Mario Badescu: Acne Products Overview


Produsele anti acnee de la Mario Badescu se numara printre preferatele mele de mai bine de un an. Dupa ce m-am indragostit de Drying Lotion, am avut ocazia sa mai incerc si alte produse din gama, care au ajuns sa nu lipseasca din rutina mea de ingrijire, chiar daca tenul meu nu mai are nevoie sa le folosesc zi de zi.



Descrierea brand-ului:

Mario Badescu a fost un specialist in domeniul ingrijirii pielii, nascut in Romania, cu o viziune revolutionara. Fiind nu doar inginer chemist, ci si cosmetician, Mario Badescu a avut o abordare unica asupra ingrijirii pielii, luand in considerare atat structura chimica si complexitatea pielii, cat si dorinta si satisfactia unei pieli sanatoase, curate si radinate.

Mario Badescu si-a deschis propriul salon de ingrijire a pielii la New York in 1967 si a inceput sa creeze propria gama de cosmetice naturale. Cercetarea inovatoare facuta in laborator, urmata de practica la salon, au facut ca in scurt timp produsele cosmetice si salonul sa fie un izvor al tineretii pentru elita New York-ului si vedetele Hollywod-ului: Oprah, Martha Steward, Cher, Jeniffer Aniston, Kate Moss, Eva Longoria, Natalie Portman, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker si multi altii.

Fiind perfectate de mai bine de 40 de ani si continand doar extracte organice alese cu grija, produsele Mario Badescu au rezultate imediate asupra tenului si lasa pielea pur si simplu curata si frumoasa. Pana si astazi se pastreaza aceeasi dedicare in folosirea extractelor botanice si a ingredientelor naturale pentru a crea o gama de produse care curata delicat si hranesc pielea, dar in acelasi timp trateaza diferite afectiuni ale tenului cum ar fi acneea sau imbatranirea tenului.


Iar acum, sa trecem "in revista" cateva dintre produsele pe care le-am incercat eu...


Mario Badescu Silver Powder
Silver Powder se aplica practic ca o masca si este recomandat sa fie folosita o data sau de doua ori pe saptamana. Eu o aplic prin presare cu o discheta de vata umeda. Trebuie sa recunosc, deoarece sunt cat se poate de lenesa in ceea ce priveste aplicarea mastilor, eu nu o aplic nici macar o data pe saptamana. Poate o data pe luna!:)) Efectele imediate pe care le-am observat la acest produs sunt: inchiderea porilor si faptul ca lasa tenul mat, insa fara a exista senzatia aceea neplacuta de strangere. Produsul vine intr-o cantitate considerabila si se consuma destul de greu, deci merita investitia! Iar eu promit ca ma voi tine de ea mai des si va anunt daca actioneaza si impotriva punctelor negre!
Pret actual: 67.50 lei (pret initial 75 lei)


Mario Badescu Special Healing Powder
Un alt produs multifunctional, care vindeca si ascunde cosurile, dar in acelasi timp absoarbe excesul de ulei si calmeaza iritatiile si roseata! Dar ce mi se pare mie senzational la aceasta pudra? Faptul ca poate fi combinata cu pudra voastra normala de fata (neaparat pulbere!), iar eu exact asta am facut, pentru a ma putea bucura de efectele ei si pe parcursul zilei! Si acesta este un produs care ma va tine o vesnicie, deoarece este pulbere si il combin cu pudra normala. Are 14 g si costa 67.50 lei (pret initial 75 lei).


Mario Badescu Healing Cream
Healing Cream este preferata mea de ceva timp si o aplic mai mereu dupa ce folosesc Brevoxyl (pe care nu-l mai aplic decat ocazional). Nu va lasati speriate de culoare, deoarece mirosul placut compenseaza, dar si consistenta sa care intra foarte rapid in piele. Din pacate nu va pot spune efectul individual al fiecarui produs pe ten, deoarece am o rutina in ceea ce le priveste si folosesc mai multe produse care imi tin tenul pe linia de plutire, dar va pot spune cu siguranta ca aceasta crema ma ajuta atunci cand tenul imi face probleme si ca il hidrateaza cu succes dupa Brevoxyl, care dupa cum stiti, este un produs destul de dur, care usuca tenul. De asemenea, este un produs care ajuta la vindecarea mai rapida a petelor de pe fata.


Mario Badescu Anti Acne Serum
Un produs pe care il folosesc doar cand nu aplic alte tratamente anti acnee (ex: Brevoxyl), deoarece si acest ser este un tratament in sine. Il folosesc ocazional, iar atunci cand o fac il aplic in strat foarte subtire pe toata fata, iar apoi aplic o crema hidratanta (de obicei Healing Cream sau Liz Earle). Acest produs poate fi atat un tratament pentru acneea erupta, dar si un produs preventiv.
Pret: 112.50 lei (pret initial 125 lei)


Mario Badescu Buffering Lotion
Acesta din pacate este cel mai putin folosit produs Mario Badescu din colectia mea. Mi se pare asemanator cu Drying lotion, insa mi se pare mult prea lichid pentru a fi folosit ca un "spot treatment". Voi insista totusi si voi reveni cu un review complet daca consider ca am gresit si ca totusi va avea efecte considerabile asupra micilor eruptii pe care le mai am in perioada "aceea" a lunii. :)) Buffering lotion este recomandat de producator ca un tratament pentru problemele acneice profunde.
Pret: 95.40 lei (pret initial 106 lei).


P.S.: Puteti gasi AICI review-ul meu pentru Mario Badescu Special Cucumber Lotion si AICI review-ul pentru Mario Badescu Drying Lotion.


Puteti gasi toate aceste produse pe www.carespot.ro



Voi ce parere aveti despre produsele Mario Badescu?



Kisses,



*produsul a fost primit spre testare. Daca aveti nelamuriri, va rog sa vizitati sectiunea "disclaimer" / the product was received for testing purposes. If you have any concerns, please visit the "disclaimer" page.

Share:

0 comentarii