Review: Gerovital Plant: lapte vitaminizant demachiant & tonic hidratant

Hello!

Dupa cum sugereaza si titlul, astazi vom vorbi despre doua dintre produsele primite pentru testare de la Gerovital Plant. Este vorba despre laptele vitaminizant demachiant si despre tonicul hidratant.

 Le folosesc de mai bine de o luna, din ambele produse am folosit aproximativ jumatate si abia acum consider ca a venit timpul sa fac un review complet.

- pot spune in general despre ele ca imi place atat ambalajul, cat si mirosul. Am vazut ca sunt si pareri pro si pareri contra in privinta acestor aspecte. Ambalajul mi se pare foarte cute si tineresc. Chiar de cand il vezi iti da senzatia de proaspat. Iar mirosul la fel, foarte fresh si revigorant, mai ales la lotiunea tonica.


Lapte demachiant vitaminizant
Descriere oficiala:
 "Este produsul ideal pentru o demachiere eficientă, îndepărtând machiajul ÅŸi impurităţile de pe suprafaÅ£a pieliiAre un aport important în hidratarea, nutrirea, vitaminizarea pielii datorită Complexului Herbatonic ÅŸi vitaminei A. Extractul organic de Floare de ColÅ£ ÅŸi Vitamina A asigură un plus de protecÅ£ie fibrelor de colagen ÅŸi elastină, ducând la prevenirea ÅŸi diminuarea ridurilor ÅŸi oferă protecÅ£ie împotriva stresului cotidian".

Parerea mea:
- il folosesc doar seara, pentru ca dimineata aplic doar gel de curatare.

- pentru ochi nu il pot folosi. Am ochii destul de sensibili si este destul de greu sa gasesc ceva care sa nu ma usture/arda cand ma demachiez. Nici acesta nu face exceptie, dar il folosesc pentru fata si isi face treaba excelent. In final, nici nu este destinat demachierii ochilor, deci din punctul meu de vedere este un produs foarte bun.

- in ceea ce priveste demachierea fetei: LOVE! Ma inteleg minunat cu el, curata bine machiajul, nu imi ingrasa fata absolut deloc, desi am tenul gras, nu il lasa unsuros...
Daca nu voi gasi cumva un produs care sa ma incante si mai mult, cu siguranta il voi recumpara (pentru demachierea fetei), este primul pe lista. Deocamdata e preferatul meu pentru asa ceva.


Tonic hidratant
Descriere oficiala:
 "Formularea specială - fără alcool, cu principii active naturale riguros selecÅ£ionate pentru îngrijirea pielii, conferă produsului o compatibilitate foarte bună cu pielea. Este un produs destinat îngrijirii pielii feÅ£ei ÅŸi gâtului, dezvoltat special pentru tonifiere, hidratare ÅŸi completare a demachierii. Extractul organic de Floare de colÅ£ are efecte antioxidante, calmante, protejând pielea de stresul cotidian. Complexul Herbatonic acÅ£ionează sinergic cu Aquaxylul pentru obÅ£inerea unui nivel optim de hidratare, nutrire ÅŸi remineralizare a pielii".

Parerea mea:
- tonicul il folosesc de doua ori pe zi, atat seara, cat si dimineata, dupa ce folosesc gel de curatare.

- initial mi-a fost putin frica sa-l folosesc, m-a speriat putin faptul ca e hidratant, iar eu am nevoie de matifiere, de ceva care sa-mi tina secretia de sebum sub control. Spre surprinderea mea, nu am avut nicio problema cu el, nu imi ingrasa tenul si nu imi luceste de la el. Nu contine alcool si asta il face un produs foarte delicat, cred ca oricat as insista, tot nu s-ar irita fata.☺ 

- miroase mai frumos si mai dulceag decat demachiantul si cremele, care parca au si un miros mai chimic in compozitie, pe langa mirosul fresh de plante.
L-as mai cumpara? Cu siguranta.



P.S.: Daca cumva v-ati facut griji despre extractul de floare de colt din aceste produse, va sfatuiesc sa cititi ACEST articol, de pe blogul celor de la Farmec.



Kisses,

Share:

27 comentarii

  1. Ce dragute sunt pozele! Ador verdele! <3

    ReplyDelete
  2. ce dragut ai facut pozele:x

    eu azi mi'am cumparat crema antiimperfectiuni, am gasit de cateva zile la mama in dulap crema nutritiva si maine imi iau serul ochi contur si buze! ce imi place gama asta..

    ReplyDelete
  3. Am si eu demachiantul si pot spune ca mirosul ma omoara!! Ma demachiez de 2 ori numai ca sa mai miros putin :)) !! Legat de ochi,si eu trebuie sa imi cumpar unul special pentru demachierea ochilor; acesta ii face sa lacrimeze si ma si ustura...dar e foarte ok!

    ReplyDelete
  4. Si eu le folosesc de aproximativ 2 saptamani,am aceeasi problema,am tenul gras dar nu am avut pb de cand le folosesc.Si cred ca la terminare o sa mi-l achizitionez din nou.pupci
    Va recomand si crema Gerovital plant de zi,deasemenea e buna:)

    ReplyDelete
  5. Ai descoperit vreun demachiant de la care sa nu te usture ochii?

    ReplyDelete
  6. Ciudat! si eu am ochii sensibili si mereu m-am confruntat cu lacrimatul,senzatia de usturime...dar cu acest demachiant am rezolvat problema!
    De asta zic ca e ciudat pentru ca la tine nu functioneaza.Poate tu ai ochii mai sensibili ca ai mei?!!
    In fine...good review.
    pupici:*

    ReplyDelete
  7. Shopperita - si mie imi place tare verdele. Ma duce instant cu gandul la natura. :X

    ReplyDelete
  8. Denisa - din cate stiu eu serul e recomandat persoanelor care au peste 20 de ani. Nu cred ca ai nevoie de asa ceva, o crema hidratanta pentru ochi ar fi suficient pentru tine. Mi se pare putin prematur sa aplici o crema care previne ridurile de expresie la 15 ani.

    Pupici! Sper sa nu te superi ca am indrazint sa-ti dau acest sfat. :*

    ReplyDelete
  9. Mada - :)))) you're funny!:P
    Adevarul e ca e o adevarata placere sa le aplici. Si mie imi place mirosul. :X

    ReplyDelete
  10. SuperficialBeauty.com - multumesc!:D

    ReplyDelete
  11. Amelia Tundrea - ma bucur ca si tie iti merge cu ele!:D E un lucru tare bun ca nu ne ingrasa tenul, mai asta lipsea. :)

    ReplyDelete
  12. Dora - da. Pentru ochi, preferatul meu e demachiantul de la Bioeten, dar ma inteleg bine si cu cel de la Ivatherm.

    ReplyDelete
  13. Deea's Beauty - de ce sa fie ciudat? Nu inteleg...:)
    Fiecare produs reactioneaza diferit de la persoana la persoana. Pe mine ma ustura ochii de la el. Rau. Si nu zic ca am cei mai sensibili ochi, pur si simplu acest produs nu mi se potriveste pentru asta. Un demachiant de la care pe tine te ustura ochii s-ar putea ca mie sa mi se potriveasca si invers.

    pup.

    ReplyDelete
  14. Draga mea, ti-am oferit un tag pe blogul meu :) pup

    ReplyDelete
  15. nuu..cum sa ma supar?:)
    eu totusi sunt pe ideea ca e mai bine sa previ decat sa tratezi. si sunt sigura ca acest ser nu face miracole, e doar o crema cu o consistenta mai usoara pe care scrie ser de ochi:)) asa cred eu.

    si am niste linii fine pentru ca rad/zambesc foarte mult si atunci cand aplic un creion pe linia ochilor trag putin si de acolo apar cateva riduri.

    ReplyDelete
  16. Denisa - toti avem mici riduri de expresie, e aproape imposibil sa nu ai. :D
    In final e alegerea ta, dar esti asaaaa de tanara!:)

    Pup.:*

    ReplyDelete
  17. Eu sunt de parere ca produsele Gerovital Plant sunt mai degraba destinate persoanelor cu tenul normal si mixt-gras.Nu sunt foarte hidratante,cum sunt unele in exces.Asadar nu stiu cat de fericite ar putea fi persoanele cu tenul uscat.
    Ai un tag la mine pe blog:

    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/03/tag-in-imagini.html

    Pupici!

    ReplyDelete
  18. Andreea - intr-adevar si crema hidratanta intra foarte repede in piele si nu e grasa. In schimb cea anti-imperfectiuni e mult mai hidratanta (lucru care nu ma incanta) si daca m-as da ziua as deveni un disco ball dupa vreo 2 ore.:))

    ReplyDelete
  19. buna!
    eu am crema antiimperfectiuni si super incantata, am tenul mixt si tenul meu o adora, imi place ca are efect matifiant, intra repede in piele si nu il lasa unsuros!

    pupici

    ReplyDelete
  20. Ce-mi plac pozele!:X Foarte, foarte frumose, felicitari!:*
    Ma bucur ca-ti priesc produsele, poate le voi incerca si eu. Momentam am demachiant crema de la Balea, dar ma ustura foarte tare fata de la el.

    ReplyDelete
  21. Iasi - in momentul de fata nu fac schimb de link-uri. Multumesc.

    ReplyDelete
  22. adelynush87 - si mie mi-o place, dar pentru mine n-are deloc efect matifiant, e chiar mult prea hidratanta. De aceea o aplic doar seara. :)

    ReplyDelete
  23. AlexantzA - multumesc!:) Am fost la sat si ai mei radeau de mine ca am carat in geanta cosmetice, ca sa fac poze in verdeata. :)))))

    ReplyDelete