Review: Elemental Esthetics Make-up Brushes

Hellooo!
 Astazi vreau sa va vorbesc despre pensulele Elemental Esthetics, aduse in Romania de catre cei de la Makeup-shop. Probabil toate stiti despre acest site datorita produselor Nyx pe care le comercializau. Well, acum avem ocazia sa incercam un nou brand, produsele fiind aduse tot din America. Deocamdata sunt disponibile doar pensule, insa pe viitor vor aduce si produse cosmetice. Can't wait!:) 
 Eu am avut ocazia sa incerc 7 dintre aceste pensule si va voi vorbi amanuntit despre fiecare in parte.

Am ales: contour brush, eyeshadow contour brush, angle brush, eyeshadow brush, smokie brush, blending brush si stippling brush.
Ambalajele sunt super cute, nu-i asa? ♥


Dar sa le luam pe rand!


Contour brush

O puteti folosi asa:

Descriere oficiala: 
 "Pensula pentru contur este destinată aplicării fardului de obraz în zona pomeţilor. Având înclinaţia perfectă, te va ajuta să obţii întotdeauna rezultate excelente. Pensula a fost creată de câţiva dintre cei mai renumiţi makeup-artişti din Statele Unite oferindu-ţi o acoperire uniformă cu fiecare aplicare. Părul virgin de capră, cu vârfuri subţiri este folosit pentru a ne asigura că pensula se va comporta întotdeauna ireproşabil, chiar şi după multe utilizări. Deşi nu a fost gândită în acest scop, părul moale, de dimensiuni mari poate fi folosit şi pentru aplicarea pudrei. Astfel vei putea crea o suprafaţă netedă ce împiedică formarea de cute".
Pret: 27 lei.

My opinion:
 Perii sunt foarte moi si placuti la atingere, lucru care imi place foarte mult. Pana acum eram obisnuita cu pensula pentru blush de la Elf, care este mult mai dura. Eu personal o folosesc pe aceasta atat pentru conturare cat si pentru blush. Se descurca perfect in ambele situatii. Intinde uniform produsul, iar aspectul final este unul natural.


Stippling brush


Mod de aplicare:
Descriere oficiala:
 "Pensula pentru stippling Elemental Esthetics este alcătuită din două tipuri de păr. Perii mai lungi şi albi sunt realizaţi din păr sintetic, iar al doilea set este din peri naturali de capră. Acest tip de pensulă se recomandă pentru aplicarea produselor de machiaj sub formă lichidă sau cremoasă. Înmuiaţi uşor perii albi ai pensulei în produs, iar apoi folosiţi doar vârfurile pentru a puncta, sau tampona produsul pe pielea dumneavoastră. După aceasta, apăsaţi puţin mai mult pensula în produs pentru a folosi vârfurile perilor negri, repetând apoi modul de aplicare".
Pret: 33 lei.

My opinion:
 Este o pensula destinata aplicarii fondului de ten si dupa cum v-am aratat si in poze, aplicarea nu este una obisnuita. Pensula este formata din doua tipuri de peri: naturali si sinterici (cei albi). In prima faza se "tamponeaza" fondul de ten atingand fata doar cu perii albi, iar apoi finisati totul bine cu miscari circulare si putin mai apasate, pentru a ajunge si la perii negrii, care sunt mai scurti, insa mai fermi.
 Pana sa primesc aceasta pensula, nu am mai folosit asa ceva pentru aplicarea fondului de ten. Initial mi s-a parut ciudat, insa m-am obisnuit de la a doua aplicare si pot sa zic ca m-am indragostit de ea. Lasa un finish airbrushed, pe care il ador. Aceasta pensula se poate fi folosita si pentru aplicarea pudrei (fiindca ia mai putin produs) si pentru aplicarea bronzerului, insa eu o voi folosi doar pentru fond de ten, pentru ca, dupa cum spuneam mai sus, imi place finish-ul pe care il lasa.


Blending brush

O puteti folosi asa:
Descriere oficiala:
 "Pensula CB32 sub formă de dom pentru aplicarea fardului de pleoape este creată din păr natural de zibelină. Aplicatorul sub formă de dom permite o aplicare delicată a fardului de pleoape. Amestecaţi culorile uşor cu pensula".
Pret: 18 lei.

My opinion:
 Este mult mai dura decat celelalte pensule pentru blending pe care le am, insa lucrul acesta nu este neaparat un minus. Fiind mai "teapana", este foarte utila pentru acele farduri care se blenduiesc mai greu si este mai precisa pentru aplicarea fardului in pliul pleoapei. 


Contour eyeshadow brush

O puteti folosi asa:
Descriere oficiala:
 "Pensulele unghiulare pentru contur sunt preferatele multor make-up artişti deoarece îi ajută să obţină adâncime, definire, precizie şi capacitatea de amestec din zona pliului ochiului. Spre deosebire de alte pensule care doar murdăresc zona pliului, aceasta întinde culoarea cu acurateţe şi poate fi folosită în toate zonele ochiului".
Pret: 15 lei.

My opinion:
 Daca pensula de blending este "teapana", aceasta este fluffy, deci daca cautati o pensula pentru blending care sa fie asa, o recomand pe aceasta. Este taiata oblic, deci va ajuta sa creati smokie eyes in forma de V foarte usor (asa cum v-am arat eu in poza, desi este doar o modalitate de folosire, o puteti folosi in multe alte feluri). Singurul minus ar fi ca nu este perfect taiata, dar chiar nu ma deranjeaza cu nimic, nu este o problema majora. 


Smokie brush

O puteti folosi asa:
Descriere oficiala:
 "Aceasta pensula este minunată pentru a defini zona externă în V, armonizând liniile dure, ajungând chiar până în pliu. Este făcută din păr natural de veveriţă".
Pret: 18 lei.

My opinion:
 Este exact ca pensula de blending, insa in varianta mai mica. O vad perfecta pentru aplicarea fardului in coltul exterior al ochiului, dupa cum v-am aratat in poza. Fiind de dimensiuni mai reduse, puteti avea mai multa precizie cu ea, atunci cand aplicati o culoare ca negrul de exemplu.


Eyeshadow brush

O puteti folosi asa:
Descriere oficiala:
 "Pensula CB 11 cu perii săi moi, de veveriţă, este folosită pentru a aplica fardul de pleoape. Aceste pensule sunt create pentru a transfera culoarea pe pleoapă, fără a piede produsul în timpul utilizării".
Pret: 15 lei.

My opinion:
 Este o pensula foarte deosebita deoarece este extrem de delicata. Pozele nu reflecta din pacate cat de moi si placuti la atingere sunt perii (si cat de draguti sunt). E perfecta pentru aplicarea fardului pe pleoapa mobila. 


Angle brush

O puteti folosi asa:
sau asa:
Descriere oficiala:
 "Pensula unghiulară CB 18 este ideală pentru aplicarea umbrei pe linii precise. Forma unghiulară îngrijită permite pensulei accesul în zone greu de ajuns, cum ar fi colţurile pleoapei şi în jurul genelor".
Pret: 12 lei.
My opinion:
 Este perfecta pentru aplicarea tusului, insa poate fi folosita la fel de bine si pentru aplicarea fardului de sprancene, desi este mai micuta. Acesta poate fi un plus, pentru ca puteti fi mai precise si ajungeti mai usor in spatiile goale ale sprancenelor. Eu am incercat-o in ambele feluri si mi-a placut. Totusi o voi folosi in continuare pentru eyeliner, pentru ca am deja o pensula pentru sprancene.


Overall opinion:
 Desi am primit produsele pentru testare, acest review exprima parerea mea sincera despre ele. Pensulele mi se par calitative, sunt din par natural, sunt extrem de moi si placute la atingere si poate cel mai important, nu pierd par. 
Le  recomand cu drag! 


Sper sa va fie de ajutor acest review, daca va hotarati sa le cumparati.


Pupici,

Share:

30 comentarii

  1. un review foarte concludent.Pe mine m-ai convins ;)Pupici!

    ReplyDelete
  2. nice:)
    si sunt asa ieftine cum scrie pe site? sau alea sunt altele?

    ReplyDelete
  3. anda - ma bucur ca am reusit sa fac un review complet. Pupici!:*

    ReplyDelete
  4. iela - ups, am uitat sa trec preturile. Modific acum.

    ReplyDelete
  5. le'am vazut la toate fetele..sunt :x... am obs ca toata lunea o indrageste in mod special pe stippling brush! o vreau si eu:((
    ms pt pareri:D:*

    ReplyDelete
  6. Ca de obicei, un review grozav :*

    ReplyDelete
  7. Chiar foarte complet si frumos executat! Felicitari! Super pensul! Pup!

    ReplyDelete
  8. ai un tag la mine pe blog :*

    ReplyDelete
  9. Ha ha ha , ce m-a amuzat chestia aia cu "par virgin de capra" de la prima pensula!!!! :D

    ReplyDelete
  10. mersi,Anda.imi trebuie si mie una de blush buna,nu stiu de unde sa iau.

    ReplyDelete
  11. buna. nu fi trista, animalele nu patesc nimic. animalele se tund. de aici si denumirea de "par virgin" care se refera la primul rand de par.cristina.

    ReplyDelete
  12. Am citit si pe blogul Adinei despre aceste pensule, dar acum vreau sa stiu si opinia ta: pensulele de pleoape simti ca zgarie/inteapa sau vreun alt disconfort? Au un pret destul de bun.
    Te pup!

    ReplyDelete
  13. Iulia - avand in vedere ca nu avem de unde sa luam din Romania stippling brush, iti dai seama ca suntem toate extaziate!:))))) Oricum e mega faina!
    Eu is curioasa sa o incerc si pe cea de la Elf cand o sa o aduca.

    ReplyDelete
  14. Alexys - multumesc din suflet!:*

    ReplyDelete
  15. Alexandra - multuuumesc. Chiar am muncit ceva la el. :D
    Pupici!

    ReplyDelete
  16. Stefi - multumesc. O sa-l "onorez" in weekend!:)

    ReplyDelete
  17. foxy_kory - da, suna putin funny!:)

    ReplyDelete
  18. modniza - uite ca acum ai gasit. :) Chiar ti-o recomand, isi face treaba super.
    Dar vezi ca au si speciala pentru blush, asta a mea e pentru contur.

    ReplyDelete
  19. Dia - nu, absolut deloc. Nici macar cea de blendig nu zgarie. Si este cea mai teapana.

    ReplyDelete
  20. Anda, scuze sunt k off-post, dar voiam s te intreb daca stii cat costa transportul de la eveline cosmetics? k am vazut in week-end un ruj super si la mine in orash nu gasesc :D
    te puuup :*

    ReplyDelete
  21. Anonim - sincer nici nu auzisem de cosmeticele astea! *blushing*
    Vezi daca n-au pe site o adresa de contact si intreaba-i!
    Pupici!

    ReplyDelete
  22. Si mie imi plac in mare, in special cea de smudge :d pup!:*

    ReplyDelete
  23. Anda, felicitari pt review! Foarte fain realizat, detaliat, concludent, nu ai ratat nici un detaliu.:)
    Va urma si la mine pe blog un review al celorlalte pensule.

    kisses,
    Ella

    ReplyDelete
  24. Pensule,uite ceva de care mereu cred ca am nevoie:))Am sa ma mai uit pe site-ul lor ca tot nu m-am hotarat pe care le-as lua.De fapt le-as lua pe toate dar momentan trebuie sa ma limitez.*me sad*

    Intre timp ai doua taguri pe blogul meu.Stiu ca pe unul l-ai mai facut(pe cel cu cerceii,dar asa cum ai zis ai multe perechi si atunci ai putut sa prezinti doar 20,deci acum poate ne mai arati si alte perechi).Te-am pupat:-*o zi buna iti doresc

    ReplyDelete
  25. Special K - sunt curioasa ce ti-ai ales tu!:)

    ReplyDelete
  26. Ella - multumesc mult, ma bucur enorm ca v-a placut cum l-am facut!:*
    Abia astept sa vad si review-ul tau.

    ReplyDelete
  27. Leya - stiu cum e, asta e, trebuie sa ne limitam, ca si finantele sunt limitate.:P

    Merci de tag-uri. :D
    O sa ma mai gandesc la cel cu cerceii. Oricum, sunt prea multi ca sa-i arat pe toti. :))

    ReplyDelete