica.Asa ca m-am inarmat cu multa rabdare si am pornit in cautarea unor mostre .Si asta nu a fost usor.De ce?Pentru ca tenul meu are nuanta cea mai deschisa posibila.Am inceput cu prietenele mele care foloseau fond de ten de la Vichy dar din pacate nu mi se potriveau nuantele,am incercat totusi de la colega de camera care are nuanta un pic mai inchisa si tenul asemanator cu al meu.Am ramas placut surpsinsa cand am vazut ce textura buna are si ca nu mi-au aparut monstruleti dupa folosire.Mai apoi am vanat revistele care ofera in fiecare luna mostre avand norocul ca am dat peste un site care precizeaza fiecare revista ce mostre are.Intr-un final dupa cateva reviste cumparate am dat si peste fondul de ten Normateint nr.15 care mi s-a potrivit de minune,mi-a placut cel mai multe din cele incercate de la Vichy probabil si pentru ca acesta e pt ten cu imperfectiuni.Foarte incantata am si pornit catre farmacie sa imi cumpar si de atunci nu m-am despartit de el.Am fost de asemenea incantata de faptul ca mostra a reflectat foarte bine cum e produsul cu adevarat pentru ca de multe ori sunt mai bune decat produsele in sine.
    Sunt foarte incantata de actiunea Vichy de acum de a oferi in farmacii mostre.Daca ar fi fost asa si inainte m-ar fi scutit de un efort considerabil care oricum a meritat.Cu siguranta voi merge in farmacii si voi cauta deoarece as vrea sa incerc si eu Aerateint Pure.

    ReplyDelete
  49. Buna,
    eu folosesc de cateva luni Normaderm teint opal si sunt foarte multumita de el. Am tenul normal/mixt si fara probleme majore, doar in anumite perioade mai ma trezesc cu un neprieten pe fata. Fondul asta de ten il folosesc zilnic, in loc de crema de fata pentru ca nu imi simt fata uscata dupa ce il folosesc, chiar matifiaza si nu iti dai seama ca am folosit fond de ten, atat de natural pare a fi. Am o problema cu nuantele - opalul e un pic cam deschis, dar urmatoarea nuanta e prea inchisa, noroc ca acum iarna o sa fie ok.
    Multumesc!
    florinm_2003@yahoo.co.uk; as vrea sa incerc si Aerateint Pure nr 15.

    ReplyDelete
  50. Buna ziua,

    Sunt total de acord cu tot ce ati relatat despre fondurile de ten Vichy. Si eu am incercat acum doi ani o mostra de Normaderm, iar rezultatele obtinute (tne perfect, fara urme, rezistent si deloc gras) m-au convins sa-l cumpar. Tin sa precizez ca fac parte din norocoasele care au un ten normal, mixt, lipsit de probleme. Cu toate acestea Normaderm mi-a placut foarte mult datorita puterii de acoperire si consistentei cremoase. Am devenit fana infocata si fidela acestui fond de ten. Rasfoind reviste am observat la un moment dat ca se clasa pe locul 3 in lume si cu mare mandrie in suflet l-am recomandat tuturor prietenelor mele. Am incercat anul trecut si Aerateint pure pentru ca doar ce aparuse ultima varianta si am fost curioasa sa vad cum ne intelegem. Mi-a placut dar nu exagerat de mult, avea o consistenta mult prea lichida si nu confera o acoperire la fel de mare ca Normaderm. Tocmai din acest motiv am revenit la prima mea dragoste: Normaderm (nuanta 25 - NUDE).
    Va multumesc ca existati Vichy!
    ana_crangus@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. Buna,
    Am incercat si eu o parte din fondurile de ten te la Vichy si sunt foarte multumita , cel mai mult mi-a placut Normaderm teint am folosit 25 Nude, imi place pentru ca se potriveste foarte bine tenului meu cu imperfectiuni, il folosesc impreuna cu crema normaderm si am obtinut rezultate foarte bune,mi-a mai placut si Aera teint Pure am folosit 23 Ivory are o textura speciala si un miros exceptional lafel ca toate fondurile de ten de la Vichy de altfel, mi-a placut pentru ca are o acoperire mai mare decat Normaderm si lafel nu iti incarca tenul.Ma declar foarte multumita de cele doua fonduri de ten sunt preferatele mele din gama si le folosesc cu placere.
    Multumesc!
    manu_gurita@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. Sunt o mare fana a produselor vichy...de cativa ani buni pot sa spun ca am folosit toata gama de fond de ten vichy...am fost f incantata de toate..cand aparea unul nou acela era cu siguranta noul meu fond de ten, mai ales ca eu am si ceva probleme cu tenul...Problema e ca acum citind postarile tale mi-am dat seama ca am ales gresit din gama Aera Teint Crema care este pentru ten uscat si nu mai eram asa entuziasmata....Eu am tenul normal spre gras, asa ca mi-ar trebui Aera Teint Fluid nuanta 35 Sand...

    ReplyDelete
  53. Povestea mea incepe acum 2 ani cand m-am hotarat sa merg la un dermatolog si sa-mi rezolv problema acneei, problema cu care m-am confruntat de la o varsta foarte frageda. Am urmat un tratament cu pastile (Roaccutane) si in paralel am folosit gelul de curatare si crema Normaderm.Am ramas foarte uimita cand dermatologul mi-a recomandat chiar sa folosesc un fond de ten (datorita ideilor preconcepute ca fondul de ten dauneaza tenului), spunand ca daca acesta este dermatologic nu dauneaza in nici un fel, si mi-a recomandat Normateint Vichy care este perfect pentru tenul meu mixt. Il folosesc in fiecare zi deoarece are o textura foarte usoara, discreta, nu incarca tenul si ce este important rezitsa un timp indelungat. Dupa 2 ani de la inceperea tratamentului am un ten perfect si acest lucru se datoreaza in mare parte produselor dermocosmetice VICHY iar acneea a ramas doar un vis urat.

    andreea.singuran@gmail.com deutza_barbye@yhaoo.com
    Normateint - Nude

    ReplyDelete
  54. Folosesc fondul de ten Normaderm Teint nuanta 35 sand de cand costa doar 35 LEI. Mi-ar fi cam greu sa povestesc experienta mea cu fondul de ten Vichy, nu de alta, dar il folosesc zilnic de aproape 5 ani si cred ca asta ajunge, nu? :)
    Fondul de ten Normaderm face parte din viata mea si nu o sa renunt la el in favoarea altor fonduri de ten, atata timp cat nu ii vor schimba compozita.

    cristiana_stiuca@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. Dupa o experienta urata cu un fond de ten ce mi-a provocat alergie o lunga perioada chiar nu am vrut sa mai aud de fond de ten!!Pana intr-o zi cand m-am dus la farmacie sa-mi cumpar o crema Vichy iar farmacista mi-a oferit si o mostra de fond de ten Vichy,la inceput am refuzat apoi ea mi-a explicat ca e perfect pentru tenul sensibil.Dupa ce l-am incercat chiar am fost multumita,nu incarca tenul ,confera luminozitate,se potriveste perfect culorii tenului meu si cel mai important nu-mi provoaca alergiee!!

    ReplyDelete
  56. buna! am testat si eu fdt vichy Normateint nude ,si mi-a placut tare mult cum lasa tenul ,e rezistent si ma intrebam mereu cand vedeam d-re. cu fata frumoasa "mai dar cu ce si-o da fetele astea ca tare au tenul frumos" si acum am ajuns la concluzia ca isi dadea ele cu ceva bun ca asa mi-am vazut si eu tenul in oglinda ,de nerecunoscut cat de bine sa adaptat fdt la tenul meu,cred ca il voi cumpara si eu daca nu ,ii voi scrie mosului o scrisorica si poate il gasesc sub brad

    ReplyDelete
  57. In primul rand vreau sa spun ca sunt o mare "consumatoare" de fond de ten.Am un job care ma obliga sa stau peste 12 ore la munca si care imiplcit lasa urme pe tenul meu cu trecerea timpului.Am in permanenta nevoie de un ten perfect si daca se poate sa arate odihnit la orice ora din zi...:)
    La 24 de ani pe care ii am am descoperit deja cateva riduri, iar modul de alimentatie nu prea sanatos a impactat asupra tenului meu prin apartia unor cosuri pe care cu greu reusesc sa le ascun. Am descoperit acum cateva luni intr-o revista, mostra de fond de ten "Teint Pure - Fond de teint CREME" de la Vichy pe care l-am considerat perfect pentru tenul meu.Atunci incercasem o nuanta nu prea potrivita tenului si astfel nu am avut cele mai bune impresii, numai ca saptamana trecuta o prietena si-a achizitionat acest fond de ten intr-o nunanta potrivita, l-am incercat si eu si astfel a fost "perfect"...
    Recunosc ca mi-l doresc foarte mult acest fond de ten in nuanta "Ivory" si mi-as dori f mult sa il primesc..
    Va imbratisez cu caldura pe voi si pe toate participantele...
    miki_fin_86@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. am uiat sa iti scriu adresa de mail in caz ca voi avea noroc
    inayna27@yahoo.com
    eu sunt anonima care a scris despre scrisorica mosului

    ReplyDelete
  59. Fondul de ten este "accesoriul" esential in opinia mea. Am incercat diverse tipuri de fond de ten in cautarea celui potrivit, o experienta pe care o recomand tuturor, pentru ca e singura cale prin care iti poti cunoaste tenul, ce ii place, ce acoperire ai nevoie, daca iti trebuie fluid sau pudra, etc. Prima experienta cu un fond de ten Vichy a fost prin intermediul unei mostre primite (intr-o revista sau brosura..nu mai retin), gest demn de toata admiratia, intrucat stim toate cat de greu e sa testezi produse inainte de a le cumpara. A fost nuanta Sand a fdt Aera-teint Pure. Folosind doar fonduri de ten de la firme specializate pe cosmetice, am fost foarte placut surprinsa de calitate acelei mostre. Acoperire exact pe gustul meu, culoarea potrivita..si consistenta usoara :)
    Si in toata alergarea mea prin magazinele de cosmetice cautand fondul de ten perfect nu am realizat avantajul suprem pe care il are un fond de ten de la Vichy fata de celelalte. Nu am pot gandi decat la faptul ca din moment ce Vichy este un brand specializat pe ingrijirea pielii, fondul lor de ten are ca principal scop acesta :)Si nu doar scop, ci si o armata de specialisti in spatele crearii fondurilor de ten :) ceea ce nu poate decat sa ma incante :)

    arina_adelaida@yahoo.com
    As dori nuanta Sand :)

    ReplyDelete
  60. Buna Anda!

    Observ ca ai de citit povestioare intregi, asa ca incerc sa te scutesc de o lectura prea lunga (desi nu mi-e usor:)) ...
    Am descoperit fondul de ten Normaderm Teint, sau mai bine zis vizualizat, din intamplare, aruncand un ochi pe revista unei colege de facultate si pot sa spun ca m-a convins (desi in general nu am incredere in reclame pana nu incerc). Prin urmare, am vrut sa vad daca isi respecta toate promisiunile si l-am cumparat.Recunosc, eram si cam disperata pentru ca tot ce incercasem in materie de fond de ten imi lasase numai "dezastre" pe ten, o tona de monstruleti, rauri de sebum,si multa neincredere si disconfort, ingrozitor...!!!
    Dar atunci cand am aplicat prima picatura de "minune", adica de Norma Teint (denumirea veche:D), mi-am dat seama ca promisiunile Vichy nu au fost in zadar si ca eu nu mi-am cheltuit banii tot in zadar: s-a dus valul de luciu pe care il stergeam cu servetele din ora in ora, monstruletii nu prea mai sunt nici ei, si tenul meu este invaluit intr-o "hainuta" lejera:D!
    Am mai incercat apoi si AeraTeint, dar nu a avut aceleasi efecte si nu m-a scapat de luciu, asa ca de acum incolo stiu: NormaDerm Teint!!!

    P.s.1: Se pare ca nu am reusit sa scurtez "povestea":|, sper sa ai suficienta rabdare si sa nu ma "taxezi" cu un fond de ten in minus:(!

    P.s.2: Si acesta e mailul meu, in caz ca voi avea parte de fericirea de a primi un Normaderm Teint:X:X:X: hirdaualexandra@yahoo.com

    P.s.3 Pup u si pe toata lumea:)!

    ReplyDelete
  61. Buna,
    Sunt posesoarea unui ten mixt fara imperfectiuni.Folosesc fdt in fiecare zi pt protectie, uniformizarea culorii si sa-i mai domolesc din luciu; asadar nu am nevoie de acoperire mare ci mai degraba medie. In general, folosesc fdt mineral insa de cand cu concursul, am avut ocazia sa incerc din curiozitate Aera teint pure fluide si pot spune ca m-am indragostit pur si simplu. E atat de lejer, nu-mi lasa aspectul de masca iar parfumul il ador.
    am incercat nuanta 25 ivory si e numai buna pt tenul meu
    gangxta_gurl08@yahoo.com

    ReplyDelete
  62. Nu am cuvinte care sa descrie cat de bun este un fond de ten de la Vichy, oricare din cele 3.Povestea mea incepe anul trecut, cand tocmai inainte de Craciun m-am trezit cu o alergie ciudata pe fata, niste cosulete mici si purulente de care nu era chip sa scap.Timp de 2 saptamani am incercat tot felul de produse farmaceutice , la indicatia medicului si nu dadeau niciun rezultat.Eram pur si simplu distrusa , pentru ca eu nu am avut niciodata cosuri.Astfel ca intr-o zi cumparand nu mai stiu ce medicament pentru ten, farmacista mi-a dat doua mostre :una crema Vichy Normaderm si una cu fond de ten Aera Teint si atunci s-a produs minunea.Ajungand acasa m-am hotarat ca nu o sa mai iau nu stiu ce pastila si ca nici nu o sa ma dau cu crema urat mirositoare asa ca am ales mostra magica Normaderm.Pot sa spun cu mana pe inima ca imi venea sa plang de fericire cand m-am trezit a doua zi si am vazut k roseala incepuse sa dispara iar cosuletele acelea incepeau sa se usuce.Finally, dupa doua saptamani de chin exista ceva care dadea rezultate.In noaptea de revelion eram aproape vindecata, iar cele cateva "bube"pe care le aveam reusisem sa ne acopar cu fondul de ten Aera Teint.De atunci , am decis ca nu voi mai face compromisuri in ceea ce priveste tenul si pielea mea.Pentru ca folosind produse proaste aveam sansa sa ne distrugem pe noi insine, nu o sa ne mai simtitm bine in propria piele-devenim ridate, cu cosuri si implicit prost dispuse.Momentan folosesc setul cu polifenoli de trandafir de la Vichy iar fondul de ten Aera teint sau lift activ-flexilift. Consider ca acestea ma definesc pe mine ca femeie iar cele 10 minute dimineatza cand imi dau cu crema si fond de ten nu mai sunt 10 minute de rutina ci este modalitatea mea de a ma rasfata in fiecare zi oaza mea de relaxare, cand intradevar simt ca fac ceva bun pentru mine si implicit pentru pielea mea.Folosesc fdt nu pentru a-mi acoperi imperfectiunile ci pentru a scote in evidenta tot ce-i mai frumos la femeia din mine , o femeie care arata bine 24 din 24. Este modul meu de a incepe ziua cu zambetul pe buze pentru ca intradevar sanatatea este frumoasa. Nunta mea de fdt pentru aera teint creme este 25 ivory.Va multumesc pentru sansa de a-mi spune parerea in legatura cu acest produs.rebelutzalori@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. Buna!De vreo 2 ani folosesc fond de ten si trebuie sa recunosc k cel de la Vichy a fost printre ultimele pe kre le-am incercat deoarece mi s-a parut pretul putin piperat.Am inceput cu produsele Avon,apoi Oriflame,Rimmel,Maybelline si toate au fost bune in prima saptamana pana cand prietena mea cea mai buna mi-a facut cadou Aera Teint Pure de la Vichy.Am fost extrem de multumita mi-a placut enorm mai ales k am tenul putin gras,seara nu-mi mai luceste fata cum imi lucea de la alte produse.De asemeni mai folosesc si apa termala de la Vichy kre e super buna...iar iubitul meu sa fiu sincera de cand folosesc aceste produse mi-a facut complimente cum k am un ten mai sanatos si k arata foarte bine chiar si dupa demachiere.dimineata imi saruta toata fata si nu doar buzele...ca sa nu mai spun de serile in kre poarta o bluza mai deschisa la culoare nu imi mai este teama sa pun capul pe umarul lui pt k acum nu ii mai las pete de la fondul de ten.oricum cert este k nu ma asteptam ca produsele vichy sa fie intradevar atat de bune...nuanta mea preferata de la Aera Teint Pure este 23-ivory iar adresa de mail d3liaa@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. “De ce fond de ten?” – deoarece fata are nevoie de o protectie impotriva tuturor factorilor nocivi din atmosfera: praf, fum, radicali liberi, raze ultraviolete etc. Pe parcursul celor 4 anotimpuri singura care “infrunta” frigul, vantul, soarele, diferentele de temperatura este fata; corpul este acoperit de haine, fata nu, totusi se poate vorbi despre fond de ten ca despre o hainuta care se imbraca dimineata si se inlatura seara. Si aceasta hainuta nu trebuie sa lipseasca din “garderoba” unei femei.
    ”De ce Vichy?”Am ales din pura curiozitate Aerateint, iar de atunci numai pe el il folosesc, ma multumeste complet, pentru ca imi ofera protectie, hidratare, intretinere, prospetime, rezistenta si nu in ultimul rand o nivelare estetica a tenului…
    Un fond de ten nu este un rebus de nedescifrat, este un produs care te cheama spre el daca asta trebuie. In alegerea unui fond de ten trebuie sa se tina cont si de culoarea naturala a pielii pentru momentul in care este folosit. Si nu in ultimul rand … daca doresti un fond de ten de calitate si un rezultat la fel aruncati o privire discreta spre toata gama Vichy…nuanta 35 sand
    nicoleta_borza@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. Buna din nou,

    P.s.4 Cam tarziu m-am trezit, dar am de adaugat si culoarea, Opal nr.15:X:X:X

    Alexxa...uituca
    hirdaualexandra@yahoo.com

    ReplyDelete
  66. Am un ten mixt,cu pori dilatati si luciu datorat excesului de sebuum.Incerc sa combat problemele acestea folosind produse adecvate tenului mixt,insa aveam nevoie de o baza de machiaj sau un fond de ten care sa ajute rezistenta machiajului.
    De-a lungul timpului am testat atat produse romanesti,produse ce se vand via brosuri,dar si din parfumerii.
    Totul s-a schimbat acum 3 ani,la inceputul lunii decembrie,cand,cumparand o revista,am primit o mostra fdt Vichy-normateint.S-a intamplat sa fie nuanta potrivita.Cu continutul aceleiasi mostre,ne-am machiat 3 fete:eu si cele doua surori ale mele;fiecare cu probleme diferite ale tenului:mixt/acneic/normal-gras in zona T.
    Primul atribut observat a fost faptul ca e foarte spornic.Avand o consistenta fluida,e necesara o cantitate mica pentru a acoperi o suprafata mare.
    Al doilea:acopera perfect impefectiunile si micile cicatrici.
    Rezista foarte bine pe ten,efect testat de mine astfel:l-am aplicat la ora 8 dimineata,si abia la ora 15 a trebuit sa imi pudrez putin nasul.Lucru care,in mod normal,se intampla in jurul pranzului.
    Fiind iarna,am observat ca protejeaza tenul si impotriva iritatiilor cauzate de vreme.
    Surorile mele de asemenea,erau foarte mutumite.Mi-am zis ca trebuie sa le fac o surpriza,iar de mos Nicolae,au primit in ghetute cate un fdt VICHY.Surpriza a fost ca si ele s-au gandit la acelasi lucru,intrucat a doua zi,fiecare dintre noi avea cate un fdt in ghetute.
    Au trecut 3 ani de atunci si nici una dintre noi nu a renuntat la Vichy.
    Efectele de-a lungul timpului nu au intarziat sa apara.Tenul meu e mult mai mat,porii mai putin vizibili...asadar ma ajuta in 2 directii:tine excesul de sebuum sub control si e indispensabil machiaului de zi cu zi.Tenul surorii mele mai mici (17 ani pe atunci) a devenit vizibil mai curat,fara acnee,fondul de ten ``lucrand`` si pentru ea in acest sens,acoperind imperfectiunile lasate de adolescenta..Iar tenul normal,al celeilalte dintre noi,e perfect protejat atat vara,cat si iarna.
    Alte plusuri:
    -potrivit si pentru zona ochilor,acoperind perfect si cearcanele,fara a fi nevoie de un alt produs in acest sens.
    -nu lasa urme si nu se strange in jurul liniilor de expresie.
    -pretul e unul foarte bun d.p.d.v al raportului cu calitatea.

    As adauga si inconveniente:
    -desi nu incarca tenul,daca incerc sa acopar o impefectiune mai proeminenta(cum ar fi o bubita rosie) folosind o cantitate mai mare de produs,parte respectiva capata un aspect usor ingalbenit .
    -aveti grija la gulerul camasii,esarfe...In contact,pateaza (dar se curata fara probleme in spalare normala,fara produse specifice).

    by Ninnetta siracuzapituka@yahoo.com

    ReplyDelete
  67. Pana in urma cu un an foloseam cam orice tip de fond de ten. Asta pana am dat de o dermatoloaga buna care mi-a spus sa renunt la fondurile de ten pe care le foloseam si mi-a recomandat cu incredere produse din gama Vichy, printre care si fondul de ten.
    In prezent folosesc fondul de ten Flexilift Gold nr 45 si pot spune ca sunt foarte incantata de el si in comparatie cu produsele pe care le foloseam in trecut, acest fond de ten este de nota 20. Se aplica usor, imi ofera o luminozitate de lunga durata tenului se este si destul de accesibil ca pret, avand in vedere brandul. Eu una sunt foarte multumita de el si am ajuns la randul meu, sa il recomand si eu prietenelor. Si folosind si alte produse din gama Vichy (tot pentru ten) pot spune ca am devenit dependente fata de ele, in momentul in care am vazut ce minuni pot creea chiar si pe un ten cu probleme! Multumim Vichy!

    ReplyDelete
  68. Ca sa fiu cu un pas inaintea radicalilor liberi din mediu si ca sa am un ten de portelan folosesc fondurile de ten Vichy.
    Povestea:
    La usa suna cineva. Deschid. Primesc un pachet mic, il desfac. Era un cadou: un fond de ten.. ..Vichy.. Hmm, imi zic..ia sa-l folosesc eu diseara, poate poate ma transform intr-o zeita si toate privirile vor fi asupra mea ( rad). Imi vad de treburile zilnice si uit de el pana pe la 7 seara cand incep sa ma aranjez. Ieseam cu prietenele intr-un club .. nu mai iesisem de mult timp. Finisez machiajul si ma privesc in oglinda, nu venea sa cred. Eram chiar eu?? Admiteam ca exista o mare diferenta intre mine machiata si eu nemachiata, dar de data asta era altfel.... tenul meu radia, chiar ma simteam divina. Ies multumita din casa. Se promitea a fi o noapte reusita. Asa era: prietenele ma priveau hipnotizate, in club atrageam toate privirile.. ma simteam bine.. ma simteam o stea de cinema.
    Bzzzz...bzzz ...suna telefonul.. ma uit la ceas..7... ma trezesc la realitate si realizez ca a fost doar un vis. Nuuuu!!!!!!! Ma ridic alene din pat si merg la baie. Pe etajera un pachetel mic si un bilet: ”La multi ani surioara!”...era un cadou.. ca in vis...
    Vichy, visul devine realitate!

    ReplyDelete
  69. Bunaaa!Gata...Ma inscriu si eu ... As fi facut asta mai devreme dar vineri am gasit si eu in farmacia Dona brosurica Vichy (dupa indelungi cautari) .
    Fondul de ten care mi-a placut cel mai mult e Aera Teint Pure - FLUIDE. In drum spre casa am citit brosuca cap-coada si m-am gandit ca atunci cand o sa ajung acasa primul pe care o sa il incerc o sa fie Normaderm Teint pt ca citisem prin brosura ca e pt ten normal-mixt, iar eu il am mixt. Nu mi-a placut deloc pt ca desi promite ca iti rezista pe fata mie mi-a facut pete si am avut impresia ca am o masca pe fata; cu toate ca am incercat sa il intind foarte bine dar nu am reusit ... ceea ce am reusit a fost sa imi se vada diferenta dintre fata mea data cu fdt si gat :-w. Enervat lucru :-l
    Al doilea fdt care l-am incercat a fost Aera Teint Pure. Mi-a placut de cand am deschis mostra. Miroase frumosss si a fost dragoste la prima " atingere" :)) Se intinde foarte bine pe fata si rezista bine. Nu chiar 12 h dar 8 tot rezista. Acopera frumos si la sfarsit mi-a dat senzatia de ten semi-mat, cu putina luminozitate acolo unde trebuie :x
    Al treilea fond de ten Liftactiv Flexilift Teint nu l-am mai incercat pt ca am doar 18 ani si nu am riduri si m-am indragostit de Aera Teint Pure :))

    In concluzie as cumpara Aera Teint, nu as mai cumpara Normateint.

    email: tuborg_ada@yahoo.com
    Nuanta: 23-ivory

    ReplyDelete
  70. Nu am o poveste complicata, nici rupta din tiparele vietii moderne, am renuntat demult sa mai visez la produse miraculoase, iar etajera de cosmetice din baie e de ceva timp sustinuta de un dulap in care imi "colectionez" "prietenele cele mai bune", care ne insenineaza orice zi de shopping: cosmeticele. Ca un drug addict, nu las sa mi scape nimic din ceea ce apare pe piata, chiar dak pe unele le testez ca mostre ca, de, criza nu ne ocoleste pe nici una, iar produsele vichy m-au scoat de multe ori din incurcaturi legate de sanatatea pielii, ori a parului. Am testat Aera Teint Pure, varianta fluida, impreuna cu o prietena si rezultatele au fost pe masura renumelui brandului vichy. L-as folosi oricand, se fixeaza bine, rezista si intradevar, te apropie de perfectiunea tenului Ditei von Teese. Si oare, nu ne dorim toate asta?
    Apreciez sansa pe care o oferiti impatimitelor de "a pune mana" pe fondul de ten visat.

    email ul meu este bianca.a1129@yahoo.com
    nuanta e 35 Moyen.Sand

    ReplyDelete
  71. Am admirat intotdeauna persoanele cu ten perfect, catifelat, fara imperfectiuni. Iar ca sa va dati seama ce inseamna sa detii produsul potrivit pielii tale, referindu-ma aici la fondul de ten, o sa va spun o mica povestioara care m-a amuzat teribil, dar in acelasi timp m-am facut sa ma gandesc la importanta unui fond de ten adecvat, care sa iti dea incredere in tine.
    Isi achizitiona intotdeauna Normateint de la Vichy, tenul ei arata impecabil, e una din acele persoane dupa care intorci capul pe strada fara sa vrei. Aproape inconstient.
    Pe cand ne aflam la team building, nu intelegeam de ce insista sa isi plateasca singura o camera separata, de ce nu coboara niciodata dimineata cu noi la masa. Ne gandeam ca nu doreste sa imparta camera cu cineva, ca isi doreste confort si ca are un alt stil de viata, nimic de condamnat. Intr-o dimineata insa, aveam nevoie de ajutorul ei intr-o problema legata de serviciu. Asa ca am urcat la camera unde se cazase si am batut la usa. Proababil fara sa-si dea seama ca nu se machiase, ne-a deschis. Ne-am speriat ca am gresit camera si pana sa ne dam seama de propria reactie, am luat-o la fuga. Nu o recunoscuseram. Era total schimbata, o alta persoana. Ne-a implorat sa nu mai povestim nimanui ce tocmai vazusem. Un ten plin de imperfectiuni, dar cu mari sanse de a reveni la normal. Si asta pentru ca Normateint nu doar acopera, ci si actioneaza in timp pentru a reduce vizibil problemele tenului. Normateint de la Vichy este special creat pentru tenul cu probleme. Acesta ramane perfect uniformizat, pastrandu-si pe parcursul zilei aspectul mat, proaspat si natural.
    Si nu in ultimul rand, nu uita: Vichy iti da incredere in tine!

    Eu as dori sa incerc Aerateint Pure, fond de teint Fluide nuanta 23 ivory
    Adresa de email: gabyparaschiv@gmail.com

    ReplyDelete
  72. De multe ori admiram perfectiunea tenului vedetelor in reviste si pe ecrane, si nu de putine ori avem un soc cand le intalnim pe strada nemachiate sau le vedem in reviste.
    Toate imperfectiunile tenului dispar sub efectul magic al fondului de ten. Multe tinere se intreaba: ce fonduri de ten folosesc vedetele si de la ce firma?
    Fondul de ten nu numai ca iti schimba infatisarea, dar iti protejeaza tenul de poluarea din atmosfera, de schimbarile bruste de temperatura, deshidratare si de efectul nociv al ultravioletelor.

    Folosesc AERATEINT Pure Crema pentru ca indeplineste niste roluri foarte importante pentru mine: frumusete(un ten care arata bine, culoare, acoperire, un ten de admirat si de invidiat ), protectie (ultraviolete, aer uscat, oxidare, praf) si satisfactie (stare de bine, incredere in mine).

    Mai intai de toate trebuie sa ai un ten ingrijit pentru ca fondul de ten arata mai bine pe un ten sanatos!
    georgeta_borza@yahoo.com

    ReplyDelete
  73. Cu siguranta, fiecare dintre noi a intampinat cel putin o data dificulati in alegerea unui fond de ten adecvat tipului de ten, cu siguranta fiecare dintre noi a ales cel putin o data o nuanta mai inchisa sau mai deschisa decat culoarea tenului si, cu siguranta, fiecare dintre noi a avut cel putin o data dificultati in aplicarea corecta si uniforma, estetica a fondului de ten.
    Fondul de ten reprezinta acea bariera de protectie fata de toti factorii nocivi care se regasesc in atmosfera: praf, raze ultraviolete, fum, radicali liberi, variatii de temperatura, s.a.m.d
    Vichy AeraTein Pure Crema este prietenul meu de nadejde in orice machiaj, zi de zi. Este cel mai important detaliu al frumusetii mele, este un produs pe care il folosesc zi de zi, un produs indispensabil ce confera stralucire, luminozitate, acopera imperfectiunile, imi protejeaza tenul de factorii nocivi si ma face sa arat impecabil indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Fondul de ten Aeratein este secretul din spatele frumusetii mele de invidiat!!!

    Vichy Aeratein=Prietenul meu de nadejde!
    Va Multumesc!!
    pestryta@yahoo.com

    ReplyDelete
  74. Fondurile de ten Vichy sunt cele mai bune, le folosesc mereu, sunt fantastice.
    Fondul de ten nu lipseaste din trusa mea de machiaj.Vichy Normateint este un “truc” care aduce o nota in plus de frumusete,dand tenului un aspect sanatos si tineresc.
    Fondul de ten Vichy Normateint are rolul de a imbunatati aspectul estetic al tenului, dar si de a-l proteja de razele UV, de radicalii liberi, de a-l hidrata, pur si simplu este ca o ploaie calda de vara, care imi rasfata simturile si tenul oferindu-mi o piele mai neteda,matasoasa si o stralucire aparte.I love Vichy!!!
    primavarica@yahoo.com Mariana

    ReplyDelete
  75. Nicoleta
    Desi am fost foarte sceptica atunci cand l-am cumparat, acum, dupa cateva luni de folosire vreau sa-l recomand si altor fete care au ten cu probleme, sau fara.Norma Tein este fara indoiala cel mai bun fond de ten.
    Ce imi place mie la el este textura de crema care se intinde usor pe piele si faptul ca este economic, adica iti ajung cateva picaturi de fon de ten ca sa acoperi toata fata.
    Se aplica, bineinteles, peste crema de zi, dupa ce tenul este curatat.
    Fondul acesta de ten este pentru piele cu probleme, incluzand acneea si grasimea excesiva. Tenul meu este “normal” dar acneic, adica daca ma spal cu sapun mi se usuca exagerat de tare fata si-mi ies cosuri, iar daca aplic crema nepotrivita mi se ingrasa exagerat de tare si iar imi apar cosuri.
    In afara de textura, la Vichy Norma Teint imi mai place faptul ca pot aplica o culoare cu cateva tonuri mai inchisa decat cea naturala, fara sa ramana pete si sa se observe ca nu e culoarea reala a pielii mele. De exemplu, acum folosesc nuanta 35 Sand, eu avand tenul deschis, si se uniformizeaza perfect, oferind un aspect mat, foarte frumos.
    Pielea nu se sufoca si nu transpira sub acest fond ten. Se usuca repede dupa aplicare, fara sa pateze hainele la atingeri usoare accidentale, dar nu usuca si pielea daca este asezat peste o crema de fata potrivita.
    Nu se aduna pe piele, nu se observa riduri de expresie si nu irita fata sau ochii. Atentie aici pentru ca trebuie avut grija la solutiile de demachiere, precum si la calitatea discurilor demachiante. Daca luati discuri ieftine care zgarie fata, clar o sa va treziti si cu imperfectiuni a doua zi.
    Norma Tein este ceva unic pentru mine, este de nota 10. Felicitari celor de la Vichy! Apreciez si felicit munca lor, faptul ca ne da posibilitatea sa fim mai frumoase si mai increzatoare in noi.
    nineta.nic5@yahoo.com

    ReplyDelete
  76. Primavara trecuta a aparut pe piata fondul de ten Vichy Norma Derm, produs destinat tenului cu impefectiuni. Prima oara si l-a cumparat o prietena de-a mea care s-a declarat multumita de el, mai ales ca tenul ei are ceva probleme, iar apoi m-a convins si pe mine.
    Mie imi place! Este cel mai bun fond de ten ever, super ok. Nu imi provoaca cosuri, nu lasa urme sau pete de culoare si are o acoperire foarte mare.
    Fondul de ten are o textura cremoasa, usor lichida si se intinde foarte bine. Acopera tenul foarte bine, imi face fata catifelata si luminoasa.
    Un alt lucru care imi place la acest fond de ten este ca are protectie SPF 20, lucru care este bine venit.
    Produsul se lauda cu faptul ca inlatura excesul de sebum, insa este foarte adevarat, pentru ca tenul meu este mixt, asa ca Norma Derm imi rezolca cu brio aceasta problema. Mai mult decat atat, il folosesc cu o pudra , asa ca pielea ramane mata si catifelata intreaga zi.
    Folosesc nuanta 35 sand si sunt extrem de multumita, datorita lui am tenul perfect si sunt gata de atac mereu:P
    rai0asa@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. Buna,eu sunt Geta
    Intotdeauna mi-am dorit un fond de ten sa nu usuce pielea, ci sa o hraneasca. Sa nu-l incarce si, mai mult decat atat, sa-l regenereze. Asta e ceea ce ne dorim de la un fond de ten! Exista cate unul potrivit pentru fiecare. Trebuie doar sa stii care sunt nevoile pielii tale.Am dat gres de multe ori, ba nimeream de ma multumea dintr-un punct de vedere si ma nemultumea din 10 si tot asa, pana cand o buna prietena mi-a adus o mostra de Vichy Normatein nuanta 35 sand, l-am testat si am ramas cu gura cascata cand m-am uitat in oglinda :lol: (pe bune), nu-mi venea sa cred :shock: , eram perfecta din toate punctele de vedere, eram 100% multumita si foarte bucuroasa ca in sfarsit am gasit ceea ce cautam :D .Un fond de ten bun nu trebuie doar sa ascunda defectele pielii ci si sa-i imbunatateasca aspectul. In zilele noastre, un fond de ten nu este doar un produs de machiaj, ci si unul de ingrijire.De aceea va recomand Vichy, el te scapa de cautarile indelungate, intruneste toate dorintele femiei intr-un tubulet minunat, incercati-l cu incredere si nu veti regreta.
    gguvid@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. Foloseste-l asa cum trebuie si vei arata ca o vedeta! Secretul e sa obtii un ten de portelan, nu o masca inestetica. Cuvantul de ordine? Naturaletea! Produsul magic: Vichy Normatein!!
    Chiar este facut sa acopere defectele, arata foarte bine pe fata mea, ma face cat mai naturala.
    Pentru asta trebuie sa tii cont de trei lucruri: pregatirea tenului, alegerea produsului potrivit si utilizarea corecta. Începe prin a-ti curata bine fata. Nu trebuie sa lipseasca demachiantul, lotiunea tonica si crema hidratanta cu factor de protectie solara. Alege apoi nuanta potrivita, misiune nu tocmai usoara! Principiul de baza este sa gasesti o nuanta cat mai apropiata de culoarea tenului. Atentie! Daca vei testa fondul de ten pe mana, n-o sa rezolvi mare lucru. Cand vrei sa-ti cumperi fond de ten, testeaza-l pe gat sau de-a lungul liniei inferioare a maxilarului. Priveste-te în lumina artificiala din magazin dar si la lumina naturala.
    Folosesc nuanta 35 sand, l-am cumparat la recomandarea vanzatoarei, eram in cautarea unui fond de ten bun, urma sa ma duc la o nunta si nu mai aveam fond de ten, m-am gandit ca e timpul sa-mi cumpar ceva mai bun pentru ca merit, si indradevar investitia a meritat cu varf si indesat, m-am indragostit de el de la prima aplicare si de atunci este de nelipsit, la munca, la petreceri, la plimbare in parc, chiar si la piata;), oriunde merg el este prezent cu mine, radiaza pe chipul meu:)
    Este pentru mine “haina” pentru fata
    Nu-mi las fata dezbracata in fata factorilor nocivi din atmosfera! Fondul de ten Normatein este singurul care imi protejeaza tenul de actiunea poluarii, ultravioletelor si radicalilor liber.
    Felicitari!!
    scrumbiii@yahoo.com

    ReplyDelete
  79. Eu am descoperit fondul de ten Vichy Normateint dintr-o pura intamplare. Stateam la rand intr-o farmacie si inaintea mea o tipa cu aceleasi probleme ca si mine (ten gras, cosuri) ii cere sfatul farmacistei pentru un fond de ten antiimperfictiuni. Mi-a placut foarte mult de farmacista respectiva, deoarece era foarte bine pregatita in acest “domeniu” si nu a stat mult timp pe ganduri si i-a recomandat imediat fondul de ten Vichy Normateint, mentionandu-i ca si ea se confrunta cu aceleasi probleme si este singurul fond de ten care mascheaza imperfectiunile, fara sa incarce tenul si sa astupe porii. Nu mai retin exact daca tipa din fata mea a achizitionat fondul de ten sau nu, insa eu va pot spune un sigur lucru ca pe mine m-a convins farmacista si desi venisem la farmacie pentru altceva, am plecat fericita de noua mea achizitie. Cum a ajuns acasa nerabdatoare cum sunt l-am si incercat…rezultatele au fost oauuuu!!! tenul era foarte bine acoperit si fata mea arata atat de naturala. Am zis totusi sa raman in continuare cu el pe fata pentru a ma convinge daca este rezistent sau nu la sebum. Dupa cateva ore de la aplicare pur si simplu uitasem ca-l am pe fata si nu mai aveam acea urata senzatie, ca fondul meu de ten “imi curge” de pe fata datorita sebumului.
    Concluzia mea: este singurul fond de ten pe care fata mea foarte sensibila si capricioasa il accepta.

    Nuanta: 25 nude
    Mail:onutzza_88@yahoo.com

    ReplyDelete
  80. Wow...m-ai lasat fara cuvinte... Te admir foarte mult si in acelasi timp te si invidiez pentru maiestria cu care realizezi machiajele. De fiecare data cand am nevoie de un machiaj de seara trebuie sa apelez la altcineva. Felicitari!!!

    ReplyDelete
  81. Anonim - iti multumesc din suflet, esti tare sweet. Crede-ma, cu timpul si cu putin exercitiu si tu vei putea sa te machiezi ca si mine. Vezi ca am si tutoriale, poate te ajuta. :*

    ReplyDelete