Christmas Giveaway

Hello!

Craciun fericit, dragele mele! :) Va doresc niste zile minunate alaturi de toti cei dragi voua si sper ca mosul v-a adus tot ce v-ati dorit!
Si pentru ca astazi e sarbatoarea mea preferata din an, am pregatit pentru voi un mic giveaway, sper din tot sufletul sa va placa.
Acesta este premiul:
- doua truse Baolishi (daca tot v-au placut atat de mult);
- crema de fata Oriflame Pure Nature - Organic Blueberry & Lavander Extract;
- lip Gloss Avon Color Trend - Pink Flirt.


* toate produsele sunt noi, evident.

Si ca sa vedeti mai bine trusele, am facut niste poze close-up la ale mele:


Ce trebuie sa faceti voi?
1. Sa urmariti acest blog prin Google Friend Connect sau prin e-mail sau sa fiti "fan" pe pagina oficiala de Facebook si sa imi spuneti cu ce nume.
2. Concursul este deschis doar pentru cititorii din Romania.
3. Sa imi raspundeti printr-un comentariu la urmatoarele doua intrebari:
- Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?
- Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?
4. In functie de raspunsurile voastre voi hotari daca voi alege castigatoarele cu random.org sau nu.

Deadline: 31 decembrie, ora 23:59.

Share:

78 comentarii

  1. Sunt "fan" pe pagina oficiala a ta de Facebook sub numele Benko Ida .:)
    Cel mai frumos cadou primit a fost excursia de o saptamana din care am revenit acum 3 zile din Viena si Ungaria.L-am primit de la parintii mei si nu cred ca le voi putea multumii vreodata suficient de mult.Craciunul pentru mine inseamna o sarbatoare in care familia trebuie sa se reuneasca,sa aiba armonie in casa,sa dai cadouri celor dragi tie si sa faci cateva "minuni" celor care nu au o situatie buna materiala.
    Craciunul ideal pentru mine:Sa incercam sa ne adunam mai des toata familia si sa stam macar o data in an la o masa impreuna facand haz de necazurile de peste an:)
    te-am pupat Anda:*
    Craciun fericit:)

    ReplyDelete
  2. Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?
    -Toate cadourile m-au bucurat, dar daca e sa aleg doar unul singur... Atunci cand eram in clasa a3a sau a4a am primit mult doritul set de acuarele de 12 culori (erau in ceva 'borcanele' micute... de aceea era atat de special) Imi placea sa desenez/pictez (si acum imi place ^_^), si desi nu pot zice ca imi lipseau materialele, mi se puse pata pe setul respectiv. It's kind of like make-up :D Atunci cand apare o paleta noua, you just got to have it ;))

    Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?
    It has to be a white Christmas! Fara zapada... parca nu are acelasi farmec. Dar indiferent de cum e vremea, Craciunul ideal este acela petrecut alaturi de familie si prieteni. Macar de sarbatori ar trebui sa lasam la o parte problemele cotidiene si sa ne bucuram de momentele pretioase alaturi de cei dragi :)

    Sa nu uit: Atat pe GFC, cat si pe Facebook, te 'urmaresc' cu numele Cristina.

    Merry Christmas! >:D<

    ReplyDelete
  3. Buna Anca !
    Sunt fana paginii de facebook si te urmaresc si prin GFC cu numele Lucia

    Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de sarbatori a fost unul spirtual mai mult,zic eu.Sa-ti explic!
    Mama mea(pe care o iubesc enormmmm) a fost plecata in strainatate,Spania mai precis, la munca (era babysitter) pe vremea ce eu aveam vreo 12-13 anisori. Imi lipsea enorm de mult, nu o vazusem intr-un an decat o data …. plangeam mereu si ii duceam dorul ! Se apropiau sarbatorile de iarna, iar eu eram foarte trista ca mama mea nu va fi langa mine , vorbeam la telefon ,imi spunea ca ar fi vrut mult sa fie alaturi de familia ei,dar nu va fi posibil deoarece copii pe care ii avea in grija aveau nevoie de ea.
    Eram in dimineata Craciunului,iar eu eram trista .. ma simteam singura, ma gandeam la mama mea !
    Ca prin absurd :) ) ,tatal meu m-a trimis in oras sa fac cumparaturi,iar cand am venit acasa mamica mea ma astepta cu lacrimi in ochi,nerabdatoare pt reintalnirea noastra ! Am fost cea mai fericita persoana de pe pamant in acel moment ! De atunci a ramas langa mine acasa,langa familia noastra si a renuntat la slujba din strainatate ! O iubesc mult de tot !!
    Scuze pt romanul scris,dar asta a fost mica mea povestioara ! cel mai frumos cadou !

    Craciunul ideal pentru mine ar fi:
    1.Prima varianta: undeva la o cabana in munti,cu iubitul meu, cu cina romantica,zapada multa si sa uitam de tot,sa fim doar noi 2 !
    2.A doua varianta ar fi: cu familia undeva intr-o statiune montana de sky probabil :x!

    Cam atat ! Te pup !
    lucya_2008_lucya@yahoo.com in caz ca voi fi fericita castigatoare !

    ReplyDelete
  4. Sunt fan pe pagina oficiala a ta de Facebook sub numele Marinux Gabriela.

    Cel mai frumos cadou primit a fost o trusa de farduri la varsta de 14 ani.Acest cadou mi-a deschis calea spre lumea colorata a makeupúlui.:)

    Sarbatoarea de Craciun pentru mine inseamna toata familia stransa in jurul mesei si rememorarea clipelor fericite care s-au intamplat in anul respectv.:)

    Craciunul ideal pentru mine: Familia si prietenii apropiati stransi in jurul bradului cantand colinde si stabilirea prioritatilor anului urmator.:D

    xoxo Anda:-*

    Merry X-Mas!:-*

    ReplyDelete
  5. buna :)
    -cel mai frumos cadou de anul acesta a fost inelul de logodna de la prietenul meu :X
    -craciunul pt mine reprezinta cea mai importanta sarbatoare din an pt ca atunci ne adunem toata familia la un loc :)
    -craciunul ideal a fost cel de anul aceste cu cererea in casatorie si cu toata familia inclusiv cu fratele meu care a fost plecat in alta tara mai bine de 3 ani . a fost ceva magic :X

    ReplyDelete
  6. cel mai frumos cadou,anul trecut,cand ne-am adunat cu totii la un prieten la casa,am facut vin fiert si am stat la filme si povestiri paaaaaana dimineata.
    cel mai frumos craciun,as prefera sa mut aceeasi oameni intr-un decor de munte,cu multa multa zapada si mult vin fiert
    consider ca sarbatorile trebuie impartite si lucrurile materiale nu conteaza prea mult. Conteaza experienta si sentimentul de a-i avea langa tine pe cei la care tii

    ReplyDelete
  7. Iti urmaresc pagina de facebook sub numele de Ilias Alexandra iar pe blog te urmaresc sub numele de Bondarica...
    Nu cred ca pana acum am primit un cadou pe care as putea s-l cataloghez ca fiind cel mai frumos.. insa as putea sa spun ca unul din cel mai inspirat cadou l-am primit acum doi ani de la prietenul meu si a constat intr-un inel de aur :)
    Pentru mine Craciunul inseamna: familie!Oriunde as fi , in orice moment as fi, Craciunul trebuie neaparat sa mi-l petrec cu ei. Nu mi-as vedea sarbatorile fara ei. Imi place sa pastrez traditia, sa ma trezesc in ziua de Craciun si alaturi de ei sa desfacem micile cadouri de sub brad. Desi stim toti ca Mos Craciun nu exista:D noi inca ne-am pastrat spiritul si ne comportam ca atunci cand eu si fratele meu eram niste copii care il asteptau cu drag pe mosul:)

    Imi place mult giveaway-ul tau. Ti-am admirat mereu trusele, mi se par ok fardurile...si cum inca nu am paleta de 120, trusele acelea imi vor pica foarte bine:)

    Pupici:*

    ReplyDelete
  8. Vultur Daiana Petruta25 December 2010 at 16:59

    Buna!Te urmaresc cu numele Daiana prin GFC!1.Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost trusa Too Faced Enchanted Glamourland, pe care iubitul meu s-a chinuit sa o caute singur prin tot magazinul Sephora!Si m-a impresionat enorm faptul ca a retinut cand i-am spus ca imi doresc trusa! Craciunul pentru mine inseamna iubitul meu,el este intreaga mea familie si abia astept sa ne casatorim si sa devenim o familie!El este cea mai importanta persoana din lume pentru mine si fara el Craciunul pur si simplu ar deveni doar o sarbatoare!Nu ar mai fi cea mai frumoasa perioada din an!2.Craciunul ideal pentru mine ar fi alaturi de iubitul meu,acasa la noi, pregatind prajituri si mancare pentru sarbatori si asteptand colindatori la noi acasa!
    Sa ai parte de Sarbatori Fericite1

    ReplyDelete
  9. Buna,
    -cred ca cel mai frumos cadou de Craciun a fost in 2006 , atunci cand am petrecut primul Craciun alaturi de fiica mea. Consider ca in acel an , ea a fost cel mai minunat lucru pe care il puteam primi.
    -Craciunul ideal...?pai ar trebui sa fim toata familia reunita la un loc, fara griji sau suparari,doar o seara magica plina de caldura celor dragi,la lumina lumanarilor, o seara plina de rasete si voie buna.
    Te pup si keep up the good work!

    ReplyDelete
  10. Buna:) te urmaresc cu numele Dedeea
    Cel mai furmos cadou de Craciun a fost surioara mea:)Era atat de micuta si draguta.Iar aceasta sarbatoare mereu o asociez cu ea,deoarece este nascuta in ajunul Craciunul.
    -Craciunul ideal? Cred ca ar fi in familie,sa ne adunam toti la masa(bunici,parinti,rude,frati) sa povestim si sa ne simtim bine,fara a ne da seama ca anii trec pe langa noi atat de rapid.
    Sarbatori Fericite iti doresc:*

    ReplyDelete
  11. offtopic: ziceai ca peste drum de internatul din iosefin sunt paletele? cumva la magazin acela rosu de pe colt? merci. bafta castigatoarelor

    ReplyDelete
  12. Hello Anda...sunt abonata la blogul tau cu adresa de mail:madutza_696@yahoo.com

    Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata de Craciun,este cadoul pe care l-am primit anul acesta de la iubitul meu:o mult dorita trusa de make-up cu 98 de nuante.Pe langa partea materiala,pot spune ca a fost cel mai frumos ajun,deoarece l-am petrecut impreuna cu familia mea si cu iubitul meu,impreuna am impodobit bradul si am mancat o toonaa de prajituri si ne-am simtit bine.Asa vad eu Craciunul ideal:impreuna cu cei dragi,petrecand momente minunate pline de magie de care sa ne amintim tot timpul anului:X..iti doresc si tie Anda multe clipe fericite alaturi de cei pe care ii iubesti,asta e cel mai important,nu conteaza cadoul material,ci cel spiritual.Multa bafta in continuare,iti admir foarte mult munca!te pup:*

    ReplyDelete
  13. Hey, Anda :*
    Sunt fana pe facebook cu numele Alexandra Cenuse, te urmaresc si cu GFC, cu numele Ale.
    1. Am primit cred ca prin 2007 un fel de glob cu un Mos Craciun in el, cu stelute, sclipici, zapada si desigur apa, ca sa-l pot agita. Nu e cine stie ce lucru, dar l-am primit de la prietenul meu, pe care il iubeam enorm si a insemnat foarte mult pentru mine. De regula, Craciunul nu inseamna mare lucru pentru mine, in afara faptului ca ma indop cu mancare :D
    2. Craciunul ideal.. Hmm, sa-l petrec cu prietenii mei si atat, fara alte cunostinte sau persoane cu care nu am nicio treaba.

    ReplyDelete
  14. Incep prin a-ti ura tie si tuturor sarbatori fericite si multa sanatate! :)
    Frumoase premiile,culorile paletei sunt chiar dragute :D Si acum, intrebarile :
    Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?
    Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Craciun este un inel ,pe care l-am primit de la prietenul meu,chiar cu 2 ore inainte :D Am fost foarte fericita cand am vazut ce era in cutiuta,nu ma asteptam, si am fost foarte bucuroasa cand am deschis-o. Evident,si declaratia sa de dragoste a fost absolut superba,si aproape lacrimam,a fost un moment emotionant.

    - Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?
    Un Craciun ideal pentru mine ar fi cel petrecut alaturi de cei dragi, alaturi de familie si cei mai buni prieteni. Mi-ar placea sa ne adunam toti intr-un cadru de munte, sa stam langa un foc cu o cana de vin fiert in mana,sa stam la povesti, asta dupa ce ne-am distrat toata ziua pe partie. Chiar imi propun ca anul viitor sa fac asta :)

    Sarbatori fericite inca o data! :)

    ps: Te urmaresc si prin Google Friend Connect, si pe Facebook (cu numele de Bianca Ioana), iar email-ul meu este : i_see_nashpa_people@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Buna! Te urmaresc pe facebook sub numele Mary Alice.
    In primul rand cadoul meu cel mai frumos pe care l-am primit de Craciun anul acesta, a fost un inel din aur cu o piatra roz si este gravat, de la stra strabunica mea. Bunica mi l-a oferit de Craciun, si consider ca acesta este cel mai frumos cadou din viata mea. A fost oferit din mama in fiica, si desi trebuia sa mi-l ofere mama, mi l-a oferit bunica, deoarece mama a refuzat sa poarte o asemenea comoara pe motiv ca e o vechitura. Il port cu mare dragoste si toata lumea il admira pentru modelul deosebit, si vechimea sa. E un dar de suflet.

    Craciunul ideal ar fi acela alaturi de parintii mei si bunicii mei. Dar din stresului din partea parintilor mei (din cauza averii bunicilor) am hotarat sa plec de acasa la bunici. Visez la un Craciun alaturi de ei, visez sa ascult cu ei colinde in fata semineului cum faceam acum 6-7 ani, si doresc sa desfac cu ei cadourile de la Mos Craciun in dimineata de Craciun. Acesta ar fi pentru mine Craciunul ideal, de care nu voi avea parte niciodata.

    Iti doresc sa ai parte de un Craciun fericit alaturi de familia ta si toti cei apropiati tie, sa fii fericita si sanatoasa ca sa iti poti indeplinii toate dorintele si tot ceea ce ti-ai propus. Sarbatori fericite!! :*:* :)

    ReplyDelete
  16. Nu stiu pe cine o sa alegi,poate va fi random, dar nu m-am putut abtine sa nu spun ca am ramas fara cuvinte la comentariul 3, al Luciei...

    ReplyDelete
  17. Craciun FEricit si tie Anda ! :)

    ReplyDelete
  18. In primul rand vreau sa-ti urez un Craciun suuuuper fericit si plin de bucurii, cu sanatate , fericire si noroc!

    Te urmaresc via GFC cu numele de Irini.
    Orice as primi de Craciun ma bucura enorm.De fapt, toate darurile pe care le-am primit pana acum au fost speciale pt. ca au fost facute cu dragoste.Chiar si banii pe care ii primesc acum (cand sunt mare:)) )ca sa imi cumpar ce vreau ma bucura.
    Craciunul are sens pt mine numai acasa cu mama pt ca doar pe ea o mai am,iar Craciunul ideal ar fi unul petrecut intr-o casa care sa fie a mea, cu familia mea ( ca de, am si eu o varsta ...) si evidenta cu mama alaturi.

    Sa ninga cu bucurii si fericire in sufletele noastre!

    ReplyDelete
  19. Craciun fericit Anda!
    Cel mai frumos cadou de Craciun...
    Acum 3 ani la 12 noaptea 24/25 decembrie sotul striga din baie: pisoi sunt doua linii :)). Nu voi uita niciodata acea noapte, cum plangeam de fericire in fata bradutului. Dupa cinci ani de chin si tratamente Mosul ne-a trimis cel mai dorit cadou!!!
    Craciunul ideal este cu toata familia, latura tanara face bradutul, mama inca mai bucatareste desi mereu ne promite ca "anul asta termin devreme", miroase a cozonaci si sarmale, tata se ocupa de colide si din cand in cand ne mai indica o creanga fara glob. Cand bradul e gata toata lumea dispare fiecare prin camera lui....ne mai ciocnim, amuzati, pe hol in timp ce fiecare isi pune darurile sub brad. Suna cineva la usa si mama ne cheama sa vedem ce ne-a lasat Mosul sub brad.
    Nimic nu poate fi mai frumos pe lume :)
    Sarbatori fericite tuturor!
    ps. te urmaresc cu chicandchip prin google

    ReplyDelete
  20. Craciun fericita Anda si bafta fetelor participante :)

    ReplyDelete
  21. Cel mai frumos cadou de Craciun l-am primit anul trecut, o excursie la Viena.Craciunl inseamna:familie, prieteni, bucurii.
    Craciunul ideal este cel in familie.
    Te urmaresc prin GFC : Giorgi5.
    Sarbatori Fericite

    ReplyDelete
  22. Buna ! Te urmaesc cu numele de alina trc .
    Cel mai fumos cadou de Craciun ... l-am pimit cu multi ani in urma de la bunicul meu , o papusa supeba si multe dulciuri ... poate pentru multi o papusa si niste dulciuri nu inseamna foarte mult dar pentru mine au avut o valoare sentimentala foarte mare ,avand in vedere ca tineam foarte mult la "buni".
    Craciunul,pentu mine, este cea mai frumoasa sarbatoare din timpul anului, in care toata familia se reuneste in jurul bradului , este peioada anului in care suntem mai intelegatori si mai sensibili .
    Craciunul ideal este atunci cand toata familia se aduna la povesti si in casa miroase a cozonac ,a brad si a scortisoara ... Cand pe geam se zaesc fulgii de nea si se aud sunete de zurgalai.
    Craciun fericit tie si familiei tale ! :*

    ReplyDelete
  23. Buna!
    Sarbatori fericite:)

    te urmaresc cu numele Irynuk..si sunt abonata si la newsletter:)

    Cel mai frumos cadou primit de Craciun l-am primit ieri:)
    Am dormit cu iubitul meu si cand se trezea sau pur si simplu deschidea un pic ochii..imi spunea merry christmas sau craciun fericit si ca ma iubeste...era ca un copil care spunea acele cuvinte din tot sufletul si asta a contat mai mult decat orice cadou material:)

    Aceasta sarbatoare pentru mine insemana sa simti caldura familiei..a celor dragi si sa fim buni unii cu alti:)

    Craciunul ideal este in fiecare an la mine de cand sunt cu iubitul meu:)
    Mergem si la ai lui si la ai mei si stam cu toti la masa,bem un vin fiert si ne uitam la un film frumos:)


    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi tuturor:)

    ReplyDelete
  24. heya :X ! te urmaresc prin google firend connect cu numele de Manole Ana-Maria si pe pagina de facebook cu numele de Manole Ana-maria.


    1. Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?


    Cel mai frumos cadou a fost cel oferit de iubitul meu anul acesta pentru ca este primul Craciun pe care il sarbatorim amandoi si sunt are bucuroasa si fericita, am primit o tursa cu farduri, un ursulet dragut si o felicitari in care isi asterne foarte frumos gandurile.
    Pentru mine Craciunul este cea mai importanta sarbatoare, am impresia ca in familia mea toata luna decembrie e un zambet,o veselie, pregatirile sunt dintre cele mai frumoase.

    2. Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?

    Nu-mi doresc nimic mai mult, Craciunul meu ideal este asa cum a fost acesta din 2010. Am avut langa mine persoane dragi,am ras, am dansat,am cantat colinde, am dat si am primit cadouri, totul a fost asa cum mi-a dorit.


    Sarbatori fericite tuturor!

    Bafta tuturor participantelor !!

    ReplyDelete
  25. Hey!:D Imi zici de unde cumperi trusele astea?;;) Mersi. te pup:*

    ReplyDelete
  26. Buna Anda!
    Ce ma bucur sa vad un asemenea concurs, unde pot sa-mi impartasesc trairile! Te urmaresc pe blog cu numele de Lavinia, si pe FB cu Lavinia Reiss.
    Cum sa incep....sa-ti spun cat de important este Craciunul pentru mine? Sarbatoarea mea preferata...momentul in care pot sta linstita cu familia, alaturi de cadouri pe care le aleg cu drag. Acum, sa nu incep cu povesti, iti voi raspunde la intrebari. Care a fost cel mai frumos cadou de Craciun? A fost anul in care tatal meu a reusit sa ramana acasa de sarbatori, el fiind mereu in voiaje pe vapor, a fost cel mai frumos Craciun, alaturi de restul cadourilor(materiale) pe care mi le doream,si de caldura familiei. Bineinteles, acesta este la egalitate cu Craciunul din 2010,cel mai frumos cadou a fost inelul de logodna primit de la prietenul meu..nu-ti pot descrie ce senzatie e. Magnific. Sarbatoarea asta este pentru mine un bulgare de fericire care ma loveste din plin.
    Cum ar arata Craciunul ideal pentru mine? Linistea si implinirea imi ajung. Aici e inclusa familia, vizita bunicii(pe care o iubesc) in ziua Craciunului, daruirea de cadouri celor dragi si faptul ca le simt sufletul cum tresare cand le ofer ceva ce-si doresc cu adevarat, chiar si un lucru mic. Iar noaptea sa mi-l aduca in brate pe iubitul meu, sa bem o cana de vin fiert si sa mancam dulciuri, sa ne simtim iar copii in fata televizorului, uitandu-te la un film...si putina zapada afara n-ar strica. Cu totii avem nevoie de liniste sufleteasca si de zambete largi in fata noastra.
    Iti doresc un Craciun Fericit, Anda, si sa te bucuri de familie si de iubit, pentru ca ei sunt tot ce conteaza...sa nu uitam de prieteni, normal, dar atunci e party time!

    ReplyDelete
  27. Hei :* Te urmaresc sub numele de Wild prin Google :D
    1. Cel mai frumos cadou?? Hmm.. faptul ca am alaturi de mine in aceasta perioda, cele mai importante persoane pentru mine. Si faptul ca anul acesta petrec primul Craciun alaturi de iubitul meu, care ma sustine neconditionat, imi suporta toanele din aceasta perioada, deoarece este totusi una trista pentru mine.
    Pentru mine, Craciunul, nu inseamna doar cadouri, zapada, petreceri sau vacanta. Inseamna MAGIE! Magia consta in faptul ca desi Craciunul imi rascoleste amintiri si ma face trista, persoanele de langa mine ma sustin si ma fac sa uit. Cu ajutorul lor nu ma simt speciala, ma simt un om normal, care se bucura de momente petrecute in familie.

    2. Pentru mine nu exita Craciun ideal. Fiecare Craciun e "ideal" in felul sau.. Nu imi doresc un Craciun material, sau altceva.. imi doresc doar persoanele dragi intr-o camera micuta si miros de mar si scortisoara.

    ReplyDelete
  28. adizzy - da, e pe colt, nu mai stiu exact daca e rosu sau nu!:))
    E la intersectia linilor de tramvai.
    kiss.

    ReplyDelete
  29. Byutzika - Timisoara, zona Iosefin, vis-a-vis de liceul de Constructii. pup.

    ReplyDelete
  30. Buna,
    Sarbatori fericite in primul rand.
    Te urmaresc cu numele Camelia Andrasescu.
    Am primit multe cadouri minunate anul acesta ,dar cel mai mult m-a bucurat un set de pensule Sigma roz(care de fapt inca nu au ajuns la mine dar au fost expediate deja)
    Pentru mine ,Craciunul este o sarbatoare de familie.Daca de Revelion in ficare an plecam undeva(mai putin in ultimii 2 ani de cand am o fetita),de Craciun niciodata nu concepeam sa plec de acasa.Anul acesta a fost special pentru ca a venit mosul in carne si oase ,iar fetita mea a fost extaziata.
    Te pup si sper ca si cu tine mosul a fost generos

    ReplyDelete
  31. A mai trecut un Craciun...
    Ca de fiecare sarbatoare, si acum am asteptat cu cea mai mare infrigurare sa citesc felicitarea de Craciun primita de la boyfriend inainte chiar de a deschide cadourile. Si, ca bonus, am primit 2 felicitari in loc de una! Asta a fost cel mai frumos cadou - sa citesc cat insemn pentru el, sa stiu ca sunt apreciata si iubita (in ciuda toanelor de peste an... si au fost cateva :P). Cred ca asta e motivul pentru care Craciunul e special: ai timp de reflectie sa-ti dai seama ca tocmai de persoanele care te innebunesc uneori peste an ai nevoie cel mai mult.
    Cat despre Craciunul ideal, nu pot spune decat ca s-ar desfasura in mare parte ca acesta: in liniste, lenevind pe canapea, sorbind dintr-o cana de ceai cald, mancand dulciuri, jucand "Razboi" si "Macao" si facand poze tampe cu coarne de ren si caciuli de Mos Craciun.
    (eliza 666 - GFC)

    ReplyDelete
  32. Buna, te urmaresc prin e-mail.
    1. Cel mai frumoas cadou de Craciun as spune ca au fost clipele frumoase petrecute alaturi de familie (astea-s cele mai importante, in viziunea mea).
    Craciunul reprezinta pt. mine reprezinta o sarbatoare petrecuta in familie, traita cu bucurie si multa voie buna.
    2. Un Craciunu ideal pt. mine ar insemna sa-i am alaturi de mine pe toti cei dragi.

    ReplyDelete
  33. Te urmaresc cu numele : maddailade.
    Cred ca cel mai frumos cadou de Craciun a fost primul meu telefon mobil, primit cu vreo 6-7 ani in urma.
    Daca ii am alaturi pe toti cei dragi mie, in zilele de Craciun este mai mult decat perfect!<3

    Sarbatori Fericite!

    ReplyDelete
  34. Buna!
    Te urmaresc cu numele εїз Li Li εїз.
    Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?
    Cel mai frumos cadou a fost la varsta de 7 ani, am primit o papusa, mai mare ca mine...
    Craciunul reprezinta sarbatoarea in care toata familia imi este alaturi.
    Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?
    Pentru mine nu exista "Craciun ideal", pur si simplu faptul ca este Craciun ma duce cu gandul la perfectiune.

    ReplyDelete
  35. Buna! Iti urmaresc blog-ul cu numele Irene Yrys si sunt si fan Facebook cu acelasi nume.

    Si acum raspunsurile la intrebarile despre Craciun:
    - Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?

    Cel mai frumos cadou a fost timpul petrecut cu iubitul meu! Sigur, au mai fost si niste cercei! Craciunul inseamna vacanta, relaxare, timp petrecut alaturi de cei dragi, brad si beculete care contribuie la o atmosfera placuta.

    - Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?

    Band un pahar cu vin impreuna cu iubitul meu si discutand cu el. :)

    ReplyDelete
  36. Craciun fericit!te urmaresc prin Google Friend Connect ,prin twitter sub numele de Anabela,iar pe facebook sub numele de Ana Maria.

    1.Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?

    Cel mai frumos cadou primit de Craciun a fost o bratara de argint primita de la prietenul meu.
    Craciunul mi se pare una dintre cele mai frumoase sarbatori,ador cand ninge afara si eu stau la geam si urmaresc fulgii cum cad,sau cand mananc cozonac facut de mamaia mea:X si sa cant cu tataia colinde!e o perioada frumoasa pentru ca intradevar simt o liniste sufleteasca profunda,ador zilele petrecute in familie,mai ales ca eu sunt la master in alt oras si vin mai rar acasa.

    2.Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?

    Craciunul ideal inseamna sa am persoanele dragi mie alaturi de mine!sa fim cu totii sanatosi si fericiti!

    ReplyDelete
  37. Buna , Craciun fericit tie si tuturor fetelor "de aici"!
    te urmaresc sub numele de foxy_kory, iar pe facebook Corina MAria.

    Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?
    Sincera sa fiu , nu prea imi aduc aminte de cadouri ...niciunul nu mi s-a parut "cel mai frumos". Toate mi-au placut si m-au emotionat deoarecve le-am primit de la fiintele iubite.
    Ptr mine Craciunul nu a fost minunat din cauza cadourilor , ci datorita atmosferei magice , ptr sentimentele noastre oglindite de cei dragi!
    Mereu am simtit un fel de fior de Craciun , ascultand colinde , uitandu-ma pe fereastra sa vad cum ninge(pacat ca in acest an nu a nins, mi-as fi dorit enorm un Craciun alb), bradul la locul lui , bogat impodobit, mirosul de portocale raspandit in toata casa ,iar familia mea sta impreuna si isi povestesc diferite intamplari vesele si sa zambim amintindu-ne de trecut!- Asa arata un Craciun ideal ptr mine :)

    ReplyDelete
  38. Buna,iti urmaresc blogul sub numele de Lestie prin GFC iar pe Facebook sub numele de Sabina Lestie.
    Craciun Fericit,in primul rand,desi e cu o mica intarziere!

    Cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata a fost la 14 ani.Am primit o carte,La rascruce de vanturi,de Emily Bronte.Era veche si ponosita,fusese a mamei mele si apoi a surorii mele si acum urma sa fie a mea.Mi-a deschis pentru totdeauna apetitul pentru citit si m-a invatat sa privesc lumea altfel!Dar cartea nu a fost totul,de la tatal meu,am primit vechiul lui aparat foto,un AGFA PB20,cu care inca ma cert pentru ca e foarte pretentios si nu ii gasesc film corespunzator:)) Nu au fost cadouri scumpe,dar alte alea,dar chiar si acum,cand urmeaza sa se implineasca 6 ani de la acea zi de nastere,realizez ca acele cadouri,"pasate" mie,ca generatie tanara,mi-au fost mult mai de folos decat un telefon nou sau haine scumpe.De atunci stiu si eu sa apreciez lucrurile altfel.

    Craciunul ideal pentru mine ar insemna sa pot fi in stare sa-i fac fericiti pe cei dragi mie,cu tot tacamul: sa le ofer cadouri,sa ii pot linisti,sa le arat cat de mult ii apreciez si chiar sa inteleaga asta,fara sa creada ca am vreun scop anume.Pentru un Craciun ideal mi-as dori sa fiu in stare sa-mi exprim sentimentele corespunzator,ca sa ma mulez pe personalitatea fiecaruia si sa ii fac sa realizeze cat de norocosi suntem ca ne avem unii pe altii.

    ReplyDelete
  39. Buna!


    Iti urmaresc blogul cu numele Andreea iar pe Facebook sunt fan cu numele Andreea Maracine...


    Cel mai frumos cadou primit de Craciun a fost un telefon de la iubitul meu, pe care mi-l doream de mult...a fost o surpriza foarte frumoasa, mai ales ca eu habar nu am ce-o sa primesc, a facut in asa fel incat sa nu-mi treaca prin cap ca mi-ar fi luat telefonul...:D
    Pentru mine Craciunul e o sarbatoare care se petrece in familie, neaparat! Inseamna stare de bine, miros de scortisoara, cozonaci, sarmale, zapada, filme despre Mos Craciun, cadouri si liniste sufleteasca.


    Pentru mine Craciunul ideal ar fi in urmatorul fel: zapada multa, nu exagerat de frig, un brad inalt si frumos impodobit, eu avand o caciula de Mos Craciun foarte pufoasa si cu toate cunostiintele la masa dupa care afara la facut un om imens de zapada! :D


    Sarbatori fericite!

    ReplyDelete
  40. Buna! Iti urmaresc blogul prin GFC sub numele de Maixa/hand_made10 si pe Facebook -Iulia Shory.

    Cel mai frumos Craciun a fost in 2006,cand eram toti, asezati in jurul mesei, miresme de cozonaci si scortisoara ne incantau simturile,iar luminile bradului luminau discret.Desi anul acesta am primit telefoane,bomboane si carti,nimic nu a mai fost la fel,pentru ca nu mai eram impreuna...Ca sa raspund si la a doua intrebare:Craciunul ideal pentru mine este cel petrecut alaturi de parintii mei,pe care nu i-am vazut de mult timp si de care imi este foarte dor...

    ReplyDelete
  41. O sa incep aceste randuri prin a-ti ura Sarbatori fericite si sa ai parte de cat mai multe impliniri in urmatorul an!
    Cel mai frumos cadou de craciun a fost un set cu placa, ondulator, perie rotativa, and so on..:d
    Craciunul inseamna pentru mine o perioada in care oamenii devin mai buni, nu mai sunt asa stresati si prinsi in monotonie.E frumos sa vezi ca sarbatoarea aceasta inca mai are puterea de a misca ceva in sufletul oamenilor.
    Craciunul ideal ar fi intr-o cabana la munte langa un semineu cu iubitul meu.Poate se va adeveri si acest vis, cine stie.:d
    Te urmaresc prin GFC cu "bibi" iar pe facebook cu Oprea Gabrielea.Te pup si sper sa ne raspunzi si tu la intrebarile pe care ni le-ai pus noua:*

    ReplyDelete
  42. Buna!te urmaresc prin gfc cu numele de katie_589..

    Cel mai frumos cadou primit de craciun a fost o rama digitala si un buchet mareee de trandafiri..

    Pentru mine craciunul reprezinta o sarbatoare speciala..care ne face mai buni,care ne umple sufletele cu magia lui si cu mii de cadouri:X

    Craciunul meu ideal cred ca ar suna asa:Zaaapada..undeva la munte..la o cabana ..cu familia..sky,cozonaci,sarmalute,lumini,fulgi de nea,portocale,scortisoara,saniuta,lumanari,cadouri ,bucurie si bineinteles Mos Craciun;)

    ReplyDelete
  43. Hey Anda am si eu o intrebare :D De unde iti cumperi trusele Baolishi ? multumeesc anticipat :* ps: tot din Tm sunt

    ReplyDelete
  44. deea_just4u_90 - am scris mai sus de doua ori. :)
    Sper sa intelegi de unde sunt si sa le gasesti.:*

    ReplyDelete
  45. Stiu ca va suna a cliseu dar lucruri materiale pot sa imi iau tot timpul anului. De Craciun prefer sa ma ocup mai mult de partea spirituala sau daca e sa vorbim de cadouri, imi place ca acestea sa aiba o semnificatie anume, nu neaparat sa fie costisitoare.
    Desi nu mai suntem impreuna, cel mai frumos cadou mi-a fost facut acum vreo 4 Craciunuri cand iubitul meu de pe atunci a decis sa ne luam inele la fel si sa nu le mai scoatem niciodata de la mana.Desi eram practic doar copii, a fost un moment pe care nu-l voi uita prea curand si cel mai frumos cadou de pana acum.
    Cat despre Craciunul ideal, cel mai bine ar fi sa pot sa stau cu toooti cei pe care ii iubesc. Pare ceva de nerealizat avand in vedere ca majoritatea nu prea se inteleg intre ei si este greu sa te imparti intre mai multe persoane, mai ales de Craciun.
    Apropo de Baolishi. Deocamdata n-am gasit decat un gloss care miroase exaaact a Skittles si nu m-am putut abtine sa nu-l iau. Inca mai caut trusele.

    ReplyDelete
  46. Buna Anda!
    1.Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?
    Cel mai frumos cadou? Cu siguranta "calatoria" in Austria, la ski, cu INTREAGA FAMILIE...zile care nu le voi uita niciodata(mai ales pt faptul ca foarte rar reusim sa ne strangem toti pt o vacanta in familie).
    2.Ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?
    In mod normal,de Craciun ar trebui sa nu uitam cine e Sarbatoritul, insa, vrem nu vrem, pe acest lucru nu se mai prea pune accentul.As putea spune ca pentru mine Craciunul e un prilej sa stau langa toti cei dragi(in sfarsit), sa ne amintim clipele fericite ... probabil fiind singurul moment in care toti devenim mai inimosi, mai sensibili.
    3.Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?
    Pentru mine, Craciunul ideal ar fi cel traditional, pe care mi-l povestea mama: zapada multa, in casa miros de friptura si cozonaci pe masa, bradul impodobit, familia si cei dragi reuniti, si desigur... colindatorii, nelipsiti! Atmosfera perfecta!

    Craciun fericit si tie!
    Stefi

    ReplyDelete
  47. CRACIUN FERICIT!

    te urmaresc cu GFC si facebook.
    GFC : albastrikmik
    facebook: Miha Mikaela

    Cel mai frumos cadou primit de Craciun a fost o vacanta in tara pe vremea cand eram plecata cu iubi in Spania.In ajunul Craciunului mi-a spus ca a cumparat biletele de avion pt a fi alaturi de cei dragi de sarbatori,a fost cea mai frumoasa surpriza deoarece nu planuisem nimic pentru sarbatori,normal nu aveam liber decat de Craciun la munca dar iubi meu s-a dus la seful meu sa il convinga sa imi dea o sapt. liber.Cand a vazut k deja au fost luate biletele nu a mai zis nimik.


    Craciunul ideal pentru mine ar fi impreuna cu iubi si familia toata la munte,sa facem un om mare de zapada cum faceam cand eram mica cu fratii mei,sa ne distram si sa dansam.Din pacate pana acum nu am reusit sa ii adun pe toti niciodata.
    Sarbatori fericite tuturor!

    ReplyDelete
  48. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  49. Buna!
    Cel mai frumos cadou primit de Craciun a fost de la logodnicul meu, o camera foto Sony foarte performanta. Craciunul pentru mine inseamna cea mai importanta Sarbatoare din an petrecuta cu toata familia.
    Craciunul ideal pentru mine ar fi la munte impreuna cu familia si prietenii.
    Sarbatori fericite!!!

    ReplyDelete
  50. Cel mai frumos cadou primit de Craciun este cadoul de la parintii mei.Nu demult,am avut un sharpei.Dar s`a intamplat o tragedie.Unchiul meu a lasat poarta deschisa,iar cainele a iesit afara in strada si a fost calcat si a murit.Asta din cauza unei neatentii. Inca imi este dor de el si ii simt lipsa destul de mult.Dar acum cainele primit de la parintii mei,recompenseaza durerea pricinuita.
    Si cu ocazia asta,al doilea cadou sunt parintii mei.Pentru ca,ma bucur ca ii am aproape mereu,ca ma inteleg si ca ma iubesc asa cum sunt.

    Craciunul ideal pentru mine este acela de a pleca la munte cu toata familia si prietenii mei.Anul trecut chiar a fost asa.Am stat la o vila alaturi de ei si afara ningea asa de frumos:x
    A fost un vis devenit realitate! :x


    Pe facebook eu am numele de Nellz Silvia,iar pe GFC am numele Nellz.


    Merry Christmas,Anda! pupici:*

    ReplyDelete
  51. Buna
    Cel mai frumos cadou , a fost de departe cel de anul acesta, deoarece Mosul (sotul:D)la aluziile mele mai mult decat pe fata, a inteles cat de mult imi doream cateva farduri de la proaspatul magazin MAC, asa ca mi-a facut cadou o caseta de 4 pastile pe nuante de mov , de care m-am bucurat enorm.
    Sarbatoarea Craciunului este pentru mine un moment in care reusim sa fim mai buni, sa rememoram clipele frumoase care au avut loc in anul care tocmai se termina, in care incercam sa aducem zambetul pe fata tutor membrilor familiei si nu numai.
    Craciunul perfect pentru mine nu o sa mai fie, deoarece familia mea a pierdut un membru, insa o sa-mi ramana in suflet celelate 25 de sarbatori, in care eram adunati cu totii in jurul mesei pline de bunatati ,cu un brad frumos impodobit su cu colinde in surdina.
    te urmaresc prin e-mail si anonim

    ReplyDelete
  52. Hello Anda...cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Craciun a fost "prietenul meu", ca sa zic asa!;) L-am cunoscut anul trecut in Ajunul Craciunului, desi il stiam din vedere am avut ocazia de a petrece sarbatorile impreuna multumita prietenilor comuni! Dupa trei zile, in 27 dec. s-a intamplat sa ne incepem relatia.Desi totul s-a petrecut foarteee repede nu imi pare rau, azi implinim un an si sunt foarte fericita alaturi de el!

    Sa fii alaturi de familie, de prieteni, de cei dragi asta inseamna pentru mine Craciunul perfect, precum si sa am pozibilitatea sa asist in Ajunul Craciunului la obiceiurile din satul bunicilor(cand feciorii umbla cu capra, la noi in zona).Desi anul acesta mi s-au implinit toate aceste dorinte tot Craciunul de anul trecut imi va ramane in inima si minte!!!...acela a fost Craciunul perfect!:X

    Te urmaresc pe Facebook ca Diana Torje & GFC D.girl!!!

    Sarbatori fericite in continuare!:*

    ReplyDelete
  53. te urmaresc prin GFC cu A.M., iar pe facebook cu Anca Serban

    cel mai frumos cadou l-am primit anul trecut in seara de Ajun: primii pasi ai baietelului meu. n-am mai vrut altceva. vroiam sa faca cati mai multi. vroiam sa-l vad alergand pe langa noi.
    pentru mine Craciunul este egal cu familie + fericire + daruri + colindatori
    Craciunul ideal este sa fim cu totii la un loc: parinti, frati, bunici, nasi, copii, nepoti. sa fim veseli, sa admiram bradutul, sa radem, sa primim colindatorii, sa desfacem cadourile de la Mos.
    sarbatori fericite in continuare!

    ReplyDelete
  54. Cel mai frumos cadou primit de sarbatori (sunt doua :):) ) anul trecut am primit de la Mos Craciun un concediu in Thassos (Grecia) iar anul acesta paleta Color Play :):)
    Craciunul pt mine: este acea sarbatoare pe care o petrec cu familia mea si a prietenului meu.

    Craciunul ideal pt mine...sa am in jurul meu toata familia mea si prietenii si sa fim sanatosi.

    Te urmaresc cu numele: Mihaela
    iar pe facebook: Mihaela Tudor

    ReplyDelete
  55. Hello, fain giveaway-ul! Te urmaresc prin GFC ca si Gabitza.
    Cel mai frumos cadou primit de Craciun fost un cerc hula hoop primit de la sora-mea. Pentru mine a insemnat foarte mult, pentru ca pe atunci nu se auzise la noi de asa ceva si l-a comandat pe e-bay, in conditiile in care ea uraste tranzactiile online si platile cu cardul pe internet. Am fost foarte impresionata!
    Pentru mine Craciunul are o insemnatate religioasa, si incerc in fiecare an sa-mi amintesc si sa constientizez ca reprezinta nasterea Domnului, incerc sa meditez putin la ceea ce inseamna asta pentru noi, si sa ma detasez de partea comerciala a acestei sarbatori.
    Craciunul ideal pentru mine ar fi o reiterare a modului in care petreceam Craciunul cand eram mica: faceam parte dintr-un cor, cu care mergeam cu colindul. Eram foarte bine primiti de gazde, se bucurau foarte mult sa ne vada in fiecare an. Iar noi ne simteam extrem de bine hoinarind prin zapada, cantand, cu voie buna. Atunci chiar simteam magia Craciunului, simteam bucuria si caldura din sufletele oamenilor. Imi e dor de momentele in care ajungeam seara acasa si ii colindam si pe membri familiei. Si acum ma gandesc cum de nu raceam niciodata, desi umblam ore intregi prin zapada si ninsoare. Cred ca era o mica minune de Craciun!...
    Mi-e foarte dor de vremurile acelea de pace cand ma bucuram de Craciun din tot sufletul, si incerc pe cat posibil sa fac asta si acum, ca adult, dar mai mult in sufletul meu decat in exterior pentru ca din pacate contextul si oamenii care ma inconjoara nu mai sunt in totalitate aceiasi.

    ReplyDelete
  56. buna Anda!
    te urmaresc cu numele de adelynush87 iar pe facebook ca Lavinia-Adelina Calin...
    trebuie sa recunosc ca am ceva emotii, e primul concurs de genul asta la care particip :)
    trebuie sa te felicit pentru munca si pasiunea ta pentru ceea ce faci am invatat multe lucruri despre care nu aveam habar....este extraordinar!!!
    in legatura cu giveaway-ul:
    1. cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit a fost acum 4 ani : mi s-a cumparat un bilet de calatorie pentru a putea merge in Spania si sa fac Craciunul alaturi de familia mea pe care nu o mai vazusem de 5 ani. A fost cel mai frumos Craciun :X:X:X, de aici reiese si ce inseamna acesta sarbatoare pentru mine - clipe petrecute cu familia reunita, sa fie armonie si voie buna :)
    2. Craciunul ideal ar fi: normal, sa fim toti impreuna...si cand spun asta ma refer si la mama mea care a decedat cand eram prea mica si nu am apucat sa o cunosc...
    mi-as mai dori sa vina Mosul la prietenii mei cu sanatate, iubire, dragoste, fericire, bucurii, alaturi de cei dragi....iar ca in noaptea de Craciun sa ninga deasupra lor cu fulgi de fericire, iar ingerul lor pazitor sa nu-i paraseasca niciodata.

    sarbatori fericite!
    te pup!!!

    ReplyDelete
  57. Cel mai frumos cadoul de Craciun primit a fost un pui de pisica birmaneza.Frumoasa foc,avea o funditza rosie la gat si era pusa sub bradut cu o farfurioara cu laptic langa ea.E iubitoare si cuminte.Cel mai frumos cadou din lume.
    Craciunul pentru mine este o sarbtoare sfanta,un moment cand ne strangem toata familia si suntem mai buni.

    Craciunul ideal pentru mine ar fi la fel,singura diferenta sa fim putin mai indestulati.

    La multi ani!pup

    ReplyDelete
  58. hey!
    Sunt Cristina si te urmaresc sub numele de Kitty sau Xtina E.,imi place blogul tau pt ca aici gasesc cam tot ce ma intereseaza in materie de beauty:tu prezinti diferite make-up-uri,modele pt unghiute si imi plac foarte mult review-urile!!!
    Craciunul e si sarbatoarea mea preferata!este sarbatoarea care ma emotioneaza cel mai mult,ma face sa fiu mai buna decat de obicei,ma face sa descopar lucruri noi an de an...cel mai frumos dar de Craciun a fost faptul ca i-am putut vedea pe bunicii mei anul acesta,nu-i vazusem de un an si ceva...a fost cel mai frumos cadou caldura pe care mi-au oferit-o,bucuria de pe chipurile lor si clipele minunate pe care le-am petrecut impreuna!a fost un cadou pt sufletul meu care m-a bucurat enorm!
    Craciunul ideal pentru mine este Craciunul petrecut alaturi de familie si cei dragi,toti stransi laolalta,langa brad ,desfacand cadourile,aranjand masa cu toate preparatele traditionale de Craciun,iar a doua zi de Craciun mi-o imaginez mergand la un adapost pentru copii,petrecand timp cu ei,oferindu-le cadouri,vizitand un azil de batrani si un adapost pentru animale.

    ReplyDelete
  59. Cel mai frumos cadou de Craciun? Fiica mea plecata in strainatate a sosit acasa in seara de ajun, pe neasteptate... a fost cea mai mare supriza pe care o poate o primi o mama... sa-ti mai spun cat de fericita am fost?
    Cum ar arata Craciunul ideal? In fiecare an Craciunul e ideal. In sanul familiei e perfect intotdeauna - langa brad, alaturi de cei dragi, depanand amintiri, razand si despachetand cadouri...
    Te urmaresc sub numele de Sandy Sandy prin GFC

    ReplyDelete
  60. Hey, te urmaresc prin GFC cu numele Irina si pe facebook cu Ana Maria Irina.

    Mie Craciunul imi da o stare speciala... e o perioada extrem de frumoasa, iubesc sa fac si sa ofer cadouri... ador sa fac bradul, in fiecare an sunt singura sustinatoare a lui, ai mei mereu zic ca nu si mai are rostul bla bla, dar tot il fac... singura :)) Am senzatia ca toata lumea are o bunatate autoimpusa, o caldura si o energie pe care o resimt din plin... Cel mai frumos cadou cred ca a fost inelul primit de la prietenul meu anul acesta si cred ca si bradul. Eram pe 23 si imi adusese tata dupa lungi insistente doar un bradut urat, foarte sarac in crengi... de nu-mi venea nici sa il impodobesc, iar prietenul meu "s-a dat de 3 ori peste cap" si mi-a adus o minunatie de bradut :X Parca ar fi artificial.

    Craciunul ideal pentru mine ar fi cu siguranta plin de zapada, dar totodata calduroooos, sa fie macar 25 de grade, ca nu suport frigul. In alta ordine de idei, mi-ar placea sa fie alaturi de mine absolut toate persoanele la care tin. Macar de Craciun sa fie si ei mai buni, mai putin orgoliosi si sa putem sta impreuna la masa, langa un brad imens gen cele din mall-uri, colindele de pe fundal incantandu-ne si mentinand zambetele vii. Seara, in Ajun, sa deschidem cadourile de sub brad, impachetate in cutii si hartii cu motive specifice, sa fie multe, multe, multe, cum vedem in filme. Si daca s-ar putea ca macar in aceasta perioada sa fie si cei dragi care au parasit sau vor parasi aceasta lume alaturi de noi, ar fi perfect :( I missed my grandpa....

    ReplyDelete
  61. Buna!
    Te urmaresc cu numele de Darkflayer.
    Cadoul primit de Craciun a fost de la prietenul meu o carte,,Ingerul noptii" pe care mi'o doream mult.poate nu este un cadou extraordinar de mare sau cine stie cat de castisitor,dar modul cum mi l'a dat a fost frumos.l-a scos de sub bradul din centrul orasului in care stau si mi l-a dat acolo,spunandu-mi ca a venit ,,mos creciun".ciudat nu :))
    Craciunul reprezinta momentul in care toata familia se strange la o masa,vorbesc despre ce au facut in cursul anului,tot ce am pierdut de prin alte parti.este momentul cand simti cu adevar ca iei masa in familie.de ce?pentru ca toata lumea te imbratiseaza cand soseste,ajuta la pregatirea mesei,primesti cadouri din partea celor dragi,care raman o amintire a acestui Craciun.Primesti sfaturi in anumite situatii sau razi pana nu mai poti de anumite intamplari haioase pe care ti le povestesc rudele.
    Nu as vrea sa se schimbe cu ceva felul in care imi petrc Craciunul,ci mai mult as vrea sa ramana asa.

    ReplyDelete
  62. Te urmaresc cu numele onutza_24.iar pe facebook Oana Roman.
    Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Craciun a fost o bratara din argint pe care sotul meu mi-a daruit-o anul acesta. Este foarte speciala pentru mine.
    Pentru mine Craciunul reprezinta momentul acela din an cand se aduna toata familia si petrec impreuna momente speciale. Colindam si il asteptam pe mosu'.

    ReplyDelete
  63. hey..multumim pentru giweaway
    Craciunul este o oaza de pace si bunatate in fiecare an,iar cel mai frumos si in acelasi timp ideal Craciun este sa nu fii singur.Multumesc pentru faptul ca nu sunt singura in fiecare an, si ca, ii am alaturi pe cei dragi..si de un an si pe al nostru bebe Cristian, nume ales de mami:) si in ton cu Sarbatoarea speciala a Craciunului.

    te urmaresc GFC si newsletter/facebook cu laurita

    cele bune, si un an nou cu impliniri.

    ReplyDelete
  64. Buna, Anda! Te urmaresc cu numele Madalina. Iata raspunsurile mele:
    1. Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?
    Imi aduc aminte cu nostalgie de Sarbatorile de iarna din copilarie. E Craciunul pe care l-am simtit cu suflet de copil si apoi cu suflet de matur care nu a renuntat la copilul din mine. Scriam scrisori Mosului cu ce mi-as fi dorit sa primesc, invatam o multime de poezii noi, numai bune de recitat Mosului la serbarile de la gradinita si il asteptam, imaginandu-mi-l sosind in sania lui trasa de reni, cu tolba vesnic plina de daruri. Asociez Craciunul mai mult decat orice altceva cu lumea fermecata a copilariei , cu nelipsitele ei carti de povesti si lumea basmelor lui Andersen. Nu voi uita niciodata seara de Ajun in care, brusc, au inceput sa se auda batai in usa de la intrare. Mama si cu mine am mers in dormitor si am asteptat acolo, cu lumina stinsa si inima alergand nebuneste (a mea, bineinteles), pentru ca altfel “Mosul nu ar fi indraznit sa intre”. Tata ne-a anuntat ca e timpul sa iesim din ascunzatoare si ca o multime de cadouri ne asteapta sub bradul impodobit. Nu voi uita niciodata atat darurile din acea seara (un volum cartonat cu basmele fratilor Grimm si caseta video “Frumoasa din padurea adormita”), cat mai ales emotia asteptarii si bucuria confirmarii ca Mosul s-a gandit la mine si la parintii mei (care primisera si ei daruri, bineinteles).

    Sarbatorile de iarna imi aduc liniste si ma incarca de energie pozitiva. E perioada din an in care reusesc sa stau de vorba cu mine, sa fac un bilant care imi arata daca, adunand plusurile si minusurile de peste an, lucrurile ies pe pozitiv sau pe negativ. Imi place mult sa construiesc atmosfera de sarbatoare: sa impodobesc bradul si sa pun luminite peste tot, sa ascult colinde si cantece cu clopotei.
    Craciunul ar trebui sa fie o sarbatoare de familie, intima, nu o foame de senzatii colectiva, asaltata de sloganuri publicitare de tipul: "distractie la maximum". As vrea sa vad ca lumea se bucura mai mult, ca are mai multa speranta si incredere pentru viitor. Ca oamenii isi impartasesc bucuriile izvorate din lucruri marunte: un dar facut din suflet, nu neaparat material, un zambet adresat trecatorilor grabiti si infrigurati. Ca inteleg adevaratul simbol al calatoriei Mosului prin lume, mesajul lui de generozitate, bunatate si semnificatia darurilor lui spirituale. Nu ca acum, cand sarbatorile crestine tind sa se transforme in oportunitati pentru comercianti si isterii consumiste pentru cumparatori.

    2. Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?
    Ziua de Craciun ideala pentru mine este una calda si tihnita, in care sa recreez atmosfera de basm din copilarie: sa ascult colinde in compania celor dragi sufletului meu, sa beau ceai fierbinte cu miere si lamaie, sa vad filme a caror actiune se petrece intr-un decor “de iarna” si, mai ales, sa le aduc un strop de bucurie in suflet celor pe care ii iubesc. O zi de poveste, cu multa iubire, puterea de a zambi din priviri si clipe de neuitat.

    Sarbatori fericite in continuare tie si celor dragi sufletului tau!

    ReplyDelete
  65. Salut, te urmaresc cu numele boonDY. Ti-am dat Like si pe FB(DianaFeliciaRosu)
    1. Cel mai frumos cadou primit a fost un tigrisor de plus, pe care l-am primit in urma cu multi ani. In acel an am facut Craciunul cu bunicii mei, in zona Sucevei, unde iarna e iarna:) - zapada, frig, derdelus, brazi frumosi, tot tacamul. A fost unul dintre cele mai frumoase Craciunuri, pentru ca a fost in familie, pentru ca i-am avut alaturi de mine pe cei pe care i-am iubit, iar acum mai sunt alaturi de mine doar in suflet si in gand. Desi cadoul a fost perfect pentru copilul de atunci, in momentul actual, cadoul este amintirea acelor vremuri. E o amintire pe care o port mereu si care ma poarta cu gandul departe, in fiecare an, de Craciun.
    2. Craciunul ideal este cel inconjurat de familie, dar si cu amintirea celor disparuti in suflet. Ideal e sa te gandesti la ce ai realizat, sa ai puterea sa privesti inainte si sa mergi mai departe.

    ReplyDelete
  66. Buna seara!
    Foarte faina ideea acestui giveaway. Mai ales trusele Baolishi :x
    Dar sa revenim: te urmaresc GFC cu numele ioana97 si pe Facebook sunt balmezandrada(bineinteles, ma gasesti la fani).

    1. Care e cel mai frumos cadou primit de Craciun?
    Sincer, desi nu imi amintesc fiecare cadou pe care l-am primit, dar unul mi-a ramas in minte si acum, dupa foarte mult timp. L-am primit cand aveam vreo 5-6 ani. Intr-un mod foarte uimitor nu mai vazusem vreo ninsoare pana atunci. Nu zic ca nu a nins cand eram acasa, dar nu imi aminteam eu, iar cu ocazia celorlalte Craciunuri am fost plecata. Din acest motiv eram foarte suparata, chiar dezamagita. Atunci, tati mi-a promis ca va vorbi el cu Mos Craciun sa imi aduca zapada. In mod aproape miraculos, in seara de Ajun a nins pentru prima oara in acel an. Zapada a fost si este cel mai frumos cadou pe care l-am primit eu, un cadou care mai degraba s-ar potrivi intr-un scenariu de film despre Craciun. Imi doresc ca un astfel de lucru sa se intample tuturor, sa poata incerca acea senzatie care pentru mine devine tot mai vaga cu trecerea anilor.
    Ce inseamna Craciunul pentru mine?
    Pentru mine Craciunul este prilejul cu care ma intalnesc cu rudele si prietenii apropiati, ocazie cu care depanam amintiri si ne impartasim dorintele de viitor. Este o ocazie in care putin din trecut se impleteste cu prezentul si o farama, speranta de viitor. Bineinteles, este si o ocazie foarte buna de a darui si de-ati condolida prieteniile sau de a lega unele noi prin aceste cadouri. Este frumos sa daruiesti, dar este foarte frumos sa daruiesti de Craciun. Cred ca toata lumea ar trebui sa incerce sa daruiasca mai mult in aceasta perioada. Si zapada. Pentru mine inseamna si zapada pe langa motivele enumerate, dar si un moment in care am credinta ca rugaciunile imi sunt ascultate mai mult decat de obicei. Hopa, am uitat de colinde. Cred ca acestea sunt aproape...sinonime cu Craciunul.

    2. Craciunul ideal pentru mine?
    Acum, in acest moment as spune ca ar fi o masa cu familia, prietenii intr-o camera decorata special pentru aceasta ocazie, cu un brad impodobit in rosu intr-un colt, cu cadouri sub acesta, cu rasete de copii si zambetele lor fericite cand le vor deschide si...colinde in fundal, niste colinde ca si cele cantate de Fuego. Am o slabiciune pentru el cand vine vorba de colinde. Iar mai spre seara, colindatorii sa nu mai conteneasca sa apara(anul acesta au fost foarte putini din pacate). Sa ninga ca in povesti, iar totul sa straluceasca in lumina lunii.
    Asta este in acest moment, dar probabil ca daca ar fi sa spun maine ar fi ceva diferit. Tot ceea ce s-ar pastra ar fi familia, prietenii, colindele si bradul cu darurile de sub el.

    Cam atat am avut de spus(sper ca nu am plictisit pe nimeni). Imi cer scuze pentru eventualele greseli, dar din pacate nu mai am timp sa corectez. Asta e!
    Succes tuturor participantilor!

    ReplyDelete
  67. Te urmaresc cu numele de Madax :D

    1. Cel mai frumos cadou primit

    Toate cadourile primite au fost cu adevarat speciale pentru ca au fost daruite din toata inima. Nu am un cadou preferat, toate sunt la fel de speciale!

    2. Craciunul ideal

    Craciunul ideal pentru mine ar fi Craciunul petrecut undeva la munte, la o cabana, inconjrata de toata familia si toti prietenii langa un brad natural frumos impodobit, iar in camera sa rasune colindele. Nu conteaza neaparat locul, conteaza sa fiu altauri de cei dragi mie. Asta e cel mai important!:X

    ReplyDelete
  68. Te urmaresc si pe Facebook cu numele de Bradu Diana.
    Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru tine?
    Cel mai frumos cadou primit de Craciun ar fi venirea surorii mele din Germania impreuna cu familia ei, pe care nu am mai vazut de mult timp.
    Imi place mult aceasta sarbatoare pentru ca suntem cu totii mai buni, mai veseli si mai uniti.
    Cum ar arăta Craciunul ideal pentru tine?
    Craciunul ideal ar fi in momentul in care am fi toata familia impreuna, sanatosi si am putea sa ne daruim unul altuia multe cadouri. :)

    ReplyDelete
  69. Buna Anda.. sunt fan pe facebook(MirelaS) si follower(Miuri) si trusele acelea m-au facut sa particip pentru ca vreau sa-i daruiesc una si sora-mii :)

    1. Cel mai frumos cadou de Craciun? Inca nu l-am primit, dar imi doresc din inima sa-l primesc. Cel mai frumos cadou pentru mine ar fi ca viata sa-l rasplateasca pe tatal meu pentru numeroasele incercari prin care a trecut, pastrandu-si aceeasi bunatate si demnitate! Altceva nu-mi doresc.. lucrurile materiale vin si se duc dar parintii ne raman in inima indiferent ca mai sunt sau nu..
    Si cred ca ai ghicit ca aceasta sarbatoare pentru mine inseamna familie.. Imi doresc sa mai avem un Craciun in familie cum era odata.. Mama facea prajiturile, tata mancarea, noi ne fofilam de la treaba (eu si sormea) sa furam prajituri.. mama ne certa si tata ne era complice :)) Pacat ca de cativa ani stam cu totii despartiti din cauza imprejurarilor nefericite..

    2. Craciunul ideal se leaga bineinteles, tot de familie numai ca adaug si prietenii. Ce e mai frumos, ce multumire sufleteasca mai mare sa ai cand ii ai pe toti cei dragi langa tine?

    Imi pare rau ca nu pot sa exprim mai frumos ceea ce simt eu. Intotdeauna am avut un blocaj pe partea asta.. asa ca asta e raspunsul meu scurt:)

    La multi ani, si fie ca anul ce vine sa fie unul mai bun pentru tine decat precedentul! Te pup

    ReplyDelete
  70. Te urmaresc aici cu numele cristinamar, iar pe facebook cu numele Cristina Dragnea.
    Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?
    Acum 3 anicu cateva zile inainte de Craciun am realizat ca el va fi jumatatea mea pentru tot restul vietii, sotul meu, tatal copiilor mei. Dupa ce trecusem printr-o perioada foarte trista dintr-o data l-am vazut langa mine, l-am simtit, am putut privi in sufletul lui, am realizat cat de sincere sunt sentimentele lui si mi-am dat seama el e celcu care imi voi imparti viata. A fost o revelatie minunata.
    Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?
    Craciunul il vad numai impreuna cu familia, asa se petrece cel mai frumos Craciun, in mijlocul familiei, cu miros de cozonaci si portocale, lumea vesela si relaxata. Pana acum am reusit de fiecare data sa fiu alaturi de rudele apropiate, nu sunt multe dar imi dragi pentru ca sunt ale mele :-) . Si sper ca si de acum incolo sa pot fi la fiecare Craciun inconjutara de familie si sa manac minunatele feluri de mancare pe care numai mama le face.

    ReplyDelete
  71. Buna!Te urmaresc cu numele Bia'a,iar pe facebook cu numele Bianca Matei.
    Cele mai frumoase cadouri de Craciun,pentru ca le-am primit timp de vreo 3-4 ani,au fost volumele din seria "Harry Potter",eram mai micuta si adoraaam acele carti.Timp de cativa ani am primit de la parintii mei cadou astfel de volume.Si acum imi plac,insa nu cred ca le-as mai citi cu atata pasiune ca atunci,cand credeam in magie si in lumea lui Harry.Au ramas totusi o amintire foarte frumoasa.
    Craciunul ideal pentru mine ar fi acela petrecut cu familia,nu gasesc un alt mod mai special de a-l petrece.Ceea ce nu ar trebui sa lipseasca ar fi mancarurile delicioase pe care le face mama mea,nu as vedea o sarbatoare fara ele.Craciunul este sarbatoarea de care toti ar trebui sa se bucure in familie fiindca acolo este adevarata magie a Craciunului!

    ReplyDelete
  72. Buna Anda.
    Urmaresc blogul tau prin e-mail si sunt fana pe facebook cu numele de Carmen Roxana.
    - Care a fost cel mai frumos cadou de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru mine?

    Cel mai frumos cadou de Craciun l-am primit chiar Craciunul acesta... nu a fost un bun material, nu au fost farduri si nici excursii in strainatate. Cel mai frumos cadou de Craciun a fost chiar persoana pe care o iubesc, langa mine, bucurandu-se de magia Craciunului alaturi de mine, bucurandu-se de globulete si prajituri, de zapada. Nu-mi pot inchipui un Craciun fara cei dragi, fara sa le vad zambetele pe fata. Poate ca aceea un Craciun fara ei e un Craciun ratat, dar unul cu ei si cu cel pe care il iubesc e absolut mirific. Referitor la a doua intrebare, Craciunul este, pentru mine, acel moment in care timpul se opreste in loc, in care putem sta ore-n sir impreuna, este cea mai sfanta si inaltatoare sarbatoare. Craciunul ii aproapie pe oameni mai mult, iar bucuria unui machiaj foarte reusit este mai mare si impartasita cu mai mult drag :)

    -Cum ar arata Craciunul ideal pentru mine?
    Va suna putin ciudat. Nu imi place frigul, dar imi place zapada. Mi-as dori sa fie o zapada calduta in mijlocul iernii. Tocmai de aceea, Craciunul ideal pentru mine se concentreaza in jurul urmatoarelor cuvinte: el, eu, ai nostri, caldura atat in suflet cat si in afara lui, un machiaj reusit de care sa ma simt mandra si... camasi hawaiiene, ghirlande de flori si cockteiluri de fructe non-alcoolice :) glumesc.mi-ar fi de ajuns prima parte mentionata. Toate bune si frumoase. Iti doresc un An nou fericit, sa ai timp pentru toate atat tu cat si cei dragi tie si, bineinteles, cititorii tai. Numai bine si cat mai multa inspiratie pentru machiaje la fel de frumoase si reusite ca pana acum. La multi ani.

    ReplyDelete
  73. Buna, Anda! :*

    GFC follower -> checked
    Mail subscriber -> checked
    Facebook fan -> checked (Marin Elena) :D

    Legat de cadourile de Craciun, nu vreau sa par nici superficiala, nici ingrata, dar eu prefer sa primesc bani, ca sa-mi pot achizitiona exact ceea ce-mi doresc, iar majoritatea si-au dat seama de asta :)) Imi plac, insa, si surprizele, desigur!
    Pentru mine, Craciunul echivaleaza cu iubire, iertare, generozitate, recunostinta... cuvinte mari, dar folosite atat de des, incat nu le mai percepem adevaratul sensul.
    Un Craciun ideal e acela petrecut cu toti cei pe care-i iubesc, impartindu-ne cadouri, zambete si urari. Mai vreau caldurica in casa, zapada afara, colinde si bunatati pe masa :D

    Toate cele bune, Anda, esti o scumpa! La Multi Ani! >:D<

    ReplyDelete
  74. Buna Anda :*
    Sunt fana ta pe facebook cu numele de Coco Mady ;;)
    - Care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun si ce inseamna aceasta sarbatoare pentru voi?
    Pai imi amintesc ca acum 6 ani am primit de la parinti un ursuletz foarte simpatic pe care-l luam peste tot cu mine. Cu siguranta acum pare prea copilaros, dar atunci jucaria era absolut superba..si inca este :) este primul cadou pe care mi-l amintesc ft bine. Aaa, in plus jucaria si canta Jingle Bells :)
    Pentru mine Craciunul inseamna familia aproape, revederea cu persoane pe care le vezi mai rar, bucurie,liniste, relaxare si miros de portocale:X E sarbatoarea mea preferata :)
    - Cum ar arăta Craciunul ideal pentru voi?
    Pnetru mine Craciunul fericit inseamna o excursie la munte alaturi de cei dragi si sa stam cu totii langa un semineu, sa fim cu toii fericiti. Iar apoi sa iesim afara sa facem oameni de zapada si sa ne bucuram de zapaada :)

    La multi ani Anda ! :*:*

    Mada-Buzau

    ReplyDelete
  75. De cand salivez eu la trusele tale:X
    Te urmaresc pe blog cu Alexantza, si sunt fan facebook cu numele Alexandra Alexantza Bacanu.


    Nu stiu care a fost cel mai frumos cadou primit de Craciun, n-am primit lucruri materiale importante, insa imi amintesc cu drag de un Craciun in care am primit o papusa sirena(semana cu Ariel) foarte draguta, am facut baie cu ea multa vreme:)) Cred ca a fost si ultimul Craciun petrecut cu ambii parinti..
    Pentru mine Craciunul e o sarbatoare plina de iubire, e fericirea citita in ochii celor mici care-l asteapta pe Mos si se bucura indiferent de ce primesc, e frumusetea de a darui macar un zambet. Mi-ar fi placut sa pot petrece Craciunul cu mama si cu tata, dar cum e imposibil, l-am petrecut acasa, cu mama si cu fratiorii mei si bineinteles, cu iubitul :) Craciunul e ceva special, mi-ar placea sa cred ca e sarbatoarea care ne face sa fim mai buni :)


    Craciunul ideal ar fi unul petrecut cu tata si cu mama, asa cum petreceam cand eram mica :) Pot zice ca atunci chiar simteam magia sarbatorilor de iarna..
    Acum imi doresc pentru anii ce urmeaza doar sa petrec Craciunul cu iubitul meu, sa ma simt iubita:)

    ReplyDelete
  76. buna Anda:d
    am si eu o intrebare.
    s`a anuntat castigatoarele premiului?
    te pup:*

    ReplyDelete
  77. Nellz - acum redactez postarea.
    kiss.

    ReplyDelete