Haul - Ebay Stuff (Ro only)

Hello!

De mult timp planuiesc sa fac aceasta postare, insa am tot amanat pana s-au adunat mai multe produse. In ultimul timp am devenit obsedata de Ebay shopping, am descoperit ca poti gasi aproape tot ce iti doresti acolo, de obicei la un pret de nimic. Mi-a luat mult pana sa ma pornesc, deoarece mi-a fost si mie frica, mi se parea greu si complicat, cand de fapt este extrem de simplu. 

Stiu ca o sa ma intrebati cum trebuie sa faceti, nu sunt extrem de experimentata, insa va spun in mare ce aveti de facut: aveti nevoie de un cont la o banca care sa emita card Visa sau Mastercard, sa aveti bani pe el (lol), sa va faceti un cont de paypal si un cont pe ebay. Apoi aveti liber la shopping!:)) Trebuie doar sa aveti grija sa aiba un feedback bun seller-ul de la care cumparati, eu de obicei nu ma risc daca are sub 98.5 feedback pozitiv. De asemenea, aveti grija la shipping, eu de obicei incerc sa le aleg pe cele cu free shipping.
De obicei, produsele vin la posta vamala, insa daca vin din UE, vin la posta de care apartineti. Daca faceti comenzi in afara Uniunii Europene, aveti grija sa nu depasiti 10-15$, pentru a nu plati taxe vamale. Mai bine mai multe comenzi mai mici, decat una si mare pe care sa platiti vama si TVA.

In legatura cu licitatiile, va sfatuiesc sa nu va bagati pana nu va obisnuiti putin cu shopping-ul de pe ebay, pana nu va este familiar cat de cat. Si aici trebuie sa aveti grija la shipping si daca faceti o licitatie si sa fiti siguri ca o sa fiti prin preajma in ultimele minute, pentru ca atunci se da lupta cea mai mare. :) Am patit sa pierd ceva in ultimele 5 secunde, deci...fiti pe faza!:))

Iata ce mi-am cumparat eu in ultimele luni:
Price: 2$


 Price: 1$

Price: 2.59$


 Price: 2$


 Price: 1.93 $


Price: 1$
 Ma credeti sau nu, inca nu stiu cum sa folosesc chestiile astea, dar nu ma las!:))


Pene din par artificial pentru par sau pentru cercei.
Price: 3.02$


 Cover case-uri pentru telefon - aprox. 2$ / bucata. Cea cu panda 4$.


Husa din piele pentru telefon
Price: 7.89$

 Screen protectors pentru telefon 
Price: 2.29$


Price: 2.97$
 M-a salvat iarna aceasta + ca este superba!:X


 Price: 5.99$
Mereu mi-am dorit o esarfa cu animal print. Mai am nevoie doar de niste balerini and I'm good to go!


 Singura pe care am castigat-o la licitatie - 13$



 De pe thboxes.com - aprox. 3$


  De pe thboxes.com - aprox. 3$


  De pe thboxes.com - aprox. 3$



Si produsele care nu au ajuns inca, dar le astept cu nerabdare:

Missha BB Cream travel size - 6.75$


Lampa Star Projector - 7.35$


Voi ce cumparaturi faceti de pe ebay?


Kisses,

Share:

0 comentarii