Reviste glossy - Februarie

Luna aceasta chiar revistele mele preferate (Elle şi Marie Claire) au venit cu nişte cadouri foarte interesante. N-am putut decât să mă bucur şi să merg în căutarea lor. :))
 Elle a venit însoţită de loţiune tonică Eucerin sau demachiant Eucerin.
Iar Marie Claire a venit împreună cu 3 variante de mascara Rimmel London.


Revista Elle nu are foarte des cadouri, pentru că nu este o revistă care să aibă nevoie de aşa ceva, o consider ca o mini-carte pe care am privilegiul să o citesc lună de lună. Dar şi atunci când are cadou, de obicei este unul de calitate.
Am strabatut oraşul în lung şi în lat ca să găsesc şi eu măcar o revista cu lotiune tonică, dar nu am avut noroc. Au fost foarte greu de găsit. Însă a fost A.M. tare drăgută şi mi-a cumpărat-o din Bucureşti, iar apoi mi-a trimis-o prin poştă. Nu am încercat încă loţiunea pentru că mai am doi stropi din cea de la Iwostin, dar presimt că ne vom înţelege bine. 


Ei bine, cu rimelul din Marie Claire este altă poveste. Revista vine împreună cu trei variante de rimel Glam Eyes Color Reveal: negru rubin - pentru ochi verzi, negru safir - pentru ochi albaştri si negru smarald - pentru ochi căprui. În primul rând, habar nu am de ce mi-am luat negru rubin...uneori fac nişte alegeri atât de tâmpite. Cred că mă încanta pe mine ideea de negru cu reflexe roşiatice. Totuşi, îmi doresc de nu ştiu când un rimel albastru sau cu reflexe albăstrui, chiar nu înteleg de ce nu am luat negru safir. I'm a freak! 

 Acum despre rimel: well, periuţa este tare dragută, la fel şi culoarea rimelului, dar cam atât. Până acum am fost foarte multumită de toate rimelurile pe care le-am avut de la Rimmel London, dar acesta este o mare dezamăgire.

 După cum vedeţi, pe gene se vede aproape negru, reflexele ies la iveală la lumină puternică, cum ar fi blitz-ul de la aparat sau soarele. Partea proastă e că nu are nici un efect, imi lipeste genele, le incarcă, nu le dă volum, nu le alungeşte...păcat...

 - un strat

- doua straturi
Dar acesta e ochiul bun, că dacă nu eşti foarte atentă la cum mişti periuţa iese aşa:
In concluzie nu stiu ce să zic, probabil că o să zacă în sertar mult şi bine. Nu ştiu cum sunt celelalte nuanţe... poate au un efect mai frumos. Sau poate numai mie nu mi se potriveste acest rimel, deşi nu am genele dificile şi nici nu sunt foarte pretenţioasă.

All and all, luna aceasta a fost una foarte bogată în cadouri de la reviste. Eu m-am abţinut de la restul şi le-am luat doar pe acestea două cu cadou. 

Voi ce reviste v-aţi cumpărat luna aceasta?

Pupici,

Share:

51 comentarii

  1. Am citit postarea ta la timp se pare. Chiar acum ma gandeam sa merg sa iau si eu Marie Claire. O sa ma multumesc cu Elle si mai vad ce alte variante mai am :).

    ReplyDelete
  2. claudia - ia-o fara cadou. Revista merita toti banii, ai ce citi in ea. Sau incearca alta varianta de rimel, safir sau smarald, poate alea sunt mai bune. :*

    ReplyDelete
  3. Super oferta cu eucerin!Poti sa imi spui ce gramaj are?Noroc ca mai vad pe la tine cate ceva interesant...doar asa imi mai cumpar si eu o revista.

    ReplyDelete
  4. anda - are 200 ml. Sper sa o mai gasesti. :*

    ReplyDelete
  5. buna anda,
    eu am luat revista marie claire cu rimelul pentru ochii caprui si pot spune ca nu m-a dezamagit, intradevar nuanta de smarald nu se observa, e mai mult negru, cat despre rimel pe asamblu sunt multumita, le aluneste si chiar le curbeaza foarte frumos ...

    ReplyDelete
  6. Buna, Anda! :*
    Mi-am luat si eu "Marie Claire", cu rimelul rubiniu (am ochii verzi), restul cadourilor de luna asta nu m-au atras. Sunt total de acord cu tine, desi l-am incercat doar o data. Dar tot il voi folosi, daca am dat banii pe el :) Eu imi pieptan bine genele cu o periuta curata dupa ce-mi dau cu el si e mai ok. Asa procedez si cu "Maybelline Pulse Perfection", care mi le lipeste si el mai ceva ca smoala :)) Give it a try!
    O zi draguta iti doresc!

    ReplyDelete
  7. Mi-am cumparat si eu Marie Claire cu rimelul(varianta Emerald), insa deocamdata nu l-am testat.
    Revista Elle mi-ar placea sa o gasesc, atat in varianta cu demachiant, cat si cu lotiunea tonica.
    Alte reviste pe care as vrea sa le cumpar sunt Prevention si CSID.
    Kisses :*

    ReplyDelete
  8. Ceau Anda,

    Eu mi am mai cumparat Unica cu fard Deborah si Avantaje cu lotiune de corp de la Nivea. Intr-adevar cadoul de la Elle e de calitate, asa a mai fost de la Ivatherm o lotiune micelara cadou la The One mai demult, dar rimelul de la Marie Claire e groaznic.

    ReplyDelete
  9. Bine ca nu mi-am cumparat revista cu rimelul. De fapt nu mi-am cumparat nici o revista luna asta. N-am avut timp deloc sa citesc reviste, poate luna viitoare daca e ceva tentant.
    Ma batea gandul sa-mi iau Femeia cu paleta aceea de faduri, insa m-am abtinut pt ca sigur nu le voi folosi.
    M-ar fi incantat sa gasesc Elle cu demachiant, insa n-am avut noroc.

    ReplyDelete
  10. De fapt am o revista Prevention pe care n-am apucat sa citesc, insa n-am dat banii pe ea. Se pune? :P

    ReplyDelete
  11. eu pe februarie mi-am luat Elle,fara cadou insa mi se pare foarte slab numarul asta..fata de obicei.Poate doar mi se pare dar..eu asa am vazut-o..
    Frumos cadoul Elle..rimelul..nu m-am omorat niciodata dupa astfel de cadouri.Altceva da dar rimel n-am luat niciodata,nu stiu de ce:p
    :*

    ReplyDelete
  12. Frumoase cadouri. Am sa caut si eu revista Elle cu demachiantul Eucerin.
    Thanks!

    ReplyDelete
  13. eu am avut un demachiant de la eucerin si a fost cel mai bun folosit vreodata!!

    ReplyDelete
  14. Am avut si eu 2 bucati din Glam Eyes, periuta nu mi-a placut deloooc mereu ma murdaream la aplicare si trebuia sa sterg cu o periuta.. 8-| Si plus de asta, nu e curbata deloc si nu puteam sa ma dau cu ea asa.. Am curbat-o eu de capatul sticlutei si pana la urma am reusit sa mai folosesc rimelul, dar avea un efect de gene de paianjen.. EW! :| Asta am patit eu cu rimelul..

    Anyway, mai erau niste revisteute cu ceva cadouri dar cred ca deja s-au dat toate, nici nu mai stiu ce vroiam sa-mi mai iau :-?

    pup!

    ReplyDelete
  15. Eu mi-am luat Elle cu lotiune tonica si imi place :D
    Am citit multe pareri despre rimelul de la Marie Claire si cam toate fetele au fost dezamagite.
    Abia astept cadou de martie de la Unica- unt de corp Fennel :D
    (Madalina-Bz)

    ReplyDelete
  16. si eu mi-am luat acum o saptamna si mai bine, cred, marie claire cu black ruby.ce e funny.... ca nu am vazut ce nuanta e mascara, eu am crezut ca e negru.a zacut o saptamana intr-o cutie dupa care l-am incercat si...........surpriza, mie chiar imi place.nu ma asteptam pt ca sunt fff pretentioasa la mascara.

    ReplyDelete
  17. eu mereu ma uit dupa cadouri in reviste. dar astea nu m-au atras.daca iti spun ca in russia in reviste pun niste cadouri fabuloase-rimel lancome hipnoze full size, creme dior, shiseido, rujuri dior. la noi e mai slabut.pupici.mersi pentru review.daca vrei sa incerci ceva ce ai vazut la mine ,doar spune-mi si iti trimit.

    ReplyDelete
  18. Eu inca incerc sa ma abtin din cumparat :D
    Nu m-as vedea folosind un rimel in alta culoare decat negru,dar vad ca si negru rubin este destul de dragut :D

    ReplyDelete
  19. vreau in rusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  20. adelynush87 - ma bucur enorm ca tie ti se potriveste. Poate difera calitatea la celelalte nuante, cine stie...

    ReplyDelete
  21. Madutza - poate o sa incerc, desi consider ca nu prea merita osteneala, am prea multe rimeluri, mai bine le folosesc pe celelalte. :(

    Pupici!

    ReplyDelete
  22. lol eu am un vogue din decembrie, elle ianuarie si februarie pe care nu le-am citit =s
    elle a avut un cadou dragut luna asta, pe langa 360 de pagini, un dermatograf Neal's Yard Remedies.
    parca mi-e greu cu revistele :)) mi-as lua mai multe, dar nu am timp sa le citesc =<

    ReplyDelete
  23. gabrielle boutique - sper sa le gasesti pe toate!:*:*
    Sa-mi zici cum ti se pare rimelul.

    Kisses!

    ReplyDelete
  24. Ashrosedust - daaa, am avut si eu lotiunea micelara Ivatherm. A fost un super cadou. La fel si demachiantul Ivatherm, sunt la al doilea acum.

    ReplyDelete
  25. Cristina - sunt curioasa ce cadouri vor fi luna viitoare. Mi-as fi luat si eu si cu demachiant, dar am prea multe acum.

    ReplyDelete
  26. Miss Ellie Sugar - eu mi-am luat o gramada de rimeluri de la reviste. :)) Si mi-au placut toate in afara de asta.

    Mie nu mi se pare slab nici un numar Elle, tot timpul sunt articole interesante. Poate a fost slab din punct de vedere al numarului de pagini, doar 130...:(
    Mi-e dor de numerele alea din 2008 de 400 de pagini...*dreaming*...

    ReplyDelete
  27. Shopperita - sper sa-l gasesti. :*

    ReplyDelete
  28. Rox - ioooi, ma faci sa mi-l doresc desi mai am 3 demachiante de la alte firme acasa. :))

    ReplyDelete
  29. Lauren - mie periuta imi place, dar na...asta e...

    Mai sunt reviste...Elle s-a dat repede, dar mai este si Unica si MC si Avantaje inca. Am vazut eu la Inmedio luni.

    ReplyDelete
  30. Madalina-Bz - si eu astept untul de corp Fennel, dar daca o sa coste revista peste 10 lei nu se prea merita. Oricum nu citesc Unica si asa pot sa-l iau din magazin, la 9 lei si ceva.

    ReplyDelete
  31. Irini - chiar ma bucur ca-ti prieste. Din pacate pt mine nu e bun, se vede si din poze. Pup.:*

    ReplyDelete
  32. modniza - nu pot sa zic decat WOOOW! Sunt niste norocoase rusoaicele.:)

    Multumesc pentru oferta, esti o draguta, ca de obicei. :*

    ReplyDelete
  33. Misha's Beauty Lounge - u lucky girl! Am si eu un Elle din UK si e asa de frumos!:D L-am pus la colectie. Dar sa sti ca si Elle din Romania avea acum 2 ani la fel de multe pagini...dar noh, criza asta...

    ReplyDelete
  34. Hey, :*
    Am revenit cu impresii despre rimelul de la MC, nuanta black emerald. Ma asteptam sa fie o nuanta de verde oliv pe gene, insa se vede tot negru, imi lipeste oarecum genele, dar se vede totusi cat de cat ok, iar periuta imi place. Daca ar fi sa-l mai cumpar a doua oara, clar nu l-as mai cumpara, nu este deloc un rimel fantastic, desi denumirea lui spune altceva. All in all, nu sunt multumita de el, merge doar in lipsa de altceva (si la mine nu este cazul) :)

    ReplyDelete
  35. Da, asa ma gandeam si eu Anda :D Cred k va fi vreo 13-14 lei revista. Probabil il voi cumpara din magazin daca e asa.
    (Madalina-Bz) :*

    ReplyDelete
  36. Luna asta am luat si eu doar Marie Claire. Ce sa zic, mie mi se potriveste rimelul, mi-am luat negru smarald, am ochii caprui. Imi place super mult periuta...dar la pret intreg nu l-as mai cumpara :D

    ReplyDelete
  37. Am scris aici un post despre locul de unde iti poti cumpara in fiecare luna reviste fara sa trebuiasca sa te pplimbi tot Bucurestiul si chiar sa le gasesti oricand http://voceacelorcaretac.wordpress.com/2011/02/10/de-unde-sa-ne-cumparam-revistele-preferate-in-fiecare-luna/
    Sper sa fie de folos !

    ReplyDelete
  38. Uf...eu am cautat in tot orasul azi si nimic :(

    ReplyDelete
  39. Buna . Am luat si eu revista ELLE tot cu nunata black ruby, trebuia sa iau negru smarald, dar cum revista a fost luata de prietenul meu prin telefon nu l-am mai incurcat cu nunatele :)) pot spune ca rimelu e ok, nu mi s-au lipit genele e chiar ok, o nota pentru acest rimel 8. stefania

    ReplyDelete
  40. scuze Marie Claire eram cu gandul la Elle ;)) stefania

    ReplyDelete
  41. Rimelul nu pare prea ok,noroc ca tu ai gene frumoase: lungi si intoarse.Pupici!

    ReplyDelete
  42. gabrielle boutique - da, sunt total de acord cu tine. :)
    Pupici!:*

    ReplyDelete
  43. Andreea - si mie imi place periuta, dar pacat ca nu prea are efect produsul. :(

    ReplyDelete
  44. Liane - bineinteles ca stiu de Inmedio, sunt in toata tara, nu numai in Bucuresti. Intr-adevar acolo au de obicei cam toate revistele cu cadouri si se gasesc mai usor. Dar au fost cazuri cand n-am gasit ceva si la Inmedio.

    ReplyDelete
  45. Mădă - ce ai cautat? Elle sau MC?

    ReplyDelete
  46. stefania - ma bucur ca ti se potriveste rimelul. :)

    ReplyDelete
  47. Andreea - hi hi, multumesc!:* Dar nici macar pe genele mele nu-si face treaba. :(

    ReplyDelete
  48. serios? eu pe vremea aia citeam bravo si cool girl :)))
    eh...daca ar fi asa in fiecare luna 8->

    ReplyDelete
  49. Misha's Beauty Lounge - don't worry, am trecut si eu prin etapa aia. :)) Pe la 14 ani eram cea mai mare fana Cool Girl si Bravo Girl. =))

    In 2007 am prins gustul revistelor glossy si de moda. :D :))

    ReplyDelete
  50. Ah, super, merci frumos! :) Chiar acum o tai spre chioscul de ziare in speranta ca gasesc Elle :D

    ReplyDelete
  51. Epurica - si eu sper sa o gasesti. :*

    ReplyDelete