Haul Avon + Sephora

Hellooo!

 Nu v-am mai prezentat de mult timp un haul Avon, asa-i? Pana si mie imi era dor!☺ Astazi am sa va prezint ce mi-am cumparat in ultimele doua campanii, lucruri destul de interesante, de alfel (zic eu). :) 
 De asemenea, v-am povestit si pe Facebook ca am fost pentru prima oara intr-un magazin Sephora, mai tineti minte? Ma simt atat de innapoiata cand spun asta☺, dar ce sa fac daca noi nu avem in Timisoara asa ceva? :)) Anyway, n-am mers pornita sa fac multe cumparaturi, insa mi-am luat ceva, sa nu ies de acolo fara nimic. Ar fi fost o adevarata tragedie pentru mine. :))

 Am tot vazut-o pe bloguri & prin reviste si mereu m-a atras gama lor super mega colorata cu sampoane, geluri de dus si lotiuni de corp. Am gasit un set tare cute la oferta si am decis sa-l iau pe acesta, ca oricum era cu aroma pe care mi-o doream cel mai tare: chocolate toffee. Mirosul este delicios, delicios, deliciioooossss!!! Si chiar persista foarte mult...un mare plus!
 Initial vroiam sa-mi iau produsele full size, dar era mai avantajos asa (33 lei, fata de 45 un gel de dus & o lotiune de corp), chit ca sunt mai mici. Si in plus, mi-a placut tare tare portfardul, pe care l-am si pus deja in functiune, este foarte incapator. :)

 Fluidul pentru minimizarea porilor si a antiimperfectiunilor l-au avut la oferta la casa si mi-au spus vanzatoarele de el, ca altfel nu l-as fi vazut. Erau 4 tipuri de produse: un baton pentru cosuri, un  baton pentru cearcane si inca o crema, care nu mai tin minte pentru ce era. Toate erau reduse la 21 lei. Mi s-a parut un pret foarte bun si am decis sa o iau pe asta, care oricum imi va fi utila. Ati folosit-o vreuna dintre voi? Ce parere aveti despre ea?


Si acum sa continuam cu produsele AVON:


EDP Love to the fullest by Reese Witherspoon
 Mi-am dorit parfumul acesta enooorm inca de cand l-am mirosit prima oara in catalog. Apoi am primit o mostra si m-am convins ca e perfect pentru mine. Mirosul este foarte deosebit si persista o perioada lunga de timp (ma dau dimineata si seara inca il simt). Note: black cherry, peony, primrose, amber, cashmere wood. Imi place la fel de mult si chiar il asociez ca si calitate si persistenta cu: Christian Lacroix Absynthe si Herve Leger Femme.
Pret: 90 lei la oferta.
Cantitate: 50 ml/


EDP Rare Gold
 M-am ales cu acest parfum urma comenzii unei fete neserioase, care nu a ridicat coletul de la posta. Mi l-am pastrat mie pentru ca mi-l doream de mult & imi era tare dor de el...imi aduce aminte de copilarie. Desi nu e prea potrivit pentru vara, cu siguranta il voi folosi toamna/iarna.
Pret: 49.99, la oferta;
Cantitate: 50 ml.


Tratement pentru dermoabraziune in 4 pasi Anew Clinical
 Dupa ce am citit despre acest tratament la Ella, am fost si eu foarte interesata  sa-l cumpar. Il folosesc de o saptamana si pana acum imi place. Sper sa vad rezultate cat mai bune si sa imi vindece total acele cateva pete care mi-au ramas in urma cosurilor.
Pret: 56 lei la oferta
Cantiate: 75 ml.


Lotiune autobronzanta "Magic Tan" 
 Vine vara iar eu sunt alba ca spuma laptelui.:)) Trebuia sa fac ceva, asa ca am ales modul cel mai sanatos de a ma bronza si anume: lotiunea autobronzanta. Desi imi place sa stau la plaja, acum nu prea mai am timp de asa ceva. Dimineata sunt la lucru, iar dupamasa, de cele mai multe ori sunt prea obosita si fara chef ca sa mai stau si la bronzat. 
 Imi place aceasta lotiune pentru ca miroase a vanilie (my love) si ca lasa un shimmer auriu foarte subtil dupa ce o aplici. Desi ei spun ca mirosul de autobronzant nu se mai simte, nu este chiar adevarat. Intr-adevar dupa ce o aplici nu simti aproape nimic, insa daca o aplici seara, dimineata poti simti clar pe piele mirosul de autobronzant. Nu tare, dar se simte. Pe mine totusi nu ma prea deranjeaza lucrul asta. Singura lotiune autobronzanta la care nu am putut suporta mirosul a fost cea de la Johnson's, care miroasea atat de tare a autobronzant incat imi venea sa vomit...serios. :)))) So this one is really, really ok!!!
Pret: 18.99 lei
Cantitate: 150 ml.

Gel pentru ras Skin So Soft - Soft & Smooth
 Ma gandesc ca stiti la ce se foloseste si ca nu mai are rost sa va explic. :)) L-am mai avut de doua ori (de fiecare data in alt ambalaj) si imi  place foarte mult.
Pret: 9.99 lei
Cantitate: 150 ml.


Balsam hidratant pentru picioare cu saruri marine
 Ador mirosul si l-am luat in special pentru asta. Nu credeam ca o sa hidrateze prea tare, fiind un gel, insa se pare ca m-am inselat. Hidrateaza foarte bine iar asta nu poate fi decat un plus fata de mirosul minunat.
Pret: 4.99 lei, la oferta;
Cantitate: 75 ml.


Crema de maini Skin So Soft - Soft & Sensual
 Mirosul il ador inca din copilarie, asa ca acesta a fost motivul pentru care am cumparat-o. Si de asemenea, pentru ca au scos-o din catalog, iar acum se gaseste foarte greu.
Pret: 4.99 lei, in oferta pentru reprezentanti;
Cantitate: 75 ml.

Gel pentru cuticule cu vitamina C
 Este ok, imi place. Insa nu face treaba la fel de bine ca un ulei de cuticule. Este mai bun pentru tinut in poseta si pentru aplicat cand aveti nevoie pentru ca nu lasa pelicula unsuroasa pe care o lasa un ulei.
Pret: 11.99 lei;
Cantitate: 15 ml.


Mini pensule pentru machiaj
 Au fost doar 2 lei/bucata, tot in oferta de reprezentanti. Desi sunt foarte micute, sunt foarte calitative. Sunt bune chiar si pentru blending. ♥


Colier Anchor
Ador hainele & accesoriile marinaresti!
Pret: 35.99


Geanta Beau
 Am primit-o cadou de la Avon si mi se pare destul de cute. Insa problema la mine cu gentile mici e ca niciodata nu imi incape tot ce trebuie in ele si tot la cele mari ajung. :))


Mini parfumurile Sassy Swirls
Mai exact: Vanilla Bean, Vanilla Blossom si Vanilla Berry
 Preferatul meu este Vanilla Blossom, un miros perfect din punctul meu de vedere. Ataaat de feminin! Vanilla Berry nu este pe gustul meu (parca e mult prea dulce), iar Vanilla Bean seamana pe fostul spray de corp cu vanilie de la Naturals --->imi place.


Cam atat for today!


P.S. Nu uitati de cele doua concursuri! AICI puteti castiga doua parfumuri Avon, iar AICI o carte la alegere de pe site-ul Libris.


L.E.: Am uitat sa va urez LA MULTI ANI de ziua copilului!!! La TOTI! Toti suntem copii in sufletele noastre!:)



Hugs & Kisses,

Share:

0 comentarii