"Happy New Year" Contest! (CLOSED)

 Pai fetelor, cum sa pasim noi mai bine in noul an decat cu un nou concurs? :)
Impreuna cu cei de la Cosmetic Plant am pus la cale un concurs foarte atragator pentru voi si desi exista posibilitatea sa nu-l vedeti astazi (pentru ca toti petrecem, nu?), aveti suficient timp sa participati in 2011. :)
Iata si premiile:
1. Lapte pentru corp Q10 si ceai verde (250 ml);
2. Crema contur ochi Q10 si ceai verde (50 ml);
"Coenzima Q10 este o substanta prezenta in fiecare celula a organismului, fiind foarte eficienta in lupta impotriva radicalilor liberi. Totodata, substanta previne degradarea colagenului si intarzie aparitia ridurilor. In combinatie cu extractul de ceai verde, planta cunoscuta din antichitate si consumata pentru proprietatiile ei energizante si curative, Q10 este atu-ul tau in lupta cu semnele trecerii timpului."
3. Crema de maini cu ulei de catina si masline;
"Legendele spun despre catina ca era hrana preferata a lui Pegas, calul inaripat al mitologiei grecesti. Atunci cand cobora din nori sa se adape in apele limpezi ale muntilor, acesta cauta si fructele de catina pentru a-si spori stralucirea. Aceasta planta miraculoasa hraneste si vindeca pielea, aducandu-i aportul de vitamine necesar. In combinatie cu uleiul de masline, si el purtator de vitamine si lipide vegetale ce reduc pierderile de apa din piele, aceste produse pe baza de catina, aduc pielii un plus de vitalitate si stralucire."
4. Crema de zi hidratanta, cu vitamina C naturala din macese (50 ml);
5. Lapte demachiant hidratant, cu vitamina C naturala din macese (200 ml);
"Macesul este o specie de trandafir salbatic cunoscut din antichitate si asociat cu frumusetea si cu sageata lui Cupidon. Fructele de maces erau folosite pentru proprietatiile puternic vitaminizante, tonice, ideale in pastrarea puritatii pielii si in potentarea frumusetii chipului. Studiile recente au demonstrat ca vitamina C aflata in concentratie considerabila in extractul de macese in combinatie cu "roinita", planta cu proprietati cicatrizante, creeaza un complex de ingrijire cu efect revitalizant. Produsele pe baza de macese redau tenului aspectul luminos si alunga efectele oboselii, redescoperind astfel un chip tanar si irezistibil."

1. Sampon fortifiant cu nuc si rozmarin (250 ml);
"Asigură o curăţare perfectă fără o degresare excesivă. Previne formarea mătreţii şi o îndepărtează pe cea existentă graţie principiilor active din plantele riguros alese. Conferă părului vitalitate şi strălucire."
2.  Balsam vitaminizant cu brusture si vitamina B6 (250 ml);
Extractele din urzică, rozmarin, coada calului, rădăcină de brusture, frunze de nuc şi mesteacăn, alături de vitamina B6, au efect de regenerare a firului de păr şi de protejare antimicrobiană a pielii capului. Balsamul previne încărcarea electrostatică şi dă parului flexibilitate, supleţe şi luciu."
3. Lotiune tonifianta pentru par, cu ardei iute (150 ml).
"Loţiunea alătură celor şase extracte tinctura de ardei iute cu rol de activare a circulaţiei sanguine. Stopează căderea părului şi tonifică scalpul datorită acţiunii principiilor active din plante cu efect benefic în microcirculaţie. Accelerează regenerarea celulară. Are efect antiinflamator şi antipruriginos."

Reguli:
1. Sa urmariti acest blog prin Google Friend Connect sau prin e-mail sau sa fiti "fan" pe pagina oficiala de Facebook si sa imi spuneti cu ce nume.
2. Concursul este deschis doar pentru cititorii din Romania.
3. Sa imi raspundeti printr-un comentariu la urmatoarele  intrebari:
- Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
- Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?

Deadline: 14 ianuarie 2011, ora 23.59.


 Acestea fiind spuse, vreau sa va urez un An Nou pliiiin de impliniri si sper sa fie macar la fel de bun ca cel care se sfarseste. Pentru mine a fost un an minunat, datorita faptului ca am intrat in blogosfera. Pot spune cu mana pe inima ca acect lucru mi-a schimbat viata si cred ca nu voi regreta vreoadata ca am facut acest pas. Am cunoscut lume minunata si am legat noi prietenii. Iar urmatorul an, sunt sigura ca va fi mai bun pentru fiecare dintre noi. I love you guys!

P.S. Don't forget to check out the official Facebook page a celor de la Cosmetic Plant.

Va pup!
LA MULTI ANI,

Share:

100 comentarii

  1. Incep prin a-ti ura La multi ani!!! si anul nou sa-ti aduca tot ce-ti doresti. Ma bucur foarte mult pentru noul cocurs pe care il organizezi pentru ca ador produsele cosmeticele romanesti.
    1. Cum am spus si mai sus eu ador cosmeticele romanesti, pentru caliatea lor la fel de buna ca si l'oreal sau garnier si un bonus il are pretul foarte accesibil, oricine isi poate permite sa-si cumpere cosmetice romanesti asa mai crestem si noi economia tarii. Sincer pana acum nu am incercat nici un prdus de la Cosmetic Plan, am folosit de la Elmiplant si de la Gerovial pe care le-am integrat usor in ritualul meu de beauty.
    2. Acum sa va povestesc despre ritualul meu de beauty iarna. Folosesc multa multa crema hidratanta, o data pe saptamana o masca hidratanta, si uneori imi demachiez tenul doar cu ulei de masline, si incerc sa-mi acopar tenul cat mai mult posibil cand ies afara.
    Te urmaresc pe GCF cu numele de gossip girl, iar pe pagina de Facebook su numele de Anca Ancutza.
    P.S. Poti sa ne spui cum vei alege castigatoarele concursului ;)

    ReplyDelete
  2. LA MULTI ANI ANDA!

    Sa fii fericita iubita,sa ai mult noroc,sanatate,iubire,inspirartie si la cat mai multi ani in blogosfera:*:*:*:*


    ENJOY THE PARTY!

    ReplyDelete
  3. Uite ca eu sunt prima, sau asa cred:)) ca na..anu' asta stau acasa:))
    Daca stau si ma uit nu am mai nici un produs romanesc care sa'mi placa , sa-mi placa in sensul ca sa faca ceva bun pentru pielea mea.Am fost si eu acum ceva saptamani in Dm sa iau lotiunea pt par cu ardei iute si nu o mai aveau iar produsele le vin abia pe la jumatatea lui ianuarie, si mie-mi cade parul intr-o fericire:)).Asta e singura firma romaneasca pe care o folosesc.
    Iarna folosesc creme mai grase decat in restul anului si pentru ten si pentru corp si imi dau cu crema de maini mult mai des decat o fac in restul anului.
    p.s. pe facebook te urmaresc cu "oprea Gabriela iar prin GFC cu "bibi"
    Multumesc pt sansa:*

    ReplyDelete
  4. Daca sunt singura nebuna care iti scrie la ora asta, asta e:))
    First of all, Happy New Year!!!si tot ce e mai frumos pe lume!!!
    1.GFC - Irini
    2.Folosesc demachiant produs de o firma romaneasca.Foarte happy.Inainte foloseam Nivea, dar acum sunt mai multumita, iar daca am intrat intr-un plafar ies plina de produse.Parerea mea este ca produsele romanesti sunt foarte bune, dar sunt prost, chiar foarte prost promovate.
    3.Am un ten sensibil si cu probleme, iar iarna chiar imi e mai greu cu frigul de afara, insa de curand am inceput sa folosesc produsele din casa din care imi fac diferite masti si parca e mai bine.

    Si ca o completare, chiar mi-as dori premiul 2 pt. ca sunt obsedata de par, ma bate gandul de ceva vreme sa incerc lotiunea cu ardei iute, nu ca premiul 1 nu e tentant.

    Milioane de pupici si un 2011 plin de impliniri!!!

    ReplyDelete
  5. hey.La multi ani in primul rand.
    Te urmaresc cu numele de madalinasiescu.
    Raspunsurile mele la intrebari sunt:
    1)unele produse romanesti sunt chiar bune.Eu am folosit de la firme,gen Ada,Farmec,Gerovital si mai cateva si sunt bune.Pacat ca noi nu le promovam destul si preferam sa luam de la alte firme,din strainatate.Am folosit si de la Cosmetic Plant si sunt bune produsele.
    2)Iarna nu am un ritual diferit de infrumusetare,doar ca ma dau cu mai multa crema pe maini si pe fata si hidratez si buzele mai mult cu baslam.
    Un an nou fericit!Si fie ca 2011 sa fie un an mai bun:)

    ReplyDelete
  6. Urmaresc acest blog si prin Google Friend Connect , si sunt si fac pe pagina de Facebook cu numele Ioana Ioanna .
    Am incercat produsele romanesti naturiste (creme, balsam de buze , sampoane, tratamente pentru unghii etc) si am fost multumita de ele .
    Iarna imi hidratez pielea cat mai bine , pentru a nu fi afectata de frig , ger . Incerc sa imi feresc toate zonele sensibile de frig .. si cam atat . Nimic foarte special .
    Sper sa castig macar unul din premii :))

    ReplyDelete
  7. LA MULTI ANI!!!Iti doresc sa ai un an mult mai bun, sanatate si fericire. In ce priveste concursul te urmaresc cu numele de DeeDee prin Google Friend Connect(br.di.ad@gmail.com).
    Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    In ultima vreme am folosit cateva produse romanesti(o gama pentru ten de la Gerovital, crema de fata de la Bioten, balsam de buze cu Spf 15 de la Gerovital) si am fost chiar multumita de ele, facandu-si treaba destul de bine si pentru un pret accesibil. In schimb am incercat unele sampoane cu tot felul de plante si nu am fost prea multumita de ele.
    Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?
    Ritualul de infrumusetare consta in curatarea fetei cu un gel si lotiune tonica de la Gerovital, aplicarea cremei de fata (Bioten)si a unei creme contur pentru ochi (Avon). Iarna spre deosebire de alte anotimpuri folosesc o crema putin mai grasa decat de obicei pe care o aplic zilnic.

    ReplyDelete
  8. In primul rand iti doresc un an nou fericit, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele! :)

    1. Primul meu gand era ca nu am folosit vreodata produse romanesti (fabricate in romania, da... dar firma nu era romaneasca). Apoi, mi-am dat seama ca lotiunea de plaja pe care am cumparat-o asta vara era de la Cosmetic Plant, asa ca ii voi face un mini-review. Am fost foarte incantata de produs. Crema are un miros placut si se absoarbe rapid in piele. Nu am fost la plaja (eh, sa zicem ca nu-i una din activitatile mele preferate :P ), dar am folosit lotiunea de cate ori am iesit ziua in oras, si da, protejeaza bine, deoarece n-am simtit acele 'arsuri' pe care le ai daca stai la soare neprotejat.

    2. Iarna nu fac nimic deosebit in afara de faptul ca folosesc din cand in cand o crema de maini.

    p.s. Te 'urmaresc' via GFC si pe Facebook cu numele Cristina.

    ReplyDelete
  9. Am sa va spun nu numai o experienta de a mea ci si o parere a unei doamne din Belgia pe care am cunoscut-o la mare. Spunea ca cel mai bine se simte ea cu lotiunea Doina- noi am ras dar faza era pe bune. Era o doamna deosebita, la vreo 50 de ani dar cu un corp de balerina si un ten foarte fin.
    Eu momentan folosesc tot Doina- pentru ca sunt la mama mea si ea voteaza cu produsele romanesti in general :). Prin 2003 sau 4 mai descoperisem o firma Carina se numea, era noua parca, dar acum nu am mai vazut nimic de la ei. Aveau creme faine si blande. Imi plac si cremele de la Cosmetic Plant, unguentele de la Fares, crema depilatoare de la Farmec- rapida si neagresiva din categoria ei de pret, ca si balsamul dupa epilare tot de la Farmec- miroase super si e foarte bland. In general am o problema cu cremele daca sunt agresive fata de ten, mai ales in zona ochilor sau sub nas, dar cu produsele romanesti nu am patit-o niciodata.De aceea le recomad cu mare drag si altora, pentru ca asa cum exista la noi la fete "bad hair day" unele stim ca avem o senzatie cateodata cand ne apare o iritatie suparatoare de "bad complexion day"...
    CU ocazia acestui concurs am vazut produsul Lapte demachiant hidratant, cu vitamina C naturala din macese, nu stiam de el, cred ca am sa il achizitionez, in general cand vad scris pe produs "vitamine", "vitamina C" mai ales :) sau "energie", "tonifiere", I'm so there :)
    Good luck everyone! Happy New Year!

    ReplyDelete
  10. Hey Anda...se pare ca sunt prima,ce bine:)
    Ma gandeam acum ce produse romanesti folosesc eu...Eu am o parere foarte buna despre el,cateodata merita mai mult decat cele straine si foarte scumpe.Eu de obicei mai folosesc creme si tot felu pe baza de plante,gen cremele de la Plafar,care mie mi se par o adevarata comoara.De exemplu,am scapat de acnee cu o astfel de crema:).Acum parerile sunt impartite,si bineinteles depinde foarte mult si de tenul pe care il.Oricum eu am o parere foarte buna,si pentru mine chiar isi fac treaba!
    Pentru a doua intrebare:Iarna mi se pare ca fata mea este tot timpul uscata,din cauza frigului,si deasta o hidratez muuult mai bine.Folosesc zilnic o crema cu protectie impotriva frigului,si neaparat crema de maini si balsamul de buze care este nelipsit.Nu pot sa spun ca am neaparat un ritual diferit,mai mult difera tipul de crema decat modul de folosire.Vara folosesc mai mult crema cu protectie solara,care iarna nu imi face bine.A...si iarna neaparat folosesc o crema de corp nuantatoare,nu vreau sa mi se duca tot bronzul pana la vara:D...Cam atat,nu e nimic foarte special,dar eu asa sunt obisnuita:)

    P.S:sunt abonata la blogul tau prin email cu adresa madutza_696@yahoo.com si te urmaresc cu numele de Sheer prin Google Friend Connect

    Un an nou cat mai fericit Anda,sa fi la fel de aproape de noi ca si anul ce a trecut:X

    ReplyDelete
  11. La multi ani!Multa sanatate si sa ai un an mai bun decat cel care tocmai a trecut!

    FOllower: Poofie, Mail: pfhutz@yahoo.com
    FB: Stephanie Stanciu

    Folosesc de cand ma stiu produse romanesti..Elmiplant!Demachiantul e nelipsit!Sunt foarte multumita.

    Iarna..am foarte mare grija de parul meu..masti saptamanal..masti faciale cu argila..si Neutrogena pentru maini+corp <3

    Distractie placuta in continuare.
    Nu uita sa bei multe lichide ;))!

    ReplyDelete
  12. In primul rand vreau sa iti urez un an nou fericit alaturi de cei dragi!
    Am folosit si inca folosesc produse romanesti de la Elmiplant, Cosmetic Plant si Farmec si nu cred ca voi renunta prea curand la acestea deoarece au un pret mai mult decat acceptabil si unele pot inlocui foarte bine produse ale unor firme straine care sunt cumparate mai mult datorita brandului.

    Iarna, pielea mea este putin mai capricioasa si are nevoie de mai multa hidratare, asa ca in aceasta perioada folosesc produse de ingrijire ce o protejeaza de frig, creme putin mai grase si imi aplic masti de fata mai des.
    Sunt o fana a paginii de Facebook!( madda ilade)

    ReplyDelete
  13. In primul rand La multi ani,Anda! Sper ca noul an sa ne aduca si mai multe postari din partea ta!!!:D

    Te urmaresc prin GFC sub numele Lestie iar pe facebook iti urmaresc pagina cu numele Sabina Lestie.
    Din experienta mea cu produsele romanesti,pot sa spun cu mana pe inima ca numai cu gama Gerovital Stop Acnee am scapat de nenorocitele de cosuri.Deci sunt incantata oricand sa inecrc noi produse meid in roumeinia.In plus,recent am folosit un sampon de la Favisan impotriva caderii parului si chiar o avut efect.
    Iarna,fata de restul anului...nu schimb mare lucru.Schimb balsamul de buze,si folosesc unul si mai gras ca de obicei si folosesc o crema de fata cu galbenele mereu-naturala,ofc,cumparata de la Plafar:D.

    ReplyDelete
  14. La multi ani! Un An ce va urma plin de impliniri!
    1.Dintotdeauna am folosit si cosmetice romanesti,demachiant prefer sa cumpar de la plafar si sampon la fel. Cremele de fata le-am mai alternat, dar imi plac cele de la bioten , gerovital.Eu imi cumpar produse romanesti si imi plac.
    2. Iarna in diminetile cu temp sub 0 grade, folosesc crema de galbenele in locul celei zilnice si folosesc mai des masti hidratante cu ulei d masline, miere banane, chestii invatate din blogosfera.
    Am tot auzit de aceasta firma si cum ajungeam la un DM(nu e la mine in oras) voiam sa caut crema de ochi. O seara buna

    ReplyDelete
  15. la multi ani !!!!
    te urmaresc prin gfc cu numele de sweet_cristi_anna
    acum intrebariel si raspunsurile :

    .- Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    -sincer,nu mi se par f ok.....toate.pt ca romanul nu face lucrul k-lumea, insa de curand chiar am avut o mega-extra-super-surpriza legata de un produs romanesc .ma chinui de mult cu acneea si a fost singurul care chiar m-a ajutat .

    - Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?
    -poi demachiere.lotiune tonica, creme,masti argila , si intr-adeevar mi es usuca buzule si toata portiunea din jurul buzelor ingrozitorrrrrrrrrrrrrrrrr. chiar nu mai stiu cu ce sa-mi dau.cand ma dau cu fond de ten , mi se decojeste pielea. am incercat crema galnenele.nimic:9daca ai vreun sfat ,te astept......

    multumesc pt concur,esti f dragutza,
    pupikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  16. La multi ani, Anda!!
    te urmaresc prin GFC cu numele little princess si pe facebook cu numele zurbagiu miruna
    -Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    Nu am incercat asa multe produse romanesti dar mi se par chiar bune la pretul lor:)
    - Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?
    Crema hidratanta! am tenul normal spre uscat si iarna am portiuni uscate in jurul nasului si intre sprancene
    Balsam de buze! mi se usuca buzele ingrozitor de la frig..
    In rest..nimic special:)

    O seara buna!

    ReplyDelete
  17. La multi ani, Anda! Si eu ma pot lauda cu faptul ca am descoperit blogosfera de beauty in anul 2010 si ca mi-a imbunatatit mult viata! Te urmaresc demult deja.
    Produse romanesti folosesc multe, iar intamplarea face ca acum sa ma spal exact cu samponul si balsamul Cosmetic Plant puse la bataie de tine. Sunt multumita pana acum, dar si foarte curioasa sa incerc si lotiunea aceea cu ardei iute de care am citit.
    Iarna incerc sa beau apa desi nu simt nevoia, ma imbrac bine si sa-mi acopar pe cat posibil si parul de frig, sa ma dau cu creme mai grase pe ten si mai ales pe maini.
    Multumim pentru noul concurs!

    ReplyDelete
  18. La multi ani Anda! Fie ca anul care doar ce a venit sa iti aduca multa fericire, sanatate, implinire spirituala si chiar materiala.
    Te urmaresc prin GFC sub numele Alice iar pe facebook iti urmaresc pagina cu numele Mary Alice.

    1.Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    Din experienta mea pe produsele romanesti sunt foarte bune. Printre gamele folosite de mine au fost Gerovital, Elmiplant, Farmec si altele. Imi plac si produsele de la Plafar, deoarece sunt produse pe baza de plante. Intotdeauna am alternat produsele de la Plafar cu produsele pe care le achizitionez din alte magazine, si sunt foarte multumita de rezultate.

    2.Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?
    Desi am tenul gras, iarna mi se usuca tenul ingrozitor de rau, iar buzele mi se crapa urat de tot. Pentru ten folosesc multe creme hidratante (cum este cea de la Elmiplant), uneori chiar si crema de galbenele de la Plafar(pe care o folosesc si pe post de balsam de buze deoarece imi ingrijeste buzele perfect)si multe masti cu argila, miere, iaurt, ulei de masline si multe altele. Pentru par folosesc diferite tincturi de la plafar pe care le folosesc cu samponul, iar parul meu rezista la vremea aceasta rea, iar matusa mea m-a invatat sa imi fac pentru par o masca din 3 capsule gelatinoase de vitamina E, 3 linguri de miere si 4 lingurie de lapte de capra pentru hidratare (se amesteca cele 3 ingrediente, se aplica pe parul umed si se lasa 30 de minute, apoi se clateste cu apa calduta). De asemenea pentru corp folosesc multe creme hidratante, iar de obicei cand fac baie, imi pun in apa lapte de capra si miere ca sa imi hidratez pielea foarte bine. Iarna folosesc foarte mult laptele de capra pentru par si corp, pe langa cremele hidratante.

    Felicitari pentru concurs!
    Pupici!

    ReplyDelete
  19. Trebuie sa recunosc ca in materie de cosmetice am fost mereu o incapatanata,iar persoana cu care intram cel mai adesea in conflict pe aceasta tema,era sora mea.Spun ca ``era`` pentru ca situatia s-a schimbat in sens favorabil de 1 an incoace.Inainte sa plec la mare vara trecuta,mi-am cumparat produsele obisnuite de protectie solara (dermatocosmetice) din farmacie,cheltuind o mica avere.M-am intors cu un bronz adorabil,foarte multumita,ca intotdeauna,de altfel.Si cand ma laudam mai bine,apare si sora-mea cu niste recipiente goale de crema SPF Elmiplant.Unde era continutul?In recipientele MELE de crema pentru plaja!!!! Tot atunci am aflat de crema de fata de la Ivatherm inlocuita tot cu Elmiplant,si uleiul de masaj...tot se putea inlocui si pastra ambalajul original.Tinea mortis sa imi dovedeasca,ca si produsele romanesti sunt calitative daca ai incredere in ele,si mai mult decat atat,le poti avea la un pret extrem de accesibil.Era unica modalitate prin care ma putea convinge si...a reusit.Ii sunt recunoscatoare,iar scopul chiar i-a scuzat mijloacele.Cu siguranta faptul ca un produs scump e neaparat bun,e mai mult o preconceptie gresita.
    In ce priveste ingrijirea in sezonul rece-apelez la cremele a caror compozitie este mai uleioasa,cu continut scazut in apa,deoarece apa ingheat tenul,iritandu-l si agresandu-l,in loc sa-l protejeze.E ideal sa aiba si SPF.In rest,exfoliere saptamanala,masti hidratante,masti de protectie impotriva factorilor nocivi,masajul cu ulei de masline (hidratant extraordinar) sau cel cu migdale dulci (in zona ochilor)si neaparat fondul de ten si pudra,cand ies din casa.Pentru buze,iarna folosesc un balsam cu unt de shea,iar pentru maini o crema puternic hidratanta pe care o port mereu cu mine.Manusile si fularul sunt indispensabile in sezonul rece.

    Te urmaresc pe facebook cu numele ``anda apostol``si...te pup!

    ReplyDelete
  20. Buna!
    La multi ani!
    Produsele romaesti sunt o minune!
    Pot sa zic ca nu prea am incercat produse straine...m-am bazat mereu pe cele romanesti:)
    Pot sa incep cu cele de la Elmiplant...am folosit demachinat si o lotiune de curatare si am fost foarte multumita:)
    Si nu pot sa uit vechea crema Doina pe care mama o foloseste si acum:)...acea crema e speciala..iti lasa o piele fina si catifelata:)
    Deci un 10+ produselor romanesti:)

    pentru a-mi proteja fata in timpul iernii folosesc masti hidrantante si creme hidratante:)
    Pentru maini si picioare folosesc creme grase,pentru hidratare pe carele aplic seara si pun apoi manusi si sosetele speciale cu cuare dorm noaptea:);))Dimineata pielea e foarte fina:).Pentru buze folosesc mereu balsam de la Nivea:)

    Te urmaresc prin GFC si email cu numele Irynuk:)

    ReplyDelete
  21. Buna:* Te urmaresc cu numele Dedeea.
    1.Am folosit multe produse romanesti si pot spune ca sunt foarte bune.Dintre firmele incercate mentionez Gerovital,Herbagen,Elmiplant.
    La asa un pret de mic ,ele chiar isi fac datoria cu brio.:)
    Lucrul care ma deranjeaza in mare parte este faptul ca se exporta(si aici ma refer la Herbagen).Am comparat crema de fata cumparata din Romania cu cea din Germania si sincer...etse o diferenta destul de mare.Incepand de la aspectul ambalajului pana la efectele asupra pielii.
    Mi-as dori atre tare mult ca celelalte firma sa ramana numai pe piata romaneasca.
    2.Nu am un ritual special iarna,doar ca in aceasta perioada aplic o crema hidratanta mult mai buna si de asemenea si masti:)

    Te pup:*

    ReplyDelete
  22. Vultur Daiana Petruta2 January 2011 at 11:28

    La Multi Ani in primul rand si iti doresc un An Nou plin de bucurii!Te urmaresc cu numele Daiana prin GFC si adresa de email petruta1990@yahoo.com.Incep prin a lauda produsele Elmiplant care pentru mine au fost o adevarata binecuvantare mai ales pentru pielea mea deosebit de uscata!Folosesc lotiunea de corp intensiv hidratanta si imi place foarte mult.De cand am inceput sa o folosesc pielea mea se bucura de un adevarat rasfat!In legatura cu cealalta intrebare, iarna folosesc mult mai multa crema decat vara si pentru ca am pielea uscata si am nevoie sa ma cremuiesc ca altfel ma strange pielea, dar si pentru ca imi place sa am o piele fina mereu!Pentru ten folosesc dupa demachiere, un gel de curatare delicat, apoi o crema hidratanta de noapte iar dimineata dupa demachiere folosesc o crema hidratanta de la Avon.Imi place deosebit de mult gama Winter Solutions de la Avon!Cam asta ar fi ritualul meu iarna!Te pup si multumim pentru giveaway!

    ReplyDelete
  23. Blavooo! Sa te simti la fel de bine in blogosfera cum ma simt si eu :P :) Tu cand faci un an? :) Super cu concursul de la CP, don't enter me, cunosc aproape toate produsele :) las si pe altii :P

    ReplyDelete
  24. Machiaj Ochi - la fel ca la giveaway, in functie de comentariile voastre ma voi decide daca aleg eu sau aleg cu ajutorul random.org.
    Kiss.

    ReplyDelete
  25. Andreea - multumesc mult! A fost frumos. Sper ca te-ai simtit si tu bine.
    La multi ani!

    ReplyDelete
  26. siginutz - Daaa, ma simt foarte bine!:)
    Eu fac un an abia in iunie!:D
    Am vazut ca ai multe review-uri la Cosmetic
    Plant. :)
    Si mie imi plac produsele lor.
    Kisses!

    ReplyDelete
  27. Hello,
    LA MULTI ANI!
    Din 1994 folosesc crema antirid cu galbenele. Aveam o colega care le aducea. Este miraculoasa. Crema si-a schimbat ambalajul de vreo 2 sau 3 ori dar calitatea a ramas aceeasi. Sunt FAN Cosmetic Plant si voi ramane pana la moarte. Neavand probleme de ten, piele, nu fac nimic special iarna. Fac parte din generatia care nu foloseste o multitudine de creme. Crema amtirid este singura care o folosesc pt ten si gat.
    Pe facebook ma gasesti Marginean ILeana

    ReplyDelete
  28. Buna Anda,LA MULTI ANI (putin cam tarziu)mult noroc in anul 2011 si nu in ultimul timp multa sanatate!Vreau sa incep prin a-ti spune ca esti o persoana foarte talentata si de cand am descoperit blogosfera(nu de foarte mult timp) iti urmaresc blogul zi de zi si nu exagerez!Ai niste machiaje minunate si un blog care este o adevarata placere pentru mine sa`l citesc(ti-am citit toate postarile <3 )Nu am participat niciodata la un concurs online dar am profitat de ocazia asta si ca sa-ti zic lucrurile de mai sus.
    Te urmaresc prin GFC cu numele Stefana.

    - Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    Desi am doar 16 ani imi place foarte mult sa ma ingrijesc si aproape intodeauna aleg produsele romanesti care sunt de o calitate foarte buna si la un pret accesibil pentru toata lumea(si mai ales pentru cei/cele care nu au un venit propriu,cum as fi eu).Persoanele care spun ca nu sunt bune inseamna k nu au folosit produse adecvate sau ca nu le-au folosit cum trebuie.NU toate produsele scumpe sunt neaparat bune,iar pentru majoritatea sunt un simplu moft(poti folosi si o crema de fata de ex Elmiplant,Gerovital care poate avea aceleasi rezultate ca o crema de 3 ori mai scumpa.Bineinteles ma refer la persoanele care nu au probleme mari cu tenul ,pielea,parul etc. desi sunt si multe exceptii care au ajuns la produsele romanesti dupa ce au cheltuit averi pe produsele scumpe).Si acum sa raspund la intrebare propriu`zisa:experienta mea cu produsele romanesti este una foarte buna si nu m`au dezamagit niciodata.

    - Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?
    Intr-adevar iarna trebuie sa ai un ritual de ingrijire zilnica foarte bine pus la punct pentru ca frigul este o adevarata catastrofa pentru corpul nostru,si trebuie sa ne protejam foarte bine.In fiecare saptamana am propria sedinta de beauty in care ma ocup exclusiv de mine si de corpul meu(masti de fata/par,bai de aburi,exfoliere etc ).Bineinteles in fiecare zi imi rasfat tenul cu o crema intensiv hidratanta dupa ce mi-am curatat fata foarte bine cu demachiant si lotoune tonica.Buzele si ochii de astfel sunt o parte foarte importanta a corpului pentru k pielea este extrem de sensibila si trebuie acordata o atentie foarte mare(pentru buze folosesc crema de galbenele care le hidrateaza excelent).Mainile ,la fel ca tenul sunt expuse cel mai des la frig si trebuie ingrijite corespunzator cu o crema hidratanta(odata pe saptamana,seara mi le ung foarte bine cu ulei de masline si imi pun manusi de bumbac cu care raman peste noapte).Pielea corpului la fel o rasfat cu o crema de corp foarte hidratanta cel putin odata la 2 zile.Cred ca fiecare produs folosit pe timp de iarna trebuie sa fie foarte bine hidratant si sa ne protejeze de factorii externi,in cazul acesta frigul(pe langa multi altii) care este cel mai important.
    Dar bineinteles trebuie sa avem grija de noi si din interior consumand foarte multe fructe si legume si nu in ultimul timp foarte multa apa care are rolul cel mai important in hidratare.

    Te pup!

    ReplyDelete
  29. La multi ani!Sa-ti aduca noul an numai impliniri!

    Produsele cosmetice romanesti sunt printre putinele produse autohtone pe care le apreciez.Am folosit si eu produse Cosmetic Plant,Gerovital,am incercat si produse Farmec.Sunt o mare fana ale produselor naturiste si imi plac tare mult cremele cu galbenele,fac minuni!
    Experienta mea cu produsele romanesti a inceput cand eram mai micuta si aveam cateva cosuri ce ma suparau tare rau.Intr-o zi in care ele isi cam faceau de cap,am fost in vizita la o matusa de a mea care este farmacista.Ea mi-a sugerat sa dau cu laptisorul Doina pe care il avea ea.Am dat atunci cu laptisorul,iar seara cosurile mele au inceput sa se usuce.Am sunat-o imediat pe matusa mea si i-am spus sa imi aduca si mie neaparat o sticluta din aceea.Pentru tenul meu este foarte buna si o folosesc de ceva timp!Am recomandat-o prietenelor mele si mi-au spus ca si lor le place.Asadar,imi plac produsele romanesti,fara sa mai pun la socoteala preturile accesibile!
    Iarna folosesc creme mai grase decat in restul anului,mai ales pentru fata si maini,pe care nu le pot feri de frig la fel de bine precum restul corpului.Pentru maini folosesc,inainte de a ma baga la somn,creme mai grase,iar apoi imi pitesc mainile in manusi.
    Te urmaresc cu numele Bia'a si sunt fan pe facebook cu numele Bianca Matei.
    Te pup,multumim pentru alt giveaway interesant!

    ReplyDelete
  30. La multi ani, Anda!!! Sa ai un an nou 2011 plin de impliniri!!!
    Imi plac mult cremutele romanesti de la Cosmetic Plant, Gerovital si Elmiplant. Isi fac bine treaba si-mi raman si banuti pt alte placeri nevinovate :D
    Iarna, aleg o crema un pic mai grasa, mai emolienta :) si nu ies din casa fara un balsam de buze in buzunar!
    Pe facebook ma gasesti Oana Catrina

    ReplyDelete
  31. La multi ani!! Sper ca 2011 sa-ti aduca toti ce-ti doresti!:D

    Parerea mea despre produsele romanesti e una mai mult decat buna, sunt muult mai ieftine decat cele din import si muuuult mai bune...nici nu se compara. Deocamdata am fost multumita de toate produsele romanesti pe care le-am testat.
    Iarna...utilizez cam 3 balsamuri de buze/iarna, sunt obsedata de buze, mi se usuca foarte repede daca nu folosesc balsam...iar despre fata, ce sa zic, imi iau o crema ceva mai grasa decat in mod normal...Nu uit nici de maini, le dau cu crema in fiecare seara si inainte sa plec de acasa...

    Prin GFC te urmaresc sub numele Andreea iar pe Facebook Andreea Maracine.

    ReplyDelete
  32. La multi ani, Anda! Sa ai un an plin de impliniri !:)

    Dupa parerea mea produsele romanesti sunt din mai multe puncte de vedere la fel de bune sau chiar mai bune decat celelalte. Am incercat produse romanesti cum ar fi Elmiplant, Gerovital, Farmec, Gerocossen si Favisan. Decocamdata nu m-a dezamagit niciun produs romanesc pana acum.
    Un lucru bine stiut de noi este ca produsele romanesti au un pret mai mic fata de cele din import si acest lucru este un avantaj.

    Iarna incerc pe cat de mult sa imi hidratez mai mult mainile si fata, dar am in aceeasi masura am grija si de parul meu.

    Multumim pt acest concurs. Esti minunata :*

    Te urmaresc prin GFC cu numele de adelina e.p.

    ReplyDelete
  33. La multi ani, Anda!
    1. In ceea ce priveste produsele romanesti, cred ca sunt prea putin promovate. Avem cu ce ne lauda, avem produse bune si firme care au traditie in domeniu si nu se fac de ras. Pe langa calitate, pretul e de cele mai multe ori accesibil oricui. Ar trebui sa incurajam industria romaneasca prin cumpararea produselor care ne folosesc si sunt romanesti.

    2. In timpul iernii aplic o crema de fata mai grasa, la fel si cu mainile. Daca in celelalte anotimpuri, sau mai ales vara, pun accent pe aroma si mai putin pe hidratare, iarna se inverseaza rolurile. De asemenea sunt (si) mai atenta cu parul meu. Folosesc mai des ulei de masline si masti protectoare.
    Te urmaresc si pe FB, cu numele DianaFeliciaRosu

    ReplyDelete
  34. La multi ani!
    1. Din punctul meu de vedere cosmeticele din Romania sunt la fel de bune ca oricare altele - poate chiar mai bune dc e sa luam in consideratie pretul. Nu am folosit vreun produs de care sa nu fiu multumita, dar am avut experiente negative cu marci internationale de produse care se presupuneau sa faca minuni.
    2. Iarna incerc sa imi hidratez tenul si sa nu uit sa ma dau cu crema pe fata si maini ( mai ales pe maini e o maaare bataie de cap) si sa folosesc un ruj hidratant. Cam atat!
    Multumim de concurs!
    Te urmaresc prin GFC cu numele Elena.

    ReplyDelete
  35. LA MULTI ANI! Iti doresc sa ai parte de tot ce ti-ai dorit anul precendent si nu ai avut !:)

    1.Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?

    Inainte nu prea foloseam produsele romanesti, dar de un timp "m-am bagat mai tare in ele" si chiar imi plac. Pana acuma nu am avut nicio problema cu ele si sper sa nu am(folosesc produse de la gerovital-pt par, de la elmiplant si farmec -creme, lotiuni ). Mi se par la fel de bune ca cele straine.

    2.Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?

    Intr-adevar, tenul trebuie protejat mult mai mult decat vara pentru ca e expus frigului. Spre deosebire de vara, in timpul iernii folosesc creme mai grase si balsam de buze, ziua, iar seara, dupa demachiere si inainte sa imi aplic crema de seara imi stropesc fata cu apa termala. Si inca un lucru... folosesc o data pe saptamana masca hranitoare.. am lasat pe locul doi mastile exfoliante. Cred ca.. asta e tot.

    Te pup!
    Stefi

    ReplyDelete
  36. Deoarece ne intampini in noul an cu un concurs foarte atragator iti urez si eu un an nou plin de bucurii,impliniri dar si multa sanatate :*

    Pot spune ca pana in acest moment, experienta mea cu produsele romanesti a fost una de scurta durata deoarece nu am folosit atat de multe produse pe cat mi-as fi dorit.
    M-am limitat pana acum doar la cateva produse cum ar fi Emulsia Doina de la Farmec (mi-a ramas intiparita in memorie sticluta inca din copilarie am decis sa o incerc si nu regret ca am facut-o) crema depilatoare tot de la Farmec aaaaa si dermatograful Ada (din cauza caruia ma certa mereu profa de romana) :D
    As dori sa continui folosirea produselor romanesti deoarece unele dintre ele sunt chiar foarte bune, merita achizitionate si a doua oara si reprezinta si o alternativa buna din punct de vedere al pretului lor.
    In ceea ce priveste ritualul de infrumusetare din timpul iernii,pot spune ca pun mai mult accent pe hidratarea buzelor si a mainilor cu ajutorul cremei de galbenele deoarece ele au cel mai mult de suferit in aceasta perioada.

    Te urmaresc pe Facebook cu numele Alayna Alayna, pupici :*

    ReplyDelete
  37. La multi ani, Anda!! Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca, si sa iti "urmezi" toate "rezolutiile" pentru noul an!

    Acum, raspunsurile mele:
    1. Experienta cu produsele romanesti este foarte buna. Folosesc demachiant de la Elmiplant sau Gerovital, si nu am avut nicioadata probleme, indeparteaza perfect machiajul, nu irita ochii. Deasemenea, sampoanele Gerovital sunt foarte bune, hidrateaza si ofera volum, nu creeaza matreata. Un alt produs romanesc, de o calitate foarte buna, un fel de panaceu pentru tot felul de probleme, este Unguentul cu Extract total de galbenele, produs de farmacia D. Baciu. Acest produs e bun pentru orice fel de iritatii, arsuri, piele deshidratata...orice probleme cu epiderma este macar calmata, daca nu vindecata intr-un timp extrem de scurt!!!
    Desi prost promovate, produsele romanesti sunt extrem de calitative, si la preturi mai mult decat convenabile! Si strainii le apreciaza foarte mult, uneori chiar mai mlt decat noi! De exemplu, imi aduc aminte de una din profesoarele mele din facultate, guest lector din Spania, care cumapara creme Gerovital pentru intreaga familie si pentru prieteni atunci cand se intorcea in tara natala in vacante. Ba chair, pentru ca nu gasise cantitatea dorita in farmacii, mersese chiar la depozitul din oras al firmei ca sa si le procure!!! :))

    2. Ritualul meu de frumusete iarna cuprinde: pentru corp si maini, mai multa lotiune hidratanta. Pentru hidratarea intregii epiderme, minimum 2 ceaiuri pe zi. Pentru fata, crema hidratanta in fiecare zi, si o masca hidratanta cu argila si miere de la producatori locali (naturala, nu din comert)saptamanal. Deasemenea, un alt produs folosit zilnic iarna este balsamul de buze de la Carmex (desi nu are tocmai un miros placut, este foarte eficient).

    Cam atat pentru raspunsuri! Te urmaresc prin GFC cu Elena Serban, iar pe Facebook sunt fan cu Elena Alexandra Serban.
    Te pup!

    ReplyDelete
  38. Buna, Anda. In sfarsit m-am hotarat sa particip si eu, incercarea moarte n-are :))
    Te urmaresc pe Facebook cu numele Rosu Alina Gabriela si prin GFC cu Alina Rosu.
    1. Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    Pai am folosit elmiplant (crema de fata, demachiant, lotiune tonica), farmec (crema de fata, lotiune tonica, oje, acetona), gerocossen (crema de fata, sampon), gerovital (crema de fata, ser termoprotector), cosmetic plant (crema ochi cu Q10, demachiant cu macese). per ansamblu am fost foarte multumita de raportul calitate-pret.
    desi anumite produse nu mi-au facut bine, nu pot sa spun ca sunt proaste, ci, mai degraba, ca nu au fost potrivite nevoilor tenului meu. spre exemplu apiderminul mi-a provocat o reactie alergica si avea pielea uscata si rosie pe ambii obraji. spirulin, crema cu spirulina mi-a scos la suprafata niste monstruleti si mi-a inrosit fata (mi s-a spus ca as fi si umflata in perioada aia).
    al meu foloseste deodorantul de la farmec, athos, si e foarte multumit de el, are un miros placut si nu transpira.
    tata foloseste crema de maini cu glicerina de la farmec si este incantat de ea, altfel nu imi explic de ce are vreo 3 tuburi in baie :))
    deci, dupa cum vezi, o mare parte din familia mea sustine econimia nationala, cumparand produse romanesti :D

    2. Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?

    da. DA! pentru ca desi vara am un ten cu tendinte de ingrasare, iarna am senzatia ca ma "tine". crema cu extracte de bumbac de la elmiplant deja nu mai face fata, asa ca am luat de la gerocossen activa hydraferm crema revitalizanta de noapte si intr-adevar se vede diferenta. dimineata folosesc in continuare elmiplantul pentru ca se absoarbe foarte bine si nu luceste.
    de asemenea, trebuie sa folosesc musai balsam de buze. momentan am balsamurile de la gerovital (balsammmmm, balzzzam si balsamed), luv them!!

    ReplyDelete
  39. La Multi Ani !!

    1.Folosesc produse romanesti , am avut probleme cu matreata si pot spune ca singurul sampon care a avut efect a fost samponul cu propolis Q4U de la TIS farmaceutic.
    2.Iarna folosesc in mod special creme mai grase si pun mare accent pe hidratarea mainilor si buzelor.
    Te urmaresc cu numele de ingerash dulce.

    ReplyDelete
  40. Hey Anda :* multumim pentru numeroasele concursuri minunate :D
    Te urmaresc pe GFC cu numele de a.melody91 iar pe FB cu Amy Melody. :P

    1.Am folosit de-a lungul timpului cate ceva produse romanesti mai ales cele pentru ten..pentru ten acneic pentru ca ma lupt uneori cu mici "prieteni"..si pot sa spun ca au fost chiar mai de ajutor decat cele straine si faimoase..
    Mai folosesc pe la Elmiplant gel anticelulitic ..pot sa spun ca (virgula) chiar se observa diferenta in timp..si mama este o consumatoare de produse romanesti si e foarte multumita..asa ca as avea cu cine sa impart premiul :P
    overall sunt foarte multumita de produsele autohtone (din ce am incercat)..de aceea mi-ar face mare placere sa incerc si ceva la Cosmetic Plant..

    2.Nu pot sa spun ca fac ceva anume in plus iarna..avand in vedere ca am tenul destul de gras nu prea am probleme..singura diferenta e ca nu omit portia de crema de dimineata si seara cum mai fac uneori in zilele de vara(stiu ca nu ar trebui nici atunci) :P

    ReplyDelete
  41. - Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    Una destul de lunga as putea spune,mama fiind o fidela utilizatoare mi-a insuflat si mie aceleasi obiceiuri ca sa zic asa, si ca urmare cam jumatate din produsele pe care le folosesc sunt romanesti si ma declar foarte multumita de ele. Din pacate pana acum de la cosmetic plant nu am incercat nimic, dar nu e timpul pierdut,deja am pus ochii cate ceva.
    - Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?
    Da,iarna pielea este mai uscata,asa ca scrubul cu zahar miere si ulei de masline este obligatoriu,iar daca pielea nu este destul de hidratata nu plange daca mai aplicam un strat de crema hidratanta.De asemnea folosesc pentru ten o crema cu spiruluina luata de la plafar,iar din geanta nu imi lipseste o mini crema de maini cu galbenele pe care am luat-o de la nemti cand nu ma descurcam cu clima lor

    ReplyDelete
  42. Of course ca te urmaresc cu " danussik" si pe fb cu "daniela gabriela". Produsele romanesti....acum marturisesc ca sunt extra incantata de spray-ul termoprotector de la Gerovital,e absolut superrrr. Si cred ca tot gerovital am folosit pt cremele de fata, nu m-au dat pe spate,dar au fost ok. In rest, Bioderma e preferata mea,in special solutia micelara(desi cred k bioderma e din Franta?-nu stiu sigur).
    Pe timp de iarna, balsamul de buze e prietenul meu cel mai bun, la fel si crema de la farmec pt maini. Pt fata folosesc crema de ochi si dimineata si seara(vara folosesc numai seara) si o crema de fata super hidratanta. Masti multe.majoritatea homemade(cu multa miere). Ah,si multa atentie pt calcaie(folosesc o crema grasa seara la culcare si peste o pereche de sosete groase). Cam atat! Un an nou cat mai bun!!!

    ReplyDelete
  43. 1. Folosesc folosesc! :) Ba chiar mi-am facut o lista care sa inlocuiasca majoritatea produselor straine. Sunt ieftine si bune. FOARTE bune! De la Cosmetic Plant recunosc ca nu am incercat nimic dar sampoanele imi fac cu ochiul.

    2. Iarna ma cremuiesc de fiecare data cand trec prin baie xD Am pielea EXTREM de uscata...ceea ce e foarte ciudat avand in vedere ca vara sunt disco-ball.

    Te urmaresc ca Anca prin GFC.

    ReplyDelete
  44. La multi ani si un an nou cat mai bun!
    Te urmaresc prin GFC cu numele ”Cristina.”
    Si acum intrebarile:

    Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    La un moment dat in 2010 aveam eu niste pitici pe creier si cumparam exclusiv produse romanesti, care nu m-au dezamagit, printre care si Cosmetic Plant. Daca ar fi dupa mine, as promova mai mult produsele romanesti, atat in tara, cat si in afara, pentru ca avem cu ce!


    Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?
    In general, eu folosesc gel de curatare, demachiant si crema de fata, ocazional lotiune tonica si de vreo 2-3 ori pe luna masca. Iarna simt nevoia de produse mai hidratante, mai grase, asa ca crema de galbenele devine aliatul meu.

    Succes tuturor :)

    ReplyDelete
  45. La multi ani!
    Te urmaresc prin GFC cu numele gadea alexandra.Nu ti-am scris eu foarte multe pe blog dar te urmaresc de mult mult timp,prima data te-am descoperit pe e-joy..apoi blogul:).M-am hotarat sa particip pt. ca am folosit si eu cateva produse de la Cosmetic Plant si am fost incantata.
    1.Eu sunt incantata de produsele romanesti,cel mai mult folosesc produse elmiplant pe care le-am incercat dupa ce am citit atatea review'uri bune.De la Cosmetic Plant folosesc acum,pe timp de iarna crema antirid de zi Q 10 si ceai verde pe care initial si-o cumparase mama,dar o folosesc si eu chiar daca nu am probleme cu ridurile pt. ca e mai grasa si imi ingrijeste bine tenul pe timpul noptii.Pentru zona ochilor folosesc din aceasi gama crema contur pt.ochi,am probleme cu pleopele uscate iar aceasta crema catifeleaza ft. bine aceasta zona.
    2.Cum am spus si mai sus,folosesc o crema mai grasa pe timpul noptii si o crema contur de ochi,in rest am acelasi ritual,cateodata mai folosec o masca din banana si ulei de masline si pt buze este nelipsit balsamul:).
    Mi-ar placea foarte mult sa incerc si alte produse Cosmetic Plant,cu siguranta voi fi incantata.

    ReplyDelete
  46. In primul rand vreau sa iti urez un an cat mat mai bun,plin de sanatate,fericire si impliniri!
    Te urmaresc prin GFC cu numele albastrikmik si pe facebook cu numele Miha Mikaela
    -Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    Am incercat produse romanesti dar spre rusinea mea nu mai tin minte toate denumirile,oricum farmec,gerovital,emiplant sunt cateva din ele care am folosit si sunt f. bune chiar daca decat sunt mai ieftine decat produsele de firma.Pacat ca lumea s-a invat numai la produse cu nume celebre si au uitat de cele romanesti.Intr-o mare parte vine e si a producatorilor caci nu prea vedem reclame cu produse romanesti si stii cum e daca vezi ceva la tv iti doresti sa incerci sa vezi cum e.
    - Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?
    Ritualul meu de infrumusetare iarna nu este ceva complex
    imi dau in fiecare zi cu crema de corp hidratanta,crema de maini este un must have si balsamul de buze pt ca iarna ca si vara mi se usuca buzele si imi crapa asa ca sunt dependenta de el.

    ReplyDelete
  47. Buna, te urmaresc cu numele εїз Li Li εїз.
    1) Produsele romanesti mi se par foarte bune. Coincidenta sau nu, tenul meu are parte de ele in prezent: crema de fata, demachiant si exfoliant bioten, crema de fata farmec si crema contur pentru ochi de la cosmetic plant, singurul "intrus" este gelul de curatare a fetei(de la garnier).
    2) Iarna "ritualul" meu nu are prea mari modificari: folosesc mult mai des balsamul de buze, imi aduc aminte mai des de crema de maini si folosesc masti puternic hidratante pentru fata.

    ReplyDelete
  48. Buna Anda! Iti doresc un an nou plin de bucurii!
    Te urmaresc prin GFC sub numele flori corpaciu.
    -Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    Nu am prejudecati in ceea ce priveste produsele romanesti. Desi multi le considera ieftine si proaste (am cunostinte carora le e rusine sa cumpere produse romanesti, considera ca se injosesc facand asta), mie mi se par la fel ca oricare altele - unele sunt mai bune, altele mai putin bune pentru nevoile pielii mele, dar per total sunt multumita. Ojele Farmec, produsele Bioten pentru ten uscat sunt doar doua exemple de produse de care sunt foarte multumita.
    - Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?
    Avand un ten uscat, trebuie sa-i acord mai multa ingrijire pe timpul iernii - si anume mai multa hidratare. Daca in celelalte anotimpuri crema de corp e suficienta, iarna folosesc unt de corp si ulei de corp. Pentru fata folosesc crema pentru vreme nefavorabila de la Oriflame - e singura crema care a reusit sa-mi hidrateze suficient de bine tenul. In plus, parca este un scut invizibil pentru ten, incalzindu-l ferindu-l de inghet.

    ReplyDelete
  49. Hey :) Tentant concurs! So I'm in :)
    te urmaresc cu Merat prin GFC si sunt fan pe facebook - Theo Doraa.

    1. Imi plac mult produsele romanesti. Crema mea de fata este de la o firma romaneasca - Q4u. E foarte buna pt anotimpul rece si imi place ca are o bariera "fizica" impotriva razelor, nu "chimica". Cu toate acestea, la vara cand o sa vina primavara, voi trece pe spf :)
    Also, crema mea de noapte este mereu mereu mereu crema de galbenele dupa reteta Mariei Treben. 3 lei cutiuta si este excelenta.
    Si o sa iau si crema pt gomaj recomandata de tine ;)

    2. Nu prea am un ritual diferit iarna, doar ca schimb crema de fata cu una mai grasa si folosesc mai mult balsam de buze :)) In rest si pt fata si pt par fac aceleasi tratamente si masti. Si parul il feresc mereu de frig, il bag in haina si sub caciula. Nu arat prea bine, dar prefer asta, decat sa-l strice gerul :))

    Cam atat, thank you! :*

    ReplyDelete
  50. am scris "la vara cand o sa vina primavara" !!!!! =)))))))))) Ma ierti, am vrut sa sterg "la vara", mi-am dat seama ca am scris din reflex "vara" gandindu-ma la caldura :)

    ReplyDelete
  51. Buna , LA MULTI ANI!

    te urmaresc sub numele de foxy_kory pe GFC iar pe facebook am numele de Corina MAria.

    Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?

    Sincer iti raspund ca nu prea am apelat la produse romanesti, nu neaprat ca nu sunt calitative ci ptr ca am avut alte preferinte in materie de cosmetice.

    Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?
    Cred ca singurul lucru diferit este ca imi hidratez tenul mult mai bine , folosesc creme mai grase,aplic masti si...cam atat, din pacate!

    ReplyDelete
  52. Buna, si mai intai de toate La multi ani si un An Nou mai bun:)
    1. In ceea ce priveste experientza mea cu produsele romanesti, pot sa spun ca am fost mereu multumita de ele atunci cand am avut nevoie. Cremele de fata de la Elmiplant imi plac cel mai mult si demachiantul de la Farmec....si mai nou produsele pt par de la Gerovital.As fi incantata daca as putea folosi aceste produse de la Cosmetic Plant( e prima data cand aud despre aceasta firma, datorita tzie).
    2. Stii cum e vorba aia IARNA NU-I CA VARA, deci multa hidratare a intregului corp si ce ador cel mai mult...MASTILE :D
    Te urmaresc pe FB sub numele de Oannys Oana. Te pup.

    ReplyDelete
  53. Buna,
    Te urmaresc prin e-mail - alinna.10@gmail.com

    1. Prea multe nu am incercat dar gelul de curatare cu miere si arnica de la Elmiplant Bioten il folosesc zilnic si nu as putea sa ma despart de el. Nu contine parabeni, nu-mi usuca fata si imi lasa tenul catifelat.

    2. Iarna folosesc o crema putin mai grasa, pentru ca se simte nevoia, am tenul mai uscat si nu mai folosesc exfoliantul de 2 ori pe saptamana cum o fac vara, ci o singura data.

    ReplyDelete
  54. Buna si La multi ani! :)

    Te urmaresc prin GFC cu nick-ul Ada
    Te urmaresc si pe Facebook : Ade Lina

    1. Prea multe experiente cu produsele romanesti nu am avut, dar din cate am avut, mi-au placut produsele de la Elmiplant, cremele de la Gerovital, iar preferatul meu va ramane pentru totdeauna Laptele Doina. Stiu ca-l folosea si bunica, si mama, dar si mie-mi place nemaipomenit de mult, mai ales ca lotiune de corp, pentru ca lasa pielea foarteeee fina :x
    Despre Cosmetic Plant am citit pe blogul Iguanitzei prima data si m-a facut destul de curioasa, incat imi doresc sa le incerc in viitor.

    2. Iarna, tenul meu se usuca foarte repede, si se descuameaza, de aceea folosesc o crema mai hidratanta ca de obicei (chiar una de la Gerovital) si periodic aplic cate o masca cu miere :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  55. La multi ani!
    Eu folosesc numai produse romanesti pentru ten, par, corp...de la magazinele naturiste, sunt de o calitate foarte buna si sunt foarte foarte bune la pret.
    Iarna incerc sa-mi hidratez mai mult pielea, beau foarte foarte multa apa si ceai, imi fac masti cu ce gasesc prin frigider. Am renuntat la cafea cam de 6 luni.....

    ReplyDelete
  56. buna!
    te urmaresc cu numele de adelynush87 iar pe facebook cu Lavinia-Adelina Calin
    1. experinta mea privind produsele romanesti se rezuma la marcile: emiplant(gel de curatare), gerovital plant -gama de ingrijire a parului( spary-ul termoprotector si serul pentru varfuri deteriorate-pe care le ador), farmec ( crema de maini)- care de asemenea este buna :), miroase foarte bine si pentru par masca Kallos de care sunt foarte multumita :X:X
    2. ingrijirea tenului in perioada anotimpului rece este putin diferita in sensul ca folosesc o crema de fata ceva mai hidratanta decat de obicei,uneori ulei de masline, si neaparat balsam de buze, deoarece au tendinta de a se usca.
    te pup!!

    ReplyDelete
  57. Buna!
    Folosesc produse romanesti,iar ultimul pe care l-am incercat e samponul de la Cosmetic Plant cu urzica si sulf, de care sunt foarte multumita(i-am facut un review si pe blog). Am mai testat si produse de la Farmec, Gerovital,Elmiplant.
    Unele dintre ele sunt mult mai bune decat cele din strainatate deoarece nu contin atatea substante toxice si sunt mult mai accesibile ca pret.
    Problema e ca produsele romanesti nu sunt atat de promovate in magazine si nu sunt nici mediatizate la TV (nici nu mai stiu de cand nu am mai vazut o reclama la cosmetice produse la noi), asa ca uneori nici nu stii de existenta lor.
    Iarna imi hidratez corpul cu crema de galbenele si lotiuni mult mai grase decat in restul anului, iar pentru fata folosesc o crema profund hidratanta si uneori si ulei de masline, pe care il mai aplic din cand in cand si pe par, pentru a evita uscarea.
    Te urmaresc cu numele de Dorina.

    ReplyDelete
  58. hello Anda ! La multi ani!!
    Te urmaresc prin gfc cu numele de Laura.


    Pana acum experientele cu produse romanesti a fost buna si sper sa ramana tot asa! folosesc multe produse de la farmec ,gerovital, elmiplant , cosmetic plant .. dintre produsele mele preferate pt par e serul par gras de la Gerovital :D pt fata folosesc Elmiplant crema-gel matifianta e the best pt mine :) iar pt unghii farmec rules :D
    sunt incantata de produsele romanesti si chiar mi`am propus sa incerc cat mai multe .

    Ritualul meu de infrumusetare iarne e cam acelasi ca in restul anului doar ca iarna folosesc mai multa crema .. pt tot :) si pt fata ca se cam usca de la frig si si pt corp.daca vara reusesc sa supravietuiesc fara crema de corp,iarna e obligatoriu ca sa nu arat ca o baba cu riduri :)))

    ReplyDelete
  59. Te urmaresc prin GFC cu bioana
    Ador produsele romanesti!Nu numai ca sunt foarte bune ci sunt si accesibile ca pret.Recunosc ca la inceput am fost reticenta in ceea ce le priveste mai ales cand vedem pretul atat de mic fata de acelasi produs dar o alta firma si ajungeam sa cumpar produsul strain atrasa fiind si de ambalaj.Acum dau mult mai mult credit produselor romanesti dupa ce le-am incercat si am ramas placut impresionata si mi-am dat seama ca la produsele straine de multe ori platim doar ambalajul,firma si costurile cu transportul,taxa de raft etc.Nu ma pot lipsi de noua gama de la Farmec"Sebum Control"pe care o folosesc de putin timp dar am obtinut deja rezultate foarte bune,lotiunea de corp revigoranta de la Elmiplant,crema hidratanta Aslavital,oje si rujuri Farmec,cellulight :">, exfoliantul cu miere Bioten,laptele Doina si inca cateva care nu imi vin in minte.De la Cosmetic Plant nu am incercat nimic, poate am ocazia acum sa castig daca nu cu siguranta le voi cauta si incerca,m-ai facut curioasa mai ales in legatura cu crema gommage.
    In orice anotimp hidratarea pielii este necesara dar odata cu venirea iernii aceasta devine si mai importanta.Folosesc o crema mai grasa,dau mai mare atentie ingrijirii mainilor,ma dau mai des cu balsam de buze hidratant,untul de corp este nelipsit.

    ReplyDelete
  60. Buna! Iti urmaresc blogul prin GFC cu numele" Cristina" . Nu prea am incercat produsele romanesti , doar , culmea , samponul fortifiant de la cosmetic plant care m-a impresionat placut , m-a scapat si de matreata:D
    Si da, in timpul iernii sunt mai atenta cu pielea mea , o hidratez mai mult si folosesc pentru fata in fiecare seara uleiul de migdale dulci. Ma inteleg foarte bine cu el , imi simt fata mult mai "fericita":D
    Multumim pentru giveaway!

    ReplyDelete
  61. La multi ani!Multa sanatate si sa ai un an mai bun decat cel care tocmai a trecut!

    Follower: miha.ela,
    Mail: mihaela.mihordea(@)gmail.com
    FB: Mihaela Pojogu

    Folosesc de cand ma stiu produse romanesti.. Produse de la Farmec,Gerovital, Elmiplant- demachiantul, de la cosmetic plant folosesc crema de soare cu ulei de masline, etc

    Iarna..am foarte mare grija de piele..masti saptamanal..masti faciale hidratante si nutritive, creme(inclusiv balsam de buze) mult mai grase si des aplicate.

    ReplyDelete
  62. Buna! Iti urmaresc blogul de ceva vreme si vreau sa te felicit pentru postarile interesante si mai ales pentru tutorialele detaliate :D
    In ceea ce priveste produsele cosmetice romanesti, acestea au fost primele folosite de mine, inca de pe vremea cand am inceput sa urmez un ritual de infrumusetare. Am folosit produse Elmiplant, Farmec, Gerovital si am ramas si acum la demachiantele si lotiunile tonice Elmiplant, care mi se par chiar eficiente, isi fac treaba foarte bine. Folosesc de asemenea gel de curatare de la Bioten, am folosit si crema hidratanta, dar am renuntat la ea, deoarece nu functiona prea bine pentru tipul meu de ten. Trebuie sa mentionez si produsele pentru unghii de la Farmec, am rams placut surprinsa de lotiunea pentru tratarea unghiilor cu vit. B5. De asemenea, mi-au placut foarte mult pliculetele cu argila Aslavital. Pentru ingrijirea parului, folosesc sampoane de la Hofigal si sunt foarte multumita, iar lotiunea Chelstop chiar m-a scapat de problema caderii parului. Ca o parere generala, cred ca produsele pentru ingrijirea zilnica isi fac treaba bine si au un raport calitate-pret foarte bun (demachiant, lotiune tonica, crema de corp etc). Daca insa avem nevoie sa tratam/amelioram anumite probleme ale tenului, produsele dermato-cosmetice straine sunt mult mai eficiente (si aici ma refer la produse antiacneice, antiseboreice, anticuperozice etc).
    In ceea ce priveste ritualul de infrumusetare de iarna, tenul meu are nevoie de ingrijire speciala, pentru ca desi este mixt, se usuca si se exfoliaza destul de mult din cauza frigului. Astfel ca trebuie sa inlocuiesc lotiunea tonica pentru ten mixt, care este prea astringenta pentru perioada aceasta, cu una pentru ten sensibil sau chiar uscat. De asemenea, inlocuiesc crema hidratanta de seara cu una nutritiva. Pentru maini, imi fac de 3-4 ori pe saptamana un gomaj cu ulei de masline si zahar si nu am deloc probleme cu mainile uscate sau crapate.
    Indiferent daca folosim produse romanesti sau straine, este important sa ne cunoastem pielea si sa folosim produse adecvate tipului acesteia.
    Te urmaresc pe facebook cu numele Andra Enache.
    Nu prea am stiut cum si de pe ce sa ma loghez, asa ca am postat anonim.
    Te pup si succes in continuare!

    ReplyDelete
  63. La multi ani!
    Un An Nou MAI BUN decat cel pe care l-ai avut si de care spui ca a fost foarte bun! :)
    Doamne ajuta la toata lumea!

    Ma bucur ca am descoperit blogul tau si, mai ales, acest concurs, in acest moment al vietii mele.
    Am probleme cu tenul de la o crema a unei firme mari si nu stiu cum sa mi-o rezolv..
    Deja mi-e frica sa mai investesc in creme mai scumpe ca uite ca nu ai nicio garantie si nici nu lucrez momentan sa pot spune detasat : ata ete!

    Sa-ti raspund la intrebari.. de cand am problema cu respectiva crema si mi-au aparut o groaza de pete mici si rosii, am luat o crema cu vitamine foarte ieftina preparata in farmacia anafarm si cu ea trec peste iarna. Este foarte grasa si hidratanta. Mai folosesc pentru fata, alternativ, si uleiul de masline si mierea.
    Azi citeam undeva si de o masca cu banane..
    Tb. incercata!

    Am mai observat ca atunci cand am folosit produse pe baza de ceai verde (primite de la cineva din B, firma produselor este the body shop) mi s-a curatat fata destul de binisor. De aceea, ma bucur ca am auzit de gama asta de la cosmetic plant Q10+ ceai verde ca de indata ce mai pica ceva banuti in mana, imi iau tot ce-mi tb. de la ei si le incerc.

    Dintre produsele romanesti folosite mai amintesc de lotiunea regeneranta pe baza de petrol de la Gerovital- Dr. Ana Aslan. Mi-a facut bine intr-o perioada si mi s-a indesit parul vizibil. Insa e greu cu mirosul..

    Eu te urmaresc pe google friend connect cu numele: m.t.; iar pe facebook cu numele Mihaela Toana.
    Bafta tuturor! :*

    ReplyDelete
  64. buna, imi plac postarile tale. Nu am foarte multe experiente cu cosmeticele romanesti , am folosit doar elmiplant demachiant si lotiune tonica cu gutuie si argila Aslavital dar sunt foarte multumita de ele in special de elmiplant gama fara parabeni. ritualul meu nu se modifica foarte mult iarna in privinta tenului deoarece am ten acneic si sunt legata de cateva produse de curatare si hidratare elmiplant si LRP, in schimb buzele le dau cu balasm pentru ca sunt uscate si am tendinta sa le musc tot timpul iar pentru corp folosesc unt de corp de la alverde cu nuci de macadamia. Parul meu are de suferit din cauza incercarilor esuate de a-mi tine parul curat si fara se se ingrase. Produsele de la cosmetic plant nu le-am incercat pana acum dar sunt pe lista mea pentru urmkatoarea sesiune de shopping.

    ReplyDelete
  65. La multi ani!!!
    Nu pot spune ca am fost o devoratoare de produse romanesti insa am incercat ceva...mi-a placut un lapte demachiant de la cosmetic plant, l-am folosit acum ceva timp insa nu il mai gaseam prin magazine si de atunci am trecut la bioten, pe care il ador si il folosesc de ceva timp. Desi multe voci lauda Doina ca si demachiant eu nu pot sa sufar acest produs, ma ustura ochii ingrozitor de la acest demachiant si fata mi se ingrasa super tare...Am avut in trecut o crema de la gerovital, destul de ok...mi-a placut mult dar nu mult, foarte mult, ca tin minte ca am cumparat-o de vreo 3 ori, si ma gandesc sa o cumpar din nou, o crema matifianta de la farmec....si desigur aslavital, argila, nelipsite din casa mea...RITUAL IARNA, hm...nu cred ca am vreun ritual special pentru fiecare anotimp. Mie imi place iarna din simplul fapt ca tenul meu arata si el a ten nu a far genovez ce luceste si ziua si noaptea in plina vara...Eu profit mereu de ce am prin casa-in general fructe.. si mai imi fac cate o masca. Argila o am mereu la indemana cand simt ca tenul meu a luat-o razna. Nu exagerez cu hidratarea desi suntem in plina iarna, caci si asa am tenul gras. Folosesc o crema adecvata tenului meu care si hidrateaza-atat cat trebuie-si matifiaza.Si cam atat...

    ReplyDelete
  66. Buna in primul rand La multi ani! si tot ce iti doresti tu :)
    Vreau sa iti spun ca imi face placere sa iti citesc blogul.
    Te urmaresc pe Facebook cu numele de Ibrasi Andreea si pe Google Friend Connect cu numele de Astrid-Andreea.
    Ca sa iti raspund la intrebarea ta referitoare la produsele romanesti sa sti ca este una buna, este adevarat ca nu am folosit chiar asa de multe, inca le descopar si sunt multumita de cele pe care le folosesc acuma.Produsele romanesti pe care le folosesc sunt CREMA PENTRU MAINI CU GLICERINA de la FARMEC, iti hidrateaza foarte bine mainile si are un miros placut; mai folosesc si DEMACHIANT PENTRU OCHI SI BUZE tot de la FARMEC, asta mi l am cumparat cand am primit un rimel rezistent la apa care nu puteam sa il dau jos cu demachiantul meu si am zis sa il incerc pe acesta, e special pentru machiajele rezistente la apa :) imi place; mai am si CREMA HIDRATANTA DE ZI de la ELMIPLANT e super; iar cand am fost la Praid mi am luat de la salina un sapun de sare, e super fain si bun.

    Ritualul meu iarna...folosesc crema hidratanta pt fata, vara nu prea folosesc ca nu am nevoie dar iarna mi se usuca tenul, cu toate ca e mixt spre gras as putea spune, folosesc crema pentru maini si mai des decat vara si crema pentru picioare, masti pentru ten folosesc ca si vara; si mai mult balsam pentru buze, ca mi se crapa:(

    ReplyDelete
  67. La Multi Ani :)

    Te urmaresc cu numele: Mihaela, iar pe facebook: Mihaela Tudor
    1. Foloresc produse cosmetice romanesti de ceva timp (de la Farmec, Elmiplant, Gerovital, Bioten etc). Sunt destul de multumita de ele si cu siguranta le voi recumpara. Din pacate nu sunt promovate asa cum trebuie iar multi tind sa cumpre alte produse :(. Pretul este accesibil.
    2. Ritualul meu de iarna:
    - pentru corp: deoarece iarna ma irit de la sintetice imi exfoliez pielea cam de 2 ori pe saptamana si zilnic aplic, cam de 2 ori, crema cat mai hidratanta (masand usor pielea).
    -pentru ten: il curat dimineata si seara cu un gel special pentru ten gras + lotiune tonica + crema hidratanta, cam de 2-3 ori pe saptamana il exfoliez. Masti cu argila/fructe cam de 2 ori pe saptamana.
    -pentru buze: deoarece iarna mi se crapa buzele destul de rau folosesc cat pot de des balsam de buze
    -pentru maini: le exfoliez cam de 2 ori pe saptamana si cat mai multa crema hidratanta :)
    3. Iarna folosesc mai mult unt pentru corp, balsam de buze, crema hidratanta pentru ten si maini.

    ReplyDelete
  68. Te urmaresc:andreeabacau
    facebook:Yady Deea
    1.Cosmeticele romanesti sunt foarte bune le pot compara oricand cu cele straine.Am folosit si voi folosi in continuare cosmetice romanesti de la Elmiplant,Farmec,Gerocossen si Cosmetic Plant(abia le-am descoperit) fiindca sunt de calitate si au un pret foarte bun in comparatie cu brandurile straine si mai ales nu contin parabeni.Un alt aspect pozitiv al cosmeticelor romanesti il constituie prezenta naturii fie ca este sampon,crema,gel de dus etc toate au cate cel putin o planta in compozitie ceea ce ma bucura si ma stimuleaza sa cumpar.
    2.Ritualul meu de iarna nu este foarte complicat,folosesc in primul rand un demachiant care nu usuca pielea acum am de la Ivatherm,un tonic pentru pielea sensibila,uneori acesta poate fi si apa termala si o crema puternic hidratanta fiindca pielea mea se usuca destul de repede acum am crema Juvena pe care o combin cu cateva picaturi de Huile Prodigeuse de la Nuxe,la doua zile aplic masca Neutrogena sau una dintre super mastile de la MJ.O data pe saptamana imi exfoliez tenul cu zat de cafea si apoi aplic o masca cu miere,dupa acest ritual pielea mea este fina si hidratata.Pentru maini crema Neutrogena face minuni,iar pentru corp folosesc crema anticelulitica,unt de corp Boots,si o lotiune de corp Sutton&Foster.

    ReplyDelete
  69. Uite că m-am hotărât şi eu să particip! :))

    1. Sinceră să fiu, nu am încercat prea multe produse cosmetice româneşti, însă îţi pot spune câteva cuvinte despre firmele Bioten şi Elmiplant, pe care le iubesc şi care sunt nelipsite din dulăpiorul meu. De la Bioten folosesc de câteva luni o cremă exfoliantă care m-a scăpat de multe belele. Petele roşiatice de pe frunte au început să dispară şi am mereu senzaţia de ten curat, ten proaspăt. Conţine miere şi sumburi de caise şi are un miros delicios. Chiar ţi-o recomand şi ţie. După cum te ştiu eu, sigur te-ai îndrăgosti de ea :))
    De la Elmiplant folosesc o loţiune tonică şi o cremă hidratantă. Loţiunea tonică este ca oricare altă loţiune, adică îşi face treaba şi cam atât ;)) Însă crema este foarte bună iarna. De când o folosesc nu mi se mai "crapă faţa" (ştiu, sună dur :))) ) din cauza vântului şi a frigului de afară. Mie personal îmi plac produsele româneşti şi cred că noi, fetele, ar trebui să le dăm mai multe şanse.

    2. Ritualul meu este simpluţ: Folosesc demachiant atunci când mă trezesc (a nu se înţelege că dorm machiată) pentru a curăţa tenul, peste care aplic loţiune tonică şi cremă hidratantă. După aceşti trei paşi, folosesc un primer de faţă, sau direct fondul de ten. Cam asta fac zi de zi înainte de a pleca de acasă, iar din 2 în 2 zile îmi curăţ tenul cu crema de le Bioten de care ţi-am spus mai sus. Şi evident. nu mă culc niciodată machiată.

    Pupici! :*

    ReplyDelete
  70. Te urmaresc de pe facebook cu numele de Julie Jelly.
    Iti urmaresc de ceva vreme blogul insa este primul concurs la care particip ,iti citesc blogul cu placere deoarece am invatat o multime de lucruri de la tine si am invatat din greselile tale referitor la unele produse ce promit marea cu sarea si nu fac nimic.
    La prima intrebare pot raspunde ca atat produsele romanesti cat si cele din afara au plusuri si minusuri insa eu le-as prefera pe cele de la noi deoarece au un pret mai accesibil pentru mine deoarece nu am un salariu care sa imi permita sa imi cumpar toate produsele pe care le doresc,desigur ca nu le evit nici pe cele din afara.
    Iarna nu e ca vara deci logic ca am alte ritualuri de infrumusetare,pentru inceput deoarece nu pot face sport cum fac vara(alergat in parc iesit cu rolele\bicicleta mers pe jos) fac cat de des pot sport in casa,urc scarile in defavoarea liftului ,dansez pe melodiile preferate...pentru a evita sa ma ingras tot stand degeaba in casa.
    Cum iesirile sunt mai rare si mai scurte imi las tenul sa respire mai mult si evit sa ma machiez(doar strictul necesar,fond de ten cu spf pentru ca si iarna avem nevoie,pudra ,putin rimel si balsam de buze)aplic mai multa crema hidratanta pe tot corpul .
    Si parfumul are o parte din mireasma de iarna,le folosesc pe cele dulci si mai tari,spre deosebire de vara cand le prefer pe cele racoritoare,usoare..
    si pentru ca si frumusetea interioara conteaza la fel de mult profit de timpul liber pentru a citi carti de care nu am avut timp pana acum.
    Inlocuiesc sucurile naturale reci cu ceaiuri fierbinti si ciocolata calda...cam atat:)
    (sorry pentru ca am postat "anonim"dar nu am reusit sa ma loghez nici de pe contul google nici wordpress si dupa ce a trebuit sa sterg si sa scriu din nou de cateva ori am zis sa incerc asa)

    ReplyDelete
  71. as vrea ca la sfarsit sa vedem si raspunsurile tale referitoare la cele doua intrebari:)

    ReplyDelete
  72. Buna, Anda! Folosesc frecvent cosmetice romanesti, intodeauna am preferat produsele de tip "plafar" (demachiant, crema,lotiune de corp, sampon) celor straine. Cel putin in materie de sampon, sunt net superioare
    calitativ "detergentilor" imbuteliati din supermarketuri, care, in timp, dauneaza firului de par si ii confera un aspect tern, lipsit de viata. Prefer produsele bazate pe ingrediente naturale celor care abunda in parabeni si alti aditivi de acest tip. Un alt plus este fapul ca, de cele mai multe ori, preturile produselor romanesti sunt unele accesibile, in raport cu cele practicate de marcile straine.

    Ritualul meu de frumusete este usor diferit in sezonul rece. Aleg creme (in special pentru noapte) mai grase, prefer unturile de corp in detrimentul lotiunilor, apelez mult mai des la crema de maini si balsamul de buze si folosesc o crema speciala destinata zonei sensibile din jurul ochilor.
    De asemenea, recurg cat de des posibil la masti naturale cu miere, iaurt sau banane.
    In prezent, folosesc crema de zi hidratanta cu vitamina C naturala din macese de la Cosmetic plant si sunt foarte multumita. Am in plan achizitionarea cremei contur ochi Q10 si ceai verde, pentru ca pana acum am citit doar review-uri pozitive la adresa ei.
    Te urmaresc prin GFC cu numele Madalina.
    O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  73. GFC: schumitza
    FB: Raluca Morariu

    1. Eu am avut de cand ma stiu tot timpul prin casa produse Farmec. In prima faza pentru ca numai din alea se gaseau pe la noi si apoi si prin alegere proprie fata de alte marci de cosmetice. Am avut de toate, oje, binecunoscuta Doina si laptisorul de matca, crema depilatoare, creme de fata, lotiune demachianta, etc. De produse Elmiplant m-am reapucat ca sa zic asa in ultima vreme dupa ce acum cativa ani facusem o iritatie urata de la o crema dupa soare de la ei. Acuma am o crema de maini pe care pur si simplu o iubesc. De Cosmetic Plant am auzit de la voi si ma bucur ca i-am gasit, momentan am demachiantul cu macese si am in plan sa imi cumpar ceva crema anticelulitica de la ei. Ce pot sa zic, eu o sa cumpar tot timpul produse care imi sunt bune si imi fac bine, mai ales daca-s romanesti ;)

    2. in ceea ce priveste iarna...hmmm, cred ca dau cu mai multa crema de fata, folosesc fdt zilic (vara mai fentez cand e foarte cald) si balsam de buze toata ziua buna-ziua. ca sa nu mai vb de crema de maini. cam asta e

    ReplyDelete
  74. buna..felicitari pentru concurs! te urmaresc cu laurita pe GF si laura rus pe Facebook.....frumoasa initiativa celor de la Cosmetic Plant....de mai bine de un an folosesc in proportie de 95% doar cosmetice romanesti, in special Farmec si Cosmetic Plant. De exemplu am folosit laptele de corp cu Q10, crema anticelulita forte-excelenta , am zis-o si pe pagina oficiala Cosmetic Plant,utilizez in prezent crema nutritiva cu galbenele, sapun handmade Galador cu care ma spal pe fata si este ff bun, ca si demachiant ulei natural de migdale dulci Soapmill- este foarte bun acum in sezonul rece, hidrateaza excelent.
    Tot in sezonul rece am inceput sa utilizez si uleiul de masline, este foarte bun mai ales pentru maini , eu avand piela destul de uscata.

    oricum recomand cu placere produsele romanesti si apreciez faptul ca in ultimii doi ani cel putin se vede implicarea in promovare si in satisfacerea clientilor, prin gamele variate de produse puse pe piata.

    ReplyDelete
  75. Eu te urmaresc cu Alexantza si aici si pe facebook :)
    mie imi plac produsele romanesti - au un pret accesibil si o calitatea destul de mare, oriunde sunt si produse bune si produse mai putin bune sau chiar proaste:)) Am folosit Farmec(crema matifianta, crema pentru albirea tenului, demachiantul pt ochi si buze pe care il ador), Gerovital Plant(produse pentru par, gel contur ochi, crema sebo-reglatoare purificatoare), Elmiplant(crema gel-matifianta, crema anti-imperfectiuni, demachiant), Gerocossen(sampon) si probabil alte firme pe care le uit acum :)
    Nu fac nimic special in sezonul rece, doar sunt atenta sa folosesc o crema de fata cat de des pentru ca, desi am tenul mixt(gras in unele zone), mi se descuameaza si e foarte neplacut.

    ReplyDelete
  76. M-am hotarat sa particip pentru ca vreau sa icnerc si alte produse din cele pe care le folosesc acum.Asadar:
    1. De 3-4 ani nu folosesc altceva decat produse romanesti,cel putin referitor la demachiante. Momentan sunt la al 2-lea tub de demachiant Cospetic Plant cu aloe si unt de cacao. Nu stiu daca o sa raman la acesta deoarece imi cam place sa le schimb. O sa il mai incerc si pe cel cu galbenele si cred ca o sa ne imprietenim:)) De-a lungul timpului am avut demachiant farmec(nu prea mi-a placut, in schimb crema lor de maini cu glicerina e cea mai potrivita pentru mine) De la farmec am incercat si gel de dus care sincer mi s-a parut apa de ploaie. Bioten au fost preferatele mele.Zic au fost pentru ca foloseam gama cu unt de shea care acum nu mai e si inlocuitor de la ei nu am gasit. Am incercat Plant activ, un demachinat cu catina foarte bun pe care nu l-am mai gasit a doua oara, produse elmiplant(demachiantul cu lapte de bumbac,cel cu ambalaj roz) si bineinteles am mai incercat si Sfanta Doina :)) Ca tot vine vorba de sfinti , nu vreau sa o uit nici pe Sfanta Ada :)) Si folosesc crema de fata Spirulin de la Hofigal care ii prieste tenului meu. Si vreau sa mai spun despre unguientul cu galbenele de la TIS care e nelipsit din casa. Sigur am uitat ceva!
    2. Nu fac nimic deosebit in afara de a ma da cu crema hidratanta pe care vara nu o suport pe fata. Si pot spune cs ma mai feresc de frig cand simt eu ca-mi crapa obrazu' la propriu :)) pentru ca am fata ca smirgheru' si nu glumesc :))

    Imi cer scuze ca nu am fost prea coerenta si pentru eventualele greseli dar pentru mine e o ora destul de tarzie. Te pup!

    ReplyDelete
  77. Buna, Anda! :*

    Sunt follower prin GFC (Madutza) si e-mail, precum si fan pe Facebook (Marin Elena) :)
    1). Am inceput sa le dau mult mai multa atentie produselor romanesti inca de anul trecut si bine am facut! Am descoperit produse eficiente, la preturi accesibile si, in plus, sustin economia locala :) La inceput, le priveam putin circumspect, fiindca foloseam numai dermato-cosmetice, avand un ten capricios, insa m-au impresionat. Iata cateva dintre ele: crema matifianta de la Farmec; crema pentru ochi, crema de zi cu vitamina C, lotiunile cu busuioc, respectiv salvie, de la Cosmetic Plant; creionul de ochi Ada; balsamuri de buze de la TIS; sampoane de la Gerovital.
    2). Desi am tenul gras, cu tendinta acneica, iarna ma mai pricopsesc si cu descuamarea pielii, mai ales in zona nasului :( Asadar, folosesc o crema ceva mai hidratanta decat vara, insa nu foarte, ca lucesc ca un beculet. Mai imi fac si diverse masti hidratante, mai ales ca pe timpul verii cu greu tolerez ceva pe fata.

    Multumim pentru giveaway, pupici! :*:*

    ReplyDelete
  78. Buna tuturor si "La multi ani!!"
    Interesante produse si concursul e pe masura de atractiv!
    Te urmaresc prin facebook cu numele Cristina Korys, iar prin GFC cu numele Cristina Penciuc, iar ca sa ma incadrez in tema concursului, cu speranta ca voi avea o mica sansa, voi raspunde la intrebarile puse astfel:
    Intrebarea nr. 1.(Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?)
    raspunsul meu: Imi plac produsele romanesti, am incercat pe rand cate ceva din gama Farmec, imi plac mult ojele lor, sunt deosebite, crema pentru maini cu glicerina o folosesc de ceva timp, si eu personal si mama mea, am si cateva prietene care utilizeaza aceste produse si chiar mai multe, parerea mea e ca sunt foarte bune d.p.d.v. calitativ si la un pret accesibil pentru buzunarele multora dintre noi! De asemenea cand am avut nevoie, am achizitionat si produse Gerovital, Elmiplant, am in trusa mea pt machiaj si ingrijire laptisor de matca "Doina", care este foarte utilizat de multe femei, de mult timp, imi plac creioanele Ada, care contureaza f. bine ochii, asa cum consider eu, am citit si alte, multe pareri de fapt pro aceste creioane- dermatograf, sunt chiar mai bune decat unele produse de genul, de firma! Pana acum nu am incercat nici un produs de la Cosmetic Plant si sunt tare curioasa in ceea ce priveste aceasta gama, ce suna promitatoare pe piata destinata ingrijirii personale!
    Intrebarea nr. 2.(Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?)
    raspunsul meu: Pentru inceput pot sa afirm ca inainte nu eram preocupata in permanenta, decat doar atunci cand era absolut nevoie, de o ingrijire speciala a tenului meu, mai ales pe timp de iarna, in care zilele friguroase au o influenta aspra asupra pielii mainilor cat si asupra tenului, chiar este necesara si tin cont de utilizarea unei creme special concepute care sa asigure protectie maxima, in acest caz pielea suferind enorm si cerand o preocupare mai delicata! Adesea fac si recomand clatiri ale
    tenului cu infuzie de musetel (se stie ca e bun calmant in multe situatii!). Si buzele necesita o ingrijire mai profunda decat de obicei, iar eu nu ma impac prea bine cu orice tip de gloss sau ruj, fiindca buzele mele, ca si ale altor multe femei cu un grad mare de sensibilitate, au nevoie de o mai puternica hidratare, ceea ce imi impune utilizarea unui produs hidratant aparte, considerand ca nu-mi place sa ma joc cu sanatatea mea, iar pe langa acest fapt dorind si sa arat mereu minunat! Parul il protejez de frig
    purtand o caciulita, basca sau palarie cu esarfa, asortate in functie de tinuta purtata!
    Si sa revin, in concluzie, pentru o piele a tenului, si nu doar, rezistenta si placuta la vedere si la atingere, tin cont si de nevoia de hidratare profunda a organismului atat de necesara in permanenta, pentru aceasta beau sucuri naturale de fructe, facute in casa (eu folosesc blender-ul, fiindca sunt mai bune cu tot cu pulpa fructele de consumat in suc, decat stoarse!) folosesc fructe de sezon cum ar fi de gasit acum: portocale, mere, banane, si pun cate o felie-doua de lamaie, un pahar- doua pe zi e suficient, iar seara beau cate un ceai din plante usor indulcit. Cam asta ar fi in mare, schimbarea in ingrijirea mea personala, pe timp de iarna! Toate cele bune! Si sa ne reamintim ca un zambet ne aduce mereu lumina pe fata si bucuria in suflet!

    ReplyDelete
  79. Hey Anda!
    Super giveaway !
    1.Te urmaresc via GFC cu numele Honeÿ Bunny .
    Pe facebook te urmaresc cu numele Charmy Bunny Lucia .
    2.I'm from Romania ! :))
    3.- Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?

    Pai eu nu am o mare experienta cu produsele romanesti,recunosc..
    Folosesc decat crema de fata de la firma "Farmec",mi se potriveste foarte bine si o folosesc in special iarna.
    In rest produse romanesti folosesc cel mai des de la plafar cand imi iau Ulei de aragan sau creme de fata,dar nu sunt o impatimita a produselor romanesti.


    - Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?

    Anda..:( Aici m-ai lovit ! Iarna :-< ... imi place foarte mult anotimpul iarna,dar ce ma fac eu care am pielea uscata si pe romaneste sunt alba la fata ca branza :)) !?
    Pai.. bieninteles ca fiind alba la fata am niste cearcane de toata frumusetea de care trebuie sa am mare grija pt ca se vad foarte urat . Un lucru care ma ajuta e acela de a pune o lingura seara la frigider si dimineata cand ma trezesc mi-o pun pe zona cu pricina : pe 'minunatele mele gropi':)) !
    Imi hidratez pielea mai mult,folosesc fond de ten cu protectie chiar si iarna,ma apara de vant/frig/etc.!
    AA..si sa nu uit ! Iarna asta am descoperit masca de fata cu aspirina:pui intr'o cescuta 2 aspirine si putin lapte cat sa se omogenizeze compozitia si o aplici pe fata ! Mie imi face o piele de bebelus ! :x

    Si iarna un lucru indispensabil la mine : balsamul de buze hidratant ! e MUST HAVE!


    Emailul meu: lucya_2008_lucya@yahoo.com in caz ca voi fi fericita castigatoare !


    (\_ _/) ♥
    (='.'=)♥
    (\_ _/) ♥

    Kisses from Honeÿ Bunny

    http://charmy-bunny.blogspot.com/

    ReplyDelete
  80. Buna,
    Te urmaresc prin GFC (Camelia Andrasescu)
    Am dat "like pe pagina de FB (Adriana Camelia Andrasescu-Scrieciu)
    Nu am o prea mare experienta cu produsele romanesti,in afara de lotiunea pt par cu petrol de la Gerovital care mi-a mers bine,sau de demachiantele si apa termala de la Ivatherm,care sunt Ok dar nu extraordinare.
    Pe timp de iarna,folosesc doar o crema mai grasa.
    andrasescu.camelia@gmail.com

    ReplyDelete
  81. Buna!
    Te urmaresc prin GFC cu numele Eve shops, iar pe Facebook sunt fan cu acelasi nume, Eve shops.

    Cat priveste experienta mea cu produsele romanesti, nu am decat cuvinte bune. Am folosit mai multe marci, insa nu am incercat Cosmetic Plant pana acum. Demachiantul, crema de ochi si stick-ul pentru mici probleme sunt romanesti.
    Sunt descoperite dupa ani de zile de folosit produse mai scumpe, ale unor marci internationale si pot spune ca "made in Romania" e o garantie ca produsele pe care le cumperi sunt de calitate si isi repsecta promisiunea fata de tine, fara sa-ti goleasca portofelul.
    La capitolul ritual de infrumusetare iarna, desi am tenul mixt, folosesc un demachiant hidratant, o crema cu SPF 15, gomajul il fac la o saptamana si am mereu o crema de maini cu mine.

    ReplyDelete
  82. Buna Anda, m-am hotarat sa particip si eu la concurs:D te urmaresc cu numele ionny:* like cu numele ionnycodryn.

    Vis a vis de experienta mea cu produsele romanesti...am avut 2 experietne neplacute cu Bioten si Aslavital creme de fata ambele. Efectiv mi-au blocat porii si m-am umplut peste noapte de puncte negre astfel incat am renuntat imediat la ele. Mi-am promis sa abandonez produsele de fata romanesti, insa cred ca si Cosmetic Plant merita o sansa, asta daca voi fi eu norocoasa catigatoare!

    Te pup!

    ReplyDelete
  83. Am uitat sa precizez ritualul de ingrijire al fetei pe timp de iarna---multa mai multa hidratare caci altfel mi se usucata fata ingrozitor--Dupa demachere cu gel de curatare de la La Roche Posay si dupa curatarea tenului cu lotiune tonica impotriva punctelor negre de la Oriflame, folosesc impreuna cu crema de fata de la Eucerin uleiul de la NUXE, astfel incet evit uscarea fetei, si aparitia punctelor negre:D.

    ReplyDelete
  84. Hey:*
    Te urmaresc cu Bonnye prin GFC iar pe FB-Alina-Florentina Dumitrașcu.
    Experinta mea cu produsele romanesti...Eu nu prea am multa experienta, avand aproape 16 ani, dar incerc sa folosesc creme, sa ma demachiez, iar de curand mi-am achizitionat o crema de la Bioten pe care inca nu am incercat-o, dar abia astept sa o fac.
    Iarna incerc sa folosesc o crema mai grasa, pentru ten uscat inainte de a ma machia, sau doar crema, in cazul in care nu ma machiez si imi mai fac diverse masti cu fructe sau orice altceva natural pentru ten uscat.
    Astea fiind spuse iti urez un an cel putin la fel de bun ca 2010 si felicitari pentru ca esti soferita:*

    ReplyDelete
  85. Am dat like pe Facebook cu numele de Coco Mady :D
    Folosesc produse romanesti si am o experienta buna cu ele. Am folosit vestita crema Doina si e foarte buna, hidrateaza si in plus e foarte ieftina. Am mai folosit lotiune de plaja de la Cosmetic Plant iar foarte buna. Cu crema depilatoare m-am depilat si a fost ok.Are un miros cam ciudat, dar indeparteaza parul Si am mai avut creionul Ada, care la pretul lui(1leu) isi face treaba :X

    Iarna incerc sa imi acopar tenul cat mai mult, sa ma dau cu mai multa crema si pe buze sa folosesc balsam(vara nu prea il suport, iarna chiar am nevoie), ma dau cu crema de corp mereu si cu multa crema de maini :D - chiar simt nevoia, urasc senzatia de piele uscata, mai ales pe maini. Si pe fata mai aplic masti :D

    te pup:D
    Mada-Bz

    ReplyDelete
  86. 1.Am o parere foarte buna de cele pe care le folosesc.De exemplu de la voi,Cosmetic Plant am trei sampoane:Samponul antimatreata cu sulf si urzica il foloseste fratele meu pentru ca avut probleme in mod special cu matreata.Acum nu se mai plange dupa ce a folosit samponul.Urzica o folosim si cand apare in gradina,in apa pentru spalarea parului,avand ca proprietate tonifianta asupra firului de par casant.Eu sunt foarte multumita de Samponul Regenerant cu Aloe Vera si Pantenol pentru par normal.Cel mai mult mi-au placut ca sunt facute pe baza de plante.
    2.Iarna nu e ca vara,si nici invers de aceea iarna cand e foarte frig incerc sa nu stau in frig,pentru ca am pielea mainilor foarte sensibila,port manusi,iar cand le am inghetate incerc metoda cu apa calduta si alternez cu cea rece,si nu direct fierbinte ca mai rau ar fii.Ma hidratez cu crema de fata si maini special create pentru anotimpul rece.Alimentatia cat mai diversificata si cu cat mai multe fructe.Fac miscare in casa,si scurte plimbari pe jos cand vremea e mai blanda si corect imbracata pentru vremea de afara (fular,imbracaminte de bumbac pe dedesubt etc).
    3.Am dat like pe facebook:)
    La multi ani pt 2011!

    ReplyDelete
  87. primul contact cu produsele romanesti a fost lapte Doina. il foloseam pentru demachiere in liceu. in prezent folosesc Bioten pentru ten sensibil (demachiant + lotiune tonica) si sunt multumita. as vrea sa incerc si un gel de curatare de la ei sa vad cum e.
    de la farmec am incercat mai multe produse:
    - crema de maini cu galbenele care m-a ajutat foarte mult iarna trecuta cu pielea mainilor care era foarte uscata,
    - crema de fata pentru ten sensibil care mi s-a parut cat de cat ok mai ales pentru pretul ei (10 lei),
    - gel de curatare 2 in 1 care mi-a placut foarte mult - m-a ajutat sa-mi reglez excesul de sebum
    - creion de ochi care nu mi-a placut deloc deloc. se intinde dupa putin timp, plus ca e nu e pigmentat. poate intre timp s-a schimbat formula, eu vorbesc de un creionul farmec de acum 5-6 ani.
    - balsam dupa epilare - m-a ajutat cu iritatia groaznica care imi apare dupa epilat. dupa cateva ore pielea mea e ca noua.
    un alt contact cu produsele romanesti a fost crema spirulin (hofigal) care pentru tenul meu nu a fost tocmai ok - mi s-a accentuat secretia de sebum foarte mult, dar in schimb a fost foarte buna pentru calcaie. e o crema foarte consistenta. nu se mai termina :))
    alte produse nu-mi mai vin acum in minte.
    iarna incerc sa nu folosesc prea multa lotiune tonica, dar o inlocuiesc cu apa termala. tenul e atat de proaspat cand folosesc apa termala. aplic o crema puternic hidratanta, folosesc mai mult balsam de buze decat in restul anotimpurilor, dar si mai multa crema de maini. din aceasta iarna am inceput sa aplic mai des lotiune de corp pentru ca imi simt pielea uscata. vara mai rar cu crema. o simt ca o pelicula si pielea parca nu mai respira.
    incerc sa folosesc pe cat posibil si produse cu SPF.

    ReplyDelete
  88. Te urmaresc prin Google Friend Connect cu numele de Aurelia , iar adresa de email este aureliaeftene@yahoo.com.
    1.Prima mea experienta cu produsele romanesti cand eram copil si am descoperit celebra crema Doina.Mi s-a parut inedita , avea o culoare roz si un miros placut.Atunci aveam doar 12 ani si nu foloseam inca cosmetice.Cativa ani mai tarziu am descoperit produsele Farmec pe care le folosesc si in prezent.Am o parere buna despre cosmeticele romanesti mai ales ca majoritatea au rezistat pe aceasta piata populata cu produse din import.
    2.Din cauza unor dezechilibre hormonale iarna acord o atentie deosebita ingrijirii corpului.Desele schimbari de greutate si excesul de sebum m-au obligat sa acord mai multa atentie ingrijirii corporale in acest sezon rece.Folosesc un demachiant cu extracte de propolis si imi indeplinesc cu regularitate ritualul de demachiere de 3 ori pe zi:dimineata , seara si ori de cate ori vin din oras.Pentru ca am tenul gras nu folosesc lotiune tonica ci o inlocuiesc cu apa termala de la Ivatherm(a carui sursa este apa termala de la Herculane).Pasul 3 in ritualul meu de ingrijire in sezonul rece este reprezentat de o crema hidratanta cu textura usoara , cremoasa din gama Farmec.Tot de la Farmec folosesc pudra de argila la pliculete si imi aplic saptamal o astfel de masca pentru a ameliora excesul de sebum.Pentru ca parul sufera din cauza acestor schimbari hormonale si conditiilor meteorologice aflate mereu in schimbare de o luna de zile folosesc de cate ori imi spal parul Lotiunea regeneratoare cu petroleum de la Gerovital Plant si Samponul regenerator din aceeasi gama.Pentru protectia suplimentara a buzelor am achizitionat balsamul de buze de la Carmex, iar pentru hidratarea pielii corpului fac exces de unt de corp.

    ReplyDelete
  89. Salutare>:D< te urmaresc cu numele de Bibs si pe facebook cu numele Bibs Bluemonoxide:D
    1. Nu prea am mare experienta cu produsele romanesti. Am incercat pana acum Farmec (creme in special ) si demachiant Bioten. Mi s-au parut foarte bune, si chiar cred ca ar putea inlocui anumite produse straine ( fiind intr-un oras mic nu prea am posibilitatea sa imi procur atatea, dar am incercat ceva produse si chiar cred ca cele romanesti le-ar putea inlocui pe unele). Cosmetic plant nu am incercat inca, dar am citit ca sunt destul de bune, si am gandesc sa incerc pe viitor sa-mi procur cateva>:) si nu numai:))
    2. Iarna ritualul meu este aproximativ acelasi, doar ca folosesc mai multe creme in special pentru maini, balsamuri de buze, si muult unt de corp:D

    ReplyDelete
  90. buna, exista produse romanesti de care sunt chiar multumita dar sunt unele firme care nu isi dau interesul pt ceea ce fac banul sa iasa.
    In legatura cu ingrijirea pieli iarna tot timpul si la orice tip de ten este recomandata o crema pt a proteja de frig si de crapaturi.

    ReplyDelete
  91. Buna.
    1)Folosesc produse romanesti precum Elmiplant , Farmec si sunt foarte multumita.
    2)Hmm...iarna schimb crema de fata ( adica de la una "light" trec la una foarte hidratanta ),folosesc crema de maini non-stop,iar balsamul de buze este nelipsit atat iarna cat si vara.
    In perioada asa renunt la luciul de buze ...cam atat.
    Te urmaresc prin GFC cu numele only-m3 si pe facebook Grecu Anca.

    ReplyDelete
  92. Buna Anda :D. Stiu ca am promis ca iti trimit un request, asa ca imi cer iertare si promit sa caut poza cu pricina ca sa te chinui putintel.

    Legat de firmele romanesti, folosesc de la Cosmetic Plant o crema cu aloe vera si unt de cacao [parca], iar mama mea foloseste o crema antirid de la Cosmetic Plant, pe care din cand in cand i-o fur si eu [face bine la cosuri]. Mai am si lotiunea aia cu petroleum de la Gerovital, care e grozava! De cand o folosesc am un par mai matasos, se unge mult mai greu si ce e mai important, nu mai cade.
    Personal, sunt foarte incantata de ele, cred ca sunt cea mai buna investitie facuta in ultima vreme. Mi-am dat seama ca nu tre sa dai o caruta de bani pe produse ca sa fie de o calitate buna, se pot gasi si produse accesibile ca pret si de o calitate foarta buna.

    Ce fac iarna? Inafara de crema hidratanta pt maini, fata si un unt de corp, nu folosesc nimic. Ma tenteaza sa imi iau ceva masca pentru uscarea parului, dar...hm, nu stiu daca sa o fac sau nu.

    Te uramresc prin GFC cu numele de rozza.
    Weekend placut@ :*

    ReplyDelete
  93. Buna!
    Te urmaresc prin GFC cu numele: Anka
    Adresa mea de e-mail: ankablog@yahoo.com

    1.Experienta mea cu produsele romanesti este una pozitiva. In momentul de fata folosesc:
    *Lacurile de unghii ultrarezistente Farmec - sunt 90%din lacurile pe care le detin.Sunt preferatele mele.
    *Lapte demachiant cu miere si cimbrisor Bioten Elmiplant - imi place foarte mult pentru ca lasa pielea fina, placuta la atingere, fara sa stranga dar si fara sa lase o pelicula lucioasa.
    *Crema contur ochi cu Q10 + ceai verde de la Cosmetic Plant (pentru toate tipurile de ten)- promite ca ridurile profunde vor fi reduse dar in cazul meu nu a dat rezultate insa ce imi place la ea e ca se absoarbe rapid in piele lasand pielea hidratata si catifelata.

    2.Fata de restul anului, iarna schimb crema de fata pe baza de apa cu una pe baza de uleiuri, imi fac masca cu argila mai rar si o folosesc pe cea cu miere mai des si folosesc balsamul de buze(sau crema de galbenele).

    ReplyDelete
  94. Reguli:
    I. Te urmaresc cu numele Cris
    II.
    - Am incercat doar cateva produse romanesti, dar toate mi-au placut (tratament pt unghii de la Farmec - foooarte bun, oje Farmec, creion Farmec, demachiant Bioten). Avem si noi cu ce!
    - Iarna folosesc mai des balsamul de buze (si vaselina cosmetica), iar demachiantul e neaparat unul crema (lapte), pe cand vara prefer sa folosesc un gel de curatare sau apa micelara.

    ReplyDelete
  95. Sunt fan pe pagina de Facebook cu numele “Pompilia Hubbis”.
    Pe partea de produse cosmetice romanesti am folosit/folosesc produse Elmiplant si Farmec. E drept, am crezut ca ieftin nu-nseamna calitate insa m-am inselat total. Am fost placut surprinsa sa vad ca produsele romanesti, pe langa faptul ca sunt mult mai ieftine decat cele apartinand unor branduri renumite, sunt extrem de bune si rareori catre niciodata dezamagesc. Eu am avut doar experiente placute cu lotiuni pentru protectie solara, demachiante, geluri de curatare, creme, oje s.a.
    Iarna am mari probleme cu mainile, imi crapa pielea din cauza frigului dar o pun si pe seama faptului ca ma spal mult prea des pe maini, desi folosesc sapun hidratant. Asadar, crema de maini din abundenta e cap de lista cand vine vorba de ritualul de ingrijire special pentru iarna. Tenul meu e oricum gras, nu necesita iarna o hidratare extra, am insa grija sa folosesc lotiuni de corp cu care ma cremuiesc bine-bine si sa imi ingrijesc parul cu masti hidratante, parca ceva mai des decat as face-o vara. Adaug si eu balsamul de buze pe lista, folosit mult mai des decat vara.
    Sa vad daca reusesc sa fiu taman ultima care se trezeste sa participe la concurs. :P

    ReplyDelete
  96. Buna Anda!

    Te urmaresc cu numele de Alexxa prin GFC

    Care este experienta voastra cu produsele romanesti si ce parere aveti despre ele?
    Am folosit si folosesc produse romanesti din gamele Elmiplant (imi plac tare mult cremele lor si faptul ca nu contin parabeni), Gerovital (am folosesc lotiunea tonica pentru ten gras in special), Farmec (Ador samponul regenerant, Bioten (imi plac demachiantele lor). Pot sa spun ca mi se par mult mai naturale produsele romanesti si foarte avantajoase.
    - Care este ritualul vostru de infrumusetare iarna? Faceti ceva in mod diferit fata de restul anului?

    Buzele imi dau batai de cap. Trebuie sa folosesc tone de balsam, pentru ca mi se crapa sau uneori aplic miere. Si parul, care devine uscat la varfuri, astfel incat sunt nevoita sa folosesc masti vitaminizante saptamanal.

    ReplyDelete
  97. Buna!

    Azi am gasit blogul tau si surpriza...concurs!
    Hop si eu ca imi place topicul.

    1. In linii mari imi plac produsele romanesti.Am folosit cam toate gamele, de la Elmiplant, Aslavital, Hofigal, Gerovital, Farmec, Favisan, Cosmetic plant etc...Recunosc ca le alternez cu cele dermocosmetice din farmacii.
    In topul meu de produse romanesti as pune asa:
    - apiderminul - pt perioada de iarna, hidrataeaza f bine si pretul e deriziriu...il combin cu apa termala Ivatherm pulverizata la greu dupa ce aplic crema
    -crema de ochi cu ceai verde si Q10 de la Cosmetic Plant, chair are efecte asupra ridurilor fine de expresie si a cearcanelor
    -gelul de ochi de la Hofigal q10 pt cearcane, le atenueaza
    -lotiunea tonica de la Elmiplant cu gutuie pt ten mixt, face tenul ff fin, ca tips eu folosesc elei de samburi de struguri din Plafar
    -uleiurile de migdale, samburi de struguri din Plafar...chair hidrateaza tenul
    -gelul anticelulitic Supliform Hofigal
    -crema de facat cu maceste de la cosmetic Plant cu macese, face minuni pt tenul meu mixt
    Cam astea ar f asa in graba...poate am uitat ceva...in fine

    2.Ritualul meu de ingrijire iarna e cam acelasi ca si vara, doar ca toate cremele sunt mult mai grase, nu ies fara fond de ten, anticearcan...etc, apa termala la greu, apa. ceaiuri (cel verde imi prieste) pt hidratare si masti saptamanale
    Eu sunt adepta tratamentului cosmetic pe care il fac o data la 3 luni.
    AAAAA si caciula, fular imens in jurul gatului...sunt friguroasa...si crema de galbenele inaintea rujului pe buze...asta era...am uitat sa pun crema de galbenele in topul produselor romanesti...am adaugat-o acum

    numai bine!

    ReplyDelete
  98. carmen - din pacate concursul e inchis de aproape o luna. Am scris la titlu closed. Pupici.

    ReplyDelete
  99. buna am si eu o mica intrebare...poti sa imi spui si mie unde gasesc produsele si daca pretul lor difera de cel afisat pe site-ul lor?pupici:*

    ReplyDelete
  100. Trandafir Monica - le gasesti la Plafar sau la DM.

    Din cate stiu eu sunt cam la aceleasi preturi, indiferent de unde le iei.

    ReplyDelete