Review: Cosmetice naturale Bioearth (RO only)

Hellooo!

Astazi voi face review la primele produse cu adevarat bio pe care le-am incercat pana acum, primite pentru testare din partea celor de la OrchideaBlu. Sper sa fie util pentru voi in cazul in care preferati produsele bio si sunteti interesate sa aflati cat mai multe pareri despre ele.

Lapte demachiant AloeBase pentru ten sensibil si iritat
"Curata pielea de impuritati, celulele moarte si indeparteaza machiajul fara sa irite sau sa deshidrateze pielea. Esteideal in caz de sensibiliate la apa si pentru tenul sensibil, iritat. Contine suc de aloe vera bio, galbenele si uleiuri vegetale cu proprietati calmante si desensibilizante. Produs testat pentru nickel.


Utilizare: 
aplicati o cantitate mica pe o discheta de bumbac si curatati bland. Completati actiunea de curatare a tenului folosind lotiunea tonica Aloebase.

Principii active:
suc de aloe vera organica, acid glutamic, uree vegetala, ulei de germeni de grau, glucoza, pantenol, acid lactic, PCA. 

Nu contine:
parafina, PEG, parabeni, parfum, coloranti.

Ingrediente INCI:
aqua, decyl oleate (emolient, origine: cocoa sau palma), glycerin (glicerina vegetala), cetyl alcohol (emolient, emulsionant), aloe barbadensis leaf* (suc de aloe vera bio), cetearyl alcohol (acizi grasi cu proprietati emoliente, emulsionante), sodium cetearyl sul fate (emulsionant), urea (uree vegetala), glutamic acid (acid glutamic), triticum vulgare (ulei de germeni de grau), glucose (glucoza), panthenol, lactic acid (acid lactic), PCA (factor de hidratare naturale), titanium dioxide, benzyl alcohol (conservant), potassium sorbate (conservant).
* ingrediente din agricultura biologica"


Parerea mea:


PRO:
  • nu lasa pelicula grasa pe ten - deci este potrivit si pentru tenul gras/mixt;
  • nu imi irita ochii, deci il pot folosi si pentru demachierea acestora. Am ochii destul de sensibili si foarte putine demachiante au trecut testul pana acum;
  • este nevoie de o cantitate foarte mica pentru a-mi curata fata/ochii;
  • nu are parfum, deci nu irita tenul. Eu nu am tenul sensibil ca sa va pot spune cum este din acest punct de vedere, dar totusi mi s-a parut foarte delicat;
  • extractul de aloe este foarte benefic pentru ten si produsele care il au in compozitie imi fac mereu cu ochiul.

CON:
  • desi ar trebui sa nu aiba niciun miros, se simte un oarecare miros "de medicament" care personal ma deranjeaza.


Lotiune tonica AloeBase pentru ten sensibil si iritat
"Lotiune tonica pe baza de aloe vera si apa de trandafiri cu proprietati hidratante, revigorante si calmante recomandata pentru pielea sensibila si hiperreactiva. Lotiunea elimina impuritatile, inchide porii si reface pH-ul fiziologic al pielii. Nu contine alcool! 

Utilizare: 
aplicati lotiunea tonica pe fata si decolteu dupa demachiere cu un tampon de demachiat. Pentru o ingrijire completa, dupa aplicarea lotiunii tonice, se recomanda utilizarea unei creme hidratante. Ingrediente active: suc de aloe vera bio, apa de trandafiri. 

Nu contine: 
parafina, PEG-uri, parabeni, parfum, coloranti. 

Ingrediente INCI:
aqua (apa), aloe barbadensis leaf* (suc bio de aloe vera), aqua rosae (apa de trandafiri), potassium sorbate (conservant). 
* ingrediente din agricultura biologica"

Parerea mea:

PRO:
  • la fel ca si in cazul demachiantului, este foarte delicata si nu imi ingrasa tenul absolut deloc - deci este potrivita si pentru tenul gras/mixt;
  • curata cu succes ultimele resturi de machiaj ramase pe fata;
  • nu are alcool sau alte ingrediente iritante;

CON:
  • daca laptele demachiant are doar un vag miros neplacut, "de medicament", in cazul acestui produs mirosul este puternic si pentru mine personal, greu de suportat. Desi produsul este foarte bun, ma deranjeaza acest aspect si ma face sa nu il folosesc cu placere. Sunt o persoana caruia ii plac produsele frumos parfumate, recunosc!

Sampon anti-matreata & par gras cu aloe si brusture Bioearth
"Sampon pe baza de aloe vera bio si tensioactivi de origine vegetala recomandat pentru parul gras si cu matreata. Curata bland, reduce cantitatea de sebum, calmeaza pielea scalpului eliminand senzatia neplacuta de mancarime si reda parului stralucirea si prospetimea sa naturala.

Utilizare:
aplicati samponul pe parul umed, masati usor si clatiti.

Principii active:
gel de aloe vera bio, extract bio de brusture, proteine din grau hidrolizate, extract bio din musetel, d-panthenol, mix de uleiuri esentiali (menta, arbore de ceai).

Nu contine:
SLS, SLES, PEG, EDTA, parabeni, coloranti.

Ingrediente INCI:
aloe barbadensis gel* (gel de aloe vera), decyl glucoside (agent tensioactiv de origine vegetala), cocamidopropyl betaine (agent tensioactiv de origine vegetala), arctium lappa extract* (extract de brusture), chamomilla recutita extract* (extract de musetel), hydrolyzed wheat protein (proteine din grau hidrolizate), panthenol (panthenol), mentha piperita oil (ulei din menta), melaleuca alternifolia oil (ulei de arbore de ceai), glycerin (glicerina vegetala), sodium cocoamphoacetate (agent tensioactiv de origine vegetala), citric acid (acid citric), tocopherol (vitamina E), conservanti acceptati de ICEA (phenoxyethanol, benzyl alcohol, potassium sorbate).
* ingrediente din agricultura biologica"

Parerea mea:

PRO:
  • miroase absolut superb (menta & musetel);
  • imi place efectul racoritor pe care il lasa (gen Head & Shoulders Menthol).

CON:
  • imi usuca si imi incalceste foarte tare parul (care este si foarte lung), chiar si daca folosesc un balsam dupa;
  • este nevoie de o cantitate destul de mare pentru a face suficienta spuma;
  • nu am sesizat nicio diferenta in privinta ingrasarii parului.



 In mare, sunt multumita de aceste produse, mai ales de cele pentru fata (daca nu era problema cu mirosul, erau ideale din punctul meu de vedere). Dupa cum spuneam, nu am mai folosit pana acum cosmetice bio si a fost o placere pentru mine sa incerc si genul acesta de produse.

HTH!

P.S.: Wow...1500 de followeri! Love you guys!:*


Kisses,

Share:

0 comentarii