In trend right now: Oranges & Corals

Hello!


 N-o sa mai zic nimic despre Blogger si despre faptul ca n-a mers doua zile, cred ca o sa cititi pe toate blogurile. Bine ca merge si ca e totul ok, asta ma bucura cel mai tare. Aveam mici emotii. :))

A venit momentul sa va vorbesc despre un nou trend. Orange is the new black, cum s-ar spune. :))

"Are loc o adevarata revolutie oranj! Marile case de moda ne indeamna sa optam pentru portocaliu, fie ca vorbim despre ruj, lac de unghii sau chiar fard de pleoape (OK, totul pana la autobronzant). Fara indoiala, este culoarea IT a sezonului", spun cei de la revista Elle.

 Moschino

 Castel Bajac

Costume National
Sursa foto: www.elle.ro

 Eu am imbratisat cu drag acest trend, desi nu sunt un mare fan al portocaliului. Insa pe buze & unghii parca capata o alta valoare, imi place foarte mult. Si imi plac si mai mult nuantele de coral, mai calde si mai romantice.
 La fel ca in cazul rujului rosu, atunci cand aplicati un ruj portocaliu (mai intens), trebuie sa aveti grija ca machiajul ochilor sa fie delicat: cat eyes, culori neutre sau de ce nu...doar rimel.

Astazi vreau sa va arat variante accesibile, daca vreti sa imbratisati si voi acest trend.  :)



Lacuri de unghii:
De la stanga la dreapta:
- randul de sus: Color Trend - Minimalistic Peach (daca vreti o varianta mai delicata), Golden Rose - Nr.227, Oriflame Voyage - Fiery Coral, Farmasi - Nr. 978, Miss Sporty Lasting Colour - 370.
- randul de jos: Avon Nailwear Pro - Coral Reef, Orkide Natty - 447.


Rujuri
De la stanga la dreapta: 
Oriflame Colour Attraction - Frosted Peach (la fel, varianta mai light), Farmasi True Color - Nr.01 (absolut superb pentru vara), Nyx Round Lipstick - Tea Rose (varianta mai rosy & mai purtabila), Nyx Round lipstick - Indian Pink (la fel, foarte purtabil), Avon Moisture Seduction - Tangerine (my personal favorite), Nyx Round lipstick - Femme (varianta outrageous:D).


Lip-gloss-uri
De sus in jos: 
Nyx Round Lipgloss - Apricot, Nyx Round Lipgloss - Peach, Elf Studio Lip Stain - First date.





P.S.1.:
Sa aveti grija ce nuanta va alegeti (sa vi se potriveasca), pentru ca portocaliul are tendinta sa ingalbeneasca vizual dintii.

P.S.2:
Nu uitati de CONCURS!!!



Va pup,

Share:

0 comentarii