Concurs: castiga doua seturi cu produse naturale de la Complex Apicol!

V-am promis ca voi reveni cu o surpriza cat de curand? Ei bine, a venit momentul sa va arat despre ce este vorba.


Doua dintre cititoarele mele au ocazia sa castige cate un set format din: laptisor de matca omogenizat in miere de salcam, laptisor de matca liofilizat si crema de fata Apidermaliv pentru ten normal/mixt, oferite de catre cei de la Complex Apicol Veceslav Hernaj.

Dar sa vorbim putin despre produse:

Laptisor de matca omogenizat in miere de salcam

"Omogenizarea laptisorului de matca in miere este cea de a doua metoda de conservare a laptisorului de matca. Laptisorul de matca omogenizat in miere imbina doua dintre principalele produse ale stupului pastrand beneficiile lor".

Bun impotriva: virozelor, imflamatiilor, infectiilor, lipsei de energie, anemiei, oboselii cronice, tuberculozei.
250g.

Laptisor de matca liofilizat

 "Cand albinele se hotarasc pentru o noua regina, aleg o larva pe care o hranesc cu cantitati mari de laptisor de matca. Diferenta dintre albina muncitoare si matca este data de laptisor de matca. Speranta de viata pentru matca este 5 ani, o varsta colosala in comparatie cu 42 - 45 zile albina muncitoare iar responsabil pentru aceasta diferenta enorma este laptisorul de matca".


Bun impotrivaanemiilor, artritei, astmului, infectiilor urinare, afectiunilor inimii, depresiilor, diabet, afectiunilor ale sistemului endocrin, dereglarilor hormonale, hipertensinii, colesterolului, impotentei, infertilitatii, imbatranirii premature, atacurilor de panica, anxietatii, problemei ale pielii, controlului greutatii, oboseala cronica.
Cutie 2g.


Apidermaliv
Surse foto: www.complex-apicol.ro


 "Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, ingrijesc si rasfata pielea in profunzime. Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare".
Pentru ten normal si mixt.
50 ml.


Ce trebuie sa faceti voi pentru a castiga cele 2 seturi?


1. Sa fiti followeri ai blogului sau sa dati like pe pagina mea oficiala de Facebook (si sa imi spuneti cu ce nume ma urmariti).

2. Singura si marea conditie e ca dupa ce primiti produsele (in cazul in care veti fi printre cele doua castigatoare), dupa o perioada de 2 saptamani, sa imi trimiteti un review cu parerea voastra sincera despre fiecare produs, care ulterior vor fi postate pe blog, impreuna cu review-ul meu.

3. Inscrierea se face printr-un comentariu, in care sa imi scrieti "PARTICIP", adresa voastra de e-mail si numele cu care ma urmariti (pe blog sau pe Facebook sau prin mail).


Castigatoarele le voi alege cu ajutorul random.org


Deadline: 6 mai 2011, ora 23:59.




Bafta!!!

Share:

0 comentarii