Castigatoare concurs ELF + X-mas TAG

Hello!

A venit momentul mult asteptat de voi si anume "decernarea" premiilor! :) Vreau sa va spun ca mi-a fost extrem de greu sa aleg doar doua castigatoare si ca as vrea sa va pot premia pe toate, sunteti extraordinare. Unele dintre voi chiar m-ati lasat cu gura cascata cand am vazut colajele. Nu pot sa spun decat: BRAVO! 
Totusi, au fost doar 26 de participante, se pare ca v-a speriat putin ideea mea cu acest colaj si poate ca ati avut si prea putin timp la dispozitie. :) Anyway, ca sa compensam, la urmatorul concurs, conditiile nu vor mai fi atat de "dure". :)

Nu va mai tin in suspans...cele doua castigatoare sunt:

Premiul 2
Castiga setul urmator:

Rotsin ( Alinutza Sweet)

"Buna Anda,

Rotsin here :D Mi-am facut curaj sa particip la concursul sponsorizat de Elf  desi am promis ca nu mai particip la concursuri de machiaj pentru ca ma entuziasmez degeaba ca o sa castig desi nu am sanse in fata fetelor experimentate care au mai castigat pana acum. Ceea ce m-a determinat sa particip a fost urmatoarea fraza din postarea ta : " Voi pune foarte mare accent pe felul in care faceti corelatia, felul in care se potriveste machiajul cu produsele, felul in care imi explicati, ci nu neaparat look-ul in sine." si am spus  "Yeeeey in sfarsit am si eu o sansa."
Machiajul de Craciun este inspirat in principal de culoarea rosie, specifica sarbatorii, dar si de postarile bloggeritelor cu machiajul "Pin-up" unde am vazut ca acesta se potriveste oricarei persoane si am hotarat sa il incerc si eu, cu putine modificari aduse. Acesta este machiajul creat de mine,fiind inspirat si de postarea ta " How to: Apply red lipstick (and make it last)". Argumentul principal pentru alegerea facuta consta in faptul ca anul acesta vreau sa port un machiaj pe care pana acum nu am avut curajul sa il realizez, deoarece nu ma vedeam purtand un ruj rosu NEVER si vad acest machiaj ca o provocare pe care vreau sa o accept in sfarsit. In plus as dori sa vad si reactia celorlalti, deoarece rujul rosu nu face parte din produsele folosite cel mai des de catre mine. 
Iata etapele de realizare ale machiajului : 
1. Pentru pregatirea tenului as folosi Mineral Infused Face Primer urmat de aplicarea cremei nuantatoare Apricot Beige (tone 1)  potrivita tenului meu si incheind cu aplicara pudrei de fata Apricot Beige (tone 1). 
Pentru conturarea sprancenelor as alege sa folosesc Kit-ul pentru sprancene cu nuanta Light.
2. Machiajul ochilor l-as incepe cu aplicarea unei baze constand in folosirea creionului alb pentru ochi - Efect Iluminant urmata de aplicarea pe toata pleoapa de la gene pana la sprancene a nuantei 1 din fardul de ochi Drama. Acest pas este urmat de aplicarea nuantei 2 a fardului Butternut in pliul pleoapelor, ce va fi  blenduita cu atentie. Machiajul ochilor va fi incheiat cu aplicarea tusului de ochi negru si a rimelului Pentru Lungime&Volum.
3. Pentru ca look-ul sa fie complet voi alege Pudra Bronzanta si blusher-ul  si voi contura discret linia maxilarului cu nuanta 1 si obrajii cu nuanta 2, acestea fiind urmate de aplicarea rujului de buze in nuanta Posh. In acest fel ar arata look-ul realizat de mine cu produsele Elf."

Premiul 1
Castiga setul urmator:


A.M. (La Hanul Ancutei)
"Buna Anda.
Foarte interesanta ideea concursului. Chiar in aceasta seara m-am pus pe treaba. Am incercat un look pe care cu siguranta l-as purta de Craciun. Aceasta perioada a anului o petrec intotdeauna cu familia si as opta pentru un machiaj mai cumintel. Totusi ca sa fiu in ton cu atmosfera, m-am inspirat din globuletele argintii (ex. fardul alb cu particulele stralucitoare din duo-ul crema Elf) si crengutele bradului (fardul maro). 
Gasesti atasat un JPG cu graficul intregului look folosind produsele Elf, cat si poza de la care am pornit. In colaj nu se vede foarte bine. O mare parte din ele le-am folosit chiar la acest machiaj.
Multumim pentru concurs!
O seara frumoasa!
Anca."
A.M., trebuie sa spun asta...woooow! Felicitari, ai meritat din plin locul intai.

De ce am ales aceste doua fete? Poate unele dintre voi mi-ati trimis un colaj minunat, care m-a impresionat, dar nu ati argumentat si explicat destul alegerea facuta sau invers. Aceste doua fete au cuprins perfect toate conditiile concursului. Dupa cum spuneam, nu am pus atat de mare accent pe machiaj ( dar totusi, a avut si el un mic cuvant de spus), ci pe felul in care mi-ati argumentat, colaj & explicatii & ati respectat faptul ca am vrut doar o poza in colaj, cu intregul look. Aceste mici amanunte m-au ajutat sa va departajez, ca altfel nu stiu ce faceam. :))
As mai vrea sa felicit si urmatoarele fete, pentru colajele impresionante:
Lavy Mistr.

Diana Rosu

Han Bianca

Freyja S.

Alexxa H.
* in no particular order.

Si bineinteles, tuturor celorlalte fete! You rock, girls!:*
And don't worry, vor mai fi concursuri. Chiar fooooarte curand! :)

P.S.: Astept un mail cu datele de contact din partea castigatoarelor in 48 de ore. In caz contrar, voi fi nevoita sa aleg alte castigatoare.


MERRY CHRISTMAS TAG

1.Care este filmul vostru preferat de Craciun?
Home Alone 1&2, categoric. Imi aduce o gramada de amintiri din copilarie.

2. Care este culoarea voastra preferata pentru Craciun?
 Rosu. :)

3. De Craciun iti place sa lenevesti toata ziua in pijamale, sau sa te imbraci festiv si sa iesi in oras?
Sa ma imbrac festiv, dar sa il petrec cu familia & prietenii.

4. Daca anul asta ar trebui sa ii cumperi unei singure persoane cadou de Craciun, cui i-ai cumpara?
Categoric mama. N-as putea alege pe altcineva. :)

5. Va place sa deschideti cadourile in seara de ajun sau a2a zi dimineata?
Pe loc. Nu de alta, dar sunt prea curioasa. :))

6. Ati construit vreodata o casuta din turta dulce? Daca nu, ati copt vreodata turta dulce?
Nu, dar cred ca ar fi tare nice sa stiu sa fac asta.

7. Ce iti place sa faci in vacanta de iarna?
De foarte mult timp imi doresc sa merg la munte, doar eu si prietenul meu. Nici anul asta nu a fost unul norocos, sper sa reusim macar la anul.

8. Care sunt dorintele tale de Craciun?
Fericire & sanatate, atat mie, cat si familiei si apropiatilor mei. Si bineinteles, sa fim impreuna ca in fiecare an. 

9. Care este mirosul care iti place cel mai mult de Craciun?
- scortisoara;
- portocale;
- brad.

10. Care este mancarea ta favorita de Craciun?
Hmmm, aici chiar nu stiu ce sa raspund. Nu sunt cea mai mare fana a mancarurilor traditionale de Craciun...

***


Day #15 — Photo of your favorite bracelet :


Va urez Craciun fericit in continuare,

Share:

16 comentarii

  1. Offf,nu am castigat:( poate data viitoare:).Oricum nu prea ma asteptam sa castig din cauza ca nu am argumentat cum vroiam in mail pt ca deja era 23:59 si ma gandeam ca nu am sa intru deloc in concurs daca depaseam timpul.:))Totusi sunt in lista celorlalte 5:D.Si iti dau dreptate,concurenta de pe primul loc chiar a facut un colaj super.

    Pup:-*

    ReplyDelete
  2. felicitari fetelorrr ! :x
    Ador bratarica aia a ta, Anda !<3

    ReplyDelete
  3. Eu sunt inca in stare de "şoc" nu ma asteptam sa castig never asa că...MULTUMEEESC ANDA >:D< :*:*
    Tin sa o felicit pe A.M foarte impresionant colajul ei, merita fara indoiala primul loc, dar si pe cele 5 fete: Felicitari fetelor :*

    ReplyDelete
  4. Andreea - asa a fost sa fie, data viitoare poate o sa fie cu noroc. kiss u!:*

    ReplyDelete
  5. Ally - mersi, imi e si mie tare draga!:X

    ReplyDelete
  6. Bravo fetelor:D! Waw, m-au ametit sagetele Ancai=))

    ReplyDelete
  7. hehe, ce draguta a fost Rotsin :) Fainute colajele, eu nuj cum as fi facut :) Felicitari fetelor ÅŸi multumiri elf (ce popularitate isi fac ei asa.. ) :P Oricum, bune produse, preturi mici, fericirea noastra. :) Pupici Anda!

    ReplyDelete
  8. multumesc mult!!
    a 2-a zi de dimineata trebuia sa plecam din Bucuresti si desi aveam bagaje de facut am renuntat vreo 2 ore ca sa fac colajul. mi-a placut mult ideea si am zis ca trebuie neaparat sa particip :D
    a 2-a zis de dimineata, ne-am razgandit si am plecat sambata. eram putin suparata ca trimisesem deja mailul. m-am gandit ca puteam sa realizez alt machiaj, dar uite ca am avut noroc.
    felicitari Alinutza! felicitari si celorlalte 5 fete!

    ReplyDelete
  9. Bravo Ancaaaaaaa,se vede ca ti=ai dat interesul sa castigi :) hehe ,sa le folosesti cu placere.

    Anda bine ca mi-am amintit,mai ai primerul de la radiant?

    ReplyDelete
  10. Dragonfly - chiar m-a impresionat colajul Ancai. :D

    Da, il mai am. Doar ca m-am hotarat sa nu-l mai dau. :))))

    ReplyDelete
  11. congrats to the winner. she must be so happy.
    xoxo
    mina

    ReplyDelete
  12. Ce colaje frumoase au făcut fetele!
    Felicitări câştigătoarelor! :*:*

    ReplyDelete
  13. Dragonfly - e mai bun cel de la Elf cu 8 lei, dar e bun si asta si imi pare rau de el sa-l dau!:)))))) Ne-am atasat unul de altul.:))

    ReplyDelete