Campania "Ai grija de tenul tau" by Garnier Pure Active

 Cei de la Garnier au pornit o aplicatie foarte interesanta pe Facebook. Se numeste "Ai grija de tenul tau", iar voi puteti castiga produse de ingrijire din gama Pure Active pentru 3, 6 sau chiar 12 luni! Click AICI, ca sa vedeti despre ce este vorba.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa?
- in aplicatie, va alegeti un avatar pe care apoi il puteti personaliza; 
- timp de o saptamana de la momentul inregistrarii in aplicatie, veti putea folosi virtual produsele disponibile pentru a elimina treptat problemele tenului avatarului prin aplicarea produselor conform indicatiilor de utilizare;
- castigatorii care vor intra in tragerea la sorti vor fi cei care au rezolvat problemele tenului avatarului.

Foarte fun, daca ma intrebati pe mine!:)

 Sunt si eu foarte curioasa de aceste produse (stiti bine ca am un ten problematic) , si chiar imi place ca au o gama destul de larga: gel de curatare, gel exfoliant, masca, lotiune tonica, crema pentru fata si roll-on pentru aplicarea direct pe "problema". Contin si acid salicilic in proportie de 2%., iar acesta are proprietati anti-bacteriene si de asemenea, inhiba bacteria P. Acnes.

Am sa va prezint pe scurt produsele, ca sa vedeti ce puteti castiga:

Gel de curatare pentru destuparea porilor
    Este produsul ideal pentru a scapa de accesele acneice si pentru a regla producerea de sebum prevenind astfel aparitia cosurilor si a imperfectiunilor. Aceasta formula, imbogatita cu ingrediente antibacteriene si extracte naturale, are o dubla actiune impotriva urmelor si imperfectiunilor, inca de la prima aplicare.

Agent exfoliant 3 in 1 impotriva punctelor negre:

    Acest produs este ideal pentru cei cu tenul cu puncte negre, care vor sa le inlature dar si sa previna reaparitia lor si sa inlature imperfectiunile. Datorita micro-particulelor puternice, punctele negre sunt inlaturate. Imbogatit cu un activ natural regenerant, formula exfoliaza imperfectiunile. Ca rezultat, tonusul tenului este vizibil imbunatatit.

Lotiune tonica impotriva cosurilor:

    Pure Active este perfect pentru cei cu tenul cu imperfectiuni care vor sa purifice porii in profunzime si sa inlatura imperfectiunile incrustate. Formula sa care improspateaza alaturi de un puternic agent anti-bacterian si ingrediente naturale, purifica porii, reduce inflamatiile si previne aparitia urmelor. Ca rezultat, tonusul tenului este vizibil imbunatatit.

Crema hidratanta impotriva cosurilor:
    Formula sa matifianta si hidratanta creste calitatea tenului si reduce vizibil productia de sebum, imbunatatind textura tenului si luminand tenul. Ca rezultat, cosurile dispar, tenul este purificat si radiant.

Roll-on cu efect de calmare:
    Usor de purtat, formula sa transparenta este ultra-purificatoare si nu este grasa. Accelereaza uscarea imperfectiunilor. Imbogatita cu Herbarepair, ajuta la accelerarea recuperarii tenului. Ca rezultat, numarul impercetiunilor si a urmelor este redus vizibil.



Aveti timp sa va inscrieti pana pe 3 iulie 2011. Hurry up!:) Si de asemenea, nu uitati sa trageti o privire si pe REGULAMENT.



P.S.: La cererea voastra, concursul "1 year of blogging make-up contest" se mai prelungeste pentru o saptamana, ca sa poata participa si fetele ce au bacul. Deci mai aveti timp pana pe 7 iulie sa imi trimiteti entry-urile voastre. 




Va pup,

Share:

0 comentarii